Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 6 years, 6 months ago by Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
01/06/2014 at 8:05 am #20704matsasParticipant
isla dorada
εντυπωσιακο ταμπλο πετρο και με πολυ καλη ποιοτητα στα περιεχομενα!!!!
ο βασικος του μηχανισμος ειναι το πονταρισμα καρτων με τις οποιες οι παικτες αποφαασιζουν πια διαδρομη θα ακολουθησουν στο νησι το οποιο εχει διαφορες περιοχες!!!σε καποιες πρεπει να πας για να παρεις ποντους και σε καποιες αλλες οχι για να μην παρεις αρνητικους ποντους.ειναι διασκεδαστικο αρκετα και μπορεις να το βρεις σε παραπολυ καλη τιμη νομιζω!!!Εμενα μ εκατσε το
[thumbnail:19ucatz4]http://cf.geekdo-images.com/images/pic1927856_t.jpg[/thumbnail:19ucatz4]
το ειδε η γυναικα και μ εχει τρελανει……………….!!!!!!αλλα ειναι αρκετα τα λεφτα βεβαια ειναι εντυπωσιακο
01/06/2014 at 11:18 am #20705petros papitsisParticipantΕυχαριστώ matsa. Με κατατοπίσες αρκετα. Ναι η αλήθεια ειναι οτι το βρήκα σε πολυ καλη τιμή στα 25 ευρω και ειναι και αυτος ενας λογος που με κανει να το αγορασω. good post 2thumbsup thanks you Λεω να το χτυπήσω.
01/06/2014 at 3:22 pm #20706Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Σάβ Μάιος 31, 2014 11:35 am wrote:
Καλημέρα παιδιά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος θελω να κανω μια αγορα το Isla Dorada τι παιχνίδι ειναι αυτο? Αξίζει για αγορα? smileee
Φιλε Πετραν μου αξιζει αρκετα το παιχνιδακι για 2 κυριως λογους…1ος οτι ειν family-party game μεχρι 6 ατομα(για εσενα που απο τις φωτο βλεπω λαο) ειν οτι πρεπει!2ος γιατι παροτι δεν ειν αρκετα απλο(οπως πχ το sewer pirats) δεν ειν και δυσκολο επομενως παιζουν με ευκολια παιχτες ολων των ειδων!Τελος εχει εκπληκτικo ταμπλο ενω οσον αφορα το στυλ του ειναι παιχνιδι που bid-αρεις το προς τα που θα κινηθει το αμαξακι σου με καρτες κι οπως ειπε κι Matsas ο καθενας εχει τις δικες του αποστολες επομενως υπαρχει η σφαγη του ποιος θα επικρατησει!Πολλες καρτες,μεγαλη ποικιλια σ αυτες και γενικως ενα πολυ προσεγμενο παιχνιδι!
01/06/2014 at 5:17 pm #20707petros papitsisParticipantΚαλησπέρα Αχιλλέα. Με αυτά τα καλα σχόλια που μου ειπες εσυ και ο matsas ειναι σαν να το εχω πάρει. Ευχαριστώ πολυ παιδιά. Συντομα θα το παρω και θα σας πω νεα. smiless :thumbsup:
01/06/2014 at 7:39 pm #20708VitaKapaParticipantΚαλή αγορά Πέτρο και καλές παρτίδες 🙂
:dice:03/06/2014 at 6:48 am #20709petros papitsisParticipantεμενα οχι μονο μου μπήκαν στο μυαλο αλλά τα παράγγειλα και ολας. isla dorada και nuns on the run. smileee 😉 😀
03/06/2014 at 9:16 am #20710VitaKapaParticipantΠολυ διασκεδαστικά, παρειστικα και θεματικά και τα 2
bravo05/06/2014 at 9:15 pm #20711Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠολυ καλα παιχνιδια και τα 2 πετραν απλως προτεινω το isla dorada καθως ειν πιο απλο να το παιξεις!το αλλο θελει πολυ προσοχη καθως ενα λαθος σου τιναζει την παρτιδα στον αερα κι αν εχεις και Non gamers μεσα θα γινει το λαθος καθως ανα πασα ωρα και στιγμη πρεπει να προσεχεις αν σε ειδε η αν σε ακουσε καποιος κι αυτο με χαλασε λιγο…
05/06/2014 at 9:17 pm #20712Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕμενα μου εκατσε και παρηγγειλα το battlestar galactica.Με το που ακουσα παιχνιδι με κρυφο προδοτη τυπου room 25 σε πιο συνθετο τρελαθηκα κι ειπα να το κλεισω αμεσα!!!Μια δοκιμη θα με πειδσει αν αξιζε τελικα οταν με το καλο ερθει!
06/06/2014 at 6:32 am #20713petros papitsisParticipantΧθες τα παρέλαβα και τα δυο παιχνίδια. Σύντομα θα εχω νεα. Μιας και έχουμε κάνει την αρχη θα κάτσουμε να μεταφρασουμε και το isla dorada. :thumbsup: 2thumbsup. Χτυπα το Αχιλλέα να μας πεις πως ειναι και αυτό το παιχνίδι. :salute: bravo
06/06/2014 at 12:23 pm #20714matsasParticipantγια το battlestar galactica εχω διαβασει πολυ καλα λογια!!!!
07/06/2014 at 12:01 am #20715Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΜολις παραλαβω και παιξω θα σας ενημερωσω αμεσα να στε σιγουροι!!! 😉
13/06/2014 at 3:18 pm #20716VitaKapaParticipantHeroes of Normandie!!!! Μαλιστα το περιμένω πως και πως!!!
πρέπει να είναι τρομερό!!! Αντε να δούμε :meeple:
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1602638_md.jpg” alt=””>The time is summer 1944. The Sun shines on Normandie hedgerows. Gentle wind, fields of bright flowers, and in the background, the romantic staccato of machine gun fire in the morning. In these typical French countryside landscapes, thousands of men are about to fight. And die. Bravely like heroes, or cowardly like wussies. But only heroes really matters. Those you see in Hollywood Golden Age war movies. Here lies the inspiration for Heroes of Normandie; here is what the game has to offer: explosive and fast-paced battles; the pleasure of butchering your enemies through MG42 walls of lead; and the ability to crush Nazi bastards under tons of shells – basically, blood and guts. A miniatures game without miniatures, Heroes of Normandie is a fast-paced WW2 strategy wargame inspired by Hollywood war movies. A tactical scale board-game opposing two players and two armies, with the Germans on one side and the Americans on the other. Players use order tokens to determine initiative and to bluff. While a single six-sided die determines combat, action cards are played to spice things up. Secretly plan your attacks and outwit your opponent. Block the opposing strategy and surprise the enemies. Deploy your units and don’t turn back!
16/06/2014 at 2:43 pm #20717Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚαλό πρέπει να είναι Βαγγέλη!
*slourp mode on* Φυσικά θα μας πεις εντυπώσεις μόλις το δοκιμάσεις, έτσι φανταστικέ μας φίλε; *slourp mode off*
Εμένα μου έχει κάτσει πολύ το Blue Moon Legends. Καινούριο μεν αλλά στην ουσία επανέκδοση του παλιού με όλες τις επεκτάσεις.
16/06/2014 at 7:31 pm #20718VitaKapaParticipantΕννοείται!!!! 🙂
είδα έπαιξες και το Blue Moon το ΣΚ!! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά! Αξίζει πιστεύεις?
Ειδικά τώρα και με το Blue Moon Legends ίσως είναι καλύτερα κάποιος να πάρει το νέο πακέτο
με τις επεκτάσεις? Με 1-2 γραμμές πως θα το περιέγραφες παικτικά Παναγιώτη?
Thanks
:meeple: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.