Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 360 total)
  • Author

@petros papitsis » Τρί Νοέμ 04, 2014 7:21 pm wrote:

Καλησπέρα. Μια βοήθεια. Απο οτι βλεπω το five tribes εχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Θα ηθελα να μου πείτε δυο λόγια για αυτο. Είμαι ενα βήμα πριν το αγοράσω. Ακόμα ενα το port royal έχει πολυ ωραίο μηχανισμό και πιστεύω οτι ταιριάζει στην παρεα μας. Αξίζει? Ενα ακομα και τελευταίο το concept τι λέει? αξίζει η θα είναι βαρετό? smiles

Για το 5 tribes θα ηθελα κι εγω ν ακουσω κατι και βασικα θα ετσιασω και σε κατι προς τα παιδια που το χουν παιξει…Ολοι λενε και γραφουν σε σχολια οτι ειν καλο παιχνιδι σε μηχανισμους,εχει ωραιο αρτγουορκ αλλα εχει πολυ εως παρα πολυ down time…Ισχυει αυτο κι αν ναι ειναι οντως τοσο κακο για το παιχνιδι η μπορεις να βαλεις variant με κλεψυδρα για να μη ξεφευγει καποιος???

Το port royal δεν το γνωριζω ουτε εχω ασχοληθει μαζι του…

Το consept τωρα η εχει τρελους εχθρους(κι εγω μεσα σ αυτο) η εχει fans(η κοπελα που το πουλησα)…Προσωπικα δε μ αρεσε καθολου…Γελιο ισως βγαλει(σε μας εβγαλε καθως το ριξαμε ολοι στην τρελη) αλλα κανενα νοημα καμια ουσια δε βρηκα…Παιξτε ταμπου,τριβιαλ η τοπ τεν ειναι τουλαχιστον 10 σκαλες πανω…Παιξτε τime up…jungle speed…παιξτε καποιο αλλο τελος παντων…Ισως να μαι αδικος διοτι παιχτηκε μια φορα αλλα ημασταν 7 ατομα και ειχε 0 στα 7…Να μασταν κι οι 7 αδικοι???Τι να πω…Οσο για το θεμα πρεπει να περιγραψεις λεξεις που σου δινονται βαζοντας πιονια σε καποιες εικονες…Κι ολοι κοιταν ενα χαρτι να δουν τι σημαινει κι οχι εσενα που περιγραφεις μιλαν ολοι μαζι γινεται ενα μπαχαλο και καπου εκει το πετας απο το μπαλκονι…

matsas
    Participant

πετρο πολυ καλο το port royal
    Εξυπνος μηχανισμος του στιλ biblios και καλυτερος θα ελεγα .παιζει πολυ καλα με ολους τους αριθμους παικτων.ευκολοι κανονες μεσα σε 5 λεπτα το εχεις μαθει και το εχεις δειξει στους αλλους.γενικα πιστευω ειναι απο τα δυνατα καρτοπαιχνιδα!!!!πολυ καλη ποιοτητα στις καρτες.Εχει τυχη απο την στιγμη που τραβας καρτες ετσι …δεν ξερω αν σε χαλαει αυτο,ομως τακτικη στο παιχνιδι υπαρχει .ιδανικο για nongamers και για gamers

petros papitsis
    Participant

Ευχαριστώ Αχιλλέα και matsa. Θα ήθελα και μια γνώμη από τον Βαγγέλη(vitakapa ) για ολα τα παιχνίδια γιατί βλέπω οτι τα παίζει πολύ. Ειδικά για το concept. 😮

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Τετ Νοέμ 05, 2014 12:10 am wrote:

Ευχαριστώ Αχιλλέα και matsa. Θα ήθελα και μια γνώμη από τον Βαγγέλη(vitakapa ) για ολα τα παιχνίδια γιατί βλέπω οτι τα παίζει πολύ. Ειδικά για το concept. 😮

Καλημέρα Πέτρο 🙂 το Fives Tribes είναι όντως ενα ενδιαφέρον παιχνίδι προσιτο αλλά πατάλληλα και ιδιαίτερα στρατηγικο και έξυπνο! Στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Άσε που έχει και την σφραγίδα μιας μεγάλης εταιρείας-εγγύηση (απο θεμα παραγωγής και components). Το Port Royal δεν το εχω παίξει ακόμα αλλά έχοντας διαβάσει μέχρι στιγμής τους κανόνες μου φάνηκε ενδιαφέρον και γενικά ακούγονται καλά λόγια! Το Concept είναι ενα νεο παιχνίδι πάρτυ που θα αρέσει αμέσως σε παιφιά που παλιζουν όνομα ζωο πράγμα ή και ταμπού! Παίζει εύκολα, το θεωρο εύκολο και ευχάριστο (έχει βεβαια και επιλογή για δύσκολο level) ειναι ιδιαίτερα woman-friendly! Προσπαθείς δείχνοντας σχεδια σε ενα μεγαλο ταμπλό να κάνεις τους αλλους να βρουν μια λέξη , η μια πρόταση χρησιμοποιώντας πολλά concept 🙂 στην παρέα μας άρεσε πολύ

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα στην παρεα. Μετα απο τρεις ακομα εξαιρετικές αγορες, five tribes, port royal, και concept θα ήθελα να κανω ακομα μια. Αρα, εχω ερώτηση. το coup δεν το γνωρίζω καθόλου αλλα εχω ακούσει καλα σχόλια. μηπως μπορεί να βοηθήσει καποιος και να μου πει δυο λογια για αυτό το παιχνίδι? ??? Το βλεπω στο menu σας οτι το παίζετε. 😀 η αν έχετε να μου προτείνετε κανένα γρήγορο φιλερακι. thanks you

VitaKapa
    Participant

καλησπέρα Πέτρο :meeple: ωραίες καλές αγορές όλες!!! Θα τα ευχαριστηθείτε σίγουρα.

Σχετικά με το coup, είναι εύκολο, γρήγορο και με απλούς κανόνες ενώ αφήνει πολύ κλή παρείστικη αίσθηση.
    Νομίζω ότι είναι ωραιότατο filler. Μάλιστα υπάρχει η έκδοση της Κάισσα, η οποία λέγεται το Κόλπο και είναι
    ακριβώς το ίδιο παιχνίδι με άλλο artwork απλά. Και θέμα με μαφιόζους. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ πιο ωραίο
    και είναι και φτηνό :meeple:

Καλημέρα πετραν.δε νομίζω ν αξίζει να πάρεις το coup το ξένο…πάρε το κόλπο που χει 10ευρω είν η ελληνική έκδοση κ μιας κ τα λεφτά είν ελαχισ5α δε χάνεις τπτ.πολύ γέλιο το παιχνίδι απλοί κανόνες η παρτίδα κρατάει απο 5 ως 15λεπτα το μέγιστο κι έχει τρελή μπλόφα.εμένα μ αρέσει η μπλόφα οπότε μ άρεσε.

Τωρα πετραν όμως είν η σειρά σου να μου πεις εντύπωσεις απο το 5 tribes.του Βαγγέλη του άρεσε κ τον εμπιστευομαι απολύτως ξερω ότι θα μ αρέσει κι εμένα αλλά τα 60ευρω του μου κάθονται βαριά για να το παρω απόφαση..

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα στην παρεα. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Αυτο θα κανω. Σας εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια. Τωρα για το five tribes δυστυχώς δεν έχουμε προλαβη να το παίξουμε. Οταν έρθει η ωρα σίγουρα θα σας εχω νεα. 2thumbsup :thumbsup:

matsas
    Participant

@garif » Δευτ Νοέμ 24, 2014 10:48 am wrote:

Τωρα πετραν όμως είν η σειρά σου να μου πεις εντύπωσεις απο το 5 tribes.του Βαγγέλη του άρεσε κ τον εμπιστευομαι απολύτως ξερω ότι θα μ αρέσει κι εμένα αλλά τα 60ευρω του μου κάθονται βαριά για να το παρω απόφαση..

γιατι 60 ρε φιλε 49 το εχω δει εγω!!!
    Για το coup(νομιζω πρεπει να ειναι το ιδιο παιχνιδι και το κολπο) αν σ αρεσει το στοιχειο της μπλοφας πετρο ειναι ενα πολυ καλο φιλερακι…………….προσωπικα με χαλαει οτι μπορει να βγεις απ το παιχνιδι απο το πρωτο δευτερολεπτο και απλα να περιμενεις να τελειωσουν οι αλλοι(δεν κραταει και πολυ αλλα….)

Nαι 49 είν η καλύτερη τιμή που μπορεί να βρεθεί νομίζω απ έξω…εδώ πουλιέται 55 με 60.οκ ενα πενηνταρικο θα το πάρω αλλά κ πάλι λίγα δε τα λες…

petros papitsis
    Participant

Αχιλλέα εδω εισαι λάθος. Εγω το αγόρασα απο το red meeple 49,90 με δωρεάν μεταφορικα και σε δυο εργασιες μερες ηταν στην Σύρο. Νομίζω οτι απο εξω θα σου κοστίσει παραπάνω μαζί με τα μεταφορικα. smiless ευχαριστώ Βαγγέλη δεν το ήξερα οτι αν χάνεις βγαίνεις απο το παιχνίδι. Θα το σκεφτώ τελικα……. thanks you

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα σε όλοι την παρέα. Μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου μου. Θα ήθελε να μάθει δυο λογια για το 12 realms τι λέει σαν παιχνίδι και με την ευκαιρία να μάθουμε και εμείς. είναι στην παρέα μας και σκέφτεται να το αγοράσει η αν υπάρχει καποιος που να θέλει να το ανταλλάξει με το cyclades. Δυστυχώς το cyclades δεν το παίζουμε και αποφάσισε να το πουλήσει η να το ανταλλάξει. :what” whattt

@petros papitsis » Κυρ Νοέμ 30, 2014 11:23 am wrote:

Καλημέρα σε όλοι την παρέα. Μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου μου. Θα ήθελε να μάθει δυο λογια για το 12 realms τι λέει σαν παιχνίδι και με την ευκαιρία να μάθουμε και εμείς. είναι στην παρέα μας και σκέφτεται να το αγοράσει η αν υπάρχει καποιος που να θέλει να το ανταλλάξει με το cyclades. Δυστυχώς το cyclades δεν το παίζουμε και αποφάσισε να το πουλήσει η να το ανταλλάξει. :what” whattt

Θα ανταλλαξει το κυκλαδες με το 12 realms???Τι λες τωρα???Μιλα ρε Matsas….

@petros papitsis » Δευτ Νοέμ 24, 2014 5:24 pm wrote:

Αχιλλέα εδω εισαι λάθος. Εγω το αγόρασα απο το red meeple 49,90 με δωρεάν μεταφορικα και σε δυο εργασιες μερες ηταν στην Σύρο. Νομίζω οτι απο εξω θα σου κοστίσει παραπάνω μαζί με τα μεταφορικα. smiless ευχαριστώ Βαγγέλη δεν το ήξερα οτι αν χάνεις βγαίνεις απο το παιχνίδι. Θα το σκεφτώ τελικα……. thanks you

Nai Πετραν συμφωνω 50 το χει ο μιχαλης και 60 η καισσα αλλα ετσι κι αλλιως ψωνιζω ελληνικα κι εχω κι εκπτωση απο ολα σχεδον τα μαγαζια καθως αγοραζω αρκετα συχνα!45 με 50 ευρω θα το παρω αλλα και παλι δεν ειν λιγα λεφτα καθολου τη σημερον ημερα για worker placement παιχνιδι ειδικα…Οταν παιχνιδια με 100 φιγουρες κοστιζουν πλεον γυρω στα 60…Παντως μαζι σου και το προτεινω σ ολους ψωνιζετε ελλαδα κι αφηστε το εξωτερικο για οτι δεν βρισκουμε η οτι το πουλαν σε τιμη κατω του κοστους…

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.