Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
01/07/2014 at 8:07 pm #19176
VitaKapaParticipant02/07/2014 at 12:49 pm #19177
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Τρί Ιούλ 01, 2014 11:07 pm wrote:
από την παρτίδα μας Eclipse το σάββατο!!!
20140628_230853.jpg[/attachment:3qtlj38y]Ακρως εντυπωσιακο παιχνιδι κι εξαιρετικη φωτο!πονταρω στο πρασινο μ αρεσε το πως εχει απλωθει στον χαρτη!!!Vamos green power!!!
02/07/2014 at 7:33 pm #19178
VitaKapaParticipantχαχαχα εγώ ήμουν ο πράσσινος, είχα τους planta και κατάφερα τελικά να κερδίσω
😀03/07/2014 at 7:22 pm #19179
VitaKapaParticipant03/07/2014 at 8:00 pm #19180
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantχαχαχα τα σπαει η γλαστρα ολα τα λεφτα!μπραωβο για την ιδεα παιδια!Οσο για την νικη μποραβο βαγγελη αρα σωστα πονταρα…χεχεχε!παω ταμειο λοιπον να εισπραξω!!! tongue 😛
12/07/2014 at 5:14 pm #19181
VitaKapaParticipant
20140712_171937.jpg[/attachment:33udejw7]
Έπαιξα πριν απο λίγο το North Wind το νέο παιχνίδι
από τον διάσημο σχεδιαστή του Catan!!!
Πολύ ευχάριστο family Game με απίστευτα components
Κάθε παίκτης έχει ένα τέτοιο τεράστιο καράβι το
οποίο το κάνει customize και σταδιακά αναβάθμιση
με κανόνια, πανιά και προσωπικό!!! Εύκολο, γρήγορο
και ευχάριστο οικογενειακό gateway παιχνίδι ιδανικό
για να εισάγετε νέους στο χόμπι!!!
Αν και απλό, αρκετά καλές πρώτες εντυπώσεις!!!
Χώρια που δείχει πανέμορφο με τα τεράστια
τρισδιαστατα κατάβια13/07/2014 at 3:42 pm #19182
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Σάβ Ιούλ 12, 2014 8:14 pm wrote:
20140712_171937.jpg[/attachment:1k4owrhr]
τρισδιαστατα κατάβιααυτα ειναι φιλε βαγγελη!Οντως δειχνει πολυ εντυπωσιακο το μονο που με χαλαει ειν ο σχεδιαστης του καταν…χαχαχαχα! xaxaxaxa
13/07/2014 at 9:17 pm #19183
VitaKapaParticipant@VitaKapa » Σάβ Ιούλ 12, 2014 8:14 pm wrote:
20140712_171937.jpg[/attachment:1vlzfmty]
τρισδιαστατα καράβια14/07/2014 at 7:43 am #19184
petros papitsisParticipantΚαλημέρα σε όλους. επιτέλους βρήκαμε χρόνο αυτό το σαββατοκυριακο και παίξαμε μερικά παιχνίδια. περιμένω σήμερα με αγωνία να έρθει το camel up. 2thumbsup
14/07/2014 at 9:27 am #19185
VitaKapaParticipantΩραίες φωτό Πέτρο!
Μ αρέσει η παρτίδα Sewer Pirats
με φόντο το τάκλιν χεχεχεχε
Αντε να μας πεις και πως σου φάνηκε
το Camel Up όταν το πάρετε και το παίξετε
:meeple:20/07/2014 at 8:38 am #19186
VitaKapaParticipant25/07/2014 at 4:16 pm #19188
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Κυρ Ιούλ 20, 2014 11:38 am wrote:
20140719_205437.jpg[/attachment:eb6lk73f]
Τρομερό παιχνίδι deduction του Feld
με πανεύκολους κανόνες βασισμένο στο βιβλίο
και την ταινία, με τον φόνο στο μοναστήριΦωτό απο την χθεσινή μας παρτίδα
Ουαου…Τελεια φωτο κι υπεροχο ταμπλο!!!Feld e??Κανε μια μικρη αναλυση οταν μπορεσεις ρε βαγγελη…Στυλ παιχνιδιου κτλ…Ευχαριστω!!!
27/07/2014 at 3:04 pm #19189
VitaKapaParticipant@garif » Παρ Ιούλ 25, 2014 7:16 pm wrote:
…Ουαου…Τελεια φωτο κι υπεροχο ταμπλο!!!Feld e??Κανε μια μικρη αναλυση οταν μπορεσεις ρε βαγγελη…Στυλ παιχνιδιου κτλ…Ευχαριστω!!!
http://cf.geekdo-images.com/images/pic902429.jpg” alt=””>
Αχιλλέα εγώ εντυπωσιάστηκα, τόσο πολύ που νομίζω ότι είναι πλέον από τα αγαπημένα μου deduction games!
έχει πολύ όμορφο και θεματικό Artwork και σου περνάει πάρα πολύ όμορφα το θέμα με το όλο παιχνίδι!
κάθε παίκτης έχει μυστικά έναν από του 6 καλόγερους που είναι ύποπτοι για τον φόνο μέσα στο μοναστήρι
σε κάθε γύρο ο παίκτης παίζει μια κάρτα από το χέρι του κάνει την ενέργεια της κάρτα και παίρνει πίσω μια
έτσι ώστε να έχει πάντα 3!!!!
Οι κάρτες είναι 2 ειδών, απεικονίζουν είτε
Α) κάπιο από τα κτίρια του μοναστηριού (εστιατόριο, βιβλιοθήκη, στάβλους κλπ είτε
Β) κάποιον από τους ύποπτους καλόγερους (ενας από τους οποίους είσαι και εσυ μυστικά πάντα)
αν παίξεις κάρτα Α φέρνεις στο κτίριο που δίχνει η κάρτα που έπαιξες όποιον καλόγερο θες
αν παίξεις κάρτα Β πάς τον καλόγερο που έπαιξες π.χ. τον μαύρο, σε όποιο κτιριο θεςΤα κτίρια έχουν απο κάτω τους 2 χρωματιστά τοκενακια στα χρλωματα των 6 καλόγερων
Αν φέρεις καλόγερο σε κτίριο που είχε τοκενακι με το χρώμα του (θεματικά είχε λόγο για να πάει) και ρίχνεις τις
υποψίες για αυτόν τον καλόγερο τόσο όσο το νούμερο στο τοκεν – στο ενα απο τα 2 τρακ του παιχνιδιού με τις υποψίες
Αν φέρεις καλόγερο σε κτίριο που δεν είχε τοκενακι με το χρώμα του (θεματικά δεν είχε λόγο για να πάει) ανεβάζεις τις
υποψίες για αυτόν τον καλόγερο τόσο όσο το νούμερο στο τοκεν – στο τρακ του παιχνιδιού με τις υποψίεςΤοπαιχνίδι κρατάει 7 γύρους στο τέλος κάθε γύρου όποιον είναι μπροστά στις υποψίες τρώει ενοχή στο δεύτερο τρακ του
παιχνιδιού 6 πόντους, ο δεύτερος 5, ο τρίτος 4 κοκ Πρίν αρχίσει ο νεος γύρος οι υποψίες γίνονται reset και πάμε πάλι απο την αρχή
3 φορές στο παιχνίδι ανάμεσα σε γύρους αναγκάζεσαι να κάνεις αποκάλυψη ποιο χρώμα δεν είσαι (έτσι ώστε στον τελικό γύρω
έχει φανερώσει 3 από τα 6 χρώματα και μπορείς να είσαι μόνο κάποιο από τα άλλα 3)Γενικά πρέπει να κρατάει κανείς πολύ καλά κρυμμένη την ταυτότητα του γιατίσ το τέλος πριν την τελική καταμέτρηση
υπάρχει μια ψηφοφορία από τους παίκτες και αν έχεις καρφωθεί και σε έχουν καταλάβει σε χαντρακώνουν με ενονχές
6 πόντους ο καθένας και τότε σίγουρα θα χάσειςΠολύ ωραίο εύκολο και καλοδουλεμένο παιχνίδι, από τα αγαπημένα μου!!!! Δοκίμασε το αξίζει πολύ :meeple:
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1768354_md.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic2027916_md.jpg” alt=””>
27/07/2014 at 4:24 pm #19190
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΑυτα ειναι…Να σαι καλα ρε Βαγγελη σ ευχαριστω πολυ!μ αρεσουν τα παιχνιδια που κατηγορεις καποιον φαντασου ακομα παιζω cluedo που θεωρειται ξεπερασμενο…Θα το δοκιμασω σιγουρα γιατι ειν το στυλ μου!Ειχα παρει και το lady alice πιο παλια αλλα προσωπικα δεν μ αρεσε καθολου και το δωσα…Ειχε κατ εμε ενα σκασμο λαθη ως παιχνιδι!Ηθελα να δω το Mystery express αλλα δεν επεσε ποτε στα χερια μου οποτε αυτο θα φροντισω να πεσει!!!Ξερεις μηπως σε τι τιμη κυκλοφορει στην Ελλαδα??
28/07/2014 at 9:02 am #19191
VitaKapaParticipantΝαι Αχιλλές θα σου αρέσει σίγουρα, μπορούμε να το στήσουμε και παρεα καμια μέρα αν θες να το δοκιμάσεις πριν το αγορασεις! Δυστυχως ειναι out of print και δεν το βρισκω στα online καταστηματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό! Υπάρχει μόνο στηο Γερμανικο Amazon η Γερμανική έκδοση (και εγω αυτην εχω) που έχει μόνο κείμενο σε 7 tiles το οποιο το κάνεις paste up εύκολα link ίσως το πουλάει ένα παιδί που μου το χε αναγέρει, ο Νίκος Διαβάτης, θα του στείλω μήνυμα να δει αυτο το post και αν τον ενδιαφέρει να επικοινωνήσει μαζί σου 🙂
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια