Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 392 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Μπράβο παιδιά!!!! ΓΙα άλλη μια φορά :meeple: :meeple: :meeple:
    Το Isla Dorada σας άρεσε? Δεν είναι πολύ ευχάριστο για παρέα?
    Απλά θέλει αρκετούς παίκτες για να παίξει πιο ωραία

petros papitsis
    Participant

Ναι βαγγελη ειναι πολύ ωραίο και ευχάριστο παιχνίδι. Είναι απο τα αγαπημένα στην παρέα. Όσο πιο πολλά άτομα τοσο καλύτερα για να μπορείς να κάνεις προσφορές μεταξύ πολλών παικτών. αλλά και με 4 άτομα μια χαρα είναι.

petros papitsis
    Participant

μερικές φωτογραφίες απο το ΣΚ. smileee

VitaKapa
    Participant

Η στοιβα Jenga ολα τα λεφτά!!!!
    Είστε φοβεροί!!!
    smiless

@VitaKapa » Δευτ Οκτ 06, 2014 5:40 pm wrote:

Η στοιβα Jenga ολα τα λεφτά!!!!
    Είστε φοβεροί!!!
    smiless

Χαχαχαχαχα κι εγω αυτο θα σχολιαζα Βαγγελη…Πετραν ολα τα λεφτα η στοιβα που δημιουργησατε…Τωρα καταλαβα πως εγινε τριωρο το intrigue city… xaxaxaxa xaxaxaxa tongue

petros papitsis
    Participant

εμείς αυτήν την Κυριακή κάναμε κατι διαφορετικο απο της άλλες φορές. Μαζευτήκαμε σε ενα cafe και μοιραστηκαμε παιχνίδια με διάφορους φίλους που ειναι λάτρεις και τους αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια. μερικές φωτογραφίες απο την Κυριακή! !!

matsas
    Participant

πετρο τι λεει το great dalmuti ειναι τοσο καλο οσο εχω διαβασει???γραψε 2 λογακια αν μπορεις!!!!

petros papitsis
    Participant

Λοιπόν βαγγελη: Ειναι ενα διασκεδαστικο παιχνίδι για 4 εως 8 παικτες. Οι παίκτες με τη σειρά προσπαθούν να ξεφορτωθούν τις κάρτες που έχουν στο χέρι τους. βγαζοντας παντα τον ίδιο αριθμο και καρτον. Για παράδειγμα εχω στο χέρι μερικές κάρτες ανάλογα πόσα ατομα παιζουν. Τα τρία φύλα μου ειναι ιδια με τον αρθιθμο 8 τα κατεβάζω. οι αντίπαλοι πρέπει να κατεβασου τρία φύλα μικρότερο αριθμό απο το 8 για να σταματήσω να ρίχνω εγω τα φύλα και να συνεχίσει ο επόμενος. Οσο πιο γρήγορα το κάνουν τόσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία τους. Αλλά κανένας δεν πρέπει να είναι σίγουρος, καθώς σε ένα μόνο γύρο ακόμα και ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία μπορεί να περάσει πρώτος. smileee

Xαχαχαχαχα ωραιες φωτο ρε πετραν αλλα εχω μια απορια…Αυτο με τις παπιες τι ειναι???Πλακα δειχνει να εχει λεει τπτ η πολυ χαλαρο???

petros papitsis
    Participant

Γεια σου Αχιλλέα. Ναι φίλε έχει πολύ πλάκα. Ειναι ενα παλιο παιχνιδι πολυ χαλαρό αλλά με παρα πολυ γελιο. Ειναι ενα παιχνιδι απο δυο εως 6 ατομα. Ο καθε παίκτης έχει ενα χρώμα παπιας ολα τα χρώματα παπιας (6 καρτες για τον καθε παικτη) ανακατεύοντε και μπαίνουν σε μια στιβα. Μετα υπάρχουν 5 καρτες (κατι σαν ταμπλο)οι οποίες εχουν μεσα ενα κύκλο οπου εκει μπαίνει τραβοντας μια απο της καρτες ενεργιας ενας κόκκινος στοχος και αυτο διλονη οτι η παπια εχει μπει στο στοχο. εκεί απο κατω τραβας απο την στιβα με της παπιες 5 κάρτες και της βαζεις απο κατω, αν ειναι το χρώμα σου προσπαθείς με μια αλλη στιβα απο καρτες με ενεργιες για τον καθε παικτη να σώσεις την παπια σου η να σκοτώσεις του αντιπαλου. Δεν ξερω αν σου έδωσα κια εικόνα αλλά είναι πολυ διασκεδαστικο!!! smileee να

@petros papitsis » Τρί Οκτ 14, 2014 4:26 pm wrote:

Γεια σου Αχιλλέα. Ναι φίλε έχει πολύ πλάκα. Ειναι ενα παλιο παιχνιδι πολυ χαλαρό αλλά με παρα πολυ γελιο. Ειναι ενα παιχνιδι απο δυο εως 6 ατομα. Ο καθε παίκτης έχει ενα χρώμα παπιας ολα τα χρώματα παπιας (6 καρτες για τον καθε παικτη) ανακατεύοντε και μπαίνουν σε μια στιβα. Μετα υπάρχουν 5 καρτες (κατι σαν ταμπλο)οι οποίες εχουν μεσα ενα κύκλο οπου εκει μπαίνει τραβοντας μια απο της καρτες ενεργιας ενας κόκκινος στοχος και αυτο διλονη οτι η παπια εχει μπει στο στοχο. εκεί απο κατω τραβας απο την στιβα με της παπιες 5 κάρτες και της βαζεις απο κατω, αν ειναι το χρώμα σου προσπαθείς με μια αλλη στιβα απο καρτες με ενεργιες για τον καθε παικτη να σώσεις την παπια σου η να σκοτώσεις του αντιπαλου. Δεν ξερω αν σου έδωσα κια εικόνα αλλά είναι πολυ διασκεδαστικο!!! smileee να

Mια χαρα μου εδωσες εικονα…Αυτα ειναι φαση δειχνει να χει…Ευχαριστω πετραν μου και καλη συνεχειαααα!!!

petros papitsis
    Participant

Μία φωτογραφία απο το χθεσινό μάζεμα. smileee παίζαμε το διασκεδαστικο camel up!!!! :salute:

Camel up φιλε πετρο…Εγγυηση!Δεν εχει υπαρξει ατομο ως τωρα που να το χει παιξει και να μη του αρεσει…Μεχρι και πολυ heavy gamers που στην αρχη το κοροιδευαν τελικα το καταευχαριστηθηκαν!!!Αν θες κατι παρομοιο με ακομα μεγαλυτερο καψιμο εγκεφαλικο και επισης πολυ χαβαλε δοκιμασε το roborally καποια στιγμη!!!

petros papitsis
    Participant

robo rally. …. καλό είναι αυτό?? σαν το camel up Αχιλλέα? μερικές φωτογραφίες παίζοντας Avalon και praetor. δίπλα μου εχω τον assassin αυτός με την κουκούλα. χαχα smileee

matsas
    Participant

το αβαλον είναι σούπερ!!!!!
    Θα με κάνετε να τις πάρω τελικά τις καμήλες μ αυτα που γράφετε.
    τι πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιησω για να φτιαξω ενα ελληνικο αρχείο κανόνων για ενα παιχνιδι ?

Viewing 15 posts - 331 through 345 (of 392 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.