Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 360 total)
  • Author
    matsas
    Participant

INSTAGRAM-Giveaway-Post-Altartitans.jpg[/attachment:1u55bks1]
    μια εικονα 1000000 λεξεις……..

Ετσι ρε τεραστιε Βαγγελη!αυτο ειναι παιχνιδι!δεν μου ειπες ομως τελικα σου αρεσε το κυκλαδες???Ευχαριστηθηκες την 1η σας παρτιδα???

matsas
    Participant

@garif » Σάβ Ιούλ 19, 2014 9:52 am wrote:

Ετσι ρε τεραστιε Βαγγελη!αυτο ειναι παιχνιδι!δεν μου ειπες ομως τελικα σου αρεσε το κυκλαδες???Ευχαριστηθηκες την 1η σας παρτιδα???

επιστροφη απο διακοπες!αχιλλεα πολυ εντονο παιχνιδι παρα πολυ καλο!!!

@matsas » Παρ Αύγ 01, 2014 8:52 am wrote:

@garif » Σάβ Ιούλ 19, 2014 9:52 am wrote:

επιστροφη απο διακοπες!αχιλλεα πολυ εντονο παιχνιδι παρα πολυ καλο!!!

Xαιρομαι που σα ρεσε…Αντε κανονιστε καμια επικη μαχη!!! 2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup

matsas
    Participant

αχιλλεα 45 ευρω το τιτανες!!!!!!!!του εδωσαν να καταλαβει………..

@matsas » Κυρ Αύγ 03, 2014 7:28 pm wrote:

αχιλλεα 45 ευρω το τιτανες!!!!!!!!του εδωσαν να καταλαβει………..

Που ρε φιλε???Βγηκε???

matsas
    Participant

http://www.boardgamegeek.com/boardgame/157969/sheriff-nottingham
    μπλοφα-διαπραγματευση-λαδωματα τι αλλο να θες απο ενα παιχνιδι…….ωραιο στο ματι αλλα λιγο στην τιμη με χαλαει 35$ για ενα παιχνιδι με καρτες???(εχει αρκετες οκ το ξερω…)

VitaKapa
    Participant

Και εγώ το εχω βάλει αυτο συο μάτι Βαγγέλη :meeple:
    ανυπομονώ να υο δοκιμάσω, όσο για σίγουρη αγορά
    το νέο παιχνίδι του Bruno Cathala Five Tribes!!!

matsas
    Participant

το εχω δει βαγγελη.εχεις δικιο πρεπει να ειναι πολυ καλο παιχνιδι.Ο μπρουνο παει να γινει ο αγαπημενος μου σχεδιαστης!!!!εντυπωσιακο στο ματι και νομιζω οτι εχει και φρεσκο μηχανισμο αν δεν κανω λαθος(δεν ξερ αν υπαρχει σε καποιο αλλο παιχνιδι)
    Και το Five Tribes στο ματιINSTAGRAM-Giveaway-Post-Altarthe eye of sauron.jpg[/attachment:f4p260gn]

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα σε όλους. Μετά από αρκετό καιρό λογο του καλοκαιριού και τον τουρνουά beach volley που ειχα βρήκα λιγο χρονο να γραψω. Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας. εμένα μου μπήκε κατι εντελώς διαφορετικό στο μυαλο θα ήθελα να βρούμε παιχνιδια συλλεκτικά τα οποία η ειναι παλιά και εχουν αξια η έχουν βγει σε λιγα αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. θα βρούμε τιποτα?? smileee whattt

matsas
    Participant

πετρο και να τα βρεις μου φαινεται θα σκασεις παρα πολλα λεφτα …αξιζει????

petros papitsis
    Participant

το ξέρω αλλά θα ήθελα να ειχα κανένα παιχνίδι τέτοιο στην συλλογή μου. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. :salute:

matsas
    Participant

νεο πραμα………………..αχ αυτο το BGG θα μας καψει!!!!

μηχανισμος αλλα ticket to ride οτι πρεπει δηλαδη για χαλαρη παρεα αλλα με λιγο περισσοτερη στρατηγικη(νομιζω)και σαν θεμα δειχνει να κολλαει καπως…………για να δουμε τα 5 χωρια!!!!!

VitaKapa
    Participant

Ωραίο φαίνεται!!! και αρκετά φιλικό και για νέους στο χόμπι :meeple:

εγώ έχω βάλει νέα αγορά στο μάτι!!! Αυτό εδώ:

matsas
    Participant

περναει κι αλλος την φαση “θελω να παρω επιτραπεζιο” η’ μονο εγω!!!!
    επειδη λοιπον ειμαι σ αυτη την φαση και μαλιστα σε φαση που κοιταω μικρα καρτοπαιχνιδα εχουμε και λεμε!!!!!!!!
    MOGEL MOTTE

Πως θα σας φαινοταν ενα παιχνιδι με καρτες στο οποιο μπορεις να κλεψεις??????????κολλησα με το που το ειδα.(θελω να δω ποσο ξεκαθαροι ειναι οι κανονες ..αν το εχει δοκιμασει κανεις ας γραψει κατι)
    SOBEK

το δοκιμασα στο boardgame arena και μ αρεσε!!!!
    MUNDUS NOVUS

το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.ειναι σουπερ και για 2 παικτες ευκολο με στρατηγικη μαζι.Οι καρτες ειναι απιστευτες τρομερη ποιοτητα!!!
    Guildhall

εδω μαλλον με τραβηξε η βαθμολογια του στο bgg………..
    ΑΑΑΑ κι επειδη παντα ολο και καποιο μεγαλο επιτραπεζιο πεφτει στο ματι μου ενα παλιο αλλα με δυνατο θεμα
    Deadwood

ειδα το βιντεακι του επιτραπαιζουμε και μ’αρεσε αρκετα δειχνει απλο ωραιο θεμα.Βαγγελη τι λες????

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.