Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
13/07/2015 at 9:53 pm #20869
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@VitaKapa » 13 Ιούλ 2015, 23:03 wrote:
Παναγιώτη, εγώ έχω παίξει το Aquasphere το οποίο ήταν ΟΚ απλά μου μάνηκε υπερβολικά υπολογιστικό και στεγνο (και το λέω με όλη τη γνώση μιας και ο Feld είναι από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές) απλά δεν μου έκατσε τόσο καλά, δεν ξέρω. Το Hawaii είναι αρκετά ευχάριστο και πιο εύκολα σου βγαζει το θέμα του, το χω παιξει μόνο 2 φορές αλλά και οι 2 με θετικό πρόσημο :meeple: πολλές επιλογές και στρατηγική, ωραίο ισορροπημένο euro με νότα φρεσκάδας.
Ακριβώς αυτό που ψάχνω τότε Βαγγέλη! Σκέψου από τον Feld, που κι εμένα μου αρέσει πολύ, τα αγαπημένα μου είναι Luna, In the Year of the Dragon και Trajan. Δύσκολο πάντως να το βρω το Hawaii, αν κι έγινε re-print απ’ όσο ξέρω… Θα δούμε, έχω τόσες πολλές επιλογές οπότε κάτι θα κάτσει! 2thumbsup
14/07/2015 at 8:41 pm #20870
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Ιούλ 13, 2015 11:55 pm wrote:
και ελεγα θα παρει καιρο να γραψει καποιος σ αυτο το τοπικ…………
Να γραψω και γω για ενα παιχνιδι που εχω βαλει στο ματι………..μου ειπαν οτι ειναι καλυτερο(?) απο το fresco(αγαπημενο μου).δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ ομορφο κι αυτο.το θεμα μπορει να προκαλεσει το ενδιαφερον των γυναικων…………για μας τους αντρες ειναι κατι διαφορετικο.Μπορει και να την δεις LAKIS

Φιλε ολοι λεν καλα λογια γι αυτο και σκεφτομουν να το παρω δωρο σ ενα φιλο…Οταν βεβαια του πα τον τιτλο και το θεμα μονο που δε μ εβρισε οποτε καπου εκει ανακουφιστηκα που δεν του το πηρα…Τωρα σαν θεμα ναι δεν με ψηνει καθολου να το αγορασω αλλα αν επεφτε στο τραπεζι ανετα θα το επαιζα.Κι οχι μη με πουνε Λακη απλως ειμαι πιο hardcore…
14/07/2015 at 8:43 pm #20871
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Δευτ Ιούλ 13, 2015 9:00 pm wrote:
@garif » 13 Ιούλ 2015, 19:53 wrote:
Παναγιωτη μου ρωτας για 4 απο τα 5 παιχνιδια που θα ειχα ανετα στη συλλογη μου.ΑΔυστυχως ομως δεν εχω κανενα…Πλην του Βρυξελες που δεν το χω δει δεν ξερω καν τι ειναι(οκ γιουρο ειναι δεν εννοω αυτο αλλα ουτε ταμπλο δεν εχω δει)τα αλλα 4 τωρα.Το μαδειρα οπως ειπες βαρυ γιουρο με ειχε κερδισει στις trade να το κυνηγαω ακομα και με χρηματα αλλα ματαια.Το ιδιο και το Glass road που δειχνει αρκετα καλο κι αυτο.Τωρα το aquasphere πραγματικα δεν ξερω τιο να σου προτεινω…Εγω το χω wishlist και με κραζουν.Λενε ολοι οτι ειν ακρως υπολογιστικο(δε με χαλαει αυτο εμενα προσωπικα)κι οτι ειν επαναλαμβανομενο τοσο το ιδιο οσο και με τα προηγ παιχνιδια του φελντ.Δεν εχω οπροσωπικη γνωμη αλλα εχω ρωτησει παρα πολλους γιατι το ψηνα να το παρω…Βεβαια εχω παιξει το λουνα και το τραγιαν απο φελντ ηταν καλα και διαφορετικα.Το aquasphere μου φανηκε οντως λιγο κοινοτυπο με πολυ πολυ ωραιο και πρωτοτυπο θεμα μονο…Η επιλογη δικη σου.Τελος το χαβαι μ αρεσε σε χρωματα και σε θεμα οποτε κι αυτο το κυνηγουσα σε trades ματαια…Πιστευω οτι και τα 4 που ξερω θα ναι καλα παιχνιδια απλως ψαξτο πιο ειν πιο κοντα στο στυλ σου για ν αποφασισεις.
Επισης το χαβαι εχει 35 το Glass road 60…Παιζει κι αυτο ρολο 😕Ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα για την γνώμη σου! Σαφώς παίζει ρόλο ότι το Glass Road έχει 60+ ευρώ αλλά το θεωρώ και κατώτερο των άλλων 4. Απλά δε με χαλάει να το έχω στην συλλογή μου! Το Hawaii πού το έχεις δει 35 ευρώ;
Tο ειχε στα 36 ευρω ο Γαλλος στη Γαλλικη εκδοση αλλα τωρα που μπηκα να το ξαναδω το χει μη διαθεσιμο δυστυχως…Οδηγιες στ αγγλικα θα εβρισκες δεν ν ομιζω να πειραζε η γλωσσα
18/07/2015 at 8:54 pm #20872
matsasParticipantπαιδια σαν παρεα εχουμε κολλημα με το παιχνιδι Las vegas!!!! αλλα επειδη δεν μ αρεσει να υπαρχουν 2 κοπιες του ιδιου παιχνιδιου στην παρεα εχω δει το

LINK
http://www.boardgamegeek.com/boardgame/129090/roll-itΜηπως ξερει κανεις αν υπαρχει σε καποιο μαγαζι?ελλαδα η’ εξωτερικο(αν μπορεσουμε να ξαναπαρουμε απ εξω παιχνιδι….)μονο σε αμερικανικα σαιτ το εχω δει…….
21/07/2015 at 8:24 am #20873
boomerParticipant
Για το Through the Desert του Knizia ενδιαφέρομαι παιδιά, το έχει παίξει κανείς να ακούσω μια γνώμη;21/07/2015 at 9:32 am #20874
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@boomer » 21 Ιούλ 2015, 11:24 wrote:

Για το Through the Desert του Knizia ενδιαφέρομαι παιδιά, το έχει παίξει κανείς να ακούσω μια γνώμη;Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό παιχνίδι γι’ αυτό που είναι, καθόλου τύχη, παίζει με 2 ως 5 παίκτες μια χαρά και θυμίζει κλασσικά παιχνίδια όπως το σκάκι, το go κτλ.
22/07/2015 at 9:00 am #20875
VitaKapaParticipantΒαγγέλη το Roll for it δεν το εχω παίξει, ωστόσο δοκιμασα το Qwixx χθες την deluxe εκδοση και είναι πολυ ωραίο παιχνιδάκι με ζάρια, γρήγορο και παλιζει με 2-4 αν δεν το χεις δει αξίζει δοκίμασε το και είναι και φτηνο απο οτι μου είπαν

Για το Through the Desert ο Παναγιώτης έχει απόλυτο δίκιο και συμφωνώ 100% μαζί του 🙂 Πολύ ωραίο παιχνιδάκι με καλή παραγωγή και άπειρες καμήλες :meeple:
22/07/2015 at 1:47 pm #20876
matsasParticipantτρομερο παιχνιδι το Through the Desert πολυ καλη ποιοτητα εξυπνο γρηγορο ευκολο!!!!
Το εχω δει βαγγελη το qwixx δεν το εχω παιξει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια!!24/07/2015 at 8:03 am #20877
boomerParticipantΟκ ευχαριστώ πολύ παιδιά. Βασικά βρήκα από αγγελία την ελληνική έκδοση, ”τα καραβάνια της ερήμου” από FF, ζελατίνα στα 15 ευρώ και το θεώρησα ευκαιρία εάν αξίζει!!
24/07/2015 at 10:19 am #20878
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@boomer » 24 Ιούλ 2015, 11:03 wrote:
Οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά. Βασικά βρήκα από αγγελία την ελληνική έκδοση, ”τα καραβάνια της ερήμου” από FF, ζελατίνα στα 15 ευρώ και το θεώρησα ευκαιρία εάν αξίζει!!
2thumbsup
28/07/2015 at 9:50 am #20879
boomerParticipantΕγινε η αγορά! Παιδιά με δικαιώσατε!! thanks you thanks you
Μπορεί να φανεί υπερβολή αλλά σκέφτομαι να βρω και επιπλέον πλαστικούς φοίνικες για τα άδεια σημεία του ταμπλό και το παιχνίδι να γίνει πιο ατμοσφαιρικό. Κάπως έτσι..
28/07/2015 at 8:23 pm #20880
VitaKapaParticipantΤέλεια Φωτό :meeple:
cool photos19/08/2015 at 6:17 pm #20881
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα στην παρέα. Εχω καιρό να μπω και να γραψω αλλά παντα παρακολουθώ αυτά που ανεβάζετε. Καλοκαίρι στο νησί καταλαβαινετε……. :thumbsup: λοιπόν θελω να ακούσω την γνώμη σας εκανα 3 αγορές της οποίες της βρήκα σε προσφορά. Πρώτο το mensa που με πείσατε να το αγορασω στα 15 ευρω δεύτερο το νησί τον πειρατών (desyllas) στα 16 ευρώ και το santiago de cuba στα 18 ευρω ολα καινούργια. Έκανα καλά η οχι. Το νησί των πειρατών τι λέει δεν εχω ακούσει τίποτα σχόλια… 2thumbsup pirate pirate
22/08/2015 at 1:13 pm #20882
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Τετ Αύγ 19, 2015 9:17 pm wrote:
Καλησπέρα στην παρέα. Εχω καιρό να μπω και να γραψω αλλά παντα παρακολουθώ αυτά που ανεβάζετε. Καλοκαίρι στο νησί καταλαβαινετε……. :thumbsup: λοιπόν θελω να ακούσω την γνώμη σας εκανα 3 αγορές της οποίες της βρήκα σε προσφορά. Πρώτο το mensa που με πείσατε να το αγορασω στα 15 ευρω δεύτερο το νησί τον πειρατών (desyllas) στα 16 ευρώ και το santiago de cuba στα 18 ευρω ολα καινούργια. Έκανα καλά η οχι. Το νησί των πειρατών τι λέει δεν εχω ακούσει τίποτα σχόλια… 2thumbsup pirate pirate
Καλώς τον Πέτρο 🙂 καλές βουτιές που σίγουρα θα τις συνεχίσετε για πολύ περισσότερο από εμάς εδώ 😀
το to mensa και το Santiago που τα έχω παίξει και τα έχω στην συλλογή μου είναι βέβαιως ότι θα σας αρέσουν. Το Mensa είναι εξαιρετικό στο είδος του και διαχρονικό αν και εύκολο έχει βάθος και όμορφο gameplay εγώ το παίζω τόσο με τον φίλο μου που του αρέσει το σκάκι όσο και με την γυναίκα μου χαλαρά :meeple:
Το Santiago δίνει την αίσθηση ενος light eurogame που έχει όλα τα συνηθισμένα στοιχεία που μας αρέσουν σε πιο βαριά παιχνίδια ωστόσο σε λίγο χρόνο. Είναι ιδανική επιλογή όταν θε΄λετε τνα παίξετε ενα eurogame και δεν έχετε πολύ χρόνο μεταξύ σας ή όταν θέλετε να βάλετε και άλλους στο είδος των eurogames. Καλή επιλογή και σίγουρα θα σας αρέσει, καλές παρτίδες Πέτρο
smiless22/08/2015 at 1:29 pm #20883
boomerParticipantΓειά σου Πέτρο. Λίγο πολύ όλοι εξαφανισμένοι είμαστε λόγο των ημερών. Mensa και Santiago de Cuba ήταν πρόσφατες αγορές μου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και με τα 2. Το Mensa με λίγα λόγια είναι το παιχνίδι που με έκανε να εκτιμήσω τα abstract. Πανεύκολο γρήγορο και άπειρα replayability. Ελπίζω να πείρες την παλιά έκδοση με τα πλαστικά πλακίδια. Το Santiago είναι ένα euro που στήνεται γρήγορα, δεν πιάνει πολύ χώρο στο τραπέζι και είναι πολύ καλό για παρτίδες με non αλλά και διασκεδαστικό παρέα με gamers.Παίζει πολύ καλά με οποιοδήποτε αριθμό παιχτών. Εχει επίσης κι αυτό επαναληψιμότητα λόγο ο,τι σε κάθε παρτίδα το ταμπλό στήνεται διαφορετικά. Για τους πειρατές δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Απογοητεύτηκα από παλιότερη αγορά του Δεσσυλά με τα χαμηλής ποιότητας contents και είμαι διστακτικός πλέον με τις κυκλοφορίες του.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια