Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
02/12/2014 at 9:55 am #20794
matsasParticipantΑχ ρε αχιλλεα ενα απο τα μεγαλυτερα αγκαθια……να εχεις ενα παιχνιδι που σου αρεσει τρελλα αλλα δυστυχως να μην το παιζει η παρεα!!!!(DOOM τ αγαπημενο μου παει ομως το εδωσα)
Το κυκλαδες πολυ καλο ευκολο με βαθος πολυ ωραια περιεχομενα…τωρα αν η παρεα σας δεν το παιζει(αν και νομιζω ειναι για ολους τους τυπους gamer) τι να πω……δωστε το νομιζω θα φυγει πολυ ευκολα!!!!!02/12/2014 at 4:17 pm #20795
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Τρί Δεκ 02, 2014 12:55 pm wrote:
Αχ ρε αχιλλεα ενα απο τα μεγαλυτερα αγκαθια……να εχεις ενα παιχνιδι που σου αρεσει τρελλα αλλα δυστυχως να μην το παιζει η παρεα!!!!(DOOM τ αγαπημενο μου παει ομως το εδωσα)
Το κυκλαδες πολυ καλο ευκολο με βαθος πολυ ωραια περιεχομενα…τωρα αν η παρεα σας δεν το παιζει(αν και νομιζω ειναι για ολους τους τυπους gamer) τι να πω……δωστε το νομιζω θα φυγει πολυ ευκολα!!!!!Eδωσες το Doom??Ποτε που πως γιατι??Για δεν μου πες τπτ ρε??Μλκια θα μ εψηνε να το παιρνα…Τεσπα καλο ηταν ρε φιλε ποια η γνωμη σου?Ειν παλιο γι αυτο το σκεφτομαι(κι ακριβο επισης)εσυ τι γνωμη εχεις??
Οτι θα φυγει το κυκλαδες ειν το μονο σιγουρο!Αμμεσα και πολυ ευκολα!Οταν κατι ειν τοσο καλο πιστευω οτι πρεπει να κανεις τα παντα να το περασεις στην παρεα και να τους κανεις να αναθεωρησουν τις οποιες ενστασεις τους…Εγω αυτα τραβαω με το descent το οποιο μ αρεσει(η 2η εκδοση)αλλα στεκονται στην ασαφεια στους κανονες χανοντας το δασος που ναι η διασκεδαση και κοιτωντας το δεντρο που ναι η λογικη…02/12/2014 at 6:47 pm #20796
matsasParticipant@garif wrote:
@matsas » Τρί Δεκ 02, 2014 12:55 pm wrote:
Αχ ρε αχιλλεα ενα απο τα μεγαλυτερα αγκαθια……να εχεις ενα παιχνιδι που σου αρεσει τρελλα αλλα δυστυχως να μην το παιζει η παρεα!!!!(DOOM τ αγαπημενο μου παει ομως το εδωσα)
Το κυκλαδες πολυ καλο ευκολο με βαθος πολυ ωραια περιεχομενα…τωρα αν η παρεα σας δεν το παιζει(αν και νομιζω ειναι για ολους τους τυπους gamer) τι να πω……δωστε το νομιζω θα φυγει πολυ ευκολα!!!!!Eδωσες το Doom??Ποτε που πως γιατι??Για δεν μου πες τπτ ρε??Μλκια θα μ εψηνε να το παιρνα…Τεσπα καλο ηταν ρε φιλε ποια η γνωμη σου?Ειν παλιο γι αυτο το σκεφτομαι(κι ακριβο επισης)εσυ τι γνωμη εχεις??
Οτι θα φυγει το κυκλαδες ειν το μονο σιγουρο!Αμμεσα και πολυ ευκολα!Οταν κατι ειν τοσο καλο πιστευω οτι πρεπει να κανεις τα παντα να το περασεις στην παρεα και να τους κανεις να αναθεωρησουν τις οποιες ενστασεις τους…Εγω αυτα τραβαω με το descent το οποιο μ αρεσει(η 2η εκδοση)αλλα στεκονται στην ασαφεια στους κανονες χανοντας το δασος που ναι η διασκεδαση και κοιτωντας το δεντρο που ναι η λογικη…εχουν περασει χρονια………….ηταν για πολυ καιρο στο ραφι μου.ειχα παρει και την επεκταση(ειχα παρει και μια φιγουρα δρακου απο D&D dragolichνομιζω λεγοταν .ειχα κατεβασει μουσικες του παιχνιδιου για καλυτερη ατμοσφαιρα)
Το κακο με το doom ειναι ενα…….ειναι πολυ δυσκολο για τους marines.δεν ειναι το κλασσικο παιχνιδι εχω τον βαρβαρο και παω τρωω ολα τα τερατα αλλα ειναι τρεχατε ποδαρακια μου παμε να σωθουμε.αν το καταλαβεις αυτο απο την αρχη εχεις γκρουπ που του αρεσουν οι δυσκολες δοκιμασιες,δεν θα ξενερωσουν αν χασουν και γενικα τους αρεσουν τα δυσκολα(οχι απο πλευρας κανονων αλλα τακτικης) τοτε το παιχνιδι τα σπαει.με την επεκταση το παιχνιδι φτανει σε αλλη διασταση και φτιαχνει καπως η ισορροπια μεταξυ καλων κακου αλλα ειναι ονειρο πια να την βρει καποιος και πααααααααρα πολυ ακριβη!!!!!!τα περιεχομενα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ οι φιγουρες εχουν απιστευτη λεπτομερεια χοντρο πλαστικο(επιπεδου gears of war και πιο μεγαλες για να καταλαβεις αχιλλεα) τις νιωθεις τοκενακια απο χοντρο χαρτονι γενικα με βαση αλλα παιχνιδια που εχω δει την τιμη του DOOM την βρισκω πιο λογικη(40 θα ηταν το ιδανικο νομιζω).προσωπικα το μετανιωσα που το εδωσα θα επρεπε να το ειχα κρατησει!!!!πολυ ατμοσφαιρικο παιχνιδι ειδικα αν εισαι φαν του video game αγωνια δεν ξερεις τι σε περιμενει……………ειδικα οταν σκαει μεγαλο τερας(cyberdemon) ολα τα λεφτα η αντιδραση τω παικτων!!!!!!!!!!03/12/2014 at 9:42 pm #20797
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantA ρε φιλε θα με κανεις να παω να το παρω τωρα…Εχει δηλαδη τακτικη δεν ειν σαν το descent οπου απλως δερνεις και τρεχεις ε???Αχχχ θα θελα να το παιζα ρε γμτ…Κριμα!!!
03/12/2014 at 11:44 pm #20798
matsasParticipant@garif wrote:
A ρε φιλε θα με κανεις να παω να το παρω τωρα…Εχει δηλαδη τακτικη δεν ειν σαν το descent οπου απλως δερνεις και τρεχεις ε???Αχχχ θα θελα να το παιζα ρε γμτ…Κριμα!!!
αχιλλεα το παιχνιδι ειναι αδιστακτο για τους marines.Δεν εχω παιξει descent αλλα απ οσα εχω διαβασει κι εχω παιξει(το doom) οχι δεν ειναι!!!τρεχεις να σωθεις στην ουσια και οχι να φας τα τερατα.Οι εχθροι ειναι παρα πολυ δυνατοι για να τα βαλεις με ολους.
Φυσικα και υπαρχει πολυ τακτικη στο παιχνιδι μιας και υπαρχουν εντολες που μπορει να δωσει ο καθε marine στην σειρα του..μεχρι και το που θα χασει ενας marine και θα εμφανιστει παλι ειναι θεμα τακτικης.Τα σεναρια που εχει ειναι αρκετα καλα σχεδιασμενα(το δευτερο νομιζω θελει προσθηκη εξτρα εξοπλισμου λενε οτι ειναι “σπασμενο”).υπαρχουν τα κλειδια οπως και στο παιχνιδι(κιτρινο κλειδι μπλε κ κοκκινο) πολλα οπλα.Καλα για τους εχθρους δεν λεω τιποτα τουμπανα μεγαλη γκαμα
Το βασικο ειναι αυτο που σου ειπα αν στο γρουπ τ αρεσουν τα δυσκολα και δεν εχουν προβλημα να χασουν ναι τοτε το παιχνιδι για μενα ειναι σουπερ!!!Η χαρα οταν τελειωνεις την αποστολη ειναι πολυ μεγαλη μιας και εισαι ολο στην τσιτα
Βασικο στην δυσκολια παιζει και ο τροπος που παιζει ο παικτης που κανει τον κακο………..παιχνιδι με παιχνιδι μπορει να βρει τρελους συνδιασμους και να τσακιζει τους marines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
α ρε αχιλλεα τι μου εκανες τωρα…………………………το θυμηθηκα και σκεφτομαι τι μ@λ@#$α εκανα που το εδωσα(τουλ την επεκταση γιατι το βασικο υπαρχει)!!!δεν επρεπε να το δωσω!!!
Α για να ανεφερω και κατι αρνητικο βασικο ειναι η ποιοτητα στα ζαρια!!ενω ολα ειναι σουπερ τα ζαρια μετα απο 3-4 παιχνιδια αρχιζουν και χανουν χρωμα τα συμβολα(μεχρι και ζαρια ειχα φτιαξει…….)07/12/2014 at 10:32 am #20799
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Πέμ Δεκ 04, 2014 2:44 am wrote:
@garif wrote:
A ρε φιλε θα με κανεις να παω να το παρω τωρα…Εχει δηλαδη τακτικη δεν ειν σαν το descent οπου απλως δερνεις και τρεχεις ε???Αχχχ θα θελα να το παιζα ρε γμτ…Κριμα!!!
αχιλλεα το παιχνιδι ειναι αδιστακτο για τους marines.Δεν εχω παιξει descent αλλα απ οσα εχω διαβασει κι εχω παιξει(το doom) οχι δεν ειναι!!!τρεχεις να σωθεις στην ουσια και οχι να φας τα τερατα.Οι εχθροι ειναι παρα πολυ δυνατοι για να τα βαλεις με ολους.
Φυσικα και υπαρχει πολυ τακτικη στο παιχνιδι μιας και υπαρχουν εντολες που μπορει να δωσει ο καθε marine στην σειρα του..μεχρι και το που θα χασει ενας marine και θα εμφανιστει παλι ειναι θεμα τακτικης.Τα σεναρια που εχει ειναι αρκετα καλα σχεδιασμενα(το δευτερο νομιζω θελει προσθηκη εξτρα εξοπλισμου λενε οτι ειναι “σπασμενο”).υπαρχουν τα κλειδια οπως και στο παιχνιδι(κιτρινο κλειδι μπλε κ κοκκινο) πολλα οπλα.Καλα για τους εχθρους δεν λεω τιποτα τουμπανα μεγαλη γκαμα
Το βασικο ειναι αυτο που σου ειπα αν στο γρουπ τ αρεσουν τα δυσκολα και δεν εχουν προβλημα να χασουν ναι τοτε το παιχνιδι για μενα ειναι σουπερ!!!Η χαρα οταν τελειωνεις την αποστολη ειναι πολυ μεγαλη μιας και εισαι ολο στην τσιτα
Βασικο στην δυσκολια παιζει και ο τροπος που παιζει ο παικτης που κανει τον κακο………..παιχνιδι με παιχνιδι μπορει να βρει τρελους συνδιασμους και να τσακιζει τους marines!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
α ρε αχιλλεα τι μου εκανες τωρα…………………………το θυμηθηκα και σκεφτομαι τι μ@λ@#$α εκανα που το εδωσα(τουλ την επεκταση γιατι το βασικο υπαρχει)!!!δεν επρεπε να το δωσω!!!
Α για να ανεφερω και κατι αρνητικο βασικο ειναι η ποιοτητα στα ζαρια!!ενω ολα ειναι σουπερ τα ζαρια μετα απο 3-4 παιχνιδια αρχιζουν και χανουν χρωμα τα συμβολα(μεχρι και ζαρια ειχα φτιαξει…….)Tι λες τωρα??Α ρε Βαγγελη κριμα οντως…Παντως αν το παρω θα σε φωναξω να παιξουμε.Η επεκτασηγ το απογειωνε εχω διαβασει…Παντως ειν απο τα λιγα παιχνιδια του ειδους που μ αρεσει που μου χει ξεφυγει…Πρεπει να το δοκιμασω!!!
07/12/2014 at 11:42 am #20800
matsasParticipantφυσικά και το απογειώνει η επεκταση αλλα…….πάει! το κανει πιο φιλικό για τους Marines και φυσικά αυξάνει τον αριθμό επιλογών που εχει ο κακος απο πλευρας εχθρών.
κρίμα που η FFG δεν υποστήριξε το παιχνίδι (το ίδιο εχει κανει και με το gears of war) ειχε πολλα να δώσει09/12/2014 at 6:14 pm #20801
matsasParticipantΝεο κολλημα http://www.boardgamegeek.com/boardgame/31745/utopia

δεν ξερω πολλα για το παιχνιδι αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι εντυπωσιακο στο ματι και στα περιεχομενα!!!!δειτε την φωτο και πειτε μου:
Βαγγελη ειδα οτι το εχεις στην συλλογη σου.μπορεις να πεις να γραψεις τιποτα για το παιχνιδι?αξιζει?10/12/2014 at 6:35 am #20802
VitaKapaParticipantΦαινεται πολύ όμορφο όντως 🙂
Δυστυχώς ανήκει σε αυτά που δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω ακόμα λόγω χρόνου,,που θα μου πάει όμως…
xaxaxaxaxa10/12/2014 at 9:45 pm #20803
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΩραιο πολυ ωραιο δειχνει αλλα τωρα τι θα λεει παιχτικως αλλο θεμα…Πολυ euro ομως εχει πεσει τελευταια για βαλτε τπτ πιο πολεμικο και φαντασιας αντε… tongue
ΥΓ.Θελω επιθυμω κι απαιτω expansion sto runewars δεν αντεχω αλλο….11/12/2014 at 6:23 am #20804
petros papitsisParticipantΚαλημέραστην παρέα. Ερώτηση. Εχετε κανένα ωραίο φιλερακι να μου προτείνετε για αγορά? smileee smiless που σίγουρα θα έχετε 😀
11/12/2014 at 8:01 am #20805
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Πέμ Δεκ 11, 2014 9:23 am wrote:
Καλημέραστην παρέα. Ερώτηση. Εχετε κανένα ωραίο φιλερακι να μου προτείνετε για αγορά? smileee smiless που σίγουρα θα έχετε 😀
Εύκολα το the Boss :meeple: παιζει εξαιρςτικα μέχρι 4 και εχει και μινι expansion για 5ο ναι 6ο παικτη αλλα δεν το εχω δοκιμασει:
Μπορεις να διαβάσεις μια γνώμη ΕΔΩ
Και το βιντεο για το πως παίζεται εδώ:
[youtube:3k0huyl4]https://www.youtube.com/watch?v=6-W89VhRDUs[/youtube:3k0huyl4]11/12/2014 at 10:27 am #20806
matsasParticipant@petros papitsis » Πέμ Δεκ 11, 2014 9:23 am wrote:
Καλημέραστην παρέα. Ερώτηση. Εχετε κανένα ωραίο φιλερακι να μου προτείνετε για αγορά? smileee smiless που σίγουρα θα έχετε 😀
Λοιπον αν και θα ηθελα να ξερω για ποσους παικτες ψαχνεις εχουμε και λεμε (απο την προσωπικη μ εμπειρια)
1.
must have!!!2-5 παικτες πολυ πλακα!!!τζογος κανονικος2.
must have!!!3-5 αν και με 6 νομιζω μπορεις να παιξεις….μιλαμε για πολυυυυυυυυυυ πλακα.εδω κλεβεις κανονικα και δεν σ λεει κανεις τιποτα!!3.
must have!!2-4 παικτες.πανευκολο,τρομερη παραγωγη,γρηγορο4.
2-6 παικτες.τρελο χαβαλε!Να βλεπεις 5 ατομα να κανουν τον ελεφαντα………5.
2-5 παικτες.στυλ ΥΝΟ αρκετα γρηγορο οτι πρεπει για φιλερακι6.
must have!!!5-10 παικτες .στυλ παλερμο η werewolf κρυφοι ρολοι μπλοφες κι ετσι……………..παιζει πολυ καλα με μικρο αριθμο παικτων (5-6-7) σε σχεση με αλλα παιχνιδια της ιδιας κατηγοριας7.
1-4 παικτες!!!παζλ παιχνιδι με τον χρονο να μετραει αντιστροφα8.
3-5 παικτες!4-5 νομιζω ειναι κανονικα το παιχνιδι.παιχνιδι με πονταρισμα.ωραιες καρτες!9.
2-5 παικτες!γρηγορο,ευκολο.προσπαθεις να κανεις σετ καρτων με χρωματα10.
must have!!!4-12 παικτες.για μεγαλη παρεα ειναι σουπερ βγαζει πολυ γελιο!11.
must have!!!3-12 παικτες.Το παιχνιδι με την περισσοτερη φαντασια!!!!!Αυτα τα λιγα απο μενα ελπιζω να εδωσα καμια καλη ιδεα
11/12/2014 at 1:39 pm #20807
petros papitsisParticipant:salute: :salute: 2thumbsup κάποια τα έχω και ειναι φοβερά θα ριξω μια ματιά στο las vegas, biblios. thanks you
11/12/2014 at 4:28 pm #20808
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠετραν μου παροτι καθυστερημενος(σορυ πηζω στη δουλεια) και παροτι δεν ειν τα αγαπημενα μου παιχνιδια τα φιλερακια και δεν εχω παιξει πολλα απ οσα σου προτειναν τα παιδια εχω να σου πω τα εξης:
Το φηλιξ ειν παααρα πολυ καλο κατ εμε παντα ετσι με ωραεις καρτες οντως και χαβαλε ευκολο γρηγορο και σε γεμιζει καθως εχει μπλοφα.
Το χαμαιλεοντας ειν must have για εμενα πολυ στρατηγικο και πανεξυπνο παιχνιδι
Το dixit οτι πρεπει δεν εχω βρει κοπελα να μην τρελαθει με την παρτη του ενω το times up πολυ καλο για μεγαλες παρεας.Τελος παντα το κλασσικο top 10 θα βρισκεται ψηλα στις προτιμησεις μου ενω ολα τα παιχνιδια τυπου παλερμο(λυκανθρωπος,αβαλον,ρεσιστανς κτλ)αξιζουν για παρεα.Αυτα δεν βοηθησα καθως τα ιδια σου πα απλως ειπα να πεταχτω κι εγω… tongue -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια