Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 360 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

Τα εχω και στην συλλογή μου. Αλλά δυστυχώς δεν τα παίζουμε και πολύ. Την απαγορευμένη νησος. Τα πυροτεχνιματα. Tajemnicze domostwo. Πανδημία. Και το Elder sign. Αυτο ειναι λιγο πιο καλο. Τωρα πηρα κατα λάθος και το the big book off madness. smileee

matsas
    Participant

πετρο για πες μιας και μενα δεν μου “καθονται” καλα τα συνεργατικα τι λεει το Tajemnicze domostwo???Η νεα εκδοση του ειναι πραγματικα εντυπωσιακη!!!!

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα Βαγγέλη. Δυστυχώς το παιχνίδι το βγάζουμε στο τραπέζι για να του βγάλουμε τι σκόνη απο πανω του (Που λέει ο λόγος) είναι κατι σαν το dix it περιγράφεις μια καρτα και ψάχνεις να βρεις την δικια σου απο τον αφηγητή. Η καρτες ειναι πολυ τρελες. Αποτελείται απο 3 κατηγορίες. Αντικείμενο που έγινε ο φονος. Δωμάτιο που έγινε το έγκλημα. Και το πρόσωπο που το εκανε. Δηλαδή ψάχνεις να βρεις τον δολοφόνο κατι σαν cluedo. Είναι μετριο παιχνίδι καμια σχέση με το dix it. Δεν το προτείνω. :thumbsdown:

AlkinoosP
    Member

ψάχνω απεγνωσμένα για το Trivial Pursuit Disney Edition και δεν το βρισκω. Το e-mail μου είναι alkis2701@gmail.com. Plz επικοινωνηστε εκει μαζι μου οποιος ενδιαφέρεται. Τιμη συζητίσημη.

petros papitsis
    Participant

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές πολλές παρτίδες!!!!!!

VitaKapa
    Participant

Καλή χρονιά παιδιά με υγεία
    ευτυχισμένο το 2016 και να μας βρει με φίλους και πολλές παρτίδες :meeple:

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα! ! Εχω χάσει το μέτρημα απο τις παρτίδες και τις μέρες που παίξαμε επιτραπεζια. Σχεδόν κάθε μερα μαζευόμαστε σε διαφορετικά σπίτια. Απο οτι βλέπω ολο και πιο πολλά άτομα αρχίζουν και γουστάρουν με το αγαπημένο μας χόμπι. Ήταν καταπληκτικά! !! :star: :star: :star: Η παρέα μας μεγαλώνει ολο και πιο πολύ και αυτό είναι ευχάριστο. Ανεβάζω μια φωτογραφία που είναι η αγαπημένη μου για τις μέρες αυτές. Δίπλα στο τζάκι παίζοντας China town. smileee smiless *( Αν σας αρέσει και δεν υπάρχει καμία καλύτερη φωτογραφία μπορείτε να την βάλετε στο περιοδικό σας) :thumbsup:

boomer
    Participant

Να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους φίλους του epitrapaizoume με υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας, αλλά και σε όλο τον κόσμο που υποφέρει και περιμένει επιτέλους κάτι καλό!!
    Το 2016 ελπίζω να είναι μια χρονιά με νέες αξιόλογες δημιουργίες αλλά και περισσότερο κόσμο στο χώρο που επιτραπέζιου παιχνιδιού! Ενας χώρος που δεν ξεχωρίζει φυλές, ηλικίες και κοινωνικά στρώματα και πάντα θα είναι ανοιχτός σε αγνούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από φιλία, καλή παρέα και διασκέδαση!!

ΥΣ 1. Βαγγέλη τη τσίμπησα τελικά. Θα γράψω εντυπώσεις σύντομα! Για να πάω από Αγιο Δημήτριο στην Καλλιδρομίου το απόγευμα της παραμονής….διέσχισα την παγωμένη ατμόσφαιρα της Ανταρκτικής! Ελπίζω να άξιζε τον κόπο!!
    ΥΣ 2. Πέτρο βλέποντας τέτοιες φωτογραφίες θα εύχεται κάποιος, ο χειμώνας να μην τελειώσει ποτέ!!

peterdnxs
    Participant

Παιδιά καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Πάντα να έχουμε υγεία , χαμόγελα και χρόνο για επιτραπέζια! Θέλω να πω πως πήρα το mensa και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Πολύ έξυπνο παιχνίδι που δεν θα το βαρεθεί κανείς εύκολα! Η ερώτηση μου είναι η εξής, ξέρει κανείς τίποτα για το blood rage;;; Έχω διαβάσει απο κάποια site ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι γενικά….

matsas
    Participant

b00mer στην καλλινδρομιου ειχε τιποτα προσφορες η οχι?μηπως πηρε το ματι σ τιποτα καλο?

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστώ boomer για τα καλα σου λόγια και της ωραίες σου ευχές. bravo Για πες οπως είπε και ο matsas ( Βαγγέλης ) έχει καμια προσφορά να χτυπήσουμε? :thumbsup: ακόμα θα ήθελα να μου πει κάποιος που σίγουρα το γνωρίζεται το Τουαρέγκ τη λεει? Το βρήκα σε ενα κατάστημα εδω στην Σύρο και σκέφτομαι να το αγοράσω. ΑΞΊΖΕΙ? ????

boomer
    Participant

Δυστυχώς παιδιά λόγο πίεσης χρόνου δεν έκατσα πολύ ώρα όπως συνηθίζω αλλά και πάλι αν είχε κάτι καλό θα το είχα προσέξει!! Η μόνες προσφορές που πρόσεξα είναι κάτι μικρά fillers σε μια στοίβα που είχαν λίγο χαμηλότερες τιμές λόγο χτυπημένων κουτιών!!
    Πέτρο το Τουαρέγκ παρ το με κλειστά τα μάτια!! Είναι από τα καλύτερα 2 players που υπάρχουν στην αγορά!! Αν σου αρέσουν τα worker placement θα κολλήσεις με αυτό γιατί σου προσφέρει ο,τι έχουν και τα μεγάλα του είδους!!

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Δευτ Ιαν 04, 2016 8:41 pm wrote:

Σε ευχαριστώ boomer για τα καλα σου λόγια και της ωραίες σου ευχές. bravo Για πες οπως είπε και ο matsas ( Βαγγέλης ) έχει καμια προσφορά να χτυπήσουμε? :thumbsup: ακόμα θα ήθελα να μου πει κάποιος που σίγουρα το γνωρίζεται το Τουαρέγκ τη λεει? Το βρήκα σε ενα κατάστημα εδω στην Σύρο και σκέφτομαι να το αγοράσω. ΑΞΊΖΕΙ? ????

Με κλειστα τα μάτια το Τουαρεγκ είναι εξαιρετικη επιλογη για 2 παίκτες
    σύντομα θα ετοιμασουμε και το Video με το Δημητρη που του άρεσε και θέλει να το γράψουμε :meeple:
    Πέτρο πάρτο και θα με θυμηθείς, απλά είναι για 2 παίκτες αλλά λογικά αυτό το ξέρεις ήδη

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Κυρ Ιαν 03, 2016 3:44 pm wrote:

Καλημέρα! ! Εχω χάσει το μέτρημα απο της παρτίδες και της μέρες που παίξαμε επιτραπεζια. Σχεδόν κάθε μερα μαζευόμαστε σε διαφορετικά σπίτια. Απο οτι βλέπω ολο και πιο πολλά άτομα αρχίζουν και γουστάρουν με το αγαπημένο μας χόμπι. Ήταν καταπληκτικά! !! :star: :star: :star: Η παρέα μας μεγαλώνει ολο και πιο πολύ και αυτό είναι ευχάριστο. Ανεβάζω μια φωτογραφία που είναι η αγαπημένη μου για της μέρες αυτές. Δίπλα στο τζάκι παίζοντας China town. smileee smiless *( Αν σας αρέσει και δεν υπάρχει καμία καλύτερη φωτογραφία μπορείτε να την βάλετε στο περιοδικό σας) :thumbsup:

Βαλαμε και τζακι στην συνταγη? Για να ζηλεύουμε ακόμα περισσότερο? 😀 😀 😀
    Εννοείται έκλεισε για φωτό τεύχους στο επόμενο περιοδικο
    cool photos

petros papitsis
    Participant

Χαχαχα είστε καταπληκτική!!!! 2thumbsup Σε ευχαριστώ boomer και Βαγγέλη :thumbsup: αύριο και ολας θα το εχω στην συλλογή μου.

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.