Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 360 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

Τα περιμένω με αγωνία Αχιλλέα. .. α ξεχασα να αναφέρω οτι βρήκα σε ενα κατάστημα της καισσα συγκεκριμένα στην Βικτόρια το tschak. φυσικά το παράγγειλα 😀 για να μου πείτε και δυο λόγια και για αυτην την αγορά μου smiless

matsas
    Participant

@petros papitsis » Τετ Οκτ 01, 2014 11:06 pm wrote:

Τα περιμένω με αγωνία Αχιλλέα. .. α ξεχασα να αναφέρω οτι βρήκα σε ενα κατάστημα της καισσα συγκεκριμένα στην Βικτόρια το tschak. φυσικά το παράγγειλα 😀 για να μου πείτε και δυο λόγια και για αυτην την αγορά μου smiless

πολυ καλο φιλερακι [s:5maq3ekp]αντρεα[/s:5maq3ekp] petro απλο γρηγορο πολυ ομορφες καρτες πραγματικα αξιζει.παιζουν ολοι ταυτοχρονα κατι που μ αρεσει στα παιχνιδια εμενα προσωπικα.προσωπικα μου βγαζει και λιγο θεμα στελνεις την ομαδα σου να σκοτωσει το τερας οποιος εχει την πιο δυνατη ομαδα θα παρει τα λεφτα …..

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα χαχαχαχα ποίον Αντρέα????? χαχαχα ευχαριστώ πολύ matsa. 😀

matsas
    Participant

@petros papitsis » Πέμ Οκτ 02, 2014 8:51 am wrote:

Καλημέρα χαχαχαχα ποίον Αντρέα????? χαχαχα ευχαριστώ πολύ matsa. 😀

ελα ντε…………….

Πολυ πολυ καλο το τσακ θα σας αρεσει με βαση το γουστο σας οπως σας κοβω καλη επιλογη!!!Εμενα που μαι και πιο Heavy(τρομαρα μου) μ αρεσε πολυ

petros papitsis
    Participant

χαχαχα 😀 Γειά σου ρε Αχιλλέα heavy gamer!!!!! γενικά η αλήθεια ειναι οτι ακούω καλα τις συμβουλές που μου δίνεται… :thumbsup: smiless

@petros papitsis » Παρ Οκτ 03, 2014 10:52 am wrote:

χαχαχα 😀 Γειά σου ρε Αχιλλέα heavy gamer!!!!! γενικά η αλήθεια ειναι οτι ακούω καλα τις συμβουλές που μου δίνεται… :thumbsup: smiless

Περιμενω να μου πεις εντυπωσεις απο το τσακ πετραν!!!!Αχ η αληθεια ειν οτι δεν αρκει να ναι μονος ενας heavy για να παιξεις κατι βαρυ…Θες 2 τουλαχιστον ωστε να παρακινουν τους υπολοιπους…

petros papitsis
    Participant

Αχιλλέα το tschak είναι φοβερό. Ευχάριστο και γρήγορο ταιριάζει με την παρεα μας. ενα θεμα έχουμε, που παίζουν μονο μέχρι 4 ατομα. Τώρα θελω να κάνω μια καινούρια αγορά και θέλω την βοήθεια σας. ειμαι fun του 7wonder και απο οτι καταλαβαίνεται δεν μπορώ να μην αγοράσω το 7 wonder babel. είναι παιχνίδι που το παίζεις μαζι με το αρχικό η παίζει και μονο του??? Γενικά αξίζει? όποιος γνωρίζει κάτι ας μας βοηθήσει 😀 :thumbsup:

matsas
    Participant

πετρο και γω μαζι σου….τρελο κολλημα το 7 wonders!!εχω και τις 2 επεκτασεις (αν δεν τις εχεις σου προτεινω να τις αγορασεις)
    Για το βαβελ απ οτι ξερω στην ουσια ειναι 2 expansions σε 1 κουτι.μπορουν να συνδιαστουν με τα παντα απλα η εταιρια προτεινει ακομα και σε εμπειρους παικτες του 7 wonders να γινει η δοκιμη ξεχωριστα!!!πλεον το interaction μεταφερεται σ ολους του παικτες και δεν περιοριζετε στους “γειτονες” σου μονο!!!!ακομα δεν εχει βγει αλλα τωρα τον οκτωβριο νομιζω θα κυκλοφορισει…………..
    εχω παθει επιτραπεζιακη αγοραζομανια…………και δεν ξερω πω να την ξεπερασω!!!!!!!

@matsas » Πέμ Οκτ 09, 2014 3:11 pm wrote:

πετρο και γω μαζι σου….τρελο κολλημα το 7 wonders!!εχω και τις 2 επεκτασεις (αν δεν τις εχεις σου προτεινω να τις αγορασεις)
    Για το βαβελ απ οτι ξερω στην ουσια ειναι 2 expansions σε 1 κουτι.μπορουν να συνδιαστουν με τα παντα απλα η εταιρια προτεινει ακομα και σε εμπειρους παικτες του 7 wonders να γινει η δοκιμη ξεχωριστα!!!πλεον το interaction μεταφερεται σ ολους του παικτες και δεν περιοριζετε στους “γειτονες” σου μονο!!!!ακομα δεν εχει βγει αλλα τωρα τον οκτωβριο νομιζω θα κυκλοφορισει…………..
    εχω παθει επιτραπεζιακη αγοραζομανια…………και δεν ξερω πω να την ξεπερασω!!!!!!!

Eιναι πολυ απλο φιλε Βαγγελη πως θα την ξεπερασεις…Θα πας να αγορασεις ολα οσα θες…Ειδες ποσο ευκολο ειναι???Τι?Πως?Πως θα καλυψεις τα υπολοιπα εξοδα του μηνα??Ελα μωρε μη κολλας σε λεπτομερειες… tongue tongue

petros papitsis
    Participant

😀 χαχαχα. Πολύ καλή συμβουλή Αχιλλέα εχω πάθει και εγώ το ίδιο και θα ακούσω την συνταγή σου. laughing matsa εγω εχω αρρώστια με το 7 wonder τα εχω όλα. .. Wonder Pack ,city, leader, το πλακιδιο του catan, καρτες promo. Αστα εχω έρωτα. smileee smiless

petros papitsis
    Participant

Με έπιασες πάλι….. Αυτό που θέλω να τα αγορασω ολα… Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει δυο λόγια για δυο παιχνίδια που μου εχουν μπει στο μυαλο? Το πρώτο ειναι το verona και το άλλο το versailles 2thumbsup .

VitaKapa
    Participant

Καλημερα Πετρο :meeple:
    Το Versailles το περιμένω απο την Essen οποτε σε καμια εβδομαδα λογικά θα εχω αποψη 🙂 είναι απο τον σχεδιαστη του Praetor και αμεσως μου τραβηξε το ενδιαφερον!!! Περιμένω οτι θα ειναι δυνατο!!!
    Το Verona ειναι ενα μικρο καρτοπαιχνιδο με εξαιρετικα φρεσκο gameplay οπου στις καρτες υπαρχουν χαρακτηρες σε 3 φατριες! Απο το σοι του Ρομεου απο το σοι της Ιουλιετας και οι ουδετεροι! Καθε παικτης παιρνει ισο αριθμο καρτων και στο γυρο του παιζει μια κάρτα ειτε στν μερια του συμβουλιου της βερονας ειτε στην μερια της εξοριας. Στην συνεχεια κανει την ιδιοτητα της καρτας (να μετακινησει καρτες η τοκενς ρπιρροης του παικτη) και στο τελος βαζει ενα τοκεν επιρροης σε οποια καρτα θελει! Τα τοκενς που εχουν οι παικτες ειναι 0, 3,4,5 και με το μινι εξπανιπνακι δηλητηριο και αντιδοτο! Ετσι γινεται χαμος μιας και στο τελος ελεγχουμε αν η αποστολη του χαρακτηρα εχει γινει π.χ. περισσοτερους μπλε χαρακτηρα στο συμβουλιπ απο οτι κοκκινοι κλπ αν δεν εχει λοιπον πεθανει απο δηλητηριο σκοραρουμε τους τα τοκεν νας σε ποντους! Πολυ ωραιο και εξυπνο παιχνιδακι που παιζει γρηγορα και παει παντου! Για την παρεα σας ειναι ιδανικο? Θα σας αρεσει σιγουρα!!!

petros papitsis
    Participant

Εισαι δυναμίτης Βαγγέλη :salute: σε ευχαριστώ. Περιμένω να μου πεις νεα για το versailles οταν με το καλό το πάρεις thanks you

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα. Μια βοήθεια. Απο οτι βλεπω το five tribes εχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Θα ηθελα να μου πείτε δυο λόγια για αυτο. Είμαι ενα βήμα πριν το αγοράσω. Ακόμα ενα το port royal έχει πολυ ωραίο μηχανισμό και πιστεύω οτι ταιριάζει στην παρεα μας. Αξίζει? Ενα ακομα και τελευταίο το concept τι λέει? αξίζει η θα είναι βαρετό? smiles

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.