Φωτογραφίες Παίζοντας Επιτραπέζια

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 392 total)
  • Author

Γεια σου ρε πετραν!Πολυ ωραιες επιλογες ολες κι ωραιες φωτο!βλεπω τελικα πηρες και το Libertalia e??Μπραβο καλα εκανες αφου το ηθελες κι αυτο μια χαρα!Keep playing guys

VitaKapa
    Participant

Power , team Σύρος :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

petros papitsis
    Participant

Καλημέρα. Αχιλλέα τελικα το αγόρασα το limpertalia αλλα δεν εχω βγάλει κάποιο πόρισμα στο αν μου αρέσει το παιχνιδι. Θα το παιξω μερικές φορές και θα σου πω τη γνώμη μου. 2thumbsup thanks you

petros papitsis
    Participant

Μόλις τωρα παρέλαβα απο το κουριερ δυο ακομα παιχνίδια και τα προσθεσα στην συλλογή μου. ειναι το Glastonbury και το dungeon petz. το Glastonbury το ειχε παρουσίαση το house rules το ειχα δοκιμάσει και το βρηκα διασκεδαστικο και για αυτό το αγόρασα. Το dungeon petz δεν το γνωρίζω σύντομα θα εχω νεα. 😀 2thumbsup

@petros papitsis » Τετ Απρ 30, 2014 2:13 pm wrote:

Μόλις τωρα παρέλαβα απο το κουριερ δυο ακομα παιχνίδια και τα προσθεσα στην συλλογή μου. ειναι το Glastonbury και το dungeon petz. το Glastonbury το ειχε παρουσίαση το house rules το ειχα δοκιμάσει και το βρηκα διασκεδαστικο και για αυτό το αγόρασα. Το dungeon petz δεν το γνωρίζω σύντομα θα εχω νεα. 😀 2thumbsup

Το dungeon petz τα σπαει!εχει θεματαρα εχει χαβαλε κι ειναι ενα ακρως διασκεδαστικο και σοβαρο worker placement!Εχει την εγγυηση Βλάντα οποτε…Καλο λιωσιμοοοοο

petros papitsis
    Participant

:star: smileee θα έχετε νεα σύντομα! !!!

petros papitsis
    Participant

Οι Φωτογραφίες ειναι απο την Παρασκευή και το Σάββατο. Κυριακή ρεπο.

VitaKapa
    Participant

Όσες φορές και να το πούμε, επιβάλλεται να το ξαναλέμε
    Σύρος POWER!!!! :salute:
    plus 1

Για αλλξ μια φορα super fotos πετραν!Ετσι να παιζετε και να διασκεδαζετε!!! 2thumbsup 2thumbsup

petros papitsis
    Participant

Πολύ όμορφες φωτογραφίες και αυτό το Σαββατοκυριακο.

Πετραν εσεις δεν θελετε τραπεζι τοσα ατομα στρατοπαιδο θελετε ζωη να χετε…Μπραβο παιδια πολυ χαιρομαι που στε τοσα ατομα που παιζεται γιατι το γουσταρετε…εδω με το ζορι να μαζευτουμε 3-4 λογω υποχρεωσεων κυριως αλλα και μη ενδιαφεροντος καποιων…

VitaKapa
    Participant

Μπράβο παιδιά, πάλι του δώσατε και κατάλαβε!!!!
    Σημαιοφόροι τα παιδιά στην Σύρο!!! Τα σέβη μας
    :meeple:

petros papitsis
    Participant

καλημερα σε ολους. χαχαχα ωραίος σχολιασμός σημαιοφοροι. Χθες ειχα την ευκαιρία και παίξαμε μια παρτιδα lord of waterdeep και μερικες χαμελεοντες. Ανάρτησα μερικές φωτογραφίες απο χθες.

matsas
    Participant

πετραν σουπερ!!!!!!!!αυτα ειναι.
    και μας η παρεα σαν του αχιλλεα με το ζορι 5
    και μιας κι εχω καιρο να βαλω φωτο εδω παρτε μια απο την τελευταια μας παρτιδα thebes
    INSTAGRAM-Giveaway-Post-Altarthebes1.jpg[/attachment:1zl8g6ul]

VitaKapa
    Participant

@matsas » Πέμ Μάιος 22, 2014 5:05 pm wrote:

πετραν σουπερ!!!!!!!!αυτα ειναι.
    και μας η παρεα σαν του αχιλλεα με το ζορι 5
    και μιας κι εχω καιρο να βαλω φωτο εδω παρτε μια απο την τελευταια μας παρτιδα thebes
    INSTAGRAM-Giveaway-Post-Altarthebes1.jpg[/attachment:2szh8jmp]

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!! Ωραία φωτό Matsas :meeple:
    cool photos

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 392 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.