Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 360 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

καλησπέρα Μα που έχετε χαθεί όλοι; matsa vitakapa boomer.

Καλώς τον έπεσε πολύ δουλειά με το νέο site και για αυτό χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες, αλλά θα επανέλθω δυναμικά. για τα 2 πρώτα έχουμε γυρίσει και βιντεάκια οπότε μπορείς να πάρεις μια ιδέα. είναι πολύ όμορφα παιχνίδια αλλά διαφορετικά μεταξύ τους. Θα έλεγα το Formula D είναι πιο απλό και fun και περισσότερο εντυπωσιακό στο μάτι. Το Steampunk Rally Πολύ ωραίο ζαροπαιχνιδο με ιδιότητες και racing αλλά περισσότερο gamers game, χωρίς να είναι ωστόσο ιδιαίτερα σύνθετο.
    Τώρα για το expansion του 7 duel άκουσα είναι εξαιρετικό και ανυπομονώ να το πάρω μιας και το βασικό είναι με διαφορά το αγαπημένο μου διπλό σε λίγο χρόνο. Καλές αγορές 🙂

matsas
    Participant

καλησπέρα Μα που έχετε χαθεί όλοι; matsa vitakapa boomer.

εδω ειμαστε petran!!!!!xexexexexexe
    Για το πανθεον και γω εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!!!
    εγω ειδα ενα euroπαιχνιδο το ULM

Mε εναν πολυ ομορφο μηχανισμο ….και πανεμορφο ταμπλο!!για ριξτε μια ματια!!!

2 users thanked author for this post.
    VitaKapa
    Participant

Μου έχει τραβήξει και εμένα και εμένα Βαγγέλη την προσοχή το Ulm, έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλό με πρωτότυπους μηχανισμούς και στρωτό gameplay. Επίσης παρόλο που το κουτί από έξω παραπέμπει σε άλλο ένα συνηθισμένο eurogame, λένε ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο!!!

• This reply was modified 8 years, 1 month ago by VitaKapa.
    boomer
    Participant

Καλησπέρα στην παρέα! Επανερχόμαστε σιγά σιγά. Κρύο, βροχές, γιορτές να πλησιάζουν και φυσικά η λαχτάρα για περισσότερες παρτίδες ανεβαίνει κατακόρυφα!!

Πέτρο εγώ με το pantheon έκανα μια πρωτοτυπία. Το αγόρασα χωρίς να έχω ακόμη το βασικό παιχνίδι. Ο λόγος είναι ο,τι αναμένετε να γίνει ανάρπαστο και θεώρησα ο,τι καλό θα ήταν να το καβατζόσω για να μη το ψάχνω μετά και περιμένω να το ξαναφέρουν. Εξάλλου στα μέσα του μήνα επανακυκλοφορεί και το βασικό.

Τώρα σε ο,τι αφορά άλλες αγορές, προτεραιότητα έβαλα σε  κάποιες σταθερές αξίες που δεν έχω αποκτήσει ακόμη στη συλλογή όπως τις cyclades , το Tzolk’in, Τα κάστρα της Βουργουνδίας, το Caylus  κα

petros papitsis
    Participant

έλα φιλε καλημέρα.  είπα και εγώ που χάθηκες. πρέπει σιγά σιγά από όλους μας να ξανά ζωντανεύει το chat.  έχουμε πολλά να μάθουμε και να πούμε εδώ μέσα.  εντάξει το pantheon τα σπάει.  πολύ δυνατό.  για το steampunk Rally ωραίο αλλά από ότι βλέπω με πολλά άτομα αργή πάρα πολύ.  όσο για το formula d πολύ όμορφο αλλά έχω πολλές ερώτησης να κάνω επάνω στο παιχνίδι σύντομα θα της ανεβάσω.

boomer
    Participant

Πέτρο για κι εγώ να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί πολύ με racing παιχνίδια πέρα από 1, 2 φορές που έπαιξα με τα παιδιά στο κελί. Πάντως πιστεύω πως το formula D είναι το πιο κατάλληλο για εισαγωγή και θα ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή. Είναι κατάλληλο για πολλά άτομα και νομίζω δεν έχει μεγάλο downtime!

petros papitsis
    Participant
    1. καλησπέρα στην παρέα.  εχω έτοιμη την Χριστούγεννιατικη αγορά μου και θέλω βοήθεια.  πρόκειται για ένα καινούργιο παιχνίδι το fight for olympus. ξέρουμε κατι για αυτό; μην πάρω καμία φόλα.  μοιάζει με το duel?
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    petros papitsis
    Participant

όταν γράψετε το σχόλιο σας για την παραπάνω αγορά που θέλω να κάνω γράψτε και για το
    <h1 style=”margin: 0px 0px 15px; padding: 0px 0px 10px; border: 0px; outline: 0px; font-size: 26px; vertical-align: baseline; color: #b80e0e; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: normal; line-height: normal; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;”>Lanterns: The Harvest Festival μια γνώμη. ευχαριστώ!!!!!</h1>

boomer
    Participant

Καλημέρα Πέτρο. Αν και πάντα με προσεγγίζουν τα 2 player για το συγκεκριμένο δεν έχω ακόμη άποψη. Ισως επειδή είναι σχετικά καινούριο. Θα το ψάξω όμως σίγουρα αν αξίζει, να το τσιμπήσω και για μένα!!

Τώρα όσο αφορά τις δικές μου χριστουγεννιάτικες αγορές έχω κλείσει με τη βοήθεια του Βαγγέλη (VK) το <b style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”>Shakespeare</b><span style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif;”><span style=”font-size: 14px;”> μαζί με την επέκταση του </span></span><b style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”>Shakespeare: Backstage</b><span style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”> </span><span style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif;”><span style=”font-size: 14px;”>, στο οποίο έχω ήδη ένα play και με έχει ενθουσιάσει σε μεγάλο βαθμό. Επίσης το </span></span><b style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”>Agricola: All Creatures Big and Small</b><span style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”> , που είναι η 2 player εκδοχή του agricola, καθώς και το πολλά υποσχόμενο </span><b style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”>Glass Road</b><span style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”> . Τέλος το </span><b style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”>7 Wonders Duel</b><span style=”color: #000000; font-family: verdana, ‘lucida grande’, arial, sans-serif; font-size: 14px;”>  που έχει γίνει ανάρπαστο και επανακυκλοφόρησε επιτέλους!! Αυτά τα ολίγα!!! </span>

boomer
    Participant

Καλημέρα Πέτρο. Αν και πάντα με προσεγγίζουν τα 2 player για το συγκεκριμένο δεν έχω ακόμη άποψη. Ισως επειδή είναι σχετικά καινούριο. Θα το ψάξω όμως σίγουρα αν αξίζει, να το τσιμπήσω και για μένα!!

Τώρα όσο αφορά τις δικές μου χριστουγεννιάτικες αγορές έχω κλείσει με τη βοήθεια του Βαγγέλη (VK) το SHAKESPEARE μαζί με την επέκταση του , στο οποίο έχω ήδη ένα play και με έχει ενθουσιάσει σε μεγάλο βαθμό. Επίσης το AGRICOLA ALL CREATURES BIG AND SMALLI , που είναι η 2 player εκδοχή του agricola, καθώς και το πολλά υποσχόμενο GLASS ROAD. Τέλος το 7 WONDERS DUEL  που έχει γίνει ανάρπαστο και επανακυκλοφόρησε επιτέλους!! Αυτά τα ολίγα!!!

ΥΣ. Πέτρο στο δεύτερο post σου δε μπορώ να διακρίνω τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει!

• This reply was modified 8 years, 1 month ago by boomer.
    petros papitsis
    Participant

καλησπέρα φίλε.  Ναι κατι εγινε δεν ξερω γιατί,  δεν φαίνεται καλά.  Το ίδιο και σε εσένα. χαχαχαχα.  Θελω ακόμα το mombasa και το kaylus τα βρήκα σε καλή τιμή και θα τα χτυπήσω για τα Χριστούγεννα. ακούω γνώμες.

boomer
    Participant

Για το mombasa αν και δε έχω πλήρη άποψη, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια και και πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Πάμε στο Caylus τώρα που εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ενα παιχνίδι του 2005 και με το πρώτο play νομίζει κάποιος πως κυκλοφόρησε χθες! Πολύ μπροστά για την εποχή του. Για μένα είναι ο βασιλιάς των worker placement και πάνω του βασίστηκαν αρκετά παιχνίδια με πρώτο και καλύτερο το Pillars of the earh. Πολύ καλό παιχνίδι μεν αλλά μοιάζει μικρό μπροστά στο μεγαλείο του Caylus.

Μπορεί αρχικά να μοιάζει λίγο βαρύ, αλλά στην ουσία γίνετε γρήγορα κατανοητό και κυλάει ομαλά. Στα θετικά επίσης είναι πως είναι γλωσσικά ανεξάρτητο και οι κανόνες στα ελληνικά υπάρχουν!!

Πέτρο αν το έχεις βρει σε προσφορά μη χάσεις αυτή την ευκαιρία.

boomer
    Participant

Για το mombasa αν και δε έχω πλήρη άποψη, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια και και πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πάμε στο Caylus τώρα που εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ενα παιχνίδι του 2005 και με το πρώτο play νομίζει κάποιος πως κυκλοφόρησε χθες! Πολύ μπροστά για την εποχή του. Για μένα είναι ο βασιλιάς των worker placement και πάνω του βασίστηκαν αρκετά παιχνίδια με πρώτο και καλύτερο το Pillars of the earh. Πολύ καλό παιχνίδι μεν αλλά μοιάζει μικρό μπροστά στο μεγαλείο του Caylus. Μπορεί αρχικά να μοιάζει λίγο βαρύ, αλλά στην ουσία γίνετε γρήγορα κατανοητό και κυλάει ομαλά. Στα θετικά επίσης είναι πως είναι γλωσσικά ανεξάρτητο και οι κανόνες στα ελληνικά υπάρχουν!! Πέτρο αν το έχεις βρει σε προσφορά μη χάσεις αυτή την ευκαιρία.

ΥΣ. Το fight for Olympus το βρήκα εχθές στα 18 ευρώ και μου καρφώθηκε κι εμένα οι ιδέα χαχα!!

• This reply was modified 8 years, 1 month ago by boomer.
    petros papitsis
    Participant

χαχχχχααα άστα boomer τα θέλω ολα.  Τα παραγγείλα τελικά από εξωτερικό caylus στα 34 ευρω Red price φοβερή τιμή.  Ελλάδα εχει περιπου στα 50  και το mombasa στα 35 ευρω και αυτό σε καλή τιμή. Ελλάδα έχει 40  Γενικά το ψάχνω πολύ πλέον με της τιμές.

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.