Κεντρική / Επιτραπαίζουμε Magazine – Online Περιοδικό…

Επιτραπαίζουμε Magazine – Online Περιοδικό…

Τo ΕπιτραπαίζουμεMagazine είναι το πρώτο Ελληνικό περιοδικό για τα επιτραπέζια παιχνίδια & τους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Το περιοδικό ξεκίνησε με το πρώτο τεύχος του τον Μάρτιο του 2013 και έκτοτε δίνει δυναμικά το παρόν μεταφέροντας σε κάθε σελίδα του λίγη από την μαγεία των παιχνιδιών. Έκτοτε δίνει σταθερά το παρόν γεμάτο με πλούσιο υλικό για το hobby μας…

Στόχος μας είναι να δείξουμε σε ολοένα και περισσότερους φίλους πως το επιτραπέζιο παιχνίδι είναι τρόπος ζωής, είναι μαγικό χαλί για να μας ταξιδέψει σε κόσμους φανταστικούς, να μας κάνει να συνεργαστούμε να ανταγωνιστούμε, μα πάνω από όλα να διασκεδάσουμε! Ελάτε να βάλουμε χρώμα με παιχνίδι στη ζωή μας με κάθε νέο τεύχος.

Ξεφυλλίζοντας της σελίδες του περιοδικού μας θα βρείτε άρθρα και θέματα για όλους. Η θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνει δοκιμές και προτάσεις νέων παιχνιδιών, σατυρικά και διασκεδαστικά άρθρα, συμβουλές από ειδικούς για το πως να βάψετε τις μινιατούρες των παιχνιδιών σας, άρθρα για παιχνίδια και για γονείς με μικρά παιδιά, συνταγές μαγειρικής, ταξίδια σε πόλεις  και μέρη για τα οποία υπάρχει ένα αντίστοιχο επιτραπέζιο, παιχνίδια solο, παιχνίδια θεματικά, παιχνίδια στρατηγικής, φαντασίας, οικογενειακά αλλά και για μικρούς φίλους και ότι άλλο φαντάζεστε.

Βρείτε το τελευταίο καθώς και τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού μας online σε αυτήν εδώ την σελίδα. Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε online ή και να το κατεβάσετε και ως PDF, να το τυπώσετε και να το μοιράσετε σε φίλους σας, στο σπίτι, σε συλλόγους ή και σε καταστήματα… Ο ευκολότερος και ομορφότερος τρόπος για να διαβάσετε το περιοδικό μας, είναι μέσω του Issuu.com απλά πατώντας στο αντίστοιχο εξώφυλλο μέσα από την σελίδα μας. Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ όλα τα τεύχη μας σε PDF, καλή ανάγνωση… Πηγαίνοντας στην χρονιά και στον μήνα που μας ενδιαφέρει πατάμε το κουμπί Download Free PDF!!!
 
 
2016 Magazine 2015 Magazine 2014 Magazine 2013 Magazine
Green Arrows Magazine2016 Green Arrows Magazine2015 Green Arrows Magazine2014 Green Arrows Magazine2013

Epitrapaizoume-Magazine-Banner

Epitrapaizoume-pawns

Σχετικά Άρθρα…

REVIEW: Messina 1347
REVIEW: Golem
REVIEW: Anno 1800
REVIEW: Stardew Valley The Board Game
REVIEW: Cascadia
REVIEW: Masters of the Night
REVIEW: Paris
REVIEW: Last Aurora
REVIEW: Bloodborne The Board Game
REVIEW: Under Falling Skies

Βρείτε όλα τα άρθρα της κατηγορία ΕπιτραπαίζουμεMagazine ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο link

“Επιτραπαίζουμε Magazine” Copyright© – All rights reserved by Epitrapaizoume.gr: Το περιοδικό αυτό διατίθεται δωρεάν online! Τόσο αυτό το τεύχος όσο και τα επόμενα θα είναι ανοιχτά σε όλους και θα διανέμονται δωρεάν μέσω της σελίδας του Epitrapaizoume.gr! Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε ελεύθερα να το τυπώσετε και να το διανείμετε δωρεάν σε φίλους σας! Εάν είστε επαγγελματίας ή επιχείρηση και πάλι είστε ελεύθεροι να το τυπώσετε και να το διανείμετε δωρεάν στο χώρο σας, ακολουθώντας τις παρακάτω προϋποθέσεις: 1) Το περιοδικό αυτό θα συνεχίσει να είναι δωρεάν και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να χρεώνετε τους αποδέκτες για αυτό ή να επωφεληθείτε οικονομικά με άλλο τρόπο πέραν από την διανομή του, την οποία μπορείτε να κάνετε ελεύθερα. 2) Σε κάθε περίπτωση είστε ευπρόσδεκτοι να το τυπώσετε και να το διανείμετε δωρεάν στο χώρο σας, εφόσον πρώτα απλά επικοινωνήσετε μαζί μας και μας ενημερώσετε επ’ αυτού!  (Επικοινωνία). Το περιεχόμενο του περιοδικού αποτελεί ιδιοκτησία του Epitrapaizoume.gr , το οποίο και αποφασίζει την χρήση και διαχείριση του! Τόσο οι αναγνώστες όσο και οι αρθρογράφοι αποδέχονται τους όρους χρήσης. Το περιεχόμενο του ανήκει και ακολουθεί την πολιτική της ιστοσελίδας Epitrapaizoume.gr