Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
28/07/2014 at 3:18 pm #19192
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Ιούλ 28, 2014 12:02 pm wrote:
Ναι Αχιλλές θα σου αρέσει σίγουρα, μπορούμε να το στήσουμε και παρεα καμια μέρα αν θες να το δοκιμάσεις πριν το αγορασεις! Δυστυχως ειναι out of print και δεν το βρισκω στα online καταστηματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό! Υπάρχει μόνο στηο Γερμανικο Amazon η Γερμανική έκδοση (και εγω αυτην εχω) που έχει μόνο κείμενο σε 7 tiles το οποιο το κάνεις paste up εύκολα link ίσως το πουλάει ένα παιδί που μου το χε αναγέρει, ο Νίκος Διαβάτης, θα του στείλω μήνυμα να δει αυτο το post και αν τον ενδιαφέρει να επικοινωνήσει μαζί σου 🙂
Eυχαριστω Βαγγελη μου για ολες τις πληροφοριες να σαι καλα!Αν ειδωθουμε απο Σεπτεμβρη θα σου πω να το φερεις να το στησουμε να το δω αμα ψηνεσαι…Και παλι ευχαριστω!!!
28/07/2014 at 6:32 pm #19193
VitaKapaParticipantΦυσικά και ψηνομαι 🙂 οποτε θες 🙂
Και Σαββατα που μαζευομαστε διάφορες
Παρέες κ παίζουμε αλλλα και άλλη μέρα,
όποτε θες μου κες και το κανονίζουμε
:dice:11/08/2014 at 8:13 am #19194
VitaKapaParticipant11/08/2014 at 4:00 pm #19195
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Αύγ 11, 2014 11:13 am wrote:
Παιχνιδι στις διαποπές 🙂
20140806_113053.jpg[/attachment:wyflp6b2]
20140804_195551.jpg[/attachment:wyflp6b2]Προσκυνω… :salute: :salute:
Αυτοι ειστε και μπραβο σας!!!
Ροβινσωνας…Ωραιο ηταν αλλα αρκετα εως πολυ δυσκολο ρε γμτ…Ευχαριστο παντως.
Το αλλο ειν το πουερτο ρικο???Βγηκε σε επιλογη με καρτες οπως το καταν???
Τα αλλα δυο δυστυχως δεν τα εχω παιξει…αλλα για να τα εχεις εσυ θα ναι καλα σιγουρα!!!ΥΓ.Εχω τραβηξει τοσες φωτο απο παιχνιδια που παιζουμε αλλα ρε γμτ για να τις ανεβασω μου τρωει ωρα και ολο το ξεχναω η βαριεμαι μετα… tongue
11/08/2014 at 9:34 pm #19196
VitaKapaParticipantΝαι είναι η έκδοση του Puerto Rico με κάρτες, λέγεται San Juan, είναι απο τον ίδιο σχεδιαστή και έχει τον ίδιο κεντρικό μηχανισμό με την επιλογή ρολων και το πλεονέκτημα σε αυτόν που τον διάλεξε αρχικά! Ίδιο Artwork και feeling με το Puerto Rico γενικότερα!!!! Πολύ ευχάριστο παιχνίδι με μπόλικη στρατηγική και παίζει εξαιρετικά με 2 :meeple:
13/08/2014 at 5:21 pm #19197
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕξαιρετικο παιχνιδι το πουερτο ρικο οπως και να ναι σε οποια μορφη!keep playing παιδια!!!
20/08/2014 at 6:57 am #19198
petros papitsisParticipantωραίες φωτογραφίες Βαγγέλη πανω στην παραλία :salute: εμείς παιξαμε στο πλοίο μεσα καθώς ταξιδεύαμε για παρο. για ποτε περασε η ώρα τσακ μπαμ. μερικες φωτογραφίες και απο εμενα με μερικα απο τα παιχνίδια που παίξαμε πάνω στην παραλία. 😀
20/08/2014 at 11:31 am #19199
VitaKapaParticipantΑυτά είναι!!! Ζήτω το gaming στην παραλία!!!
Μπράβο παιδιά :thumbsup: :thumbsup:
:meeple:20/08/2014 at 6:24 pm #19187
petros papitsisParticipantΒαγγέλη μήπως μπορείς να βοηθήσεις? Θελω κατι εντελώς διαφορετικό θα ήθελα να βρούμε παιχνιδια συλλεκτικά τα οποία η ειναι παλιά και εχουν αξια η έχουν βγει σε λιγα αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. θα βρούμε τιποτα?? οτιδήποτε παιχνίδι είναι αυτο 2thumbsup
21/08/2014 at 8:18 pm #19200
VitaKapaParticipant@petros papitsis » Τετ Αύγ 20, 2014 9:24 pm wrote:
Βαγγέλη μήπως μπορείς να βοηθήσεις? Θελω κατι εντελώς διαφορετικό θα ήθελα να βρούμε παιχνιδια συλλεκτικά τα οποία η ειναι παλιά και εχουν αξια η έχουν βγει σε λιγα αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. θα βρούμε τιποτα?? οτιδήποτε παιχνίδι είναι αυτο 2thumbsup
Καλησπέρα Πέτρο 🙂 αν μπορώ κάπως να βοηθήσω, με μεγάλη μου χαρά!!! Τα παλιά παιχνίδια βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να τα βρεί κανείς
και συνήθως επεθιδή έχουν γίνει συλλεκτικά είναι και σε τσουχτερή τιμή!!! Αν θέλεις ελληνικά παλιά υπάρχει μια ομάδα στο Facebook ενώ κατά καιρούς κάποιοι δημοσιεύουν αγγελίες για παλιά παιχνίδια προς πώληση και στην ομάδα μας Επιτραπαίζουμε Facebook Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο μπορείς να ποστάρεις και σαν αγγελία στο ζητούνται και θα έχω το νου μου αν κάτι μάθω να σου στείλω μήνυμα για όποιο παιχνίδ ισε ενδιαφέρει και ακούσω να το πουλάει κάποιος!!! Ποια παιχνίδια είχες εσύ κατα νου ότι θες? :meeple:23/08/2014 at 7:09 am #19201
petros papitsisParticipantΚαλημέρα Βαγγέλη. Δεν εχω στο μυαλό μου κάποιο συγκεκριμένο. Αρκεί να ειναι συλλεκτικό η ελληνικό η ξένο. Θα Προτιμούσα καποιο παιχνίδι που να ειναι συλλεκτικό απο τα λιγα αντίτυπα που έχει βγάλει. 2thumbsup
25/08/2014 at 6:45 am #19202
petros papitsisParticipantΚαλημέρα σε όλους. χθες μετα απο καιρο γουστάραμε παρα πολυ. καναμε παρουσίαση το praetor το οποιο ειναι πολυ δυνατό παιχνίδι και μετα παίξαμε isla dorada, και souvlaki wars. smileee 2thumbsup μερικές φωτογραφίες από χθες!!!
25/08/2014 at 9:18 am #19203
matsasParticipantπετρο παιξατε το praetor κι ολας η απλα εγινε παρουσιαση????
25/08/2014 at 9:35 am #19204
petros papitsisParticipantοχι παίξαμε μια παρτιδα. πολυ ωραίος μηχανισμός. το μονο μείον θα ελεγα οτι μας φάνηκε μεγάλο παιχνίδι. Βέβαια ηταν η πρώτη φορά που το παίξαμε και καναμε αρκετές διακοπες. 😀 θα εχω σύντομα νεα και για το splendor και το granada 2thumbsup
25/08/2014 at 9:56 am #19205
matsasParticipantμε ποσους παικτες??εχω διαβασει οτι με 5 κραταει αρκετα…….εχουν βγει και καποια Official errata and variantshttp://www.boardgamegeek.com/thread/1214977/official-errata-and-variants
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια