Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
20/02/2016 at 1:39 pm #20989
VitaKapaParticipant@boomer » Παρ Φεβ 19, 2016 3:34 pm wrote:
Το ”παράρτημα” του Epitrapaizoume εκτός απ’ τη Σύρο… τώρα λειτουργεί και στα Χανιά!! Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το AVALON,το CAMEL UP και το MOW, με πάνω από 40 παρτίδες μέχρι στιγμής, έχω κερδίσει αρκετό κόσμο που διψάει για καλό παιχνίδι και τους έχω βάλει για τα καλά στο χώρο. Το… ευχάριστο μεν πρόβλημα δε, είναι πως υπάρχουν πολλά παιδιά και για την ώρα περιορίζομαι μόνο σε party-games (που δεν έπαιζα ποτέ), μέχρι να ξεχωρίσω κάποιους για πριβε συναντήσεις με βαρύτερα euro.
Τα επόμενα party είναι τα παρακάτω, έτσι σαν δώρο γενεθλίων!!!!

χαχαχαχαχαχα τέλεια, πολυεθνική η παρέα lol laughing
Πολύ καλές επιλογές για party games πρέπει να τους βάλεις να δοκιμάσουν και το Spyfall σίγουρα, πολύ γέλιο
Εχεις ξεκινήσει κίνημα επιτραπέζιου μου φαίνεται στα Χανιά!!! Τέλεια :meeple: :meeple: :meeple:21/02/2016 at 10:20 pm #20990
boomerParticipantχαχα Το κίνημα ξεκίνησε από τα κεντρικά στην Αθήνα και συνεχίστηκε σε Σύρο με περιφερειάρχη Πέτρο, και τώρα Χανιά με boomer. Συνεχίζουμε δυνατά!!!
Μιας και μιλάγαμε για patry, ρε παιδιά το Codenames είναι δυνατόν να παιχτεί εύκολα με την Αγγλική έκδοση ή να περιμένω σε κάποια έκδοση απ’ την kaissa;;
22/02/2016 at 6:28 am #20991
VitaKapaParticipantθα ελεγα να περιμενεις την εκδοση απο την καισσα γιατι για να παιχτει καλα και ναν το ευχαριστηθει η παρεα, θα πρεπει να ξερουν ολοι καλα αγγλικα και οχι απλα την μεταφραση των λεξεων αλλα και τις πολλαπλες πιθανες τους ερμηνιες για να καταλαβαινουν οι παικτες πως παει να τους το περιγραψει ο αρχηγος χωρις να τον καταλαβουν οι αλλοι
28/02/2016 at 12:37 pm #20992
matsasParticipant
https://www.boardgamegeek.com/boardgame/176396/quadropolis
καιρο ειχα να ποσταρω κατι εδω!!!!!!μου λειπει ενα καλο city building και αυτο δειχνει ιδανικο!!!!εχετε καμια αλλη προταση με σχετικο θεμα??28/02/2016 at 9:34 pm #20993
VitaKapaParticipantκαλησπερα Βαγγελη 🙂 το συγκεκριμενο το εχω βαλει και εγω στο ματι καιρο τωρα μαι λογικα θα το παρω. Με εχει τραβηξει το γεγονος οτι ειναι ευκολο με γρηγορη ροη και μπορει να βγει χωρις δυσκολια στο τραπεζι (οπως και ολα τα παιχνιδια της Days of Wonder εξαλλου). εγω εχω παιξει και το city tycoon στο ιδιο θεμα που ειναι και αυτο ευχαριστο, ωστοσο οχι τοσο “παιχνιδιαρικο” οσο το Quadropolis. Επισης μια ακομα καλη επιλογη με εξαιρετικο gameplay ειναι το Suburbia αλλα και το Ginkopolis με ομορφα γραφικα. Αλλα εχω την αισθηση οτι τα τελευταια 2 ειναι καθαρα για gamers περισοτερο, ενω το Ginkopolis ειναι στο sweetspot gamers-gateway games
02/10/2016 at 2:14 pm #23455
matsasParticipantκαταρχας να πουμε καλη “αρχη” στο νεο “φορουμ” και να ζησει το καινουργιο μελος της οικεγενειας του βαγγελη……..γερος και δυνατος φιλε να ειστε καλα και να ζησετε ολες τις στιγμες μαζι του!!!!
Το πρωτο μου ποσταρισμα στο ανανεωμενο φορουμ
Παντα ηθελα ενα παιχνιδι με φαρμες αγρους ζωα χωραφια…δεν ξερω γιατι αλλα μ ειχε κατσει.Οκ ξερω οτι υπαρχει το agricola αλλα για την παρεα μου δυσκολα να βγει στο τραπεζι κατι τετοιο.δοκιμασα και την πιο family εκδοση αλλα δεν μου εκανε……..και εκει που χαζευα στο youtube επεσα πανω στο MI TIERRA NEW ERA
βαζω και εικονα απ’το παιχνιδι ..δεν ειναι πανεμορφο????
04/10/2016 at 10:02 pm #23665
boomerParticipantΝα ευχηθώ κι από δω στον καλό φίλο Βαγγέλη να του ζήσει ο γιος, να έχει υγεία και καλή τύχη και, πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα, να τον καμαρώσει δυνατό gamer!!
Καλή αρχή και για το νέο φόρουμ αν και χρειάζομαι λίγο χρόνο να το συνηθίσω χαχα!!
Βαγγέλη πολύ ενδιαφέρον η πρόταση σου! Μου αρέσουν τα αγροτικά παιχνίδια σαν θέμα. Το Agricola όμως, όντως δύσκολα βγαίνει στο τραπέζι και συν της άλλης, έχω και ένα θέμα με το πολύ κείμενο! Ισως πάρω την 2 player έκδοση. Το <span style=”background-color: #fbfbfb; font-family: ‘Droid Sans’, Arial, Verdana, sans-serif; font-size: 12px;”>MI TIERRA NEW ERA όμως βλέπω είναι μια πολύ ενδιαφέρον επιλογή. Και πανέμορφο οπτικά και χαμηλό βάρος και 0 κείμενο και πολύ καλή βαθμολογία!! Για να δούμε λοιπόν!! </span>
1 user thanked author for this post.
05/10/2016 at 11:01 pm #23668
EpitrapaizoumeKeymasterκαταρχας να πουμε καλη “αρχη” στο νεο “φορουμ” και να ζησει το καινουργιο μελος της οικεγενειας του βαγγελη……..γερος και δυνατος φιλε να ειστε καλα και να ζησετε ολες τις στιγμες μαζι του!!!! Το πρωτο μου ποσταρισμα στο ανανεωμενο φορουμ Παντα ηθελα ενα παιχνιδι με φαρμες αγρους ζωα χωραφια…δεν ξερω γιατι αλλα μ ειχε κατσει.Οκ ξερω οτι υπαρχει το agricola αλλα για την παρεα μου δυσκολα να βγει στο τραπεζι κατι τετοιο.δοκιμασα και την πιο family εκδοση αλλα δεν μου εκανε……..και εκει που χαζευα στο youtube επεσα πανω στο MI TIERRA NEW ERA βαζω και εικονα απ’το παιχνιδι ..δεν ειναι πανεμορφο????
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Βαγγέλη να σαι καλά 🙂
το MI TERRA NEW ERA μου έχει τραβήξει και εμένα το ενδιαφέρον πολύ, ως κλασσικό farming game στα οποία και έχω αδυναμία. Φαίνεται πολύ όμορφο στο μάτι και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι παίζει πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θα επιδιώξω να το δοκιμάσω. Ο Δημήτρης μου είπε ότι το έχει βάλει στο μάτι να το πάρει…
05/10/2016 at 11:31 pm #23673
EpitrapaizoumeKeymasterΝα ευχηθώ κι από δω στον καλό φίλο Βαγγέλη να του ζήσει ο γιος, να έχει υγεία και καλή τύχη και, πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα, να τον καμαρώσει δυνατό gamer!! Καλή αρχή και για το νέο φόρουμ αν και χρειάζομαι λίγο χρόνο να το συνηθίσω χαχα!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Μανώλη με το καλό σε περιμένω να έρθεις πάνω να τα πούμε και από κοντά χεχεχεχεχε,
p.s. στο φόρουμ θα κάνω αλλαγές τις επόμενες μέρες στα settings για να γίνει όσο πιο λειτουργικό γίνεται. και μου λέτε ότι feedback έχετε στην πορεία 🙂
22/10/2016 at 1:22 pm #26746
matsasParticipantΑμα εχεις κακες παρεες αυτα θα παθεις…………..ο κυριος βαγγελης λοιπον μας συστησε το JORVIK

Eiναι η επανεκδοση του THE SPEICHERSTADT αλλα με διαφορετικο θεμα….τα γραφω σωστα βαγγελη??Μια ματια στους κανονες και μ εκαναν να το αγαπησω.
Επομενο
DREAM HOME

Απο τα πιο ομορφα επιτραπεζια που εχω δει.family game ευκολο γρηγορο αλλα με αρκετες επιλογες!!
Αλλο ενα τωρα που εχουμε παρει φορα……
ενα αγνωστο παιχνιδι αλλα το θεμα του το βρισκω αρκετα ενδιαφερον
RHODES

εχει να κανει με εμποριο,φαρμες,παραγωγη αγαθων και ολα αυτα στο ομορφο νησι της ροδου(και θα ελεγα σε αρκετα καλη τιμη)04/11/2016 at 12:15 pm #27248
matsasParticipantεχει πεσει πολυ η κινηση στο φορουμ και δεν ξερω το γιατι………………………
Για πρωτη φορα βλεπω παιχνιδι απο kickstarter και πρωτη φορα που (ισως)θα κανω αγορα απο κει.

θεμα?ΑΡΧΑΙΑ ελλαδα και μυθολογια………θεοι,ηρωες,τερατα και δεν ξερω και γω τι αλλο……………….ωραιος και εξυπνος μηχανισμος μαχης με ζαρια εεεε αυτο ηταν δεν ηθελα αλλο!!!!05/11/2016 at 12:24 pm #27272
peterdnxsParticipantΓεια σας παιδιά , είχα κάνει λίγο αποχή λόγω δουλειάς αλλά θα γράφω πιο συχνά πάλι. Λοιπόν έχουμε και λέμε , αγόρασα χθες το spyfall και το έπαιξα με λίγα άτομα όμως. Κανονικά θέλει 6-8 , όμως και πάλι ήταν πολύ καλό. Γρήγορο με έξυπνο μηχανισμό και επαναληψιμότητα. Πολύ γέλιο και ευχάριστες στιγμές για την παρέα. Περιμένω και το deception murder in Hong Kong. Έχει κανείς άποψη γι αυτό;
05/11/2016 at 1:45 pm #27288
matsasParticipantχθες επαιξα το spyfall .ειναι οντως αρκετα καλο party game εχει πολυ πλακα η μονη μου ενσταση ειναι το χαρτι με τις περιοχες.Αν δεν το εχεις παιξει ποτε και δεν γνωριζεις τις τοποθεσιες σαν κατασκοπος εχεις μειονεκτημα μιας και θα καρφωθεις …καλο θα ηταν να ειχε ο καθε παικτης απο ενα τετοιο βοηθημα με τις περιοχες.ακουστηκε και η αποψη να μην υπηρχε καθολου …μπορει δεν ξερω…………….ετυχε να ειμαι κατασκοπος και να μην κοιταξω ποτε να τις περιοχες ειχα καταλαβει λιγο πολυ που ηταν η ομαδα ηταν σε θεατρο και εγω ελεγα σινεμα απο μεσα μου δεν ηξερα ομως οτι υπαρχει αυτη η τοποθεσια.Ειναι παιχνιδι χαβαλε και ετσι πρεπει να το παρεις ουτε νικη ουτε ποιος εχασε απλα απολαμβανεις τις κουλες ερωτησεις και τα γελια που προκαλουν
Βαγγελη ελπιζω να βγαλεις την adult version του παιχνιδιου……………………..06/11/2016 at 11:57 pm #27380
EpitrapaizoumeKeymasterκαλά όντως το Spyfall με την κατάλληλη παρέα μπορεί να βγάλει πάρα πολύ γέλιο. Βέβαια αρκεί να αποδεκτεί κανείς ότι απλά έχει κάτσει στο τραπέζι για να περάσει όμορφα. Όπως εξάλλου σε κάθε party game που σέβεται τον εαυτό του. Απλό gameplay εύκολοι κανόνες και άπειρο replayability 🙂
Εμένα ένα από τα νέα παιχνίδια που μου έχει κάτσει στο μυαλό είναι το In the Name of Odin από την αγαπημένη εταιρεία NSKS Games. Είδα ότι έχει πάρα πολύ απλούς κανόνες και gameplay που κρατάει το πολύ μια ώρα, όλα αυτά με τεράστιο ταμπλό ωραία εικονογραφηση και bonus 90 μινιατούρες Vikings!!!
10/11/2016 at 7:32 pm #27472
petros papitsisParticipantκαλησπέρα στην παρέα. δυστυχώς έχω αρκετό καιρό να γράψω στο forum αλλά με την αναβάθμιση που έγινε στο site ψηλό χάθηκα. τώρα σιγα σιγά θα επανέλθω. λοιπόν στο αγαπημένο μας χόμπι. θα κάνω 3 νέες αγορές και θέλω άμεσα βοήθεια. θα πάρω το steampunk Rally το formula d και το expansion του duel το pantheon. αξίζουν; να ακούσω γνώμες.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια