Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 360 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

Καλημέρα στην παρέα. στέλνω ακόμη μια φωτογραφία που είναι εξίσου πολύ όμορφη. κόψαμε πιτα ολη η παρέα που παίζουμε επιτραπεζια. (μήπως αυτή είναι πιο ωραία για το περιοδικό σας 😉 smileee 2thumbsup ) για την ιστορία το φλουρί έπεσε σε εμένα. το δωράκι ηταν ενα φιλερακι. το παιχνίδι OMG της desyllas Δεν εχω ακούσει κατι για αυτο σύντομα θα σας εχω νεα

boomer
    Participant

Πολλά συγχαρητήρια για αυτή σας την κίνηση!! Βλέπω όσο πάτε και δημιουργείτε ολόκληρη κοινότητα εκεί!! Αντε και του χρόνου να χρειαστείτε μεγαλύτερη αίθουσα!! Οσο για το φλουρί… όποιος και να το κέρδιζε το ίδιο πράγμα είναι μιας και όλοι θα παίζετε το Oh My Gods!! Δε το έχω παίξει αλλά πιστεύω πως είναι ωραίο φίλερ και ελπίζω να έχουν βελτιώσει την ποιότητα καρτών εκεί στο Δεσύλλα και να μην έβαλαν πάλι μπακαλόχαρτα σαν κάτι άλλα!!

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Τετ Ιαν 06, 2016 1:45 pm wrote:

Καλημέρα στην παρέα. στέλνω ακόμη μια φωτογραφία που είναι εξίσου πολύ όμορφη. κόψαμε πιτα ολη η παρέα που παίζουμε επιτραπεζια. (μήπως αυτή είναι πιο ωραία για το περιοδικό σας 😉 smileee 2thumbsup ) για την ιστορία το φλουρί έπεσε σε εμένα. το δωράκι ηταν ενα φιλερακι. το παιχνίδι OMG της desyllas Δεν εχω ακούσει κατι για αυτο σύντομα θα σας εχω νεα

Ουαουυυυυυυ δεν υπαρχετε λέμε. Τρομερή φωτογραφία παιδιά, εννοείται ότι θα είναι η φωτό του περοδικού απλά τα σπαει
    cool photos good post thanks you

Θα την ανεβασω και στο site το ΣΚ, σε σχετικό άρθρο είστε απιστευτοι. Ενα μεγαλο ευχαριστώ απο το Επιτραπαιζουμε και απο εμένα προσωπικά :meeple:

petros papitsis
    Participant

ευχαριστούμε Βαγγέλη εσένα και το site για τα καλά σας λόγια. Ηταν μια ωραία χρονια που μεσα απο το epitrapaizoume και απο εσας μαθαμε και αγαπήσαμε πολυ τα επιτραπέζια. smiless

VitaKapa
    Participant

Thanks Πετρο :meeple:
    και εγω εχω καταευχαριστηθει την παρεα που φτιαξαμε εδω στο φορουμ που συζηταμε και ανταλασουμε αποψεις και εμπειριες
    οτι πρεπει
    smiless

matsas
    Participant

ωραια η φωτο πετρο και πολυ καλο το ΟΜG.Μου το πηρε η γυναικα μου και ηταν πολυ ομορφη εκπληξη.πανεμορφο ευκολο γρηγοροοπως πρεπει να ειναι ενα φιλερακι!!!!!!

matsas
    Participant

Και με αφορμή μια απάντηση του Βαγγέλη σε πιο παλιό ποστ…………αλήθεια ποσά παιχνίδια έχετε στην συλλογή σας που δεν τα έχετε παίξει;;;;;;;; Περιμένω απαντήσεις

VitaKapa
    Participant

καλά τώρα έπεσες τζακ ποτ σε μενα :meeple:
    από τα 1300κάτι περίπου 600
    xaxaxaxaxa

matsas
    Participant

Έλα ρε φίλε τι λες τωρααααααααα????
    Και γω που νόμιζα ότι τα 35(από τα 106) που δεν έχω παιξει (μερικά δεν τα έχω ανοίξει καν) είναι πολλά!!!!

VitaKapa
    Participant

χαχαχαχα ασε Βαγγελη αρρωστια :meeple:
    και σκεψου παιζω ασταματητα αλλα δεν προλαβαινω
    smiless

matsas
    Participant

Ωραία αρρώστια όμως χεχεχεχεχε!!!!!
    Το guild και η παρέα εδω με τις παρουσιάσεις και τα ποσταρισματα από τα μέλη μας κάνουν………καλό!!!!

VitaKapa
    Participant

εγω τα εχω πει:
    Ενα επιτραπεζιο την ημερα, τον γιατρο τον κανει περα
    xaxaxaxaxa

Δεν έχω φυσικά τόσα που έχει ο Βαγγέλης, αλλά προσπαθώ πάντα να τα παίζω όλα, αν κάποιο δεν κάνει κλικ ή έχει καιρό να παιχθεί απλά το δίνω. Αυτή την στιγμή μόνο 2 δεν έχω παίξει, ένα καρτοπαίχνιδο και μία επέκταση από επιτραπέζιο.

matsas
    Participant

Γι αυτό και χτυπησα σήμερα το the staufer dynasty .Το ξέρει κανένας σας;πρώτη φορά που έκανα αγορά στα τυφλά

boomer
    Participant

Κι εγώ αρκετά μικρά φιλεράκια δε τα έχω παίξει ακόμη αλλά άστα εκεί να βρίσκονται! Χαμένα δεν πάνε κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα τούς!!
    Βαγγέλη Μάτσα το staufer dynasty είναι από τα παιχνίδια που κι εγώ θα αγόραζα χωρίς να έχω καμία πληροφορία, βλέποντας μόνο και μόνο το artwork. Δε μπορεί να είναι πατάτα ρε φίλε, ενδιαφέρον φαίνεται!!

Viewing 15 posts - 256 through 270 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.