Κεντρική / Digital Board Games

Digital Board Games

dbgs

Η ζωή τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς, το ίδιο και η τεχνολογία!!! Αυτό που για μας τώρα είναι “κανονικό” και “δεδομένο” για τους γονείς μας είναι “μοντέρνο” και πρωτοποριακό, ενδεχομένως μελλοντικά για τα παιδιά μας να είναι “ξεπερασμένο” και “προϊστορικό”!!! Όπως και τα περισσότερα πράγματα έτσι και τα Επιτραπέζια Παιχνίδια εξελίσσονται και αναπτύσσονται!!! Νέες ιδέες ξεπηδάν συνεχώς, πρωτοποριακοί μηχανισμοί φαντασία και θέμα!

android button Epitrapaizoume Meeple Dark Green ios button

Κάτι ακόμα όμως έχει αρχίσει να αλλάζει και αυτό είναι το μέσο!!! Όταν σε κάποιον πούμε για επιτραπέζιο παιχνίδι, όσο έμπειρος ή άπειρος και να είναι, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί θα είναι Ταμπλό από σκληρό χαρτόνι, Κάρτες, Ζάρια, Πιόνια ή Πλαστικές Μινιατούρες και άλλα τέτοια περιεχόμενα… Υπάρχει όμως και μια άλλη νέα εικόνα στο προσκήνιο και δεν είναι άλλη από αυτήν των σύγχρονων υπολογιστών, των υπερδυνατών κονσολών (PS3, Xbox, Wii κλπ) των smartphones, ipad, iphone και tablets που έχουν πέρα όλων των άλλων τώρα και τη δυνατότητα να παίζουν Ψηφιακά Επιτραπέζια Παιχνίδια (Digital BoardGames)!!!! Υπάρχει πλέον μια μεγάλη γκάμα από ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια από τα πιο κλασσικά (Monopoly, Trivial Pursuit, Scrabble κλπ) έως και μερικά από τα πιο νέα και διαδεδομένα (Stone Age-Λίθινη Εποχή, The Settlers of Catan-Οι Άποικοι του Κατάν, Carcassonne-Στα Κάστρα του Μυστρά  Ticket to Ride, Memoir ’44, Neuroshima Hex κλπ)! Αυτή η νέα πραγματικότητα ανοίγει μια πόρτα διασκέδασης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, σχεδόν παντού και πάντα!!! Και τι εννοούμε με αυτό? Φανταστείτε εκδρομή με τους φίλους σας στο βουνό, καφεδάκι σε θερμός και τσουπ κάποιος βγάζει από την τσάντα πλάτης του ένα tablet με ένα από τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια φορτωμένο στη μνήμη του, και έτσι απλά και εύκολα χωρίς βαβούρα πίνετε τον καφέ σας, παίζετε με τους φίλους σας απλά αγγίζοντας την επίπεδη οθόνη με τα δάκτυλα σας και διασκεδάζοντας με την ώρα να περνάει ευχάριστα… Α και το καλύτερο, στο τέλος δεν έχει και μάζεμα, δεν υπάρχει κάτι να μπει στο κουτί, απλά ο φίλος σας έβαλε την ταμπλέτα πίσω στην τσάντα του με μία κίνηση… Τόσο απλά!!! Ωραίο δεν ακούγεται???

Στο Epitrapaizoume.gr α και πάντα αγαπάμε να στήνουμε το τραπέζι μας με επιτραπέζια παιχνίδια και να το γεμίζουμε με φίλους και γέλια, ενώ παράλληλα αναγνωρίζουμε την  προσφορά της νέας Ψηφιακής Εποχής στο χώρο του Επιτραπέζιου Παιχνιδιού και την καλοδεχόμαστε. Σε αυτή λοιπόν τη σελίδα θα βρίσκετε συγκεντρωμένα όλα τα άρθρα και τα αφιερώματα για Ψηφιακά Παιχνίδια που αξίζουν την προσοχή μας!!! Είτε πρόκειται για παιχνίδι σε PC, Playstation, PS3, Xbox, Wii, κινητά τηλέφωνα Android, Java, iphone, tablets, ipad και ότι άλλο έχει ξεπηδήσει στην ψηφιακή εποχή, τότε έχει χώρο σε αυτήν εδώ τη σελίδα, την οποία θα ενημερώνουμε καθημερινά!!! Εάν έχετε κάποιο άρθρο, αφιέρωμα, πρώτες εντυπώσεις από κάποιο ψηφιακό παιχνίδι που δοκιμάσατε, μη διστάσετε να μας το στείλετε για να το ανεβάσουμε εδώ και να το μοιραστούμε με τους υπόλοιπους. Πατήστε λοιπόν το κουπί Έναρξης…και φύγαμε!!! START

Σχετικά Άρθρα…

No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available
No thumbnail available