Κεντρική / Christmas Games Charity

Christmas Games Charity

Christmas-Games-Charity-ss

Κίνηση Αγάπης & Φιλανθρωπίας – Δωρεά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία!!! Να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την ζεστασιά της αγάπης τους!!! Σε τέτοιες μέρες γιορτινές πρέπει πάντα να βρίσκουμε αφορμή να κοιτάξουμε τους διπλανούς μας και όσοι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι σε κάποιον που το έχει ανάγκη! Αυτό το κάτι μπορεί να είναι έναν ζεστό χαμόγελο, μια οικονομική βοήθεια ή ακόμα και συμπαράσταση!!! Ας εκμεταλλευτούμε όλοι το πνεύμα των ημερών και ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι δείχνοντας ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη!!! Στο Επιτραπαίζουμε πιστεύουμε έντονα στην δύναμη του συνόλου, στη δύναμη της ανθρωπιάς που όλοι έχουμε μέσα μας!!! Έτσι απλά και χωρίς πολλές άλλες κουβέντες σκεφτήκαμε να τρέξουμε ένα γεγονός του θα συγκεντρώσει δώρα (Επιτραπέζια Παιχνίδια) για να τα στείλουμε σε μικρά και μεγάλα παιδιά που φέτος δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ένα παιχνίδι για τους ίδιους και τις οικογένειες τους!!! Και τι μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι μπορεί να σκεφτεί κάποιος και ίσως όχι άδικα, αλλά από την άλλη ένα παιχνίδι μπορεί να κάνει την διαφορά, να δώσει χαρά και ζεστασιά σε κάποια οικογένεια που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, σε κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα ή απλές δυσκολίες ας απλώσουμε όλοι μαζί το χέρι μας και ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας…

Στο κάλεσμα μας αυτό ανταποκρίθηκαν με χαμόγελο και ιδιαίτερη χαρά οι παρακάτω εταιρίες πρώτα από όλους: Artipia Games , Mindwars, Playscape και Red Meeple και με ενθουσιασμό δέχτηκαν να προσφέρουν παιχνίδια στο Christmas Games Charity που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το Επιτραπαίζουμε!!! Μάθετε όλες τις πληροφορίες για το πως μπορείτε να συμμετέχετε είτε απλά υποδεικνύοντας έναν στόχο για να λάβει δώρο, είτε συνεισφέροντας και εσείς παράλληλα! O Secret Santa σας περιμένει να του πείτε που να στείλουμε τα δώρα!!! Τo μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση. Ελάτε να κάνουμε κάποιους μικρούς και μεγάλους φίλους φέτος να χαμογελάσουν, όταν θα λάβουν μυστικά το δώρο τους!!!

1. Διαλέξτε έναν στόχο (έναν φίλο μικρό ή μεγάλο ή κάποιο ίδρυμα π.χ. Το Χαμόγελο του Παιδιού)

2. Στείλτε μας τα στοιχεία του στόχου σας, Όνομα και Ταχυδρομική διεύθυνση (αν θέλετε το όνομα σας δεν θα αποκαλυφθεί στον αποδέκτη σας)

3. μετά από κλήρωση την Παρασκευή 27/12/2013 οι στόχοι θα λάβουν τα δώρα με την αγάπη σας

Στείλτε τους στόχους που προτείνετε για φιλανθρωπία (δωρεά επιτραπέζιων παιχνιδιών) είτε με:
1) email στο epitrapaizoume.gr@gmail.com
2) Προσωπικό μήνυμα στο forum στον χρήστη Epitrapaizoume
3) Σελίδα επικοινωνίας του Επιτραπαίζουμε
4) Σελίδα Επιτραπαίζουμε στο Facebook 

Σημειώνουμε ότι η κίνηση έχει καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό και σας παρακαλούμε να σεβαστείτε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη αυτά τα δώρα οπότε σας παροτρύνουμε να στείλετε τους στόχους σας έχοντας τα παραπάνω κατά νου 🙂 Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία

Για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή, ιδέα ή και συζήτηση επάνω στην  Κίνηση Αγάπης & Φιλανθρωπίας – Δωρεά Επιτραπέζιων Παιχνιδιών ελάτε να συζητήσουμε παρέα στο forum μας. Βοηθήστε προωθώντας την προσπάθεια μας:

Christmas-Games-Charity-Poster

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!! Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να σας μεταφέρουμε το αποτέλεσμα και το κλίμα θετικής ενέργειας και αγάπης της προσπάθειας που τρέξαμε στο διάστημα το γιορτών με σκοπό να προσφέρουμε δώρα – επιτραπέζια παιχνίδια σε μικρούς φίλους και ιδρύματα που χρειάζονταν την βοήθεια μας! Δώσαμε ένα δυναμικό παρόν σαν κοινότητα και δείξαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να απλώνεις το χέρι σου σε κάποιον άλλον άνθρωπο!!! Πόσο μάλιστα όταν το χέρι έχει μέσα ένα παιχνίδι που θα φέρει χαρά και χαμόγελα, ταξίδια και σκέψη, διασκέδαση και καλές στιγμές!!! Στην διπλανή σελίδα θέλαμε να συνοψίσουμε το τι καταφέραμε, ένα σημαντικό αποτέλεσμα, μια ομαδική προσπάθεια!!! Μια αρχή που μας κάνει χαρούμενους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και την κοινωνική προσφορά!!! Στο κάλεσμα μας αυτό ανταποκρίθηκαν με χαμόγελο και ιδιαίτερη χαρά οι παρακάτω εταιρίες πρώτα από όλους: Artipia Games , Mindwars, Playscape και Red Meeple και με ενθουσιασμό δέχτηκαν να προσφέρουν παιχνίδια στο Christmas Games Charity που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το Επιτραπαίζουμε!!! Μάθετε όλες τις πληροφορίες για το πως έτρεξε η κίνηση Αγάπης & Φιλανθρωπίας που διοργάνωσε το Επιτραπαίζουμε. O Secret Santa επισκέφτηκε την πόρτα μικρών φίλων και ιδρυμάτων που είχαν την ανάγκη μας και πρόσφερε μέσα από τις ευγενικές χορηγίες των παραπάνω εταιριών δώρα-παιχνίδια που θα χαρίσουν όμορφες στιγμές σε ψυχές που το έχουν ανάγκη!!!. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά ακόμα και με μικρές κινήσεις όπως αυτήν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν φέτος, στις ευγενικές χορηγίες των δώρων από τις εταιρίες και τα καταστήματα και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη φορά!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

charity2014