Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
22/05/2014 at 4:57 pm #19161
petros papitsisParticipantΦιλε matsa cool photos ειδα το σχόλιο για αυτο το παιχνιδι απο τον vitakapa και μου εκανε εντύπωση. Επειδή δεν το γνωρίζω αυτο το παιχνίδι τι λεει αξίζει? Το μονο πρόβλημα για εμας ειναι οτι παίζουν μονο 4 ατομα. Εμείς παίζουμε τουλάχιστον απο 5 ατομα και πανω. Μήπως υπάρχει expancion που να προσθέτει 5-6 παίκτη?
22/05/2014 at 9:43 pm #19162
matsasParticipant@petros papitsis » Πέμ Μάιος 22, 2014 7:57 pm wrote:
Φιλε matsa cool photos ειδα το σχόλιο για αυτο το παιχνιδι απο τον vitakapa και μου εκανε εντύπωση. Επειδή δεν το γνωρίζω αυτο το παιχνίδι τι λεει αξίζει? Το μονο πρόβλημα για εμας ειναι οτι παίζουν μονο 4 ατομα. Εμείς παίζουμε τουλάχιστον απο 5 ατομα και πανω. Μήπως υπάρχει expancion που να προσθέτει 5-6 παίκτη?
πετρο το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.εχει τον γνωστο μηχανισμο Card Drafting.αρκετα θεματικο ειμαστε μεγαλοι αρχαιολογοι και μαζευουμε πληροφοριες απο χωρες σε ολη την ευρωπη ωστε να παμε σε διαφορες περιοχες και να ψαξουμε να βρουμε τους αρχαιους θυσαυρους.ο μηχανισμος του ψαξιματος ωραις απλος και αρκετα θεματικος (το ξαναπα) οσο μεγαλυτερη γνωση εχεις τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να βρεις κατι καλο μεσα απ το σακουλι..μεσα στο σακουλι λοιπον εχει πλακακια με θυσαυρους αλλα και κενα πλακακια(εκει που εψαχνες δεν ειχε τιποτα) τραβας λοιπον κι αν σου κατσει εισαι μεγαλος μαγκας.νομιζω οτι αξιζει να το δοκιμασεις παιζει πολυ ευχαριστατο ταμπλο ειναι απλο γενικα εχει ωραια περιεχομενα.απλοι κανονες βασικο,εχει τυχη,δεν θα καψεις το μυαλο σου για να το παιξεις.γενικα αξιζει.νομιζω δεν εχει επεκταση!!!!!για 5-6 παρε το μεγαλο αφεντικο να γινει χαμος αν σας αρεσει η διαπραγματευση και μιας και σας βλεπω μεγαλη παρεα avalon
23/05/2014 at 4:32 am #19163
petros papitsisParticipantΚαλημέρα matsa. thanks you για την πληροφορία.
23/05/2014 at 11:11 pm #19164
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠετραν εγω με τη σειρα μου αν θες κατι με 6αδα ιντριγκα πουστια αλλα σ αρεσει(μονο αν σ αρεσει) η αρχαια ρωμη και οι αρενες με μονομαχους παρε το σπαρτακους μαζι με το expansion…Εχει τα παντα πουστια μαχες διπλοματιες και φυσικα πολυ πολυ γκρινια και τσακωμους!δεν ειν ιδιαιτερα βαρυ ευκολο σε κανονες απλως με 6αδα παιρνει αρκετη ωρα…
27/05/2014 at 6:58 am #19165
petros papitsisParticipantμερικές ωραίες φωτογραφίες παίζοντας επιτραπεζια την Παρασκευή και το Σάββατο :thumbsup: 2thumbsup
28/05/2014 at 4:13 pm #19166
VitaKapaParticipantωραίες φωτό Πέτρο!!! :thumbsup:
με έψησες για το Glastonbury και το περιμένω
να μου ρθει, μόλις το παίξουμε θα γράψω και εγώ
εντυπώσεις 🙂
thanks you03/06/2014 at 6:05 am #19167
petros papitsisParticipantΚαλημέρα σε ολους!!!! μερικές φωτογραφίες απο το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασε. cool photos
16/06/2014 at 6:55 am #19168
petros papitsisParticipantΚαλημέρα. Μερικές φωτογραφίες απο την Παρασκευή και το Σάββατο. 2thumbsup smileee
16/06/2014 at 7:33 pm #19169
VitaKapaParticipantAν και τα παιχνίδια στις μεσαίες φωτό είναι απο τα αγαπημένα μου
ψηφίζω την πρώτη και ας μην είναι φαν του tichu μόνο και μόνο για την παραλία!!!
Τυχεράκηδες!!! Που είστε Σύρο? Σε ποιά παραλία κύριε Πέτρο?
smiless17/06/2014 at 4:54 am #19170
petros papitsisParticipantΚαλημέρα σε όλους. Βαγγέλη ναι είμαστε στην Σύρο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του κινιου. 2thumbsup smiless
17/06/2014 at 9:21 am #19171
VitaKapaParticipantΤέλεια φαίνεται!!! Και ειδικά το μέρος
που διαλέξατε, κάτω απο την σκιά, σούπερ!!!
smiless17/06/2014 at 3:53 pm #19172
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΟλη η Συρος ειναι τελεια παιδια!Αχ η πρωτευουσα των κυκλαδων μας ποσο μου εχει λειψει ενας καφες στην ερμουπολη τη νυχτα με το πανεμορφο δημαρχειο φωτισμενο!!!Μακαρι να σας επισκεφτω συντομα παιδια!!!
23/06/2014 at 9:57 am #19173
petros papitsisParticipantΜερικές ωραίες φωτογραφίες σπο το βράδυ της Παρασκευή. smiless
23/06/2014 at 11:06 am #19174
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕπ τι βλέπω πετραν;;που ναι η υπόλοιπη παρέα;θα τους βάλω απουσία πες τους…
23/06/2014 at 6:46 pm #19175
petros papitsisParticipantΧαχχααχαχα smileee 😀 laughing Το καλοκαίρι ειναι ωραίο αλλά δυστυχώς μας χαλάει λιγο το χόμπι μας. ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ. Αυριο και ολας Αχιλλέα θα κανω μια βουτια και για εσένα. Αντε ελα ενα ΠΣΚ να περασουμε ζάχαρη. Παραλία παιχνίδι. 2thumbsup
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια