Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 392 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

@matsas » Δευτ Αύγ 25, 2014 12:56 pm wrote:

με ποσους παικτες??εχω διαβασει οτι με 5 κραταει αρκετα…….εχουν βγει και καποια Official errata and variantshttp://www.boardgamegeek.com/thread/1214977/official-errata-and-variants

Έτσι ακριβώς είναι!!! Το πρώτο μας παιχνίδι ήταν με 5 παίκτες και αν και μας άρεσε σε όλους και μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και πολύ καλή συνολική αίσθηση, κράτησε 4-5 ώρες κάτι το οποίο είναι λιγο υπερβολικό! Με λιγότερους παίκτες κρατάει λιγότερο, αλλά αυτό που βρήκες Βαγγέλη, ως επίσημη παραλλαγή απο τον σχεδιαστή για παιχίδι που κρατά λιγότερο είναι ότι πρέπει :meeple:

Game length

For a shorter game, modify the setup as follows:
    – before creating the Wall Tiles stack remove 5 random Wall Tiles from the game
    – do not reveal the remove tiles to the players OR reveal the removed tiles to all the players and keep them visible for the rest of the game
    – the rest of the game rules apply

matsas
    Participant

4-5 ωρες για ενα μονο παιχνιδι ειναι απογορευτηκες για το γρουπ μου(μας αρεσει να παιζουμε περισσοτερα παιχνιδια).φανταζομαι οτι με τις επισημες αλλαγες αλλα κ παιχνιδι με παιχνιδι θα μειωθει ο χρονος του παιχνιδιου!!!!!
    Πραγματικα δεν εχω ξανα μπερδευτει τοσο με παιχνιδι….ενω μ αρεσει η ιδεα του(απλοι κανονες) ο μηχανισμος του απο την αρχη, κατι με κραταει να μην το παρω!!!εχω διαβασει διαφορα περιεργα απο το οτι ειναι σπασμενο μεχρι το οτι δεν φτανουν τα κυβακια που εχει μεσα το παιχνιδι σε περιπτωση 5 παικτων!!!!! whattt

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα σε ολοι την παρεα. το praetor είναι πολύ δυνατό παιχνίδι αξίζει να το αγοράσει κάποιος. ωραίος μηχανισμός με παν εύκολους κανόνες. Υπάρχουν οι κανονες στα ελληνικά στο red meeple http://www.redmeeple.com/site/el/component/virtuemart/search/?keyword=praetor&searchwordsugg=&option=com_virtuemart&view=category :salute: matsa ισχύει οτι παιχνίδι με παιχνίδι το παίζεις ολο και πιο γρήγορα. και εμάς στην παρέα δεν μας αρέσουν τα παιχνιδια που κρατάνε πολύ, προτιμάμε σχετικά μικρά παιχνίδια και να παίζουμε πολλά απο αυτα. τωρα χθες παιξαμε 2 άτομα το praetor και βγάλαμε τα πλακιδια που ελεγε το link που μου εστειλες για μικρότερο παιχνίδι και το παιξαμε πολυ ευχάριστα. αξίζει πραγματικά smileee οσο για το splendor παιδιά τα σπάει. τρελάθηκαν ολοι. 2thumbsup μερικες φωτογραφίες από χθες!!!

matsas
    Participant

Πέτρο εφαρμοσατε και τους κανονες σχετικά με το πλακάκι (δεν θυμάμαι όνομα καποιος ναος νομίζω) οτι παίρνει max 22 vp?
    ξεχωρίζουν καποια tiles τοσο πολύ? πως το είδες?

VitaKapa
    Participant

Ωραίες φωτογραφίες Πέτρο!!! 🙂 επειδή εγώ γύρισα από διακοπές
    ζήλεψα ομολογώ ειδικά αυτή στην παραλία 😀
    cool photos

matsas
    Participant

στην παραλια παντως βλεπω τρελη οργανωση μπραβο !!!!!τραπεζομαντηλο στο τραπεζι, μανταλακια σουπερ!!!!!!

petros papitsis
    Participant

Xaxaxa επειδή είμαι πολύ περίεργος με τα παιχνίδια μου, έκανα την μπλούζα μου τραπεζομαντηλο. Είστε φοβεροί. 😀 Μεγάλη παρατηρητηκοτιτα έχετε!!! :salute:

matsas
    Participant

@petros papitsis » Πέμ Αύγ 28, 2014 12:48 am wrote:

Xaxaxa επειδή είμαι πολύ περίεργος με τα παιχνίδια μου, έκανα την μπλούζα μου τραπεζομαντηλο. Είστε φοβεροί. 😀 Μεγάλη παρατηρητηκοτιτα έχετε!!! :salute:

δεν εισαι μονο εσυ xaxaxaxaxa το οτι τα πας στην παραλια ειναι πολυ χοντρο για μενα tongue μονο το love letter εχω παρει να παιξω κι αυτο με σλιβαρισμενες καρτες!!!!!
    πετραν δεν μου ειπες ομως ειδες να ξεχωριζουν τοσο πολυ(οπως εχω διαβασει) ορισμενα πλακακια στο preator???

petros papitsis
    Participant

Κοίτα ακόμα δεν μου κάνει κάποια διαφορά κανενα πλακίδιο. Ενα μονο έδινε 15 πόντους το οποίο ηταν αρκετοί και το θέλαμε ολοι. Θα εχω νεα σύντομα. Σήμερα έχουμε μίτινγκ!!!! 2thumbsup yioupi xaxaxaxaxa

matsas
    Participant

@petros papitsis » Πέμ Αύγ 28, 2014 9:10 pm wrote:

Κοίτα ακόμα δεν μου κάνει κάποια διαφορά κανενα πλακίδιο. Ενα μονο έδινε 15 πόντους το οποίο ηταν αρκετοί και το θέλαμε ολοι. Θα εχω νεα σύντομα. Σήμερα έχουμε μίτινγκ!!!! 2thumbsup yioupi xaxaxaxaxa

περιμενω νεα……αν και η παραγγελια εγινε και το πηρα!!ειδα διαφορες αποψεις και νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικη η ολη αντιδραση.Απ’οτι καταλαβα εχει αρκετα κτιρια τα οποια ξεχωριζουν και νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα μονοπατια με τα οποια μπορεις να παρεις ποντους.τωρα το να προσεχεις τι παιζει ο αντιπαλος σου και να τον μπλοκαρεις το εχω σαν θετικο στοιχειο και οχι αρνητικο οπως αρκετοι γραφουν.νομιζω στα περισσοτερα παιχνιδια εαν δεν τα γνωριζεις γινετε αυτο.πχ το stone age που ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι αν παιξω με καποιον που το παιζει για πρωτη φορα νομιζω η διαφορα θα ειναι χαοτικη στους ποντους.Και στο praetor εβγαλα το συμπερασμα(θα το παιξω και θα δουμε αν εχω δικιο κιολας) οτι ειναι ενα παιχνιδι που πρεπει να προσεχεις τι παιζει ο αντιπαλος και την καταλληλη στιγμη να παρεις το σωστο κτιριο!!!!!

petros papitsis
    Participant

βαγγελη εχουν μια μικρη διαφορα στους πόντους αλλα ολοι θα παρουν αρκετους γιατι υπάρχουν αρκετά πλακιδια για τον καθε ενα παίκτη πολύ μοιρασμένο το παιχνιδι. το κακό ομως ειναι παρόλο που αφαιρεσαμε τα πλακιδια για μικρότερο παιχνίδι μας βγήκε 2 ώρες και 20 λεπτά με 4 παίκτες 😮

matsas
    Participant

μηπως πετρο πεφτει αρκετος υπολογισμος στο τι πλακακι να παιξω απ’ τους παικτες???
    το παιχνιδι τελειωνει αν δεν υπαρχουν αλλα κτιρια η’ πλακακια τοιχου??
    τα κτιρια βγαινουν καινουρια σε καθε γυρο η’ απλα αναπληρωνεις??

petros papitsis
    Participant

Ναι πέφτει πολύς υπολογισμός για αυτο κρατάει πολυ. Το παιχνιδι τελειώνει οταν πάρεις και το τελευταίο πλακίδιο τοίχου. Τα κτίρια τα αναπληρώνεις στο τελος καθε γύρου αφου τελειώσουν ολοι οι παίκτες με όλους τους εργατες. Γενικα ειναι ενα πολύ δυνατό παιχνίδι με ωραίο μηχανισμό. Αξίζει!!!! :thumbsup:

matsas
    Participant

εμεις σε τετοια παιχνιδια σκεφτομαστε να βαλουμε 1 με 1.30 λεπτο να εχεις διαθεση σου για να παιξεις!!
    εχει 14 πλακακια τοιχου …παιζεις δηλαδη 14 γυρους???

petros papitsis
    Participant

εχει 14 πλακιδια τοίχου τα οποία για μικρότερο παιχνίδι βγάζεις τα 5 2thumbsup ετσι είναι μια χαρα. περιμένω να μου πεις νεα οταν με το καλο σου έρθει και το παίξεις! !!

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 392 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.