Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Epitrapaizoume › Ας γνωριστούμε καλύτερα…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
08/05/2015 at 9:20 am #18285
boomerParticipantΑσφαλώς και θα ετοιμάσω reviews σε αγαπημένα παιχνίδια που κυκλοφορούν καθώς και σε ενδιαφέρον επιτραπέζια από το παρελθόν που αξίζει να ψάξει να τα βρει κάποιος! ( Δεν αναφέρομαι στα κλασικά). Πέρα από τα θετικά σχόλια θεωρώ πως είναι απαραίτητο να αναφέρονται και τα μειονεκτήματα που λίγο πολύ υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι, πχ το τάδε χρειάζεται μεγαλύτερα παραβάν,το άλλο έχει φτωχά γραφικά, εκείνο έχει μικρό ταμπλό κτλ κτλ!! Με αυτό τον τρόπο πιστεύω βοηθάμε δημιουργούς, γραφίστες αλλά και τις ίδιες τις εταιρίες, να κάνουν κάποιες διορθώσεις σε μελλοντικές επανακυκλοφορίες αλλά και πράγματα που θα θέλαμε να προσέχουν στους επόμενους σχεδιασμούς!!
Ξέχασα να αναφέρω πως τα τελευταία χρόνια μένω στα Χανιά λόγο επαγγέλματος,(greek navy) και ανεβαίνω στην Αθήνα αρκετά συχνά ώστε να βλέπω τους δικούς μου! Οπότε πιστεύω θα τα λέμε κι από κοντά σε διάφορα meeting!!
ΥΣ. Πολύ καλό το τελευταίο σχόλιο σου Βαγγέλη! Οπως τις ξέγνοιαστες Παρασκευές του δημοτικού που περιμέναμε πως και πως να χτυπήσει στις 13:30 ο ήχος από το κουδουνάκι και να φύγουμε χαρούμενοι για ένα ΠΣΚ γεμάτο παιχνίδι!! Αυτή είναι η μαγεία του board!! :salute:08/05/2015 at 11:50 am #18286
VitaKapaParticipantΠολύ σωστό και αυτο που αναφέρεις για τα μειονεκτήματα μικρά η μεγάλα ειναι χρήσιμα γιατι παρέχουν λεπτομέριες που μας ενδιαφέρουν όλους πριν πάρουμε την τελικη απόφαση αν ενα παιχνίδι θα μπει στη συλλογή μας :meeple:
Με το καλό θα χαρώ πολύ να βρεθούμε με την πρώτη ευκαρία για παιχνίδι! Και να γνωριστούμε και απο κοντά
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:08/05/2015 at 5:12 pm #18287
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚαλώς ήρθες Μανώλη! Εύχομαι πολλές και καλές παρτίδες με υγεία και χαρά και να είσαι ενεργό μέλος στην παρέα μας! :meeple:
12/08/2015 at 1:51 pm #18288
KappaMemberΚαλησπέρα, Θοδωρής εδώ από Μοσχάτο. 31 χρονών, από μικρός αγαπούσα τα επιτραπέζια (είμαστε 6 αδέρφια, στο RISK γινόταν πραγματικά χαμός!) μετά (κλασσικά) πήγα σε Κατάν, Dominion, 7 Wonders κ.τ.λ. Τον τελευταίο καιρό έχω πωρωθεί πραγματικά, ακόμα και στην δουλειά ακούω podcast απ΄το Dice Tower, reviews, top ten lists κ.τ.λ.! Έχω και ένα δικό μου παιχνίδι στα σκαριά…Προσπαθώ στον λίγο ελεύθερο χρόνο μετά την δουλειά να χωρέσω όλα τα χόμπυ μου, εκεί να δείτε μάχες 😆 Πέρα από τα επιτραπέζια είμαι πολύ ενεργός στον χώρο των LEGO όντας ο μοναδικός Έλληνας LEGO Ambassador (ναι, το λέω με πολύ καμάρι αυτό) και ιδρυτής των Gricks (http://www.gricks.gr), της πρώτης κοινότητας LEGO στην Ελλάδα. Επίσης ασχολούμαι πολύ με την μουσική παίζοντας κιθάρα, γράφοντας τραγούδια και συμμετέχοντας σε συγκρότημα. Οπότε πρόβες μουσικής, LEGO building και επιτραπέζια συχνά συναγωνίζονται 🙂
12/08/2015 at 2:46 pm #18289
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚαλώς ήρθες στην παρέα Θοδωρή! :meeple:
22/08/2015 at 1:27 pm #18290
VitaKapaParticipant@Kappa » Τετ Αύγ 12, 2015 4:51 pm wrote:
Καλησπέρα, Θοδωρής εδώ από Μοσχάτο. 31 χρονών, από μικρός αγαπούσα τα επιτραπέζια (είμαστε 6 αδέρφια, στο RISK γινόταν πραγματικά χαμός!) μετά (κλασσικά) πήγα σε Κατάν, Dominion, 7 Wonders κ.τ.λ. Τον τελευταίο καιρό έχω πωρωθεί πραγματικά, ακόμα και στην δουλειά ακούω podcast απ΄το Dice Tower, reviews, top ten lists κ.τ.λ.! Έχω και ένα δικό μου παιχνίδι στα σκαριά…Προσπαθώ στον λίγο ελεύθερο χρόνο μετά την δουλειά να χωρέσω όλα τα χόμπυ μου, εκεί να δείτε μάχες 😆 Πέρα από τα επιτραπέζια είμαι πολύ ενεργός στον χώρο των LEGO όντας ο μοναδικός Έλληνας LEGO Ambassador (ναι, το λέω με πολύ καμάρι αυτό) και ιδρυτής των Gricks (http://www.gricks.gr), της πρώτης κοινότητας LEGO στην Ελλάδα. Επίσης ασχολούμαι πολύ με την μουσική παίζοντας κιθάρα, γράφοντας τραγούδια και συμμετέχοντας σε συγκρότημα. Οπότε πρόβες μουσικής, LEGO building και επιτραπέζια συχνά συναγωνίζονται 🙂
Καλησπέρα Θοδωρή και καλωσήλθες στο forum μας 🙂
Καλή τύχη με τις μάχες 🙂 όλοι στο ίδιο καλούπι είμαστε χεχεχε
Πολύ ωραία η σελίδα σου και μπράβο για την δουλειά και τον κόπο που βάζεις, πολύ ωραίο αποτέλεσμα
και πάλι καλωσήλθες στην παρέα μας και καλές παρτίδες
smiless24/12/2015 at 11:06 am #18291
KaravasilatorMemberΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη τη παρέα, ονομάζομαι Νίκος και είμαι από Αθήνα, εδώ και ένα χρόνο έχω φάει κολληματάκι με επιτραπέζια, τα τελευταία χρόνια γενικά με έχει πιάσει κι εμένα η 90s νοσταλγία (σαν παιδί των 90ς κι εγώ), συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε σε site και forum, θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου όσο και να μάθω πράγματα!
24/12/2015 at 7:41 pm #18292
boomerParticipantΓεία σου Νίκο και καλωσόρισες στην παρέα του epitrapaizoume!! Καλές γιορτές και σε σένα!!
24/12/2015 at 9:29 pm #18293
KaravasilatorMember@boomer » Πέμ Δεκ 24, 2015 10:41 pm wrote:
Γεία σου Νίκο και καλωσόρισες στην παρέα του epitrapaizoume!! Καλές γιορτές και σε σένα!!
καλώς σας βρήκα φίλε boomer, πρέπει να έχουμε γνωριστεί και από το retromaniax αν δε κάνω λάθος..
25/12/2015 at 9:31 am #18294
petros papitsisParticipantΚαλημέρα στην παρέα.. Χρόνια πολλά με υγεία πανω απο όλα. Να χαιρετήσω και εγω τον Νίκο καλος ήρθες στην παρεα του επιτραπεζουμε. Οτιδήποτε απορία έχεις μην δυστασης να ρωτήσεις. ( ο φίλος μου ο Αχιλλέας που έχει χαθεί????? 😀 )
25/12/2015 at 10:36 am #18295
KaravasilatorMember@petros papitsis » Παρ Δεκ 25, 2015 12:31 pm wrote:
Καλημέρα στην παρέα.. Χρόνια πολλά με υγεία πανω απο όλα. Να χαιρετήσω και εγω τον Νίκο καλος ήρθες στην παρεα του επιτραπεζουμε. Οτιδήποτε απορία έχεις μην δυστασης να ρωτήσεις. ( ο φίλος μου ο Αχιλλέας που έχει χαθεί????? 😀 )
καλώς σας βρήκα φίλε Πέτρο, χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο, με υγεία και αγάπη πάνω απ’ όλα!
25/12/2015 at 1:15 pm #18296
boomerParticipant@Karavasilator » Παρ Δεκ 25, 2015 12:29 am wrote:
@boomer » Πέμ Δεκ 24, 2015 10:41 pm wrote:
Γεία σου Νίκο και καλωσόρισες στην παρέα του epitrapaizoume!! Καλές γιορτές και σε σένα!!
καλώς σας βρήκα φίλε boomer, πρέπει να έχουμε γνωριστεί και από το retromaniax αν δε κάνω λάθος..
Ναι όντως!! Εκεί γράφω 6 χρόνια περίπου και κάνω παρουσιάσεις σε ρετρό παιχνίδια από το 1995 και πριν.
26/12/2015 at 5:41 pm #18297
VitaKapaParticipant@Karavasilator » Πέμ Δεκ 24, 2015 2:06 pm wrote:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη τη παρέα, ονομάζομαι Νίκος και είμαι από Αθήνα, εδώ και ένα χρόνο έχω φάει κολληματάκι με επιτραπέζια, τα τελευταία χρόνια γενικά με έχει πιάσει κι εμένα η 90s νοσταλγία (σαν παιδί των 90ς κι εγώ), συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε σε site και forum, θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου όσο και να μάθω πράγματα!
Καλησπερα Νικο και καλωσηλθες και επι της ευκαιριας Χρονια Πολλα με υγεια ευτυχια και φυσικα πολλες πολλες παρτιδες :meeple:
Ευχαριστουμε για τα καλα λογια και ευχομαι να ακουμε συχνα και τις δικιες σου εμπειριες και αποψεις μεγαλωνοντας ετσι την παρεα μας. Εξαλλου μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων και καταφερνουμε ολοι μας να μαθαινουμε περισσοτερα για αυτο το χομπι που ολοι εδω τοσο αγαπαμε. Και παλι καλωσηλθες
smiless
27/12/2015 at 2:20 am #18298
KaravasilatorMember@boomer » Παρ Δεκ 25, 2015 4:15 pm wrote:
@Karavasilator » Παρ Δεκ 25, 2015 12:29 am wrote:
@boomer » Πέμ Δεκ 24, 2015 10:41 pm wrote:
Ναι όντως!! Εκεί γράφω 6 χρόνια περίπου και κάνω παρουσιάσεις σε ρετρό παιχνίδια από το 1995 και πριν.
αυτά είναι, keep it real!
@VitaKapa wrote:
@Karavasilator » Πέμ Δεκ 24, 2015 2:06 pm wrote:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη τη παρέα, ονομάζομαι Νίκος και είμαι από Αθήνα, εδώ και ένα χρόνο έχω φάει κολληματάκι με επιτραπέζια, τα τελευταία χρόνια γενικά με έχει πιάσει κι εμένα η 90s νοσταλγία (σαν παιδί των 90ς κι εγώ), συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε σε site και forum, θα χαρώ πολύ να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου όσο και να μάθω πράγματα!
Καλησπερα Νικο και καλωσηλθες και επι της ευκαιριας Χρονια Πολλα με υγεια ευτυχια και φυσικα πολλες πολλες παρτιδες :meeple:
Ευχαριστουμε για τα καλα λογια και ευχομαι να ακουμε συχνα και τις δικιες σου εμπειριες και αποψεις μεγαλωνοντας ετσι την παρεα μας. Εξαλλου μεσα απο την ανταλλαγη αποψεων και καταφερνουμε ολοι μας να μαθαινουμε περισσοτερα για αυτο το χομπι που ολοι εδω τοσο αγαπαμε. Και παλι καλωσηλθες
smiless
καλώς σας βρήκα, χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε, συνεχίστε έτσι!
12/01/2016 at 6:26 pm #18299
peterdnxsParticipantKαλησπέρα.
Αν και έχω κάνει την πρώτη μου δημοσίευση εδώ και αρκετό καιρό θα ήθελα να γνωριστώ καλύτερα σε εσάς.
Με λένε Πέτρο , είμαι από την όμορφη Σύρο και όπως συμβαίνει σχεδόν με όλου σας, παίζω απο μικρός με επιτραπέζια.
Από τότε που πήγα για σπουδές μέχρι τα 28 είχα κάνει ένα διάλειμμα παίζοντας σπάνια. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως έχει μπει για τα καλά το μικρόβιο μέσα μου.
Το μόνο που σκέφτομαι μετά την δουλειά είναι το πότε θα κανονίσω με την παρέα να βρεθούμε να παίξουμε. Έχω στην συλλογή μου το 7 wonders με όλα τα expantion το jungle speed,time’s up,hanabi,mensa,ιστορίες μυστηρίου και το just 4 fun το οποίο το κατασκεύασα μόνος μου. Σας έχω κάνει αναρτήσεις στο σχετικό topic. Θέλω να πάρω αρκετά ακόμα παιχνίδια που μου έχουν μπει στο μάτι αλλά όλα με τον καιρό τους…..
Χάρηκα πολύ που έχω μπει στην παρέα σας!!! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια