Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 360 total)
  • Author
    boomer
    Participant

Blue Moon City: Ενα σπάνιο light euro του Knizia το οποίο δεν πίστευα πως θα το βρω καινούριο στη ζελατίνα, στην ελληνική έκδοση!
    Tzolk’in: Ενα πολύ δυνατό κομμάτι, πλούσιο σε contents. Εχω μελετήσει καλά τους κανόνες και το έχω βρει αρκετά ενδιαφέρον. Αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν το χάος επιλογών που υπάρχει, μπορεί να οδηγήσει σε απόγνωση. Επίσης αν έχει μεγάλο downtime.

matsas
    Participant

σιγουρα ο ανακιν θα σου απαντησει για το τζολκιν!!!!!!!απ οτι εχω διαβασει εχει παρα πολλες επιλογες αλλα το νταοθντιμε παιζει ρολο με τι παικτες θα παιξεις………..αν ειναι ο αλλος το καιει ακομη και στο τικετ φαντασου σε αυτο!!!!!!
    Στο θεμα μας τωρα αμαν αυτα τα καπιταλ μας εχουν τσακισει……………………..
    εχω βρει την επεκταση του TROYES σε σουπερ τιμη και δεν μπορω να την παρω ελεος………να επιτραπουν με προεδρικη αποfαση οι αγορες επιτραπεζιων!!!!

Το Tzolk’in είναι από τα καλύτερα πιο βαριά παιχνίδια που έχω στην συλλογή μου. Είναι απλό να το παίξεις αλλά σε πονοκεφαλιάζουν οι επιλογές που πρέπει να κάνεις στα γρανάζια. Πολύ καλό με όλους τους αριθμούς παικτών για μένα και μου αρέσει και με την επέκτασή του για μεγαλύτερη ποικιλία. Το προτείνω όμως μόνο σε όσους αρέσουν αυτά τα παιχνίδια (μεσαία/βαριά euro με ελάχιστη τύχη) και σε όσους (όπως είπε ο φίλος Βαγγέλης) δεν το καίνε με επιπέδου Ticket to Ride.

Το Blue Moon City πολύ καλή επιλογή, όμορφο παιχνίδι! Από τα τελευταία καλά του Knizia.

Βαγγέλη, εύχομαι να το “τσιμπήσεις” επιτέλους το Ladies of Troyes, αξίζει! 2thumbsup

VitaKapa
    Participant

και εγώ έχω βαλει στο μάτι το Viceroy για το οποίο έχω διαβασει και ακούσει πολύ καλά λόγια :meeple:

boomer
    Participant

Είναι θέμα ρε παιδιά αυτές οι παραγγελίες απ’ έξω!! Εγω επικεντρώνομαι για την ώρα σε κυκλοφορίες που υπάρχουν στην Ελλάδα και για τη συνέχεια…έχει ο Θεός!!
    Σ’ ευχαριστώ Παναγιώτη!! Βασικά έχω αρχίσει σιγά σιγά να φλερτάρω με πιο βαριά euro, με το Tzolk’in και το Caylus να αποτελούν τις πρώτες μου επιλογές. Και το Troyes που ανέφερε πιο πάνω ο Μάτσας πάντως, δε με αφήνει αδιάφορο. Υπομονή και βλέπουμε!!

@boomer » 26 Αύγ 2015, 21:14 wrote:

Είναι θέμα ρε παιδιά αυτές οι παραγγελίες απ’ έξω!! Εγω επικεντρώνομαι για την ώρα σε κυκλοφορίες που υπάρχουν στην Ελλάδα και για τη συνέχεια…έχει ο Θεός!!
    Σ’ ευχαριστώ Παναγιώτη!! Βασικά έχω αρχίσει σιγά σιγά να φλερτάρω με πιο βαριά euro, με το Tzolk’in και το Caylus να αποτελούν τις πρώτες μου επιλογές. Και το Troyes που ανέφερε πιο πάνω ο Μάτσας πάντως, δε με αφήνει αδιάφορο. Υπομονή και βλέπουμε!!

Αν αρχίσεις και κολλήσεις με Caylus και Tzolk’in εδώ θα είμαι για τις επόμενες προτάσεις! Αγαπημένα παιχνίδια και τα δύο, όπως και το Troyes! 2thumbsup

boomer
    Participant

Ηδη έχω ξεκινήσει να μελετάω και το Terra Mystica Παναγιώτη, στο οποίο δε θεωρώ τυχαία τη θέση που καταλαμβάνει!! Θα τα πούμε και στην πορεία!!

@boomer » 29 Αύγ 2015, 00:44 wrote:

Ηδη έχω ξεκινήσει να μελετάω και το Terra Mystica Παναγιώτη, στο οποίο δε θεωρώ τυχαία τη θέση που καταλαμβάνει!! Θα τα πούμε και στην πορεία!!

bravo

peterdnxs
    Participant

παιδιά θέλω σας παρακαλώ να μου προτείνεται ένα παρείστικο παιχνίδι σχετικά εύκολο από κανόνες και αρκετά εθιστικό…..αν μου το προτείνει κάποιος Συριανός ακόμα καλύτερα!!! tongue

@peterdnxs » 03 Οκτ 2015, 14:10 wrote:

παιδιά θέλω σας παρακαλώ να μου προτείνεται ένα παρείστικο παιχνίδι σχετικά εύκολο από κανόνες και αρκετά εθιστικό…..αν μου το προτείνει κάποιος Συριανός ακόμα καλύτερα!!! tongue

Συριανός δεν είμαι και δε νομίζω να είναι κανείς από εδώ. Γράφω παιχνίδι και σε παρένθεση αριθμό παικτών. Αυτά μου έρχονται στο μυαλό πρώτα.

Avalon (5-10), Bohnanza (2-7), The Great Dalmuti (4-8), Saboteur (3-10, 12 με την επέκταση), King of Tokyo (3-6), Dixit (3-6) και πολλά trick taking παίζουν έως 6 παίκτες (Diamonds, Black Spy, Little Devils, Sticheln κ.ά.)

VitaKapa
    Participant

@peterdnxs » Σάβ Οκτ 03, 2015 2:10 pm wrote:

Πολύ καλές επιλογές του Anakin :meeple:
    προσθέτω και εγώ μερικές για ποικιλία:
    Sheriff of Nottingham (3-5 παίκτες), Time’s Up! (4-18 παίκτες), Spyfall (3-8 παίκτες), Ca$h ‘n Guns (4-8 παίκτες), Wits & Wagers (3-7 παίκτες),
    Say Anything (3-8 παίκτες), Going, Going, GONE! (2-6 παίκτες)

petros papitsis
    Participant

Χαχχχχααα ελα πετραν. Φιλε Anakin εγω ειμαι απο Συρο και το σχολιο πηγαινε για μενα… Πετραν πολυ ωραιες επιλογες αυτες που σου προτεινουν, τα περισσοτερα τα εχω παιξει. Εγω με την σειρα μου θα σου προτεινω επειδη ειστε μεγαλη παρεα το China Town (3-5), Καστορες & Ποντικια (2-6), Camel up (2-8) και κατι πιο βαρυ αφου ξερω οτι σας αρεσει το 7 Wonder ειναι το Lord of Waterdeep (2-6) δεν ειναι τοσο ευκολο στους κανονες ομως ειναι αρκετα εθιστικο. 2thumbsup

@peterdnxs » Σάβ Οκτ 03, 2015 2:10 pm wrote:

Καλησπερα φιλε κι απο μενα και τα φιλια μου στην ομορφη Συρο!Λοιπον απο χαλαρα παρειστικα παιχνιδια κι εγω θα σου προτεινω με την σειρα μου τα:Sheriff of Nottingham,avalon,saboteur,times up,dixit,κυνηγους της νυχτας,camel up,king of tokyo or king of new york,room 25,bang ενω αν θες κατι σε πιο καψιμο εγκεφαλικο αλλα μ ευκολους κανονες δοκιμασε το uluru(τα σπαει κατ εμε) ενω αν θες καψιμο ραλυ για πολλα ατομα ευκολο αλλα σχετικα αργο σε ωρα το εξαιρετικο ροβοραλλυ!!!

peterdnxs
    Participant

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις προτάσεις σας! Μακάρι να πάρω όσα περισσότερα μπορώ!!!

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή θα κανω μια αγορα θελω την βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα στα δυο παιχνίδια στο versailles και στο deus που το εχω στο μυαλό μου αρκετό καιρό. Βασικά στην παρέα της αρέσουν τα παιχνίδια που να μην είναι πολύ βαριά, να μην εχουν ζάρι :dice: και να μπορείς να το ξανα παίξεις ευχάριστα και δεύτερη φορα. Πιο απο τα δυο παραπάνω παιχνίδια θα μου προτείνατε για αγορα, vitakapa εσυ ξέρεις καλα το versailles θελω το σχόλιο σου. :thumbsup:

Viewing 15 posts - 196 through 210 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.