Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
28/01/2016 at 3:14 pm #20974
sadenMemberπαιδια θελω να αγορασω το qwirkle για να εχω κατι χαλαρο να παιζουμε ..ξερετε μηπως που μπορω να το βρω στην αθηνα ?
28/01/2016 at 8:47 pm #20975
VitaKapaParticipant@saden » Πέμ Ιαν 28, 2016 6:14 pm wrote:
παιδια θελω να αγορασω το qwirkle για να εχω κατι χαλαρο να παιζουμε ..ξερετε μηπως που μπορω να το βρω στην αθηνα ?
Καλησπέρα :meeple: ωραίο παιχνιδάκι αξίζει
θα έλεγα να ξεκινήσεις με το να προσπαθήσεις να ρωτήσεις μερικά καταστήματα.
Έχουμε μια λίστα με προτεινόμενα καταστήματα παιχνιδών εδώ:
http://epitrapaizoume.gr/katastimata/
μήπως κάποιο το έχει ή μπορεί να στο φέρει28/01/2016 at 9:41 pm #20976
matsasParticipant@saden » Πέμ Ιαν 28, 2016 6:14 pm wrote:
παιδια θελω να αγορασω το qwirkle για να εχω κατι χαλαρο να παιζουμε ..ξερετε μηπως που μπορω να το βρω στην αθηνα ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ QWIRKLE?????????????????????????????????????????ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
28/01/2016 at 10:20 pm #20977
boomerParticipantΒλέποντας φώτο στο bgg στημένο στο τραπέζι, μου φαίνεται πως είναι λίγο παρεμφερή με το Mensa ή είναι η ιδέα μου ρε παιδιά;; Μάτσα γράψε 2 λόγια για τους κανόνες αν μπορέσεις κάποια στιγμή ρε φίλε!!
28/01/2016 at 10:41 pm #20978
matsasParticipantειναι στην ιδια κατηγορια αλλα καμια σχεση.το παιχνιδι ειναι απλο.εχουμε 6 διαφορετικα σχηματα σε 6 χρωματα επι 3 φορες ολα αυτα σε τετραγωνακια.μπορεις να βαλεις σ ευθεια η’ ιδια συμβολα με διαφορετικο χρωμα η’ ιδιο χρωμα αλλα με διαφορετικα συμβολα.οσα πλακακια κατεβαζεις τοσους ποντους θα παρεις.αν κανεις ομως 6δα(μ ενας απ τους δυο τροπους που εγραψα) κανεις qwirkle δηλ.2σιους ποντους=12!!!!!!ο παικτης με τους πιο περισσοτερους ποντους κερδιζει
δεν μπορεις να βαλεις στην ιδια ευθεια πλακακια τα οποια ηδη υπαρχουν σ αυτη την ευθεια!!!!τοσο απλο αλλα δυνατο!!!!!!29/01/2016 at 5:02 pm #20979
peterdnxsParticipantΠαιδιά εγώ που πήρα το Mensa πριν δύο περίπου μήνες έχω φάει κόλλημα, πολύ καλό και έξυπνο παιχνίδι! Άσχετα που πάντα στην τελευταία κίνηση χάνω…
30/01/2016 at 6:55 am #20980
matsasParticipantΠολύ καλό και το Μένσα.βρήκα την παλιά έκδοση και φυσικά το πήρα!!!!
Είναι ένα κλικ πιο δύσκολο από το qwirkle αλλά εξίσου καλό.Αν βρει κάποιος την πρώτη έκδοση του Μένσα με κλειστά μάτια να το πάρει καμία σχέση με την τωρινή!!!!
Ξέχασα στα + του qwirkle είναι και ότι μπορεί να μεταφερθεί παντού εύκολα30/01/2016 at 8:53 am #20981
peterdnxsParticipantΓια σήμερα το μενού έχει AVALON! Μόλις το πήρα και δεν το έχω παίξει καθόλου. Ελπίζω να αρέσει στην παρέα μιας και τώρα τα Χριστούγεννα παίζαμε αρκετό παλέρμο….! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους παιδιά!
30/01/2016 at 1:30 pm #20982
VitaKapaParticipantΤελεια Πετρο 🙂 οτι πρεπει για παρεα.
Καλες παρτιδες και περιμενουμε εντυπωσεις.
Καλο Σκ
:meeple:09/02/2016 at 7:57 pm #20983
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα στην παρέα. Εκανα δυο αγορές και θέλω να ακούσω την γνώμη σας. Το πρώτο το παίξαμε είναι ενα παιχνιδι για δυο άτομα απλο διασκεδαστικο και εύκολο ειναι το περιπέτειες στο δασος. Το άλλο είναι πάλι για δυο άτομα και θελω εδώ την γνώμη σας γιατι βλέπω οτι το έχετε στο μενου σας είναι το tides of time. Περιμένω να μου πείτε. smileee 2thumbsup
10/02/2016 at 8:22 am #20984
VitaKapaParticipantΚαλημερα Πετρο 🙂
το πρωτο δεν το εχω παιξει, ξερω οτι το εχει παρει ο φιλος μου ο Αρης για να το παιζει με την κορη του και του αρεσε πολη. Πρεπει να ειναι ομως παιδικο καπως, αν δεν κανω λαθος.Το Tides of Time ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδακι για 2 παικτες. Το εχω στησει 2 φορες και μου αρεσε αρκετα. Παιζει γρηγορα και ει αι ευκολο με εξυπνο μηχανισμο και λογο drafting. Επισης εχει στοιχεια set collection και ομορφη εικονογραφηση. Θεωρω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη για 2 παικτες και εξαιρετικο value for money. Καλοπαικτο :meeple:
10/02/2016 at 6:40 pm #20985
petros papitsisParticipantΕυχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Ναι είναι λίγο παιδικό αλλά παίζει πολύ ευχάριστα. Οσο για το tides of time περιμένω να βρω λίγο χρόνο να το παίξουμε :thumbsup:
10/02/2016 at 10:14 pm #20986
boomerParticipantΚαλησπέρα στην παρέα!! Το πήρα κι εγώ το περιπέτειες στο δάσος πριν κάνα τρίμηνο!! Γενικά τα μαζεύω τα 2 player της KOSMOS. Εντάξει παιδικό είναι στην ουσία αλλά είναι και αρκετά διασκεδαστικό για παρτίδες με non. Στα συν το γρήγορο set up και το replayability μιας και υπάρχει διαφορετικό στήσιμο σε κάθε παρτίδα!! Καλή επιλογή Είναι Πέτρο!
19/02/2016 at 12:34 pm #20987
boomerParticipantΤο ”παράρτημα” του Epitrapaizoume εκτός απ’ τη Σύρο… τώρα λειτουργεί και στα Χανιά!! Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το AVALON,το CAMEL UP και το MOW, με πάνω από 40 παρτίδες μέχρι στιγμής, έχω κερδίσει αρκετό κόσμο που διψάει για καλό παιχνίδι και τους έχω βάλει για τα καλά στο χώρο. Το… ευχάριστο μεν πρόβλημα δε, είναι πως υπάρχουν πολλά παιδιά και για την ώρα περιορίζομαι μόνο σε party-games (που δεν έπαιζα ποτέ), μέχρι να ξεχωρίσω κάποιους για πριβε συναντήσεις με βαρύτερα euro.
Τα επόμενα party είναι τα παρακάτω, έτσι σαν δώρο γενεθλίων!!!!
19/02/2016 at 8:15 pm #20988
petros papitsisParticipantXaxaxaxa Καλησπέρα στην παρέα. Ευχαριστούμε για τα καλα σου λόγια boomer.. smileee αντε το καλοκαίρι σε περιμένουμε στο νησί να παίξουμε καμια euro παρτιδα που αρέσει και εμας. :dice:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια