Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
24/05/2015 at 8:41 pm #20854
matsasParticipantΤο ενας κοσμος χωρις τελος τρομερο παιχνιδι και αρκετα διαφορετικο απ οσα εχω(και ο λογος που δεν το δινω)
Τους στυλοβατες το πηρα απο ανταλλαγη δεν το εχω παιξει ακομα αλλα εχω διαβασει πολυ καλα λογια και γι αυτο!!!!!!!Θα δουμε………….
Αχιλλεα νομιζω αυτες οι τιμες ειναι αστειες εως και απαγορευτικες με βαση την τσεπη μου βεβαια!!!!!Ελπιζω να μην ξεφυγουν οι τιμες στο χομπυ μας και ψαχνομαστε μετα!!!!!!25/05/2015 at 11:47 am #20855
boomerParticipantΕυχαριστώ πολύ παιδιά! Φυσικά και είμαι fun των eurogames και παιχνίδια σαν το World with out End είναι πάντα στις πρώτες επιλογές για αγορά! Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον στην περιγραφή του φίλου Gerif είναι που μοιάζει θεματικά με το Village αλλά δουλεύει με διαφορετικούς μηχανισμούς!! Δε θα το συγκρίνω με τους στυλοβάτες γιατί είναι ένα καθαρό worker placement και μιλάμε για κάτι το διαφορετικό!
Τώρα όσο αφορά τα warhammer παιδιά τι να πω;; Αν είναι να πουλήσουμε τη μισή μας συλλογή…ας το καλύτερα!! χαχαχα25/05/2015 at 7:10 pm #20856
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Κυρ Μάιος 24, 2015 11:41 pm wrote:
Το ενας κοσμος χωρις τελος τρομερο παιχνιδι και αρκετα διαφορετικο απ οσα εχω(και ο λογος που δεν το δινω)
Τους στυλοβατες το πηρα απο ανταλλαγη δεν το εχω παιξει ακομα αλλα εχω διαβασει πολυ καλα λογια και γι αυτο!!!!!!!Θα δουμε………….
Αχιλλεα νομιζω αυτες οι τιμες ειναι αστειες εως και απαγορευτικες με βαση την τσεπη μου βεβαια!!!!!Ελπιζω να μην ξεφυγουν οι τιμες στο χομπυ μας και ψαχνομαστε μετα!!!!!!Δυστυχως φιλε μου ειν απαγορευτικες τιμες για τις τσεπες ολων μας.Κι επειδη θα παρω(πρωτα ο θεος) το forbidden stars αυτο δε σημαινει οτι μου περισσευουν απλως δε θα βγαω εναν μηνα για να κανω αποσβεση.Ευτυχως μπορω να το κανω το χω ξανακανει αρκετες φορες….
25/05/2015 at 8:12 pm #20857
matsasParticipantαυτο το καλο εχει το επιτραπεζιο ..θα κατσεις μεσα και θα το απολαυσεις!!!εκτος κι αν τρως σουβλακια(αυτο κανουμε εμεις και εχουμε γινει και 800 κιλα)
25/05/2015 at 10:06 pm #20858
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@matsas » 25 Μάιος 2015, 23:12 wrote:
αυτο το καλο εχει το επιτραπεζιο ..θα κατσεις μεσα και θα το απολαυσεις!!!εκτος κι αν τρως σουβλακια(αυτο κανουμε εμεις και εχουμε γινει και 800 κιλα)
Να προσέχουμε και λίγο την διατροφή μας Βαγγέλη! Όλοι τα ίδια κάνουμε, αλλά τα λέω στον σκύλο μου κι σκύλος στην ουρά του! xaxaxaxa
Εντάξει, όντως πρέπει να προσέχουμε, λιγότερα κομμάτια πίτσας και λιγότερα σουβλάκια! tongue
26/05/2015 at 4:09 pm #20859
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα στην παρέα! !!! βαγγελη θα κάνουμε άλλο. θα πάρουμε επιτραπαιζωδανιο….. χαχχχχααα Αχιλλέα τι 450 ευρώ λες για τα δυο παιχνίδια σίγουρα δεν παίζει αυτό οσο και ωραία να είναι. Βέβαια αν στερηθούμε μερικά πράγματα με λιγο οικονομία ισως μας βγει να αγοράσουμε 1 απο τα δυο ακριβά. θα συμφωνήσω με το φιλο Αχιλλέα. Έτσι κάνουμε όλοι. 2thumbsup
28/05/2015 at 7:11 am #20860
matsasParticipantΑν σκεφτεις οτι εδιναν διακοποδανεια γιατι οχι και στα επιτραπαιζωδανεια?????????? xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa
Νομιζω οτι υπαρχουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΟΓΕΣ σε απιστευτες τιμες που με κανουν κι απορω για τις τιμες αλλων παιχνιδιων!!!!ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΚΕΜΕΤ-FRANCIS DRAKE- Nαι θα βαλω και το DOOM μεσα…………. και σιγουρα αρκετα ακομη που η ποιοτητα τους ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και η τιμες τους στην σωστη αναλογια θα ελεγα!!!!!!!25/06/2015 at 11:36 pm #20861
matsasParticipantκατι πρεπει να γινει δεν γινεται πια……………………………………….ποσα ακομη εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????

40 για την γερμανικη εκδοση η’ 60 για αγγλικη??????
Αξιζει αραγε????το βλεπω ενδιαφερον αρκετα
ολοι λενε οτι ειναι must have.Που δυνατη επεκταση
αρεσει στην γυναικα …υπαρχει ομως κοπια στην παρεα.Τ αγοραζεις η’ οχι??παιχνιδαρα για οποιον δεν το ξερει!!!!!!26/06/2015 at 11:09 am #20862
boomerParticipantΤο Marco Polo, ένα παιχνίδι χωρίς κείμενο, κι εγώ στα Γερμανικά θα το έπαιρνα μιας και υπάρχει αισθητή διαφορά στην τιμή! Οι κανόνες στα Αγγλικά είναι εύκολο να βρεθούν οπότε μην το σκέφτεσαι. Με τα 20 ευρώ που θα γλυτώσεις να πάρεις το Village Inn το οποίο είναι σίγουρα ένα πολύ καλό expansion που προσθέτει στο κυρίως παιχνίδι 2 κτήρια επιπλέον για περισσότερα action καθώς και set για πέμπτο παίχτη.
13/07/2015 at 2:32 pm #20863
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΣκέφτομαι κάποια από τα παρακάτω… Ακούω γνώμες! :meeple:
Το μεγάλο κακό με τις εξελίξεις αυτές τις μέρες είναι ότι θέλω να διώξω μερικά παιχνίδια να κάνω χώρο και να πάρω και λίγα χρήματα αλλά έτσι όπως τα έχουν κάνει μας έσκισαν κι εδώ! 👿Είμαι fan του Feld οπότε λογικό να το θέλω…

Μου φαίνεται εξαιρετικά βαρύ κι ενδιαφέρον

Επίσης πιστεύω ότι είναι πολύ καλό!

Το σκέφτομαι, όχι τόσο όσο τα προηγούμενα.

Αν το βρω αυτό, το θέλω! Αλλά μάλλον μάταια ελπίζω…
13/07/2015 at 4:53 pm #20864
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠαναγιωτη μου ρωτας για 4 απο τα 5 παιχνιδια που θα ειχα ανετα στη συλλογη μου.ΑΔυστυχως ομως δεν εχω κανενα…Πλην του Βρυξελες που δεν το χω δει δεν ξερω καν τι ειναι(οκ γιουρο ειναι δεν εννοω αυτο αλλα ουτε ταμπλο δεν εχω δει)τα αλλα 4 τωρα.Το μαδειρα οπως ειπες βαρυ γιουρο με ειχε κερδισει στις trade να το κυνηγαω ακομα και με χρηματα αλλα ματαια.Το ιδιο και το Glass road που δειχνει αρκετα καλο κι αυτο.Τωρα το aquasphere πραγματικα δεν ξερω τιο να σου προτεινω…Εγω το χω wishlist και με κραζουν.Λενε ολοι οτι ειν ακρως υπολογιστικο(δε με χαλαει αυτο εμενα προσωπικα)κι οτι ειν επαναλαμβανομενο τοσο το ιδιο οσο και με τα προηγ παιχνιδια του φελντ.Δεν εχω οπροσωπικη γνωμη αλλα εχω ρωτησει παρα πολλους γιατι το ψηνα να το παρω…Βεβαια εχω παιξει το λουνα και το τραγιαν απο φελντ ηταν καλα και διαφορετικα.Το aquasphere μου φανηκε οντως λιγο κοινοτυπο με πολυ πολυ ωραιο και πρωτοτυπο θεμα μονο…Η επιλογη δικη σου.Τελος το χαβαι μ αρεσε σε χρωματα και σε θεμα οποτε κι αυτο το κυνηγουσα σε trades ματαια…Πιστευω οτι και τα 4 που ξερω θα ναι καλα παιχνιδια απλως ψαξτο πιο ειν πιο κοντα στο στυλ σου για ν αποφασισεις.
Επισης το χαβαι εχει 35 το Glass road 60…Παιζει κι αυτο ρολο 😕13/07/2015 at 6:00 pm #20865
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@garif » 13 Ιούλ 2015, 19:53 wrote:
Παναγιωτη μου ρωτας για 4 απο τα 5 παιχνιδια που θα ειχα ανετα στη συλλογη μου.ΑΔυστυχως ομως δεν εχω κανενα…Πλην του Βρυξελες που δεν το χω δει δεν ξερω καν τι ειναι(οκ γιουρο ειναι δεν εννοω αυτο αλλα ουτε ταμπλο δεν εχω δει)τα αλλα 4 τωρα.Το μαδειρα οπως ειπες βαρυ γιουρο με ειχε κερδισει στις trade να το κυνηγαω ακομα και με χρηματα αλλα ματαια.Το ιδιο και το Glass road που δειχνει αρκετα καλο κι αυτο.Τωρα το aquasphere πραγματικα δεν ξερω τιο να σου προτεινω…Εγω το χω wishlist και με κραζουν.Λενε ολοι οτι ειν ακρως υπολογιστικο(δε με χαλαει αυτο εμενα προσωπικα)κι οτι ειν επαναλαμβανομενο τοσο το ιδιο οσο και με τα προηγ παιχνιδια του φελντ.Δεν εχω οπροσωπικη γνωμη αλλα εχω ρωτησει παρα πολλους γιατι το ψηνα να το παρω…Βεβαια εχω παιξει το λουνα και το τραγιαν απο φελντ ηταν καλα και διαφορετικα.Το aquasphere μου φανηκε οντως λιγο κοινοτυπο με πολυ πολυ ωραιο και πρωτοτυπο θεμα μονο…Η επιλογη δικη σου.Τελος το χαβαι μ αρεσε σε χρωματα και σε θεμα οποτε κι αυτο το κυνηγουσα σε trades ματαια…Πιστευω οτι και τα 4 που ξερω θα ναι καλα παιχνιδια απλως ψαξτο πιο ειν πιο κοντα στο στυλ σου για ν αποφασισεις.
Επισης το χαβαι εχει 35 το Glass road 60…Παιζει κι αυτο ρολο 😕Ευχαριστώ πολύ Αχιλλέα για την γνώμη σου! Σαφώς παίζει ρόλο ότι το Glass Road έχει 60+ ευρώ αλλά το θεωρώ και κατώτερο των άλλων 4. Απλά δε με χαλάει να το έχω στην συλλογή μου! Το Hawaii πού το έχεις δει 35 ευρώ;
13/07/2015 at 8:03 pm #20866
VitaKapaParticipantΠαναγιώτη, εγώ έχω παίξει το Aquasphere το οποίο ήταν ΟΚ απλά μου μάνηκε υπερβολικά υπολογιστικό και στεγνο (και το λέω με όλη τη γνώση μιας και ο Feld είναι από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές) απλά δεν μου έκατσε τόσο καλά, δεν ξέρω. Το Hawaii είναι αρκετά ευχάριστο και πιο εύκολα σου βγαζει το θέμα του, το χω παιξει μόνο 2 φορές αλλά και οι 2 με θετικό πρόσημο :meeple: πολλές επιλογές και στρατηγική, ωραίο ισορροπημένο euro με νότα φρεσκάδας.
13/07/2015 at 8:55 pm #20867
matsasParticipantκαι ελεγα θα παρει καιρο να γραψει καποιος σ αυτο το τοπικ…………
Να γραψω και γω για ενα παιχνιδι που εχω βαλει στο ματι………..μου ειπαν οτι ειναι καλυτερο(?) απο το fresco(αγαπημενο μου).δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ ομορφο κι αυτο.το θεμα μπορει να προκαλεσει το ενδιαφερον των γυναικων…………για μας τους αντρες ειναι κατι διαφορετικο.Μπορει και να την δεις LAKIS
13/07/2015 at 9:49 pm #20868
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@matsas » 13 Ιούλ 2015, 23:55 wrote:
και ελεγα θα παρει καιρο να γραψει καποιος σ αυτο το τοπικ…………
Να γραψω και γω για ενα παιχνιδι που εχω βαλει στο ματι………..μου ειπαν οτι ειναι καλυτερο(?) απο το fresco(αγαπημενο μου).δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ ομορφο κι αυτο.το θεμα μπορει να προκαλεσει το ενδιαφερον των γυναικων…………για μας τους αντρες ειναι κατι διαφορετικο.Μπορει και να την δεις LAKIS

Αυτό το ‘χω κι εγώ στο μάτι! Φαίνεται πολύ καλό με area control/worker management/deck building, ασχέτως θέματος δηλαδή, επίσης το Pret a Portet ήταν πολύ καλό euro και δεν “έπιασε” λόγω θέματος (επιδείξεις μόδας, δημιουργία ρούχων).
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια