Κεντρική / BoardGame Topics Videos

BoardGame Topics Videos

Πρόκειται για μια ενότητα βίντεο η οποία αντλεί θεματολογία από τις ανάγκες του σύγχρονου gamer. Συζητάμε για θέματα που μας απασχολούν, ανταλλάσσουμε ιδέες και προτείνουμε λύσεις και ιδέες για ότι μας απασχολεί γύρω από το αγαπημένο μας hobby τα επιτραπέζια παιχνίδια με σκοπό να βελτιώσουμε την παικτική μας εμπειρία και να χαρούμε ακόμα περισσότερα τα παιχνίδια μας και τους ανθρώπους με τους οποίους τα παίζουμε…

Στο παρακάτω βίντεο μιλάμε για τα 3D πόρτες στα επιτραπέζια παιχνίδια και δίνουμε κάποιες ιδέες για το θέμα. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάμε για τα χρήματα στα επιτραπέζια παιχνίδια και δίνουμε κάποιες ιδέες για το θέμα. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάμε για τα dicetrays στα επιτραπέζια παιχνίδια και δίνουμε κάποιες ιδέες για το θέμα. Σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Βρείτε περισσότερα ειδικά θέματα για το αγαπημένο μας hobby, τα επιτραπέζια παιχνίδια εδώ και μη διστάσετε να μας στείλετε ιδέες και προτάσεις για το επόμενο βίντεο που θα θέλατε να γυρίσουμε στην ενότητα αυτή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας μας ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα…