Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!
- This topic has 359 replies, 14 voices, and was last updated 7 years, 9 months ago by
Epitrapaizoume.
-
AuthorPosts
-
09/03/2015 at 6:16 pm #20824
petros papitsisParticipantΣε ευχαριστώ Βαγγέλη και anakin. Θα το τσιμπήσω τότε. Γενικά μου αρέσουν τα φιλερακια και εχω αρκετά απο αυτα. Αλλά για πείτε μου μερικά ακόμα να τα εχω υπόψιν μου. thanks you
09/03/2015 at 7:37 pm #20825
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@petros papitsis » 09 Μαρ 2015, 21:16 wrote:
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη και anakin. Θα το τσιμπήσω τότε. Γενικά μου αρέσουν τα φιλερακια και εχω αρκετά απο αυτα. Αλλά για πείτε μου μερικά ακόμα να τα εχω υπόψιν μου. thanks you
Με πάσα επιφύλαξη, γιατί δεν ξέρω και τα γούστα σου φίλε Πέτρο, θα σου προτείνω κι εσύ φυσικά ψάξε και λίγο παραπέρα να δεις αν σε ενδιαφέρουν! :meeple:
Παιχνίδια για 2:
Jaipur
Patchwork
Battle Line
Lost Cities
Mr. Jack pocket
Aton
TargiTrick taking + climbing games
Sticheln
Bottle Imp
Haggis
Mu (and lots more)
Wizard Extreme
Wizard
Tichu
Diamonds
Gang of Four
Rage
Pala
Frank’s Zoo
Chronicle
TSCHAK!
Clubs
Black Spy
Ying Yang
The Dwarf King
Triumvirate
Little Devils* Ο λόγος που δεν προτείνω το Tichu και το Mu είναι γιατί πρέπει η παρέα να έχει εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια για να το ευχαριστηθεί πιο πολύ. Αν δεν θέλετε να διαθέσετε χρήματα για να πάρετε μια ιδέα τι είναι τέτοιου είδους παιχνίδια (αν δεν έχει τύχει να παίξετε Wizard πχ. που είναι ένα καλό εισαγωγικό) χρειάζεται μια απλή τράπουλα κι απλά να γνωρίζετε τους κανόνες. Ένα εξαιρετικό εναρκτήριο παιχνίδι, πολύ απλό και διασκεδαστικό θα έλεγα είναι το Hearts. Κανόνες για πάρα πολλά παιχνίδια με τράπουλα θα βρεις στο http://www.pagat.com/. Λίγο πιο δύσκολα μετά θα πάμε σε Whist, Oh! Hell!, Spades, Euchre κτλ. Καλή διασκέδαση!
Λοιπά παιχνίδια
For Sale
Biblios
Coloretto
Mystery Rummy: Jack the Ripper
Wyatt Earp
6 Nimmt! (Category 5)
Peloponnes
High Society
Archaeology
Red 7
Love Letter
Avalon
Valley of the Kings
Fairy Tale
Colossal Arena
The Boss
Condottiere
Botswana
Gloom
Saboteur 1 & 2
No thanks!
Piraten KapernΜε bold έχω μαρκάρει αυτά (τρία από κάθε κατηγορία) που είναι προς στιγμήν πιο ψηλά στην εκτίμησή μου, κάτι που θα αλλάξει σαφώς στο μέλλον αλλά είναι και τα 8 εξαιρετικά παιχνίδια. Τα υπόλοιπα είναι πάλι από εξαιρετικά έως πολύ καλά για φιλλεράκια. Ψάξε λίγο κι εσύ αν σου κινήσει κάτι το ενδιαφέρον και πιστεύω θα βρεις κάποια που να σου αρέσουν!
09/03/2015 at 9:23 pm #20826
VitaKapaParticipantgood post φοβερός ο Παναγιώτης :meeple:
10/03/2015 at 9:18 am #20827
petros papitsisParticipantanakin δεν εχω λόγια! !!!! σε ευχαριστώ. .. thanks you good post αρκετά απο αυτα τα εχω και ειναι απο τα αγαπημένα μου. πολλά δεν τα γνωρίζω όμως. θα κοιτάξω να δω μερικά και αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω να μου εξηγήσεις κανένα. παλι σε ευχαριστούμε. …. 2thumbsup :salute:
10/03/2015 at 10:56 am #20828
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@petros papitsis » 10 Μαρ 2015, 12:18 wrote:
anakin δεν εχω λόγια! !!!! σε ευχαριστώ. .. thanks you good post αρκετά απο αυτα τα εχω και ειναι απο τα αγαπημένα μου. πολλά δεν τα γνωρίζω όμως. θα κοιτάξω να δω μερικά και αν χρειαστώ βοήθεια θα σου πω να μου εξηγήσεις κανένα. παλι σε ευχαριστούμε. …. 2thumbsup :salute:
Να ‘σαι καλά φίλε μου, δεν κάνει τίποτα! Εδώ θα είμαι αν χρειαστείς κάτι. :meeple:
10/03/2015 at 9:15 pm #20829
matsasParticipantπετραν!!!!!!!!!! εκπληκτικο το archaeology ευκολο γρηγορο και παιζει πολυ καλα με 2 παικτες !!!ειναι απο τα μικρα διαμαντακια που πρεπει να υπαρχουν!!!!το πηρα προσφατα και το εχουμε λιωσει
10/03/2015 at 10:23 pm #20830
petros papitsisParticipantMatsa ο φίλος μου είδη μου το έχει αγοράσει. Σύντομα θα σας εχω νεα πως μου φάνηκε. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι πολύ καλο φιλερακι. :thumbsup: smiless
11/03/2015 at 9:27 am #20831
panart73MemberDead Of Winter – A Crossroads Game…δεν το βρίσκω πουθενά!!!
11/03/2015 at 3:27 pm #20832
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@panart73 » 11 Μαρ 2015, 12:27 wrote:
Dead Of Winter – A Crossroads Game…δεν το βρίσκω πουθενά!!!
Νομίζω το είχα δει στην Κάϊσσα Καλλιδρομίου, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Ακόμα μία ιδέα… Ρώτησες τον Γιάννη στο Playscape; Πέρασα από εκεί χθες αλλά δυστυχώς δεν κάθισα πολύ ώστε να προσέξω…
15/03/2015 at 7:26 pm #20833
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@panart73 » Τετ Μαρ 11, 2015 12:27 pm wrote:
Dead Of Winter – A Crossroads Game…δεν το βρίσκω πουθενά!!!
Ακομα κι αν δεν το βρισκεις ρωτα στο Playscape τον Γιαννη αν μπορει να στο παραγγειλει και να στο φερει.Οκ ισως αργησει αλλα θα σου το φερει.Και επειδη το εχω να σου πω οτι τελικα ειν πολυ καλο παιχνιδι αρκει να το παιξεις σωστα!!!Τοπ προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
20/04/2015 at 9:15 pm #20834
matsasParticipantΕιδα το βιντεακι του tabletop για το παιχνιδι FIVE TRIBES…………….Mα ειναι τοσο ευκολο στους κανονες η κατι δεν καταλαβα καλα?????μπαινει στην must have λιστα αν ειναι ετσι
20/04/2015 at 9:27 pm #20835
petros papitsisParticipantmatsas πολύ ωραίο παιχνίδι με ευκολους κανονες. εμείς το έχουμε κατα ευχαριστηθει. το έχουμε κάνει και μετάφραση αν σε ενδιαφέρει. 2thumbsup τωρα να μου πείτε δυο λόγια για το jaipur σκέφτομαι να το χτυπήσω. Έχω καιρό να κανω αγορές και τα θελω ολαααααα!!!!! xaxaxaxaxa
21/04/2015 at 6:51 pm #20836
VitaKapaParticipant@matsas » Τρί Απρ 21, 2015 12:15 am wrote:
Ειδα το βιντεακι του tabletop για το παιχνιδι FIVE TRIBES…………….Mα ειναι τοσο ευκολο στους κανονες η κατι δεν καταλαβα καλα?????μπαινει στην must have λιστα αν ειναι ετσι
είναι εξαιρετικό το Five Tribes – πλέον από τα αγαπημένα μου
γυρίσαμε και εμείς video!!! Θα ενέβει σύντομα με την πρώτη ευκαρία :meeple:23/04/2015 at 9:44 am #20837
matsasParticipant@petros papitsis » Τρί Απρ 21, 2015 12:27 am wrote:
matsas πολύ ωραίο παιχνίδι με ευκολους κανονες. εμείς το έχουμε κατα ευχαριστηθει. το έχουμε κάνει και μετάφραση αν σε ενδιαφέρει. 2thumbsup τωρα να μου πείτε δυο λόγια για το jaipur σκέφτομαι να το χτυπήσω. Έχω καιρό να κανω αγορές και τα θελω ολαααααα!!!!! xaxaxaxaxa
πετρο μ ενδιαφερει η μεταφραση την εχεις ποσταρει καπου??Εχεις μεταφρασει και το βοηθημα για τα tiles(σημαντικο xaxaxaxaxa ) ??
βαγγελη περιμενω το βιντεακι23/04/2015 at 11:50 am #20838
petros papitsisParticipantΚαλησπέρα. Ναι όλα τα έχουμε κάνει μετάφραση. Θα τα ανεβάσω στο επιτραπαιζουμε με την πρώτη ευκαιρία που θα βρω χρόνο. smileee
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια