Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 360 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη και anakin. Θα το τσιμπήσω τότε. Γενικά μου αρέσουν τα φιλερακια και εχω αρκετά απο αυτα. Αλλά για πείτε μου μερικά ακόμα να τα εχω υπόψιν μου. thanks you

@petros papitsis » 09 Μαρ 2015, 21:16 wrote:

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη και anakin. Θα το τσιμπήσω τότε. Γενικά μου αρέσουν τα φιλερακια και εχω αρκετά απο αυτα. Αλλά για πείτε μου μερικά ακόμα να τα εχω υπόψιν μου. thanks you

Με πάσα επιφύλαξη, γιατί δεν ξέρω και τα γούστα σου φίλε Πέτρο, θα σου προτείνω κι εσύ φυσικά ψάξε και λίγο παραπέρα να δεις αν σε ενδιαφέρουν! :meeple:

Παιχνίδια για 2:
    Jaipur
    Patchwork
    Battle Line
    Lost Cities
    Mr. Jack pocket
    Aton
    Targi

Trick taking + climbing games
    Sticheln
    Bottle Imp
    Haggis
    Mu (and lots more)
    Wizard Extreme
    Wizard
    Tichu
    Diamonds
    Gang of Four
    Rage
    Pala
    Frank’s Zoo
    Chronicle
    TSCHAK!
    Clubs
    Black Spy
    Ying Yang
    The Dwarf King
    Triumvirate
    Little Devils

* Ο λόγος που δεν προτείνω το Tichu και το Mu είναι γιατί πρέπει η παρέα να έχει εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια για να το ευχαριστηθεί πιο πολύ. Αν δεν θέλετε να διαθέσετε χρήματα για να πάρετε μια ιδέα τι είναι τέτοιου είδους παιχνίδια (αν δεν έχει τύχει να παίξετε Wizard πχ. που είναι ένα καλό εισαγωγικό) χρειάζεται μια απλή τράπουλα κι απλά να γνωρίζετε τους κανόνες. Ένα εξαιρετικό εναρκτήριο παιχνίδι, πολύ απλό και διασκεδαστικό θα έλεγα είναι το Hearts. Κανόνες για πάρα πολλά παιχνίδια με τράπουλα θα βρεις στο http://www.pagat.com/. Λίγο πιο δύσκολα μετά θα πάμε σε Whist, Oh! Hell!, Spades, Euchre κτλ. Καλή διασκέδαση!

Λοιπά παιχνίδια
    For Sale
    Biblios
    Coloretto
    Mystery Rummy: Jack the Ripper
    Wyatt Earp
    6 Nimmt! (Category 5)
    Peloponnes
    High Society
    Archaeology
    Red 7
    Love Letter
    Avalon
    Valley of the Kings
    Fairy Tale
    Colossal Arena
    The Boss
    Condottiere
    Botswana
    Gloom
    Saboteur 1 & 2
    No thanks!
    Piraten Kapern

Με bold έχω μαρκάρει αυτά (τρία από κάθε κατηγορία) που είναι προς στιγμήν πιο ψηλά στην εκτίμησή μου, κάτι που θα αλλάξει σαφώς στο μέλλον αλλά είναι και τα 8 εξαιρετικά παιχνίδια. Τα υπόλοιπα είναι πάλι από εξαιρετικά έως πολύ καλά για φιλλεράκια. Ψάξε λίγο κι εσύ αν σου κινήσει κάτι το ενδιαφέρον και πιστεύω θα βρεις κάποια που να σου αρέσουν!

VitaKapa
    Participant

good post φοβερός ο Παναγιώτης :meeple:

petros papitsis
    Participant

anakin δεν εχω λόγια! !!!! σε ευχαριστώ. .. thanks you good post αρκετά απο αυτα τα εχω και ειναι απο τα αγαπημένα μου. πολλά δεν τα γνωρίζω όμως. θα κοιτάξω να δω μερικά και αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω να μου εξηγήσεις κανένα. παλι σε ευχαριστούμε. …. 2thumbsup :salute:

@petros papitsis » 10 Μαρ 2015, 12:18 wrote:

anakin δεν εχω λόγια! !!!! σε ευχαριστώ. .. thanks you good post αρκετά απο αυτα τα εχω και ειναι απο τα αγαπημένα μου. πολλά δεν τα γνωρίζω όμως. θα κοιτάξω να δω μερικά και αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω να μου εξηγήσεις κανένα. παλι σε ευχαριστούμε. …. 2thumbsup :salute:

Να ‘σαι καλά φίλε μου, δεν κάνει τίποτα! Εδώ θα είμαι αν χρειαστείς κάτι. :meeple:

matsas
    Participant

πετραν!!!!!!!!!! εκπληκτικο το archaeology ευκολο γρηγορο και παιζει πολυ καλα με 2 παικτες !!!ειναι απο τα μικρα διαμαντακια που πρεπει να υπαρχουν!!!!το πηρα προσφατα και το εχουμε λιωσει

petros papitsis
    Participant

Matsa ο φίλος μου είδη μου το έχει αγοράσει. Σύντομα θα σας εχω νεα πως μου φάνηκε. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι πολύ καλο φιλερακι. :thumbsup: smiless

panart73
    Member

Dead Of Winter – A Crossroads Game…δεν το βρίσκω πουθενά!!!

@panart73 » 11 Μαρ 2015, 12:27 wrote:

Νομίζω το είχα δει στην Κάϊσσα Καλλιδρομίου, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Ακόμα μία ιδέα… Ρώτησες τον Γιάννη στο Playscape; Πέρασα από εκεί χθες αλλά δυστυχώς δεν κάθισα πολύ ώστε να προσέξω…

@panart73 » Τετ Μαρ 11, 2015 12:27 pm wrote:

Ακομα κι αν δεν το βρισκεις ρωτα στο Playscape τον Γιαννη αν μπορει να στο παραγγειλει και να στο φερει.Οκ ισως αργησει αλλα θα σου το φερει.Και επειδη το εχω να σου πω οτι τελικα ειν πολυ καλο παιχνιδι αρκει να το παιξεις σωστα!!!Τοπ προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

matsas
    Participant

Ειδα το βιντεακι του tabletop για το παιχνιδι FIVE TRIBES…………….Mα ειναι τοσο ευκολο στους κανονες η κατι δεν καταλαβα καλα?????μπαινει στην must have λιστα αν ειναι ετσι

petros papitsis
    Participant

matsas πολύ ωραίο παιχνίδι με ευκολους κανονες. εμείς το έχουμε κατα ευχαριστηθει. το έχουμε κάνει και μετάφραση αν σε ενδιαφέρει. 2thumbsup τωρα να μου πείτε δυο λόγια για το jaipur σκέφτομαι να το χτυπήσω. Έχω καιρό να κανω αγορές και τα θελω ολαααααα!!!!! xaxaxaxaxa

VitaKapa
    Participant

@matsas » Τρί Απρ 21, 2015 12:15 am wrote:

Ειδα το βιντεακι του tabletop για το παιχνιδι FIVE TRIBES…………….Mα ειναι τοσο ευκολο στους κανονες η κατι δεν καταλαβα καλα?????μπαινει στην must have λιστα αν ειναι ετσι

είναι εξαιρετικό το Five Tribes – πλέον από τα αγαπημένα μου
    γυρίσαμε και εμείς video!!! Θα ενέβει σύντομα με την πρώτη ευκαρία :meeple:

matsas
    Participant

@petros papitsis » Τρί Απρ 21, 2015 12:27 am wrote:

matsas πολύ ωραίο παιχνίδι με ευκολους κανονες. εμείς το έχουμε κατα ευχαριστηθει. το έχουμε κάνει και μετάφραση αν σε ενδιαφέρει. 2thumbsup τωρα να μου πείτε δυο λόγια για το jaipur σκέφτομαι να το χτυπήσω. Έχω καιρό να κανω αγορές και τα θελω ολαααααα!!!!! xaxaxaxaxa

πετρο μ ενδιαφερει η μεταφραση την εχεις ποσταρει καπου??Εχεις μεταφρασει και το βοηθημα για τα tiles(σημαντικο xaxaxaxaxa ) ??
    βαγγελη περιμενω το βιντεακι

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα. Ναι όλα τα έχουμε κάνει μετάφραση. Θα τα ανεβάσω στο επιτραπαιζουμε με την πρώτη ευκαιρία που θα βρω χρόνο. smileee

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.