Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
23/04/2015 at 2:03 pm #20839
matsasParticipantΜας εφτιαξες παλι……………….
24/04/2015 at 11:15 pm #20840
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΓεια σου ρε Πετραν με τιςε μεταφρασεις σου!Πολυ καλη δουλεια και ευχαριστουμε!Βαγγελη δεν ειν τπτ σε κανονες ειν παιχνιδαρα ακρως στρατηγικο(σχεδον μηδενιζει την τυχη περα των καρτων)και πολυ εντυπωσιακο.Χτυπα το
24/04/2015 at 11:24 pm #20841
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαι μις και βρηκα λιγο χρονο λεω να ποσταρω τα 4 παιχνιδια που μου εχουν σφηνωθει στο κεφαλι και θελω να τα αγορασω…χτες αλλα δυστυχως θα παρω μονο τα 3 οταν κι αμα βγουνε καθως το 4ο ειν απλησιαστο σε τιμη…Ο λογος ειναι για τα:

Ενα παιχνιδι που δεν ειν απο γνωστο σχεδιαστη η γνωστη εταιρια αλλα στα σχολια που διαβασα λεν οτι ειν μιξη dominant species & chaos in the old world…Αν ισχυει εστω και στο μισο αυτο ποσο κακο μπορει να ναι???Το 2ο που ναι must buy αγορα ειν το:

Κλωνος του σταρκραφτ που δεν το χω σε κοσμο warhammer….Τι αλλο να ζητησω???Αμεριτρασια φουλ το στυλ παιχνιδιων που λατρευω συν warhammer…Βγαλτε τοοοοοοΤο 3ο ειν expansion ενος εκπληκτικου παιχνιδιου κι ειν το:

Ta seti το expansion του Κεμετ…Απλως ανυπομονω!!!Τελος το 4ο που δεν θ αποκτησω ποτε(εκτος αν πιασω το τζοκερ η κατι παρομοιο) ειν το:

Απιστευτες μινιατουρες ως και 18 εκ σε υψος αλλα τα 180 ευρω του απαγορευτικα οταν παιρνεις μισθο 700 με το ζορι.Απο κει και περα παροτι θα μπορουσα να κανω οικονομια να το παρω ειν κλωνος του Chaos in the old world οποτε εχει νοημα??Να δωσω 180ευρω για παρομοιο παιχνιδι??Προτιμω το Lord of ice garden αν ειν ετσι… tongue26/04/2015 at 7:36 pm #20842
VitaKapaParticipantΑπλά WOW!!!!!
whattt13/05/2015 at 4:09 pm #20843
petros papitsisParticipantΜετα απο της δυο ωραίες αγορές jaibur και Chinatown σειρά έχουν αλλα δυο καταπληκτικά παιχνίδια που εχω στο μυαλό μου. Εδω θα χρειαστώ βοηθεια γιατι και τα δυο είναι παιχνιδαρες. Το πρώτο ειναι το deus και το άλλο το Elysium.Θα ηθελα φυσικά και τα δυο αλλά προς το παρόν θα αγοράσω το ενα. Περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας smileee Αχιλλέα σε έχουμε χάσει ρε φίλε…….. θελω την γνώμη σου. 😀 smiless
14/05/2015 at 7:44 am #20844
VitaKapaParticipantΚαλημέρα φίλε Πέτρο 🙂 και τα 2 πολυ ομορφα παιχνιδια και αρκετα διαφορετικα στο gameplay!!!
Για το Deus μπορείς να διαβλασεις το review παρουσίαση που είχα κάνει στο Epitrapaizoume Magazine ΕΔΩ
Να ρίξεις μια ματιά στην σελίδα του παιχνιδιού ΕΔΩ
ή να τσεκάρεις και το video που είχαμε γυρίσει
[youtube:1031gpkq]https://youtu.be/hl8l0Z46X6Q[/youtube:1031gpkq]Το Elysium είναι επισης τρομερο παιχνιδακι και ομορφο θέμα αρχαιοελληνικο, γρηγορο gameplay καρτων και εξαιρετική παραγωγή. Κραταει 30-45 λεπτά οταν όλοι ξερουν τι κάνουν!!!
Εχουμε κανονίσει να το γυρίσουμε βιντεο με τον Αρη οπότε σύντομα θα είναι online και αυτοΑρα η απάντηση είναι εύκολη
πάρε και τα 2
xaxaxaxaxa18/05/2015 at 10:47 am #20845
petros papitsisParticipantχαχχχχααα smileee laughing ρε βαγγελη δεν με βοήθησες. σύντομα θα τα πάρω και τα δυο αλλά πρως το παρόν ενα απο τα δυο. πιο θα μου έλεγες να αγοράσω πρώτο ετσι όπως γνωρίζεις την παρέα μας απο τα παιχνίδια που παίζουμε. :thumbsup: smiless
18/05/2015 at 4:32 pm #20846
VitaKapaParticipantΧαχαχαχα οκ λοιπον 🙂
Θα προτεινα να ξεκινήσετε απο το Elysium θα αρεσει σιγουρα στην παρέα19/05/2015 at 9:38 pm #20847
matsasParticipantενα οχι και τοσο γνωστο παιχνιδι αλλα καμια φορα αυτα τα αγνωστα μπορουν να μας ξαφνιασουν ευχαριστα
Λοιπον
Η ιδεα του οτι μπορεις να δημιουργησεις εναν κοσμο με στοιχεια carcassonne μονο θετικα συναισθηματα μου δημιουργει!!!!!Το σκεφτομαι……….19/05/2015 at 9:48 pm #20848
boomerParticipantΣαφώς και θα είναι κάτι ενδιαφέρον αρκεί να μη το αντιγράφει κατά πολύ!! Εγώ πάντως ανησυχώ λιγάκι που βλέπω ακριβώς τα ίδια meeples χαχαχα!!
19/05/2015 at 11:45 pm #20849
matsasParticipant@boomer » Τετ Μάιος 20, 2015 12:48 am wrote:
Σαφώς και θα είναι κάτι ενδιαφέρον αρκεί να μη το αντιγράφει κατά πολύ!! Εγώ πάντως ανησυχώ λιγάκι που βλέπω ακριβώς τα ίδια meeples χαχαχα!!
οχι καμια σχεση δεν εχει αντιγραφη.δες βιντεακια και θα καταλαβεις!!!!
22/05/2015 at 9:57 am #20850
boomerParticipantΟντως φίλε Matsa είναι κάτι το διαφορετικό από ένα απλό Tile Placement και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!!
Εγώ πάλι έχω βάλει στόχο το δεύτερο μέρος της διλογίας του Ken Follett το Ενας κόσμος δίχως τέλος (World With Out End) της Kaissa, μιας και είναι απ τις κατηγορίες που με ενδιαφέρουν περισσότερο, απλά για το λόγο πως δεν έχω βρει κανόνες ή κάποιο review, θα ήθελα μια βοήθεια! Λίγα λόγια για το gameplay καθώς και πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, για να έχω μια εικόνα!
24/05/2015 at 7:41 pm #20851
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@boomer » Παρ Μάιος 22, 2015 12:57 pm wrote:
Οντως φίλε Matsa είναι κάτι το διαφορετικό από ένα απλό Tile Placement και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!!
Εγώ πάλι έχω βάλει στόχο το δεύτερο μέρος της διλογίας του Ken Follett το Ενας κόσμος δίχως τέλος (World With Out End) της Kaissa, μιας και είναι απ τις κατηγορίες που με ενδιαφέρουν περισσότερο, απλά για το λόγο πως δεν έχω βρει κανόνες ή κάποιο review, θα ήθελα μια βοήθεια! Λίγα λόγια για το gameplay καθώς και πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, για να έχω μια εικόνα!

Αν παιζεις φιλε μου euro games παρτο!!!Τοσο απλα!Ειν καλυτερο απο τους στυλοβατες για πολλους και για εμενα θα ελεγα!Εχουν ολοι οι παιχτες εναν αριθμο απο ιδιες καρτες ενεργειων(8 η 12 δε θυμαμαι).παιζεται σε 4 χρονια το παιχνιδι και σε καθε γυρο ενος χρονου παιζεις μια απ αυτες τις καρτες ενω καις αλλη μια.Αρα αν καψεις καποια που αργοτερα τη χρειαστεις δεν θα την εχεις διαθεσιμη αυτο το χρονο…Εχει φουλ στρατηγικη ελαχιστη τυχη κι αξιζει.Επιπλεον πρεπει στο τελος καθε χρονου να χεις μαζεψει αρκετο σιταρι ωστε να φας,ευσεβεια και λεφτα ωστε να γλιτωσεις καποιες ποινες που παιρνεις αν δεν τα χεις ολα αυτα!Χτιζεις πουλας μαλλι και υφασμα,μαζευεις γνωση ωστε να μπορεις να γιατρευχεις την πανουκλα που εξαπλωνεται στον 3ο χρονο στην πολη και πολλα πολλα αλλα!Ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι δε θα το μετανοιωσεις!!!
24/05/2015 at 7:43 pm #20852
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΦημες ειπαν οτι μεσα στον ιουνιο κυκλοφορει το:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ…ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!
Το θελω το θελω το θελω το θελω το θελω…χτες!!!!24/05/2015 at 7:48 pm #20853
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΘα μας τρελανουν ορισμενοι σχεδιαστες θα μας κανουν να πουλησουμε αμαξια,καμερες,ρολογια μεχρι και το…κορμι μας μ αυτα που θελουν να βγαλουν και τις τιμες που τα πουλανε…Ο λογος για το αλλο επικο παιχνιδι το:

Ο σχεδιαστης Glenn Drover γνωστος σε ολους μας απο τα εκπληκτικα age of mythology,age of empires και conquest of the empire…Επανερχεται με φαντασυ θεμα και αρχικη τιμη kickstarter τα 160 ευρω με μεταφορικα…
160 αυτο,180 το Cthullu wars 110 το forbidden stars συνολο 450ευρω…Λιγο κατω απο εναν βασικο μισθο…Ρε τελικα μαλλον λαθος δουλεια κανουμε!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια