Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 392 total)
  • Author
    petros papitsis
    Participant

χαχαχα έτοιμη ειμαστε. …….. θα σφαχτούμε πραγματικά. … Βαγγέλη για πες δυο λογια για τοPanic on Wall Street 

:what”

petros papitsis
    Participant

Παρασκευή βράδυ και Σάββατο μεσημέρι καήκαμε. .. έχουμε γίνει παιχνιδομανης. μερικες φωτο απο αυτες της μερες… yioupi ακόμα παίξαμε μερικες παρτιδες το παρειστικο φαντασματακη και το splendor στα οποία δεν βγάλαμε φωτογραφίες. :what”

matsas
    Participant

Μπραβο πετραν σουπερ φωτο.
    το preator ποσο χρονο σας παει τωρα ?βλεπω το εχετε παιξει αρκετα!!εχει μειωθει καθολου ο χρονος του?

VitaKapa
    Participant

@petros papitsis » Σάβ Σεπ 27, 2014 11:19 pm wrote:

χαχαχα έτοιμη ειμαστε. …….. θα σφαχτούμε πραγματικά. … Βαγγέλη για πες δυο λογια για τοPanic on Wall Street 

:what”

καλησπέρα Πέτρο 🙂 άλλη μια ωραία συνάντηση, φαίνεται να περάσατε πολύ ωραία!!! Μπράβο παιδιά!!!
    Σχετικά με το Panic on Wall Street, μας άδησε εξαιρετικές εντυπώσεις και ρίξαμε πολύ γέλιο!!!
    Παίζει με μεγάλο εύρος παικτών και χοντρικά οι μισοι κάνουν τους Manager (διαχειριστές εταιριών)
    ενώ οι άλλοι μισοί τους επενδυτές!!! Στο παιχνίδι στο τέλος θα βγεί ένας νικιτής από τους manager και
    ένας από τους επενδυτές! Πρόκειται για παιχνίδι διαπραγματεύσεων, ανοικτών όπου γίνεται ο χαμός
    ο ένας προτείνει στον άλλον να αγοράσει ο άλλος αλλάζει γνώμη και αποσύρεται, άλλος επενδύει αλλλού
    σε άλλον manager και μετά μετα ζάρια οι α΄ξίες της κάθε εταιρίας μεταβάλλονται είτε θετικά είτε αρνητικά
    και γενικά μέχρι να τελειώσει ο χρόνος γίνεται χαμός, πολλές αποφάσεις γίνοται στο τέλος υπό την πίεση του χρόνου που τελειώνει!!!
    Αν σας αρέσουν στην παρέα τα παιχνίδια negotiation θα το λατρέψετε, απλούς κανόνες και εξαιρετικό gameplay!
    ειδικά για παρτυ και παρέα είναι ότι πρέπει, σχεδόν βέβαιη συνταγή επιτυχίας

petros papitsis
    Participant

Σε ευχαριστώ vitakapa!!!! ήσουν πολύ κατατοπιστικος :salute: δεν το βρίσκω πουθενά όμως έχεις καμια ιδέα? λοιπόν φίλε matsa ναι μειώθηκε αρκετά ο χρόνος αλλά οχι παρα πολυ χθες για παράδειγμα τα δυο απο τα τρία ατομα το ξεραμε ενω το ενα άτομο το είχε παίξει μονο μια φορα. Ο χρόνος που κάναμε ηταν περίπου στης 1:40 για το μικρό παιχνίδι. Αλλά ειναι φοβερό παιχνιδι! !!!!!

matsas
    Participant

INSTAGRAM-Giveaway-Post-AltarMogel motte.jpg[/attachment:lbjnbi5l]
    εδω βλεπουμε μια προσπαθεια μου να παιξω………..δικαια!!επιασε δεν με πηρε χαμπαρι!!
    mogel motte απλα απιστευτο!!!

petros papitsis
    Participant

χαχαχαχα laughing ωραία φωτογραφία. Καλημέρα. ……

matsas
    Participant

@petros papitsis » Δευτ Σεπ 29, 2014 7:26 am wrote:

χαχαχαχα laughing ωραία φωτογραφία. Καλημέρα. ……

καλημερα Πέτρο. Νομίζω ειναι σουπερ για την παρέα το παιχνίδι. ρίξτε του μια ματιά

xaxaxaxa ωραια φωτο βαγγελη…Ρε τι δικαια μας δουλευεις???τι κανει η καρτα στ αυτι σου???Νομιζω οντως οτι θα αξιζει το παιχνιδι για χαβαλε.Μεχρι ποσοι παιζουν φιλε μπορεις να μου πεις???

matsas
    Participant

@garif » Δευτ Σεπ 29, 2014 6:58 pm wrote:

xaxaxaxa ωραια φωτο βαγγελη…Ρε τι δικαια μας δουλευεις???τι κανει η καρτα στ αυτι σου???Νομιζω οντως οτι θα αξιζει το παιχνιδι για χαβαλε.Μεχρι ποσοι παιζουν φιλε μπορεις να μου πεις???

μεχρι 5 .περισσοτερα στο σχετικο thread “λοιπόν πως σας φάνηκε? “

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα. Βαγγέλη που μπορώ να βρω το the builders? Ελλάδα κατα προτίμηση λόγο τον μεταφορικών. χθες κάνανε πάλι ενα μικρό μίτινγκ. Δείτε φωτογραφίες απο το χθεσινό μάζεμα. lord of waterdeep. … isla dorata. … 7 wonder. …

matsas
    Participant

Πέτρο το ειχε φέρει η καισσα και μάλιστα στην ίδια τιμή (15 ευρώ) ) δυστυχώς δεν το πρόλαβα και το πήρα απέξω. Δες σε κάποια καισσα μήπως το έχει φέρει πάλι.

petros papitsis
    Participant

Ευχαριστώ Βαγγέλη το είδα και εγώ. αλλά μάλλον δεν το έχει τωρα. θα τους πάρω και ενα τηλέφωνο. .. :thumbsup:

petros papitsis
    Participant

ξεκινάμε δυναμικά τον Οκτώβριο. χθες πάλι βρήκαμε χρόνο απο νωρίς το απόγευμα και λιώσαμε στο παιχνίδι… μερικες φωτογραφίες απο χθες

Αυτα ειναι πετραν παντα τετοια!5αδα πιστευω ειν οτι καλυτερο για παιχνιδια.4-5 εκει ουτε πανω γιατι γινεται χαμος ουτε κατω απο 4 γιατι δεν εχει νοημα…4-5 το ιδανικο!!!Εγω τωρα περιμενω αλλους 3 να αραξουμε λιγο…Πλησιαζει η ωρα….

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 392 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.