Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 360 total)
  • Author

@matsas » Σάβ Αύγ 23, 2014 5:40 pm wrote:

περναει κι αλλος την φαση “θελω να παρω επιτραπεζιο” η’ μονο εγω!!!!
    επειδη λοιπον ειμαι σ αυτη την φαση και μαλιστα σε φαση που κοιταω μικρα καρτοπαιχνιδα εχουμε και λεμε!!!!!!!!
    MOGEL MOTTE

Πως θα σας φαινοταν ενα παιχνιδι με καρτες στο οποιο μπορεις να κλεψεις??????????κολλησα με το που το ειδα.(θελω να δω ποσο ξεκαθαροι ειναι οι κανονες ..αν το εχει δοκιμασει κανεις ας γραψει κατι)
    SOBEK

το δοκιμασα στο boardgame arena και μ αρεσε!!!!
    MUNDUS NOVUS

το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.ειναι σουπερ και για 2 παικτες ευκολο με στρατηγικη μαζι.Οι καρτες ειναι απιστευτες τρομερη ποιοτητα!!!
    Guildhall

εδω μαλλον με τραβηξε η βαθμολογια του στο bgg………..
    ΑΑΑΑ κι επειδη παντα ολο και καποιο μεγαλο επιτραπεζιο πεφτει στο ματι μου ενα παλιο αλλα με δυνατο θεμα
    Deadwood

ειδα το βιντεακι του επιτραπαιζουμε και μ’αρεσε αρκετα δειχνει απλο ωραιο θεμα.Βαγγελη τι λες????

Σορυ κι ολας φίλε Βαγγέλη αλλά αυτό δεν είν πιο παιχνίδι θέλω ν αγοράσω είν πιο μαγαζί θέλω ν αγοράσω… tongue
    Πάντως καλές επιλογές ομολογώ εκτός ενός που δεν το ξερά καθόλου…

matsas
    Participant

xaxaxaxa εχεις δικιο αχιλλεα
    πιο δεν ξερεις????

To mogel motel δεν το χω καν ακούσει…τα υπόλοιπα είν καλές επιλογές με το Mundus novus να το κυνηγάμε σε κάθε τραδε αλλά να μην κάθετε.

Εγω θέλω σίγουρα ν αγοράσω το τσακ που είδα το review k το βίντεο review των παιδιών κ μ άρεσε πολύ ενώ στα υπό σκέψη το city of horror…μήπως το χει παίξει κανείς αυτό ν μου πει εντυπώσεις;λεν ότι είν καλό αλλά πολύ παραγκοπαιχνιδο ισχύει;;

VitaKapa
    Participant

Deadwood

ειδα το βιντεακι του επιτραπαιζουμε και μ’αρεσε αρκετα δειχνει απλο ωραιο θεμα.Βαγγελη τι λες????

Είναι ευχάριστο και απλό worker placement με ωραίο θέμα και γραφικά!!! Ενώ αρκετά πρωτότυπο το γεγονός ότι οι εργάτες σου “πεθαίνουν” μετά απο μονομαχία αν χάσουν! Πολύ ευχάριστο και προσιτό, ενώ διαρκεί λίγο και έχει γρήγορη ροή! Επίσης σημαντικό οτι είναι πακεταρισμένο καλά σε σχετικά μικρό κουτί που χωράει άνετα σε μια τσάντα πλάτης σε μια εκδρομή και συνεπώς μεταφέρεται εύκολα! Νομίζω ότι αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσει κανείς, αν και εγώ είμαι πολύ χαρουμενος που το έχω στην συλλογή μου και σκοπεύω να το κρατήσω :meeple:
    Εχω γράψει και ενα μικρό Review στην σελίδα του παιχνιδιού αν θέλει κανείς να το τσεκάρει :meeple:

VitaKapa
    Participant

MOGEL MOTTE

Πως θα σας φαινοταν ενα παιχνιδι με καρτες στο οποιο μπορεις να κλεψεις??????????κολλησα με το που το ειδα.(θελω να δω ποσο ξεκαθαροι ειναι οι κανονες ..αν το εχει δοκιμασει κανεις ας γραψει κατι)…

Ίσως το πιο αστείο παιχνίδι καρτών στην κατηγορία filler που υπάρχει!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο, κυριολεκτικά!!! Σε σημείο δακρύων δηλαδή!!! Πρόκειται για παιχνίδι καρτών που προσπαθεί κανείς να ξεφορτωθεί τις κάρτες του! Οι περισσοτερες κάρτες ειναι αριθμητικές (1-5) και απεικονίζουν μύγες! Αν ο προηγούμενος παίκτης έχει παίξει π.χ. το 3, τότε εσύ μπορείς να παίξεις το 2 ή το 4 απο πάνω! Ανάμεσα σρις κάρτες υπάεχουν και κάποιες ειδικές π.χ. κουνούπι κλπ που κάνουν τους άλλους να πάρουν και αλλες κάρτες κ.ο.κ. ωραία μέχρι εδώ θα μου πεις και που είναι το αστείο???
    Το γέλιο πέφτει επειδή το παιχνίδι επιτρέπει να κλέβεις!!! Ναι καλά ακοθσατε να κλέβεις!!! Αν δε σε βλέπει ο φύλακας (ενας απο τους παίκτες) μπορείς να κρυβεις κάρτα, να την βάζεις στα μαλλιά σου, να κάθεσαι πάνω της, να την πετάς διακριτικά κάτω στο πάτωμα κλπ! Αρκει να μη σε δει ο φύλακας, γιατι τότε σε πιάνει και γίνεσαι εσύ στην θέση του!
    Το γέλιο και η πονηριά του ενός να κοιτάει τον άλλον και να προσπαθεί να κλέψει ειναι φοβερό!!! Εννοείται πως μόνο ο φύλακας μπορεί να σε τσακώσει, και όχι οι αλλοι παίκτες, οι οποιοι εξάλλου είναι ήδη απασχολημένοι με το να προσπαθήσουν να κλέψουν και αυτοί!!! ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!

matsas
    Participant

βαγγελη σχετικα με τον φυλακα στο μογκελ μοτε : οι κανονες ειναι ξεκαθαροι στο ποτε λεει σε τσακωσα?τι εννοω πχ αν ακουσει μια καρτα να πεφτει μπορει να πει σε τσακωσα η’ την δει στο πατωμα…….

VitaKapa
    Participant

@matsas » Δευτ Αύγ 25, 2014 3:32 pm wrote:

βαγγελη σχετικα με τον φυλακα στο μογκελ μοτε : οι κανονες ειναι ξεκαθαροι στο ποτε λεει σε τσακωσα?τι εννοω πχ αν ακουσει μια καρτα να πεφτει μπορει να πει σε τσακωσα η’ την δει στο πατωμα…….

Πρέπει να σε δεί την ώρα που κλέβεις ακριβώς!!! Αν μετά από λίγο δεί την κάρτα πεταμένη στα πόδια σου δεν μετράει, ας ήταν πιο γρήγορος smiles smiles smiles

matsas
    Participant

καλημερα στην παρεα.
    Βαγγελη σ ευχαριστω…….εγινε must have το παιχνιδι!!!

matsas
    Participant

παιδια καλημερα
    Για να δω μηπως εχει δοκιμασει κανεις το
    ISTANBUL

εχει κανενας αποψη?Ειναι τοσο δυνατο?μου εχει κανει εντυπωση οπως και το σπλεντορ που ειναι μεσα στα 25 τοπ οικογενειακα παιχνιδια αν και καινουρια!!!!!

petros papitsis
    Participant

matsa δεν γνωρίζω το Istanbul αλλά γνωρίζω πολυ καλα γιατι το εχω το splendor. τα σπάει.!!!! 2thumbsup απλά αγόρασε το!!!! smileee :salute:

matsas
    Participant

@petros papitsis » Τρί Σεπ 16, 2014 2:27 pm wrote:

matsa δεν γνωρίζω το Istanbul αλλά γνωρίζω πολυ καλα γιατι το εχω το splendor. τα σπάει.!!!! 2thumbsup απλά αγόρασε το!!!! smileee :salute:

πετραν το εχω κλεισει ηδη …….το σπλεντορ ειναι η επομενη μου αγορα!!!!!
    Απλα και το istanbul δειχνει αρκετα απλο και με βαθος κατι που αρχιζει και με τραβαει στα παιχνιδια(απλα δηλαδη στους κανονες αλλα με σκεψη)

VitaKapa
    Participant

@matsas » Τρί Σεπ 16, 2014 9:09 am wrote:

παιδια καλημερα
    Για να δω μηπως εχει δοκιμασει κανεις το
    ISTANBUL

εχει κανενας αποψη?Ειναι τοσο δυνατο?μου εχει κανει εντυπωση οπως και το σπλεντορ που ειναι μεσα στα 25 τοπ οικογενειακα παιχνιδια αν και καινουρια!!!!!

Το έχω παίξει αρκετές φορές Βαγγέλη και είναι αγαπημένο, έχει πολύ ωραία ροή, είναι σχετικά εύκολο, κρατάει λίγο και σε ανατμοίβει για το χρόνο του κατάλληλα! Εξάλλου ο σχεδιαστής του Rüdiger Dorn είναι ιδιαίτερα πετυχημένος ( Goa, Genoa, Jambo, Las Vegas, Il Vecchio) και άλλα πολλά! Με ωραίο μηχανισμό και εξαιρετική ποιότητα παραγωγής και περιεχομένων, σίγουρα θα σου αρέσει!!! Και όπως πάντα μπορούμε να το παίξουμε και παρέα, αν θές να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις :meeple: αν και είναι σίγουρο Hit!!!!

http://cf.geekdo-images.com/images/pic1885961_md.jpg” alt=””>

matsas
    Participant

δειχνει και πολυ ομορφο στο ματι…………………

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα στην παρέα. Φαίνεται ωραίο παιχνίδι και ειναι πολυ στα δικά μας γουστα. Βαγγέλη το istanbul ειναι παιχνίδι με ζάρια? :dice: Γιατί τα βλέπω στην φωτογραφία. Η είναι μονο για μια συγκεκριμένη ενέργεια?

VitaKapa
    Participant

Οχι είναι για μια μονο συγκεκριμένη ενέργεια που δεν γίνεται συχνά, για να βγει σε πιο tile θα πας ενα ειδικο πιονι του παιχνιδιου :meeple:

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.