Κεντρική / Τα καλύτερα Online Games!!!

Τα καλύτερα Online Games!!!

Το Επιτραπαίζουμε συγκεντρώνει τα πιο αξιόλογα διαδικτυακά παιχνίδια και σας τα παρουσιάζει! Στη σελίδα αυτή σταδιακά θα προστίθεται ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το διαδίκτυο στον τομέα της online διασκέδασης και πάντα δωρεάν!!! Τα δοκιμάσαμε, τα παίξαμε και μας άρεσαν. Σας τα προτείνουμε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, στρατηγικής και περιπέτειας.

Για αρχή σας προτείνουμε το Board Game Arena για μια ολοκληρωμένη online επιτραπέζια διασκέδαση. Βρείτε αμέτρητους τίτλους από πολλά δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια και παίξτε online κάνοντας παράλληλα chat με τους αντιπάλους σας από όλον τον κόσμο. Η καλύτερη κοινότητα για online boardgaming έχει όνομα και το όνομα αυτής Board Game Arena. Δείτε την λίστα παιχνιδιών ΕΔΩ.

Με το Board Game Arena μπορείτε να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια με χρήστες από όλον τον κόσμο. Το Board Game Arena μια online πλατφόρμα νέας γενιάς η οποία κάνει το online gaming ακόμα πιο απλό και ακόμα πιο ελκυστικό:

  • Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα: παίξτε απευθείας από τον browser σας, όπου και όποτε θέλετε.
  • Σε πραγματικό χρόνο: οι αντίπαλοι σας είναι online, παίζετε “ζωντανά”.
  • Απλότητα: αν γνωρίζετε πως παίζεται το παιχνίδι, τότε ξέρετε και πως να το παίξετε online.
  • Ευκολία: με links σε video και κανόνες για να μάθετε από την αρχή ένα παιχνίδι
  • Φυσικά δωρεάν – χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Epitrapaizoume-pawns

Για συνέχεια σας προτείνουμε το EMPIRE από την Good Game Studios είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι αυτοκρατορίας και ανάπτυξης, εύκολο στο να το μάθει κανείς αλλά δύσκολο στο να το τιθασέψει  Τα υπέροχα γραφικά και οι ατελείωτες δυνατότητες του Empire δεν είναι τα μόνα δυνατά σημεία του παιχνιδιού! Γίνετε και εσείς ο άρχοντας του κάστρου στην μέση του καταπράσινου βασιλείου και σταδιακά μετατρέψτε το μικρό οχυρό σας σε λαμπερή και μεγαλεπήβολη πρωτεύουσα ολόκληρου του βασιλείου, σε αυτό το συναρπαστικό online παιχνίδι στρατηγικής!!! Εδραιώστε μια αποτελεσματική οικονομική μηχανή και συγκεντρώστε ένα δυνατό στρατό, για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας αλλά και να επεκταθείτε, μεγαλώνοντας την περιοχή επιρροής σας. Σχηματίστε πολύτιμες συμμαχίες στον κόσμο ολόκληρο και επιτεθείτε για να συνθλίψτε τους αντιπάλους σας και να ανακηρυχτείτε έτσι ο μοναδικός ηγέτης μιας δυνατής αυτοκρατορίας…

Epitrapaizoume-pawns

Σχετικά Άρθρα…