Κεντρική / Ταυτότητα

Ταυτότητα

Epitrapaizoume.gr-we-love-games

Το Επιτραπαίζουμε είναι εδώ και είναι on-line, ανανεώνοντας καθημερινά το υλικό του με video review, φωτογραφίες, όμορφα γραφικά, ενημερωτικό υλικό κ.α.. Ο σκοπός του Epitrapaizoume.gr είναι να διαδώσει σε όλους εσάς είτε είστε gamers είτε καινούριοι στο χώρο, μια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας, τα επιτραπέζια παιχνίδια!

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν σκέπτονται επιτραπέζιο παιχνίδι το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό συνήθως είναι η Monopoly, το Scrabble, το Taboo, το Pictionary, το Risk ή το Stratego, άλλοι επίσης πιστεύουν ότι το επιτραπέζιο είναι μόνο για παιδιά! Μέγα λάθος, τα Επιτραπέζια Παιχνίδια σίγουρα δεν έχουν ηλικία και σίγουρα δεν είναι μόνο για παιδιά!

Epitrapaizoume.gr-Green-Shield-177x200Τα επιτραπέζια φυσικά, είναι και για παιδιά αλλά και οι ενήλικες μπορούν να έχουν τη χαρά να κάνουν κάτι που θα τους χαλαρώσει, να βγουν από τους προβληματισμούς τους και να ξεχάσουν για λίγο τα άγχη της καθημερινότητας. Τα επιτραπέζια παιχνίδια εξάλλου, φημίζονται για την ικανότητα τους να προσφέρουν ταυτόχρονα διασκέδαση αλλά και πληροφορία, γυμνάζουν το μυαλό μας και μας ταξιδεύουν σε κόσμους πραγματικούς αλλά και φανταστικούς.  Έτσι, λοιπόν, αποτελούν έναν ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό εργαλείο απαραίτητο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά για να γεμίσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας και να αλληλεπιδράσουμε με τους φίλους μας ή την οικογένεια μας.

Epitrapaizoume-TautotitaΜια γρήγορη πλοήγηση στο site μας θα σας το επιβεβαιώσει και θα σας ανταμείψει, καθώς θα ανακαλύψετε πολλά και διαφορετικά παιχνίδια για κάθε γούστο, κάθε διάθεση και φυσικά κάθε ηλικία. Η γκάμα των επιτραπέζιων παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα παγκοσμίως είναι τεράστια, για αυτό και εμείς προσπαθούμε καθημερινά να προσθέτουμε καινούρια παιχνίδια με video και written review για να βοηθήσουμε όλους εσάς να γνωρίσετε και να αποκτήσετε και άλλα αγαπημένα παιχνίδια στην συλλογή σας ή ακόμα και να την ξεκινήσετε εάν είστε νέος/νέα στο hobby. Καθημερινός στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε το site μας με οπτικοαουστικό ενημερωτικό υλικό, εξασφαλίζοντας νέα, ιδέες, συμβουλές, αφορμές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και έχει να κάνει με το παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, να λύσουμε τυχόν απορίες, να σας διευκολύνουμε να βρείτε το παιχνίδι που ψάχνετε και φυσικά να σας βοηθήσουμε να το παίξετε εύκολα και γρήγορα απλά παρακολουθώντας τα σχετικά video παρουσίασης. Η ομάδα του Επιτραπαίζουμε είναι στη διάθεση σας πρόθυμη να σας απαντήσει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν είστε επάνω στο παιχνίδι και έχετε απορίες στείλτε μας μήνυμα, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε εσάς και την παρέα σας. Με χαρά περιμένουμε ότι προτάσεις. Σχόλια ή επιθυμίες έχετε. Και μην ξεχνάτε, εάν κάποιος σας πει ότι τα βαριέμαι τα επιτραπέζια παιχνίδια ή ότι αυτά δεν είναι για εμένα, απαντήστε του ένα από τα αγαπημένα μας ρητά: “Το να πιστεύει κάποιος ότι δεν του αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια, είναι σαν να λέει ότι δεν του αρέσουν οι ταινίες στο σινεμά και ο κινηματογράφος… Είναι καθαρά θέμα δοκιμής, από τους χιλιάδες τίτλους και κατηγορίες επιτραπέζιων παιχνιδιών που υπάρχουν εκεί έξω, σίγουρα υπάρχει κάτι που ταιριάζει γάντι στον καθένα” πήγαινε παίξε…

Quote

PageElementSlider-GeorgeBernard