Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 6 years, 6 months ago by Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
20/12/2016 at 6:59 pm #27893boomerParticipant
Και πολύ καλά κάνεις ρε φίλε εννοείται!! Με τις συνεχείς αγορές που κάνουμε, αν δεν προσέχαμε κιόλας θα μπαίναμε μέσα!! Ηδη έχουμε μπει δηλαδή αλλά χαλάλι τους αν αξίζουν χαχα!! Τελικά με το Grand Austria Hotel δε μας είπες, το παρέλαβες;;
20/12/2016 at 11:01 pm #27894petros papitsisParticipantΤελικά δεν το παραγγείλα το Grant austria hotel. Η αγορές μου ήταν 3 πήρα το steampunk Rally το οποίο είναι ωραίο έξυπνο με περίεργο μηχανισμό, αλλά ειναι λιγάκι δύσκολο και μεγάλο παιχνίδι. ιδικά όταν παίζουν πολλά άτομα. Πήρα το formula d σταθερή αξία σαν το παλιό καλό κρασί χαχχαχα και το 7 Wonder pantheon εδώ φτάνουμε ταβάνι. τούμπανο χωρίς λόγια. εκτοξεύεται. ( ο φίλος μου πήρε cottages garden, kingdom builder, marco polo, thebes) παίξαμε τα δύο το cottage και builder πολύ ωραία και τα δυο
20/12/2016 at 11:25 pm #27896boomerParticipantΔηλαδή το pantheon το έχεις παίξει ήδη εσύ ε;; Το πήρα κι εγώ απ’ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα κιόλας περίμενα και το βασικό να επανακυκλοφορήσει. Το πήρα εχθές κι αυτό και ετοιμάζομαι για λιώσιμο!! χεχεχε
21/12/2016 at 6:34 pm #27898petros papitsisParticipantναιιιι το έχω παίξει και αρκετές φορές. πολύ ωραίο και έξυπνο. εντάξει 7 Wonder είναι αυτό
23/12/2016 at 9:45 pm #27908boomerParticipantΣτο μόνο που με απογοήτευσε λιγάκι Πέτρο θα μπορούσα να πω πως είναι η τιμή. Ολο το πακέτο (βασικό, expantion, sleeves) έφτασε τα 50 ευρώ. Τόσο, όσο κοστίζει ένα πολύ μεγαλύτερο σε components παιχνίδι. Εντάξει πολύ βαρύς ο τίτλος, αλλά η εκμετάλλευση λόγο της μεγάλης ζήτησης ήταν αρκετά μεγάλη!!
24/12/2016 at 10:23 am #27909petros papitsisParticipantΚαλημέρα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!!!!! Έχεις πολύ δίκιο ρε φίλε. Εγώ βασικά όπως σου έγραψα ότι πλέον τα ψάχνω για της τιμές. Δηλαδή: Το κεντρικό παιχνίδι το πήρα από Γαλλία στα 21 ευρώ και βρήκα κανόνες στα ελληνικά και της της τυπωσα εγώ. Το pantheon το πήρα πάλι από Γαλλία στα 16 ευρω με γαλλικό rule book αλλά και αυτό το τυπωσα σε αγγλικά. Εκμετάλλευομαι ότι δουλεύω σε τυπογραφειο και μπορώ και κάνω τέτοια σε ακριβός ίδια ποιότητα και χαρτί και ανάλυση !!! Αρα μαζί με sleeves πήγε 38 ευρώ. μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό σε έναν απλό εκτυπωτη.
24/12/2016 at 9:52 pm #27913boomerParticipantΝα ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία στην παρέα του επιτραπαίζουμε καθώς και σε όλη την επιτραπέζια κοινότητα. Ευχομαι παιδιά να το χαρείτε όσο μπορείτε με τους δικούς σας αλλά και καλούς φίλους, με πολλές παρτίδες κι ο,τι άλλο αγαπάτε!!
ΥΣ. Πέτρο για ένα gamer είναι μεγάλο πλεονέκτημα να δουλεύει σε τυπογραφείο. Να ‘ξερες μόνο πόσα έχω δώσει για έγχρωμες φωτοτυπίες κανόνων,εργαλεία χαρτοκοπτικής, εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητα κτλ!! χαχαχα
29/12/2016 at 1:22 pm #28079petros papitsisParticipantΚαλημέρα στην παρέα. (δηλαδή ποια παρέα εγώ και ο boomer μιλάμε μόνο στο forum) Ερώτηση: μάλλον θα μου κάνουν δώρο το discworld και καλά έκπληξη αλλά θέλω να δω μήπως τους προλάβω για κάτι άλλο. γνωρίζουμε τίποτα για αυτό το παιχνίδι;
03/01/2017 at 11:21 am #28208matsasParticipantΕππππ είμαστε και εμείς εδώ……Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλα παιχνίδια!!
Το discworld το είχα και το έδωσα.Ειναι αρκετά απλό,εύκολο ,χάνει πολύ από το ταμπλό του,τραγικος σχεδιασμός και σε artwork και σε χρώματα
Αν το θέλεις για κάτι χαλαρό και οικογένεια είναι οκ απλά νομίζω βγάζει λίγα plays.Σαν ιδέα δεν είναι άσχημο αλλά στην πορεία αλλαξα γνώμη.Ειναι ένα οκ παιχνίδι
04/01/2017 at 10:23 am #28235petros papitsisParticipantΚαλή χρονιά με υγεία σε όλους!!!! φυσικά ο καινούργιος χρόνος να φέρει πολλές παρτίδες και πολλά καινούργια παιχνίδια!!!! Εχουν μπει στην συλλογή μου 4 καινούργια παιχνίδια από τα δώρα αυτόν τον ημερών. 1 caylus. 2 mombasa. 3 discworld. 4 Jorvik. ξέρουμε τίποτα για το Jorvik?
04/01/2017 at 10:25 am #28237petros papitsisParticipant* γεια σου φίλε βαγγελη (matsa) που χάθηκες; πρέπει να κάνουμε κάτι για να ξανά ανέβει το forum παιδιά. κρίμα είναι.
05/01/2017 at 2:31 pm #28293matsasParticipantΓεια σου πετρο!!!!!!θα το ανεβασουμε ,για παμε σιγα σιγα………
Ξεχασα να γραψω για την συναντιση με τον BOOMER…..υπαρχει και φωτογραφικο υλικο οπου και θα το ανεβασω !!!!Ελπιζω βοοmer να ξαναβρεθουμε και το ιδιο να γινει και με τον πετρο!!!
Λοιπον εμενα ειναι 2-3 που μου εχουν κατσει…………………..μπορει και παραπανω χαχαχαχαχαχαTIKAL ΑΛΛΑ η γαλλικη εκδοση.πολυ πιο ομορφη απο την παλια
επομενο
Ξανα με θεμα τα τρενακια
Ειναι πολυ δυνατο και μαλλον πρεπει να μπει στην συλλογη
Να κανουμε και καμια χαρη στον ΟΝΤΙΝ τι λετε?kai τελος ενα σουτεμ απ αλλα σε ειτραπεζια μορφη και με την αδρεναλινη να φτανει στα κοκκινα
08/01/2017 at 5:40 pm #28410boomerParticipantΓεια σας παιδιά!! Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους με υγεία ευτυχία και πολυ κέφι για καλή παρέα και παιχνίδι!!
Καλόπαιχτες οι αγορές σας. Πολύ ενδιαφέρον όλες!! Πέτρο το mombasa και το caylus είναι εγγυημένα πράγματα αλλά και ο jorvik μοιάζει αρκετά συμπαθητικό.
Φίλε Βαγγέλη ασφαλώς και θα τα ξαναπούμε απο κοντά. Εξάλλου ανεβαίνω συχνά και βρίσκομαι με τα παιδιά στο κελί.
Εγώ ανέβαλα κάτι αγορές που είχα στο πρόγραμμα και εκμεταλλεύτηκα κάτι προσφορές που μου πρότεινε ο VK. Πήρα λοιπόν το Shakespeare μαζί με το expantion του, το Agricola την έκδοση για 2 παίχτες, το glass road και το Hellios!! Ολα σε πολύ καλή τιμή και εξαιρετική κατάσταση σαν καινούρια!
Ετσι λοιπόν οι αγορές του caylus, του tzolk’in και του cyclades πηγαίνουν στα προσεχώς!
09/01/2017 at 1:22 pm #28454matsasParticipantΚυκλαδες πολυ καλο boomer .προτεινω να παρεις μαζι και την επεκταση του HADES(must have) .Επισης εχει βγει και μια μικρη με κτηρια αρκετα καλη.τελος το TITANS σε ορισμενους αρεσει σε αλλους οχι …αλλαζει καπως την φυση του παιχνιδιου προσωπικα μ αρεσει αλλα μπορεις να το δεις αυτο σιγα σιγα με τον χρονο παντως τα 2 πρωτα νομιζω αξιζουν !!!
09/01/2017 at 1:48 pm #28455petros papitsisParticipantααααα βλέπω πήρε πάλι μπροστά το forum και χαίρομαι πολύ για αυτό…. boomer το cyclades τα σπάει το έχω παίξει αρκετές φορές χωρίς κανένα expansion και φαντάζομαι με την επέκταση θα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Βαγγελη παίξαμε το discworld και δεν το είδα για τόσο χάλια παιχνίδι. θα σου πρότεινα να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμα. Περιμένω μέσα στην βδομάδα να πέσει στο τραπέζι το mombasa.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.