Κεντρική / Board Games / Κυκλοφοριακή Αγωγή – Νέο Επιμορφωτικό Επιτραπέζιο για Παιδιά + Free Online
Δείτε τι καινούργιο, μόλις έφτασε...

Κυκλοφοριακή Αγωγή – Νέο Επιμορφωτικό Επιτραπέζιο για Παιδιά + Free Online

Kikloforiaki AgogiΑπό την Desyllas Games: Το επιτραπέζιο παιχνίδι Κυκλοφοριακή αγωγή, έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό στο χώρο των εκπαιδευτικών παιχνιδιών κυκλοφοριακής αγωγής. Στο κυρίως παιχνίδι ο κάθε παίκτης έχει το όχημά του και προσπαθεί να μεταφέρει τον επιβάτη του στην έξοδο, ακολουθώντας τις πινακίδες και τα φανάρια οδικής κυκλοφορίας. Επιπλέον, στη διάθεση των παικτών υπάρχουν συμβουλευτικές κάρτες κυκλοφοριακής αγωγής για πεζούς, με χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλειά τους. Τα παιδιά μέσα από το γρήγορο τρόπο που διαδραματίζεται το κάθε παιχνίδι, ψυχαγωγούνται, παίζοντας το ρόλο των οδηγών, αποκτώντας ταυτόχρονα πρώιμες γνώσεις κυκλοφοριακής αγωγής.

Kikloforiaki AgogiKikloforiaki Agogi 2Kikloforiaki Agogi 3

Ο Σπύρος Παπαδημητρίου από την MiniPlay.gr έχει ετοιμάσει εντελώς δωρεάν την online έκδοση του παιχνιδιού, ελεύθερη για τους μικρούς φίλους και τα παιδιά σας!!! Δώστε στους μικρούς κατεργάρηδες την ευκαιρία να παίξουν και παράλληλα να επιμορφωθούν με αυτό το νέο δωρεάν online παιγνίδι!!!  Σε συνεργασία με την εταιρεία Δεσύλλας ετοιμάζεται και μία επίσημη έκδοση με τα γραφικά που περιλαμβάνονται στο ίδιο το επιτραπέζιο! Να σημειώσουμε επίσης ότι τα όμορφα  Custom Γραφικά του παιχνιδιού είναι συνεισφορά της Τόνια Οικονομίδου!!!

Σελίδα Παιχνιδιού στην Desyllas Games: ΕΔΩ

Σελίδα Παιχνιδιού στην MiniPlay.gr : ΕΔΩ

Σελίδα Παιχνιδιού στo Google Play : ΕΔΩ

Βρείτε τις καλύτερες τιμές, που αλλού?

Σχετικά με Epitrapaizoume

” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing” δηλαδή ” Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε αλλά γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε” George Bernard Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια και κυρίως μας αρέσει να διασκεδάζουμε παίζοντας ότι λογής παιχνίδι υπάρχει με καλούς φίλους και παρέα!!! Αυτή ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της σελίδας. Η φιλοσοφία του Επιτραπαίζουμε είναι ότι τα παιχνίδια μας φέρνουν περισσότερο κοντά... πήγαινε παίξε

Δείτε επίσης...

NEA: HUANG το νέο Tigris & Euphrates από την PHALANX

Ανακοίνωση νέου παιχνιδιού της PHALANX με τίτλο HUANG το οποίο είναι το παλιό  Tigris & Euphrates του …