Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
17/09/2014 at 9:19 pm #20749
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΑααααχ…Θα σας πω κι εγω τον πονο μου λοιπον…Τωρα που βγηκε το expansion tou Cyclades TITANS(επιτελους) πιστευω ηρθε η ωρα να βγει και το εχπανσιον toυ KEMET που το περιμενω πως και πως…
Επιπλεον κανα expansion με ομαδες για το Helvetia cup ρε παιδια???Ελεος με μονο 2 ομαδες τι θα γινει???Καντε κατι εκει στην εταιρια μ ακουτεεεε???
Τελος απαιτω καινουριο expansion runewars…Εχει πολυ καιρο να βγει κατι τοσο δυνατο οσο το runewars σε τετοιο στυλ παιχνιδιου οποτε ανταμοιψτε μας με ενα φρεσκο και ωραιο expansion…
Ελπιζω να εισακουσθουν οι προσευχες μου και να αποζημιωθω εστω κι αργα… tongue tongue tongue18/09/2014 at 5:21 am #20750
VitaKapaParticipantΧαχαχαχα σε επιασε ο πυρετός των επεκτάσεων μου φαινεται Αχιλλέα!
xaxaxaxaxa
18/09/2014 at 2:39 pm #20751
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Πέμ Σεπ 18, 2014 8:21 am wrote:
Χαχαχαχα σε επιασε ο πυρετός των επεκτάσεων μου φαινεται Αχιλλέα!
xaxaxaxaxa
Nαι φιλε δυστυχως…Αλλλα τι επεκτασεις…Μια και μια ολες τους…Αντε να δουμε ποτε θα βγουνε…
18/09/2014 at 6:33 pm #20752
matsasParticipantαχιλλεα μην φοβασαι τιποτα το TITANS ειναι εδω …………. yioupi
19/09/2014 at 8:16 am #20753
petros papitsisParticipantπαιδιά εγω εχω πάθει κάτι χειρότερο απο τον Αχιλλέα. ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑ…. Τι να κάνω? λοιπόν βοήθεια πιο απο ολα απο τα παρακατω παιχνίδια πιστεύετε οτι θα μας ταιριαξει στην παρέα. istanbul, tratzan, mundus novus, for sale, tschak. Αυτά γιατι μπορώ να γράφω μέχρι αύριο παιχνίδια. 😀 xaxaxaxaxa
19/09/2014 at 10:31 am #20754
VitaKapaParticipantFor Sale και Tscack σίγουρα! είναι πολύ παρείστικα εύκολα και γρήγορα! Κατηγορία filler πολύ ωραία όμως!
Instabul εξαιρετικο family game για όλους! Αγαπημένο μου!!!!19/09/2014 at 10:51 am #20755
matsasParticipant@petros papitsis » Παρ Σεπ 19, 2014 11:16 am wrote:
παιδιά εγω εχω πάθει κάτι χειρότερο απο τον Αχιλλέα. ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑ…. Τι να κάνω? λοιπόν βοήθεια πιο απο ολα απο τα παρακατω παιχνίδια πιστεύετε οτι θα μας ταιριαξει στην παρέα. istanbul, tratzan, mundus novus, for sale, tschak. Αυτά γιατι μπορώ να γράφω μέχρι αύριο παιχνίδια. 😀 xaxaxaxaxa
Για οτι εχω παιξει κι εχω δει και οσο μπορω να σε βοηθησω!!!
MUNDUS NOVUS ειναι απο τα παιχνιδια του BGG(πρεπει να εχει κι αλλα τετοια) που δεν εχουν κανει τον τρομερο ντορο αλλα προσωπικα πιστευω ειναι ενα μικρο διαμαντακι.πανευκολο,σημαντικο παιζουν ολοι μαζι.τρομερη ποιοτητα και σχεδιασμο στις καρτες.εχεις επιλογες και πρεπει να σκεφτεις τι θα κανεις στον γυρο και το πιο βασικο για μενα ειναι νιωθεις οτι παντα κατι εχεις κανει στην γυρα.
TSCHAK απλο πολυ γρηγορο τρομερη ποιοτητα οτι πρεπει για χαλαρωμα!!!!!
Τα 2 πρωτα τα ειχε σε τρομερη τιμη ο μιλαν!!!!ISTANBUL το πηρα…..εεε ολοι μου ειπαν πολυ καλα λογια οποτε…………………….
TRAjAN απο τα παιχνιδια που εχω δει οτι βγαινουν στο τραπεζι σας νομιζω οτι ειναι πολυ πιο βαρυ.πολυ καλο παιχνιδι (δεν το εχω παιξει) απ οτι λενε .η γνωμη μου ειναι η αρχη με τον φελντ(αν ειναι η αρχη) να γινει μ ενα castle of burgundy!!!!!
FOR SALE ??????????????
πετρο ολοι νομιζω το εχουμε παθει αυτο!!!!τα θελουμε ολα….κολλας ασχημα!!αλλα μια ζωη την εχουμε οποτε…………..αν η τσεπη το σηκωνει τα χτυπας απλα πραγματα.Προσωπικα εχω κοψει τους πολλους καφεδες και τα ριχνω στα επιτραπεζια………..και με την παρεα μου ειμαι και καλα περναμε και καφε οποιος θελει πινει(οχι πανω στο τραπεζι ομως μην παθουμε καμια λαχταρα)
[youtube:1awzpshm]https://www.youtube.com/watch?v=gfLD-7bCtME[/youtube:1awzpshm]19/09/2014 at 12:31 pm #20756
petros papitsisParticipantXaxaxaxa 😀 είστε φοβερή. Σύντομα θα σας πω πια θα παραγγείλω 2thumbsup
19/09/2014 at 3:31 pm #20757
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Παρ Σεπ 19, 2014 11:16 am wrote:
παιδιά εγω εχω πάθει κάτι χειρότερο απο τον Αχιλλέα. ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑ…. Τι να κάνω? λοιπόν βοήθεια πιο απο ολα απο τα παρακατω παιχνίδια πιστεύετε οτι θα μας ταιριαξει στην παρέα. istanbul, tratzan, mundus novus, for sale, tschak. Αυτά γιατι μπορώ να γράφω μέχρι αύριο παιχνίδια. 😀 xaxaxaxaxa
Oπως σας εχω ψυχολογησει Tschak και for sale δαγκωτο θα ψηφιζα με 3ο το instanbul.Οτι ειπε κι ο Βαγγελης δηλ πιστευω κι εγω…
19/09/2014 at 3:35 pm #20758
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Παρ Σεπ 19, 2014 3:31 pm wrote:
Xaxaxaxa 😀 είστε φοβερή. Σύντομα θα σας πω πια θα παραγγείλω 2thumbsup
Αναμενουμε Πετραν να μας πεις…Επιπλεον θα συμφωνησω οτι το trajan ειν πιο βαρυ απο τα αλλα οποτε δε θα το προτεινα ουτε εγω!Αυτα η τελικη αποφαση σ εσενα αν και αν παρεις τα 4 απο αυτα που ειπες(τσακ,μουντους νοβους,φορ σειλ,ινστανμπουλ) θα τη βγαλεις και σχετικα οικονομικα αλλα και θα σαι πολυ καλλυμενος!!!
30/09/2014 at 6:58 am #20759
petros papitsisParticipantνέες αγορές. πρώτο παιχνίδι το intrigu city και δεύτερο το Istanbul. .. σύντομα θα έχω νέα. το Istanbul πήρε και βραβείο και γενικά γράφουν πολύ καλά σχόλια. για να ακούσω την γνώμη σας για της αγορες μοθ…
30/09/2014 at 8:05 am #20760
matsasParticipantIstanbul το χτύπησα και γω. Έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα.
Εμενα μ εχει κατσει ενα παλιο παιχνιδι οπου δεν του ειχα δωσει την απαραιτητη προσοχη

τρομερο ταμπλο .ενδιαφερον μηχανισμος.πολυ καλη ποιοτητα ..πραγματικα γιατι μ εχει ξεφυγει δεν ξερω!!!!30/09/2014 at 10:20 am #20761
VitaKapaParticipantΕξαιρετικό παιχνίδι eurogame :meeple:
Φοβερο gameplay και ωραια περιεχομενα!!!
Κακώς σου ξέφυγε
xaxaxaxaxa01/10/2014 at 4:45 pm #20762
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΒαγγελη μου οι στυλοβατες ειναι παααρα πολυ καλο worker placement αξιζει πραγματικα δες το με κλειστα ματια!Μαζι με το ενας κοσμος διχως τελος ειν πολυ δυνατα κι αξιζουν να τα εχεις παιξει και τα 2 οπωσδηποτε!!!
01/10/2014 at 4:48 pm #20763
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@petros papitsis » Τρί Σεπ 30, 2014 9:58 am wrote:
νέες αγορές. πρώτο παιχνίδι το intrigu city και δεύτερο το Istanbul. .. σύντομα θα έχω νέα. το Istanbul πήρε και βραβείο και γενικά γράφουν πολύ καλά σχόλια. για να ακούσω την γνώμη σας για της αγορες μοθ…
Καλοριζικα Πετραν μου!!!Το ινστανμπουλ να πω την αληθεια δεν το εχω παιξει εχω ακουσει καλα λογια αρα θα περιμενω εγω εσενα να μου πεις…Το ιντριγκ σιτι ειν πολυ δυνατο σε θεμα ιντερακτιον…Ελληνικοτατη παραγωγη που με κερδισε αμμεσως!Εχει μια πρωτοτυπια του να σε αναγκαζει να χτυπας καποιον κατι που μου αρεσει πολυ!Πιστευω θα σας αρεσει φιλε ειν λιγο ιδιαιτερο αλλα εχει μονο στρατηγικη!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια