Κεντρική / Banners & Support

Banners & Support

To Epitrapaizoume.gr είναι μια ενημερωτική ψυχαγωγική ιστοσελίδα που αγκαλιάζει τα πάντα γύρω από τα Επιτραπέζια Παιχνίδια και τους Ανθρώπους που τα αγαπάνε…  Σκοπός μας είναι τόσο να παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση στο χώρο του Επιτραπέζιου παιχνιδιού με Νέα, Ειδήσεις, Video Παρουσιάσεις, Επεξηγήσεις Κανόνων και παιχνιδιών! Προσπαθούμε να δείξουμε στους Έλληνες κάθε ηλικίας, τον όμορφο κόσμο του παιχνιδιού και τα ευεργετικά οφέλη αυτού στις ζωές μας. Bοηθήστε μας να εξαπλώσουμε τα Επιτραπέζια Παιχνίδια στη χώρα μας και να τα κάνουμε τρόπο ζωής για όλους μας… 

BANNERS – EPITRAPAIZOUME.GR

Epitrapaizoume-pawns

ΣΤΗΡΙΞΤΕ το Epitrapaizoume.gr με τους παρακάτω τρόπους:

  • Προσθέστε ένα από τα Banner μας, στη σελίδα σας, στο Blog σας, στο χρονολόγιο του Facebook, Twitter και των υπολοίπων Social Media! Υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος θα έπαιζε επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά απλά δεν γνωρίζει την μεγάλη ποικιλία και τις διαφορετικές κατηγορίες τους…
  • Διαβάστε το Δωρεάν Online Περιοδικό μας!!! Το “Επιτραπαίζουμε Magazine” ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2013, διανέμεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε online, να το κατεβάσετε και να το τυπώσετε!  Τυπώνοντας το, μπορείτε να το δείξετε στους φίλους σας ή να το διανέμετε στον χώρο σας σε νέους φίλους. Καταστήματα παιχνιδιών, Παιχνιδοκαφέ, Σύλλογοι αλλά και άλλα σημεία εστίασης θα βρουν αυτήν την επιλογή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα
  • Στείλτε μας τις εντυπώσεις σας για παιχνίδια που παίξατε και δοκιμάσατε! Γνωρίζετε ότι οι σελίδες των παιχνιδιών μας, διαθέτουν χώρο για τα δικά σας σχόλια κάτω από το παιχνίδι? Οι σελίδες αυτές διαβάζονται από εκατοντάδες φίλους καθημερινά, μοιραστείτε την γνώμη σας και την εμπειρία σας μαζί τους…
  • Γίνετε αρθρογράφος τόσο στην ιστοσελίδα μας, όσο και στο περιοδικό μας. Αρκετοί φίλοι μας, ήδη μοιράζονται τις απόψεις τους μαζί μας! Μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε νέους στο χώρο που προβληματίζονται ή απλά θέλουν να ενημερωθούν περισσότερο, ελάτε στην παρέα μας!!!
  • Στείλτε μας φωτογραφίες από την εσάς και την παρέα σας να παίζει, αυτό θα βοηθήσει οπτικά και άλλους στο να ενδιαφέρουν για το επιτραπέζιο και να ασχοληθούν περισσότερο!
  • Στείλτε μας Events, Εκδηλώσεις, Φεστιβάλ και Happenings που συμβαίνουν στην πόλη σας ή ακόμα και στην γειτονιά σας! Υπάρχει πολύς κόσμος που ψάχνει καθημερινά τέτοιες εκδηλώσεις για να ενημερωθεί ή χώρους για να πάει να παίξει, ας τους βοηθήσουμε με σχετικές πληροφορίες και νέα!
  • Ψηφίστε στο τακτικό Video Poll όπου αποφασίζετε για το ποιο θα είναι το επόμενο Video που θα γυρίσει και θα ανεβάσει η ομάδα του Epitrapaizoyme.gr. Η γνώμη σας μετράει και ακούμε τους φίλους μας! Με τον τρόπο αυτό θα παρουσιάζουμε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν και για τα οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα.
  • Προωθείστε την σελίδα του Epitrapaizoume.gr σε συζητήσεις σας με φίλους, σε forum, ομάδες και συλλόγους που συμμετέχετε και δραστηριοποιείστε. Η οικογένεια του Επιτραπαίζουμε μεγαλώνει κάθε μέρα και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό!
  • Εάν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά κάνοντας μια μικρή Δωρεά (Donation) για τον σκοπό μας. Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική και μας βοηθάει! Ακόμα και 1 ευρώ είναι αρκετό! Με τη βοήθεια των φίλων που μπορούν να συνεισφέρουν θα καλύψουμε λειτουργικά έξοδα της ιστοσελίδας, θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας και ενδεχομένως να καταφέρουμε να τυπώνουμε το μηνιαίο περιοδικό μας και να το διανείμουμε δωρεάν.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα, συμβουλή ή σχόλιο έχετε για το Epitrapaizoume.gr Μπορείτε να μας βρείτε εύκολα μέσα από την φόρμα επικοινωνίας Contact Form.

Epitrapaizoume-pawns

Σχετικά Άρθρα…

Κοπή Πίτας @Κελί 26/01/2019
Παίζουμε με το παιδί μας @Κελί 27/05/2018
Κοπή Πίτας @Κελί 27/01/2018
Παίζουμε με το παιδί μας @Κελί 17/12/2017
Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων @Κελί 29/04/2017
Κοπή Πίτας @Κελί 28/01/2017
Παίζουμε με το παιδί μας @Κελί 04/01/2017
2017 Καλή Χρονιά & Καλό Παιχνίδι
Παίζουμε με το παιδί μας @Κελί 22/11/2016
Epitrapaizoume μαζί με Fantasy Shop & Game Rules @ 80η Δ.Ε.Θ.