Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Epitrapaizoume › Ας γνωριστούμε καλύτερα…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11/01/2014 at 4:20 pm #18270
VitaKapaParticipant@didie » Σάβ Ιαν 11, 2014 1:50 am wrote:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά ,εύχομαι σε όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολύ παιχνίδι.
Είμαι ο Στέλιος λοιπόν πολύ καινούργιος στο χώρο των επιτραπεζίων αλλά μαγεμένος σίγουρα.
Έχω έναν γιο τον Ορφέα που είναι 7 χρονών και εδώ και περίπου ένα 3-4 μήνες με δική μου πρωτοβουλία.του συλλόγου αλλά και βοήθεια από μέλη του Forum (Γιαννη-vidaldo δεν ξανακάνω λάθος το nick) στο σχολείου του μικρού εντάξαμε τα επιτραπέζια σαν δραστηριότητα για τα παιδιά.Επόμενο βήμα για μένα θα ήταν όλο και περισσότερα παιδιά στην ηλικία του γιου μου ή και μεγαλύτερα να γνωρίσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο ακόμα και μέσα από το σχολείο τους.
:meeple:
Καλησπέρα και από εμένα Γιάννη 🙂 και καλωσήλθες στην παρέα μας smiles
Να σου ζήσει ο μικρός, να τον χαίρεσαι και συγχαρητήρια που επιλέγεις να βάλεις
το επιτραπέζιο παιχνίδι στην ζωής σου και ακόμα πιο σημαντικά στην ζωή του μικρού
είναι απίστευτο πόσα οφέλη υπάρχουν αλλά είμαι σίγουρος ότι αφού είστε σε επαφή
με τον Γιάννη (Vidaldo) είσαι σε πάρα πολύ καλά χέρια μιας και είναι ειδικός σε τέτοια θέματα :thumbsup:οτιδήποτε χρειαστείς στο μέλλον μη διστάσεις να μας την ποστάρεις και γιατί όχι αν έχεις όρεξη να ξεκινήσεις κάποιο
νέο Θέμα τύπου Ειτραπέζιο και Παιδιά – Γονείς , εγώ προσωπικά και είμαι σίγουρος και άλλοι θα χαρούμε να το παρακολουθούμε
να συζητάμε για διάφορα θέματα γύρω από αυτή την μαγική σχέσηΚαλή αρχή και πάλι και χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας
15/01/2014 at 8:50 pm #18271
imported_vidaldoMember@didie » Σάβ Ιαν 11, 2014 1:50 am wrote:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά ,εύχομαι σε όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολύ παιχνίδι.
Είμαι ο Στέλιος λοιπόν πολύ καινούργιος στο χώρο των επιτραπεζίων αλλά μαγεμένος σίγουρα.
Έχω έναν γιο τον Ορφέα που είναι 7 χρονών και εδώ και περίπου ένα 3-4 μήνες με δική μου πρωτοβουλία.του συλλόγου αλλά και βοήθεια από μέλη του Forum (Γιαννη-vidaldo δεν ξανακάνω λάθος το nick) στο σχολείου του μικρού εντάξαμε τα επιτραπέζια σαν δραστηριότητα για τα παιδιά.Επόμενο βήμα για μένα θα ήταν όλο και περισσότερα παιδιά στην ηλικία του γιου μου ή και μεγαλύτερα να γνωρίσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο ακόμα και μέσα από το σχολείο τους.
:meeple:
Καλώς ήρθες και εδώ Στέλιο. Ευχαριστώ για την αναφορά σου. Το έμαθες το nick τώρα. 😛
Αγαπώ τα επιτραπέζια και τα παιδιά εννοείτε, αφού δουλεύω και μαζί τους.
Βρήκα ένα άτομο που αγαπά και τα δύο το ίδιο και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να βοηθήσω με ιδέες και συμβουλές κυρίως για να το υλοποιήση.
Τα μπράβο ανήκουν στον ίδιο τον Στέλιο.Κάτι που μου ήρθε τώρα. Αν θές Στέλιο να έρθουμε ένα Σάββατο που το οργανώνεις εκεί με τα παιδιά και να παίξουμε μαζί τους να βγάλουμε φωτογραφίες και να το κάνουμε θέμα στο περιοδικό με αναφορά του σχολείου και δικιά σου η του συλλόγου γονέων του σχολείου.
Απλά εσύ θα μας δώσεις το οκ. Αν όλοι οι γονείς είναι εντάξει με αυτό κτλπ. Είμαι πρόθημος να δωρίσω (μέσω του επιτραπέζουμε) και ένα επιτραπέζιο στην βιβλιοθήκη του συλλόγου όταν γίνει αυτό το event.Βαγγέλη τώρα μου ήρθε συγνώμη για την πρωτοβουλία νομίζω θα σου αρέσει και εσένα 🙂
16/01/2014 at 10:19 am #18272
VitaKapaParticipantΕννοείται ότι μου αρέσει 🙂
και αξίζουν πολλά μπράβο στο Στέλιο για την προσπάθεια που κάνει!!! Να οργανωθούμε και με τον Στέλιο και να το κανονίσουμε μέσα στο ερχόμενο διάστημα :meeple:23/01/2014 at 9:07 pm #18273
didieMemberΠαιδιά σας ευχαριστώ και τους δύο για τα καλά σας λόγια.
Την ιδέα την βρίσκω καταπληκτική !!!όποτε θέλετε μέσα στο επόμενο διάστημα με χαρά μας να σας δούμε και από το σχολείο μας.Αυτό που σκέφτηκα και θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 29/01 είναι το παρακάτω…
Είναι η αφίσα που θα αναρτηθεί στο blog του σχολείου και στον πίνακα ανακοινώσεων.
ΣΤΟ 101ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!
Την Τετάρτη 29/01 στις 18:00 ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 101ου Δημοτικού σχολείου Αθήνας προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας για ένα δίωρο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών!!!
Είσοδος ελεύθερη για παιδιά & γονείς !
Παιχνίδι λοιπόν για παιδιά και γονείς!!!!
25/01/2014 at 4:56 pm #18274
imported_vidaldoMember@didie » Παρ Ιαν 24, 2014 12:07 am wrote:
Παιδιά σας ευχαριστώ και τους δύο για τα καλά σας λόγια.
Την ιδέα την βρίσκω καταπληκτική !!!όποτε θέλετε μέσα στο επόμενο διάστημα με χαρά μας να σας δούμε και από το σχολείο μας.Αυτό που σκέφτηκα και θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 29/01 είναι το παρακάτω…
Είναι η αφίσα που θα αναρτηθεί στο blog του σχολείου και στον πίνακα ανακοινώσεων.
ΣΤΟ 101ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!
Την Τετάρτη 29/01 στις 18:00 ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 101ου Δημοτικού σχολείου Αθήνας προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας για ένα δίωρο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών!!!
Είσοδος ελεύθερη για παιδιά & γονείς !
Παιχνίδι λοιπόν για παιδιά και γονείς!!!!
Τέλειο ακούγετε εύχομαι να πάει καλά. Άντε να οργανώσουμε να έρθουμε να έρθουμε ένα σάββατο…
25/01/2014 at 6:06 pm #18275
VitaKapaParticipantΚαλή αρχή Στέλιο 🙂 Μπράβο πολύ καλή πρωτοβουλία
plus 108/04/2014 at 3:05 pm #18276
farothMemberκαλως σας βρηκα και εγω… λογω φορτου εργασιας δεν ειχα μπει καποιον καιρο αλλα καιρος να συστηθω και εγω . πλεον ρεπο που θα εχω θα μπαινω ποιο συχνα και εγω 🙂 λεγομαι θοδωρης γεωργιου και γραφω την στηλη ρολοι φτιαγμενοι απο μελανι για τα rpg..
08/04/2014 at 5:00 pm #18277
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@faroth » Τρί Απρ 08, 2014 6:05 pm wrote:
καλως σας βρηκα και εγω… λογω φορτου εργασιας δεν ειχα μπει καποιον καιρο αλλα καιρος να συστηθω και εγω . πλεον ρεπο που θα εχω θα μπαινω ποιο συχνα και εγω 🙂 λεγομαι θοδωρης γεωργιου και γραφω την στηλη ρολοι φτιαγμενοι απο μελανι για τα rpg..
Καλως τον θοδωρη μας!καλως ηρθες στην παρεα του φορουμ! 2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup
10/04/2014 at 8:21 am #18278
petros papitsisParticipantΓεια σου Θοδωρή. καλος ηρθες στην παρεα, εμεις τα ειπαμε και απο κοντά στο playstories. :thumbsup: 😀
23/01/2015 at 7:39 pm #18279
GamerJunkieMemberΚαλησπέρα παιδία μόλις γράφτηκα στο forum και ο λόγος ειναι επειδή τρελένομαι για επιτραπέζια οπως και εσείς φαντάζομαι 🙂 . μέσα απο το forum ελπίζω να κάνω νέους φίλους και γνωριμιές και να παίξουμε επιτραπέζια. το αγαπημένο μου επιτραπέζιο είναι το Game of thrones ( second edition) και ειμαι fan τον πολυπλοκων επιτραπέζιων , οσο πιο δύσκολο τοσο πιο πολύ θα μου αρέσει.Αυτα! xaxaxaxaxa
23/01/2015 at 9:43 pm #18280
VitaKapaParticipantκαλωσήλθες στην παρέα μας 🙂 ελπίζουμε να περάσεις καλά και να μοιραστείς μαζί μας όπως και εμείς εμπειρίες και εντυπώσεις από ότιδήποτε γύρω από τα επιτραπέζια παιχνίδια 🙂
Αύριο έχουμε συνάντηση ανοικτή για όποιον ενδιαφέρεται, όπως και σχεδόνα κάθε Σάββατο απο τις 16:00 όπου διάφορεοι φίλοι μαζευόμαστε και παίζουμε πολλέ φορές μέχρι τα ξημερώματα :meeple:
σου στέλνω μήνυμα προσωπικό με λεπτομέρειες
και πάλι καλωσήλθες
smiless07/05/2015 at 7:26 pm #18281
boomerParticipantΓεια σας κι από μένα! Μανώλη με λένε είμαι 37 και ασχολούμαι με το επιτραπέζιο από 8 χρονών περίπου και ξεκίνησα ( όπως όλοι φαντάζομαι) με τα κλασικά φιδάκι, γκρινιάρης, ντάμα, σκάκι κτλ!! Στη συνέχεια ασχολήθηκα με παιχνίδια της ΜΒ και PARKER που μεσουρανούσαν στις αρχές των 90ς όπως το Κερδίστε Χάνοντας, το Μυστήρια στο Πεκίνο, τη Σταυροφορία στο Διάστημα, το λατρεμένο Heroquest και πολλά άλλα!! Μετά από μια περίοδο αποχής, ξεκίνησα σιγά σιγά με τον αδερφό μου, να δημιουργούμε μια συλλογή από συλλεκτικά παιχνίδια των 90ς, με αρκετό ψάξιμο αλλά και πολύ δόση τύχης! Σε πολλά απ’ αυτά έχω κάνει και reviews στο forum του retromaniax, στην ενότητα με τα επιτραπέζια!!
Πέρα απ’ αυτά όμως ψαχνόμαστε και για καινούριες προτάσεις με τη βοήθεια του epitrapaizoume και του bgg! Θα έλεγα είμαι περισσότερο φαν των eurogames χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κοιτάω και παραπέρα!! Κάποια από τα αγαπημένα μου παιχνίδια απ’ το σύνολο είναι το Carcassonne, το Heroquest, το Pandemic, το Hanabi, το Village το Targi, το Friday κα. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι και με διάφορες κατασκευές, αξεσουάρ όπως cart holders, dice trays, αποθηκευτικούς χώρους στα κουτιά (αν χρειάζεται κάποιο) κτλ, έτσι ώστε να κάνω τη διαδικασία στο παίξιμο πιο ευχάριστη!!
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την ομάδα του Βαγγέλη για την προσπάθεια που κάνει και εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ να συζητάμε για το αγαπημένο μας hobby για χρόνια!!07/05/2015 at 8:14 pm #18282
petros papitsisParticipantΚαλός ηρθες στην παρέα Μανώλη. :thumbsup: οτι χρειαστείς μην δυστασης να ρωτήσεις εδω η παρέα είναι στην διάθεση σου smileee
07/05/2015 at 8:54 pm #18283
boomerParticipantΕυχαριστώ Πέτρο!! Από απορίες δόξα το Θεό χαχαχ!!! Θα τα πούμε και στη συνέχεια!! :thumbsup:
08/05/2015 at 6:34 am #18284
VitaKapaParticipantΚαλωσήλθες Μανώλη στην παρέα μας και σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια :meeple: να σαι καλά
και εγώ.έχω αδυναμία στα eurogames οποτε θα μοιραζόμαστε και εμπειρίες και γνώμες μαζί και με τα άλλα παιδιά.
Αναπομονούμε για τα μελοντικά review και τις αποψεις σου, μιας και αυτές οι συζητήσεις μας βοηθάνε όλους αλλα και μας δημιουργούν ακόμα περισσότερο όρεξη για παιχνίδι!!!
Σκέψου σήμερα περιμένω πως και πως να τελειωσει η μέρα για να ξεκινήσει αλλο ένα gaming ΣΚ
smiless -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια