Κεντρική / Youtube Κανάλι
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Youtube Κανάλι

Subscribe-Button-for-your-YouTube

Γνωρίζατε ότι το Επιτραπαίζουμε διαθέτει κανάλι στο Υoutube? Λάβετε ειδοποιήσεις και δείτε πρώτοι όλες τις νέες VIDEO Παρουσιάσεις, για τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνίδια. Απλά κάνοντας εγγραφή πατώντας το κουμπί Εγγραφή απευθείας από το κανάλι μας στο YouTube, συνδέεστε αυτόματα με τον πιο παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό κόσμο των παιχνιδιών.

Πλέον το κανάλι μας έχει μεγαλώσει και παράγει συστηματικά μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικού τύπου videos τα οποία ως σκοπό συνεχίζουν να έχουν να ενημερώσουν, να εξηγήσουν και να συζητήσουν τα αγαπημένα μας επιτραπέζια παιχνίδια. Με αγάπη και μεράκι συνεχίζουμε δυνατά, με ακόμα περισσότερες ιδέες και εκπλήξεις να έρχονται…

Πλέον το κανάλι μας παράγει σε σταθερή ροή:

 • Unboxing & Impressions Videos: μια σειρά από βίντεο στα οποία ανοίγουμε τα κουτιά από τα επιτραπέζια παιχνίδια που μας έρχονται και συζητάμε συνοπτικά τι μας τράβηξε να αποκτήσουμε ένα παιχνίδι, πως είναι τα περιεχόμενα μέσα στο κουτί, το επίπεδο παραγωγής και το τελικό αποτέλεσμα καθώς και το τι θα περιμένουμε να δούμε στην πράξη, στο τραπέζι από τα παιχνίδια αυτά…
 • How to Play Videos: εδώ εξηγούμε το παιχνίδι και πως παίζεται ενώ παράλληλα καταλήγουμε με μια σύντομη γνώμη στο τέλος. Πολλές φορές τα βίντεο αυτά είναι αναλυτικά και μπορούν ακόμα και να αντικαταστήσουν το φυλλάδιο οδηγιών… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • LIVE Playthrough Videos: μια σειρά από βίντεο στα οποία όπως λέει και ο τίτλος καταγράφουμε ζωντανά την παρτίδα που παίξαμε με σκοπό να δείξουμε στην πράξη πως παίζεται ένα παιχνίδι και να πάρει κανείς μια καλή γεύση από το τι των περιμένει… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • Review & Casual Chat Videos: Σαν παρέα καθόμαστε μετά την παρτίδα και συζητάμε μεταξύ μας για το πως μας φάνηκε το παιχνίδι, μοιραζόμαστε τη γνώμη μας, πειραζόμαστε, γελάμε και παράλληλα κάνουμε στοχευμένα σχόλια που ενδεχομένως να απασχολούν και άλλους… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • 3D Spinning Miniature Videos: πρόκειται για μια σειρά από βίντεο στα οποία βάζουμε στο μικροσκόπιο τις μινιατούρες από τα παιχνίδια μας, καθώς αυτές περιστρέφονται επάνω σε μια ειδικά σχεδιασμένη βάση, μπορεί κανείς να εξετάσει προσεκτικά τις λεπτομέρειες, τις πόζες και τη φαντασία στα συγκεκριμένα minis… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • 5 Minute Review Videos: για όλους εσάς που δεν έχετε χρόνο να δείτε ένα μεγάλο και εκτενές βίντεο, ετοιμάσαμε αυτή τη σειρά από σύντομα πεντάλεπτα βίντεο στα οποία μιλάμε γρήγορα για τις εντυπώσεις που μας άφησε ένα παιχνίδι που παίξαμε πρόσφατα, δείχνουμε φωτογραφίες από το παιχνίδι και καταλήγουμε με έναν σύντομο πίνακα στο τέλος με θετικά και αρνητικά σημεία που παιχνιδιού συγκεντρωμένα… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • TOP 10 Videos: ξεκάθαρα και εδώ όπως λέει ο τίτλος παρουσιάζουμε προσωπικές επιλογές από παιχνίδια ανά κατηγορία, μετράμε αντίστροφα μαζί σας, δείχνουμε φωτογραφίες και καταλήγουμε με ένα chart κατάταξης, όπου στοιβάζουμε τα κουτιά από το λιγότερο προς το περισσότερο καλό στο είδος του… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • Kickstarter Preview Videos: μια σειρά από βίντεο όπου εταιρείες παιχνιδιών μας ζήτησαν να γυρίσουμε βίντεο για το παιχνίδι τους που ανεβαίνει σε Kickstarter campaign. Τα βίντεο μας τα χρησιμοποιούν οι εκδότες για να δείξουν στον κόσμο πως θα παίζει το παιχνίδι εάν καταφέρει να γίνει funded… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • The Games Radar Show: πρόκειται για μια εκπομπή η οποία πραγματεύεται μια επισκόπηση των τελευταίων νέων και hot κυκλοφοριών σε επιτραπέζια παιχνίδια. Πρόκειται για παιχνίδια που είτε μόλις κυκλοφόρησαν είτε τα περιμένουμε στην αγορά στο αμέσως επόμενο διάστημα στα ράφια των καταστημάτων. Δείτε τι μπαίνει κάθε φορά στο Radar μας τι κάνει trend και ακολουθείστε μας μέσα από την όμορφη διαδικασία επιλογής και αναζήτησης πού όλοι κάνουμε στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε αν θα αγοράσουμε ένα παιχνίδι, αν πρέπει να μάθουμε περισσότερα για αυτό και αν πρέπει να το κυνηγήσουμε για να το βάλουμε στην συλλογή μας… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • BoardGame Topics Videos: σε αυτήν την σειρά από βίντεο όπου μιλάμε για γενικά θέματα που απασχολούν το hobby μας, δείχνουμε ιδέες και λύσεις για accessories, custom resources, 3D doors, coins και άλλα πολλά με σκοπό να βελτιώσουμε την παικτική μας εμπειρία και να χαρούμε ακόμα περισσότερα τα παιχνίδια μας και τους ανθρώπους με τους οποίους τα παίζουμε… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • Video Reviews & Thoughts: πρόκειται για μια ενότητα βίντεο η οποία εστιάζει σε κριτική παιχνιδιών που παίξαμε και για τα οποία θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώμη μας. Ερωτήματα γύρω από το θέμα, μηχανισμούς και gameplay, εξήγηση κανόνων και δυσκολία εκμάθησης του παιχνιδιού, ροή και downtime, ποιότητα παραγωγής και κόστος, εικονογράφηση, player count, ποικιλία και επαναπαιξιμότητα, τύχη κ.α. απαντιούνται και σχολιάζονται εκτενώς σε αυτά τα review videos. Στο στούντιο υπάρχουν δυο κάμερες παράλληλα. Η μία κάμερα είναι στραμμένη στον ομιλητή, καθώς μας παρουσιάζει τις σκέψεις του και την κριτική του για το παιχνίδι και η άλλη κάμερα σε θέση overhead επάνω από το ταμπλό, για να καταγράφει παράλληλα το στημένο παιχνίδι και να εστιάζει σε διάφορα σημαντικά σημεία των περιεχομένων την ώρα που σχολιάζονται… Σχετικά Videos ΕΔΩ.
 • Scenery and Terrain Videos: μας αρέσει όταν τα παιχνίδια μας αποκτάν 3D αίσθηση με διάφορα Scenery και Terrain upgrades. Είτε πρόκειται για δέντρα και οδοφράγματα, είτε για παρατημένα, τρακαρισμένα αυτοκίνητα, είτε για σωρούς από θησαυρούς και νομίσματα, πόρτες και άλλα αντικείμενα του περιβάλλοντος στα παιχνίδια που παίζουμε, σίγουρα αξίζουν να τους ρίξουμε μια ματιά μιας και αναβαθμίζουν πλήρως την παικτική εμπειρία όταν τα προσθέτουμε στις παρτίδες μας… Σχετικά Videos ΕΔΩ.

Αν σκέφτεστε  αν ένα παιχνίδι πρέπει να μπει στη συλλογή σας και αν κάνει για εσάς και την παρέα σας, δεν έχετε παρά να το ψάξετε στην συλλογή μας και να δείτε τη σχετική παρουσίαση. Εάν θέλετε να δείτε να σας παρουσιάζουμε το αγαπημένο σας παιχνίδι, ή κάποιο το οποίο σκέφτεστε να αγοράσετε αλλά ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τότε επικοινωνήστε μαζί μας και υποσχόμαστε να σας το παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Δείτε στα video μας τα περιεχόμενα του επιτραπέζιου παιχνιδιού που σας ενδιαφέρει, δείτε το στημένο και σε διάφορες φάσεις της παρτίδας καθώς και μια σύντομη περιγραφή του πως παίζει. Δείξτε το video στους φίλους σας για να τους προκαλέσετε το ενδιαφέρον να το παίξετε παρέα. Βρείτε όλα τα video μας στη σελίδα μας στο embedded video player ή και απευθείας στο κανάλι μας στο Yοutube πατώντας επάνω στην παρακάτω εικόνα:

nishithv.deviantart.com

New Videos

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?