Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr Forums Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) Νεα αγορα!πιο παιχνιδι σας εχει κατσει στο μυαλο για αγορα!!

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 360 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Ο κυριος Boomer με καλυψε 100% χεεχεχε
    ειναι παιχνιδι που αξιζει να βρισκεται στη βιβλιοθηκη σου :meeple:

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα στην παρέα . Είδα ενα παιχνίδι που μου έκανε εντύπωση χωρίς όμως να ξέρω και πολλά πράγματα. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Πρόκειται για το The Big Book of Madness. Ενδιαφέρον μου δείχνει smiless

VitaKapa
    Participant

Εγω πέραν του ότι είναι το καινούργιο τις IELO δεν έχω μάθει κάτι άλλο ακόμα :meeple:
    φαίνεται πολύ ωραίο στο μάτι πάντως

matsas
    Participant

εμενα αυτο………………α ρε αντρεα τι μας κανεις!!!!!!!

boomer
    Participant

Αν και έχω πει να καταργήσω τις αγορές στα μικρά και ελαφριά παιχνίδια για να μου μένει χώρος και λεφτά για πιο μεγάλα σε όγκο αλλά και πιο βαριά……για αυτά τα 2 θα γίνει μια εξαίρεση 🙂 🙂

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα στην παρέα. Τελικά αυτο το biblios είναι τοσο καλό παιχνίδι? Δεν άντεξα μερες που είναι έκανα και εγω της αγορές μου. Με επιρρεασε το πνεύμα τον Χριστουγεννων. xaxaxaxaxa παράγγειλα τα δυο παιχνίδια της ίδιας εταιρείας iello το biblios και το the big book off madness. Ελπίζω να εκανα καλη επιλογή :thumbsup:

boomer
    Participant

Φυσικά και έκανες καλά που το πήρες Πέτρο! Ενα ευχάριστο filler καρτοπαίχνιδο δημοπρασιών. Παίζει καλά με οποιοδήποτε αριθμό παιχτών!!

VitaKapa
    Participant

καλοπαιχτα και τα 2 Πετρο 🙂
    το Boblios ειναι ευχαριστο filler, γρηγορο εξυπνο και τιμιο. Εχει ωραια ροη και μπορεις να το μαθεις ευκολα στον καθενα. Χωρις να εχει καποιο μπαμ factor θεωρω οτι δικαιολογει την υπαρξη του στην συλλογη του καθενος. Καλες παρτιδες.

Εμενα εζει κατσει στο μυαλο μου το Weykick και το Klask που ειναι απιστευτα fun και τα 2 τους αλλα αρκετα ακριβα δυστυχως…

boomer
    Participant

Οντως φαίνεται κι απ το βίντεο. Μοιάζει πολύ εθιστικό το weykick και θυμίζει έντονα το hockey που παίζουμε στο metromall. Κι εμένα μου έχει κάτσει στο μυαλό απ’ την πρώτη στιγμή Βαγγέλη αλλά με τέτοια τιμή…. στο τέλος βλέπω να παίρνουμε κανένα ποδοσφαιράκι από εκείνα τα παλιά με τα ελατήρια!!

VitaKapa
    Participant

τι ειπες τωρα?????? θεικο χεχεχεχε

matsas
    Participant

Δεν ξέρω για σας αλλά αυτός ο μήνας μ έχει ανάψει φωτιές

Εντυπωσιακό οπτικά και με πολύ όμορφο μηχανισμό!!!!
    Ακόμη

Μικρό αλλά θαυματουργό??????
    Ρε φωτιές που έχουμε ανάψει………….

petros papitsis
    Participant

Γιατί φωτιές άναψε matsas? smileee τοσο πολυ αξίζει το φιλερακι φίλε? Εγω με της τελευταίες μου αγορές εχω ανάμικτα συνεσθηματα. το bibllios εντάξει τα σπάει δαγκωτό οποίος θέλει ενα καλο και γρήγορο φιλερ. Η δεύτερη αγορά είναι το the big book of madness της ίδιας εταιρείας iello. Οταν διάβασα τους κανόνες, απογοήτευτικα λίγο γιατι δεν είχα δει οτι ειναι συνεργασίας. Δυστυχώς δεν μας αρέσουν καθόλου τέτοια παιχνίδια. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Ας ελπίσουμε οτι θα αλλάξω γνώμη για αυτο οταν το παίξουμε . Βαγγέλιδες δωστε μου λιγο κουράγιο χαχαχαχα xaxaxaxaxa ..Μήπως έχουμε κανένα νεο για αυτο το παιχνίδι? Γιατί και τα χρήματα του δεν ηταν και λίγα.

VitaKapa
    Participant

δυστυχως εγω δεν το εχω παιξει το συγκεκριμενο. Το χει δοκιμασει κανεις αλλος?

matsas
    Participant

Γιατί Πέτρο αυτό τον μήνα έχω πάρει…………. 8 επιτραπέζια Χαχαχαχα χαχαχα
    Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα το flip city.Αν σ αρέσει το dominion το οποίο είναι παιχνίδαρα εχει ίδιο μηχανισμό διαφορετικό θέμα και φυσικά πιο ελαφρύ. Ένα πολύ καλό φιλερακι……….
    Ελπίζω να σου αναψω και σένα φωτιές έτσι για να μην είμαι μόνος!!!!κι εμάς δεν μας αρέσουν τα συνεργασίας εκτός από hanabi !!!!!!
    Ουτε και γω το έχω δοκιμάσει!!!! Δες το lords of xidit Πέτρο πολύ δυνατό

boomer
    Participant

Πέτρο από συνεργασίας ποια έχεις παίξει μέχρι στιγμής και δε σου άρεσαν;;

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 360 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.