Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 360 total)
  • Author
    boomer
    Participant

Ωραία!  Κι ένας φίλος πήρε το mombasa, μόλις το παρέλαβε κι από αύριο αρχίζει το διάβασμα καθώς και η κατασκευή insert για γρηγορότερο στήσιμο και μάζεμα!!

Οσο αφορά το cyclades με ποίους συνδυασμούς παιχτών το έχετε παίξει;; Με 3 και πάνω είναι καλό;; Εχω διαβάσει κανόνες και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον (μπιντάρισμα, action κτλ) καθώς και οι μινιατούρες και τα υπόλοιπα components είναι πολύ όμορφα!!

Τώρα όσο αφορά το dicworld βλέπω πολύ αυστηρότητα σε διάφορα σχόλια που έχω διαβάζει! Δεν ξέρω ρε παιδιά χωρίς να έχω δει κανόνες να δω τι παίζει εκεί, οπτικά μου αρέσει πολύ σε γραφικά και θα ήθελα, αν όχι να το πάρω, τουλάχιστον να κάνω μια δομική να μου φύγει η περιέργεια!!

matsas
    Participant

δεν λεω οτι ειναι κακο παιχνιδι το ντισκγουορλντ ισα ισα για family γαμε ειναι μια χαρα.Ειναι απλα ενα οκ παιχνιδι.Το αrtwork στις καρτες του ειναι πολυ καλο και πολυ καλη ποιοτητα ,αυτο που με χαλαει πολυ ειναι το ταμπλο του σχεδιαστικα θα μπορουσε να ηταν καλυτερο!!!!

petros papitsis
    Participant

ΈΧΕΙΣ δικιο βαγγελη το ταμπλό είναι χάλια.  Αλλά όλο το άλλο είναι οκ παιχνίδι.  Λοιπόν κάθε χρόνο κόβουμε την πιτα όλη η τρελόπαρέα που παίζουμε επιτραπέζια.  Ετσι και φέτος κάναμε το ίδιο παίζοντας ταυτόχρονα τα αγαπημένα μας παιχνίδια.  Δείτε φωτογραφίες από χθες!!! Αν θέλετε μπορείτε να την βάλετε στο περιοδικό σας σαν φωτογραφία του μήνα.

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    petros papitsis
    Participant
      <li style=”text-align: left;”> Υ.Γ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΠΈΡΣΙ ΤΟ ΚΈΡΔΙΣΑ ΕΓΏ.  Θα ήθελα μια χάρη αν αυτό είναι δυνατόν.  Να βγάλετε  βίντεακι δύο παιχνίδια η το mombasa η το Jorvik.
    boomer
    Participant

Επιτέλους μετακόμιση τέλος!! Ο νέος μου χώρος είναι έτοιμος με μεγαλύτερη βιβλιοθήκη αλλά και τραπεζαρία!! Ολα  έτοιμα λοιπόν για να επανέλθω δριμύτερος μετά από 2 βδομάδες αποχής απ’ τα παιχνίδια!! Είδη έχουν κανονιστεί μες στη βδομάδα αρκετές συναντήσεις!!

Πέτρο πολύ καλή η φώτο και άξια μπήκε στο περιοδικό!! Πολύ δυνατή η ομάδα σας συνεχίστε έτσι!!

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα σε όλοι την παρέα του επιτραπεζουμε!!!! Εκμερους όλης της παρέα σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια που γράψατε στο περιοδικό. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για το πλούσιο περιοδικό που βγάλατε και αυτόν τον μήνα.  Πραγματικά το διαβάζεις και δεν θέλεις να τελειώσει. φίλε boomer σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και περιμένω να μου πεις για το mombasa εντυπώσεις…. την Παρασκευή και το Σάββατο. Εκλεψαν την παράσταση το marco polo. sushi express και το mombasa!!!!!

matsas
    Participant

boomer περιμενουμε φωτο την βιβλιοθηκη σου!!!!!!!

boomer
    Participant

Καλησπέρα στην παρέα! Μόλις τελειώσαμε μια παρτίδα Village και έχω ξεκινήσει να μελετάω το mombasa για την προσεχή συνάντηση. Πιστεύω να μας δικαιώσει γιατί είναι πολλά υποσχόμενο γιουράκι. Θα ανεβάσω και φώτο απ τη βιβλιοθήκη φυσικά αν και μεγάλο μέρος της συλλογής μου βρίσκετε στην Αθήνα!!

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα σε ολους . Χαθηκαμε πάλι. Σαββατοκύριακο παρόλο που είχαμε τρέξιμο να ντυθουμε μάσκαραδες παίξαμε αρκετά παιχνίδια. (mombasa.  lord of waterdep. five tribes.  isle of Skye. souper ήταν!!!    Μια ερώτηση.  Ξέρει κανείς να μου πει κανένα παιχνίδι που να μοιάζει  σαν το 7 Wonder η το Lords of water deep;

boomer
    Participant

Καλησπέρα κι από μένα! Εγω το ΠΣΚ αυτό ήμουν Αθήνα και την Παρασκευή βρέθηκα στο σπίτι του Βαγγέλη (VK)  και παρέα με το Matsa το Δημήτρη και τον Αρη και παίξαμε 2,3 χαλαρά παιχνιδάκια ( fire and axe, cardcassonne) φάγαμε κτλ!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα!!

Το Σάββατο το πρωί μια ωραία χαλαρή βόλτα στο κέντρο και στην kaissa Εξαρχείων. Μετά από αρκετές αναβολές επιτέλους αγορά του Tzolk’in ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι και μιας και έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα αναμένετε κάψιμο!

Πέτρο έπαιξα κι εγώ πρόσφατα το mombasa ένα πολύ εξαιρετικό euro και πιστεύω οτι όλοι οι φαν του είδους θα πρέπει να το ΄χουν στα υπόψιν τους!

Αρκετό βάθος, πολύ στρατηγική, άπειρο replayability, πολύ καλή εικονογράφηση από τον Klemens Franz που είναι απ’ τους κορυφαίους, και άριστη ποιότητα κατασκευής!! Η επόμενη κίνηση είναι να δοκιμάσουμε το Great Western Trail του ίδιου δημιουργού που είναι πολύ υποσχόμενο!

Πέτρο δεν έχω παίξει και πολλά card drafting  πέρα απ’ το 7 wonders αλλά ένας άλλος πολύ δυνατός τίτλος είναι και το dominion!! To έχω πάρει απλά δε το έχω στήσει ακόμη!!

matsas
    Participant

ζητω συγγνωμη για την μακρα απουσια μου(αρκετη δουλεια και τρεξιμο) αλλα ηρθε ο καιρος να δωσουμε λιγο ζωη και παλι!!!
    Νεα αγορα λοιπον και επηρεασμενος απο τα λεγομενα του βαγγελη κολλησα με το LORENZO il magnifico.worker placement παιχνιδι γνωστος μηχανισμος σε ολους μας με το εξης νεο(τουλ.για εμενα) οι εργατες σου να εχουν διαφορετικη αξια σε καθε γυρο με βαση 3 ζαρια που ριχνεις στην αρχη καθε γυρου.Με τραβηξε αρκετα αυτο το στοιχειο οπως και οι πολλες επιλογες καρτων που υπαρχουν  οπου παραλληλα αυτο σημαινει περισσοτερα και διαφορετικα μονοπατια προς την νικη.Ισως ο βαγγελης μπορει να μας πει αν ισχυει αυτο!!!!Λιγο τσουχτερη η τιμη του αλλα μιας και ειναι language independent μπορεις να το βρεις σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη……………..(πχ γαλλικη εκδοση 40€ απο 60-70 που εχει η αγγλικη)

oinoxoosGR
    Participant

Καλημέρα στην παρέα,

μόλις αγόρασα το twilight struggle deluxe edition και το Le Havre (2017)

για το πρώτο βρήκα ένα εκπληκτικό video με οδηγίες : https://www.youtube.com/watch?v=RFfVqRmDLkI

η γυναίκα μου βέβαια κατανοεί ότι έχουμε 2 παιχνίδια να δοκιμάσουμε αλλά προτιμά σήμερα να πάμε για μπάνιο … Χα χα…

1 user thanked author for this post.
    Epitrapaizoume
    Keymaster

Πολύ ωραία παιχνίδια και τα δυο, θα τα ευχαριστηθείτε σίγουρα, το καθένα με την δικιά του ομορφιά και δυνατά σημεία 🙂 καλές παρτίδες!!!

vasilis vazakas
    Participant

καλημέρα

ψάχνω το SUMMONER WARS. Το πουλάει κανείς?

Epitrapaizoume
    Keymaster

Βασίλη καλησπέρα,

το είχα εγώ μέχρι πρόσφατα και το έδωσα, ατυχία. Αν ακούσω κάποιο παιδί να το δίνει θα σε ενημερώσω 🙂

p.s. αν μπορείς plz γράφε σε ελληνικά καλύτερα και όχι σε greeklish thanks

Viewing 15 posts - 346 through 360 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.