Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Epitrapaizoume › Ας γνωριστούμε καλύτερα…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
23/12/2013 at 4:40 pm #18255
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 4:54 pm wrote:
πολλα γνωριμα ψευδωνυμα βλεπω εδω και μ αρεσει……ελπιζω να μεγαλωσει κι αλλο η παρεα!!
Βαγγελης λεγομαι απο πειραια.οι ασχολιες μου???? μπασκετ και φυσικα το επιτραπεζιο!ημουν απο παλια λατρης των επιτραπεζιων αλλα τα τελευταια 2 χρονια ειναι που εχω επιστρεψει!!!!!Δυστυχως οι παρτιδες μου περιοριζονται se 1 αντε 2 μερες την εβδομαδα (μπορει και καθολου 😥 ) η συλλογη μου ειναι μικρη 30 παιχνιδια περιπου(35 με τις επεκτασεις)Χαρηκα φιλε Βαγγελη…Ελπιζω να γνωριστουμε κι απο κοντα καποτε…χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Μωρη παιχτουρα βρες ενα σαβκο για αρχοντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 2thumbsup
23/12/2013 at 8:01 pm #18256
matsasParticipant@garif » Δευτ Δεκ 23, 2013 7:40 pm wrote:
@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 4:54 pm wrote:
πολλα γνωριμα ψευδωνυμα βλεπω εδω και μ αρεσει……ελπιζω να μεγαλωσει κι αλλο η παρεα!!
Βαγγελης λεγομαι απο πειραια.οι ασχολιες μου???? μπασκετ και φυσικα το επιτραπεζιο!ημουν απο παλια λατρης των επιτραπεζιων αλλα τα τελευταια 2 χρονια ειναι που εχω επιστρεψει!!!!!Δυστυχως οι παρτιδες μου περιοριζονται se 1 αντε 2 μερες την εβδομαδα (μπορει και καθολου 😥 ) η συλλογη μου ειναι μικρη 30 παιχνιδια περιπου(35 με τις επεκτασεις)Χαρηκα φιλε Βαγγελη…Ελπιζω να γνωριστουμε κι απο κοντα καποτε…χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Μωρη παιχτουρα βρες ενα σαβκο για αρχοντα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 2thumbsup
ειμαι ντροπαλος δεν ξερω αν θα μπορεσω ………….αυτο το σκ εχω την σχολη(σχολη προπονητων)!!!αν ειναι να γινει τιποτα μετα τις 3 θα μπορω!!
23/12/2013 at 9:10 pm #18257
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 11:01 pm wrote:
@garif » Δευτ Δεκ 23, 2013 7:40 pm wrote:
@matsas » Δευτ Δεκ 23, 2013 4:54 pm wrote:
ειμαι ντροπαλος δεν ξερω αν θα μπορεσω ………….αυτο το σκ εχω την σχολη(σχολη προπονητων)!!!αν ειναι να γινει τιποτα μετα τις 3 θα μπορω!!
Καλα ρε φιλε δεν ειπα αυτο υποχρεωτικα…Ενα σαβκο που θα σαι free στειλε νωριτερα να κανονισουμε τπτ…Αντε γιατι σκονιζεται το παιχνιδακι… 😀
23/12/2013 at 11:30 pm #18258
matsasParticipantναι ρε πλακα κανω yioupi yioupi !!!!
θα γινει του αρχοντα……..μην νομιζεις και γω 2 φορες το εχω παιξει αντε και μια μονος μου tongue !!!!!24/12/2013 at 8:55 am #18259
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Τρί Δεκ 24, 2013 2:30 am wrote:
ναι ρε πλακα κανω yioupi yioupi !!!!
θα γινει του αρχοντα……..μην νομιζεις και γω 2 φορες το εχω παιξει αντε και μια μονος μου tongue !!!!!Μονος σου;;;και τελικα;;;κερδισες;;; 😀 εγω σχεδον το χω ξεχασει…πικρα
25/12/2013 at 12:00 pm #18260
matsasParticipant@garif » Τρί Δεκ 24, 2013 11:55 am wrote:
@matsas » Τρί Δεκ 24, 2013 2:30 am wrote:
θα γινει του αρχοντα……..μην νομιζεις και γω 2 φορες το εχω παιξει αντε και μια μονος μου tongue !!!!!Μονος σου;;;και τελικα;;;κερδισες;;; 😀 εγω σχεδον το χω ξεχασει…πικρα
ασε φιλε εγινε μεγαλη μαχη……το παλεψε πολυ η συντροφια!!!!μην φοβασαι το θυμαμαι εγω ……………… smiless
25/12/2013 at 2:26 pm #18261
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Τετ Δεκ 25, 2013 3:00 pm wrote:
@garif » Τρί Δεκ 24, 2013 11:55 am wrote:
@matsas » Τρί Δεκ 24, 2013 2:30 am wrote:
ασε φιλε εγινε μεγαλη μαχη……το παλεψε πολυ η συντροφια!!!!μην φοβασαι το θυμαμαι εγω ……………… smiless
2thumbsup 2thumbsup 2thumbsup
28/12/2013 at 5:45 pm #18262
imported_vidaldoMemberΟλοι οι τρελοι με το hobby γνωριζομαστε λιγο πολυ Βαγγελη.Εννοειτε οποτε κανονησετε και μπορω για παιχνιδι ειμαι μεσα.
29/12/2013 at 1:08 am #18263
VitaKapaParticipantΩραία μπορούμε να στήσουμε το Francis που και εσυ και τα παδιά θέλουν να το δοκιμάσουν 🙂
29/12/2013 at 7:43 am #18264
imported_vidaldoMemberΑπανταγα σε ενα προηγουμενο post του matsa αλλα δεν πειραζει.Το παιξατε το drake και ας εβλεπα εγω. 🙂
29/12/2013 at 10:51 am #18265
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΑ ρε παιδια ειλικρινα θα ηθελα να ειχα τον χρονο να επαιζα κι εγω κατι καθε μερα κι οχι να περιμενω μια κυριακη για να παιξω 2-3 παιχνιδια κι αυτα με το αγχος της ωρας….
29/12/2013 at 11:52 am #18266
VitaKapaParticipantεξάλλου garif ένα παιχνίδι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα
smiless29/12/2013 at 9:13 pm #18267
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Κυρ Δεκ 29, 2013 2:52 pm wrote:
εξάλλου garif ένα παιχνίδι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα
smilessΕτσι ακριβως ειναι αλλα ας οψεται το αγχος και το τρεξιμο…Ρημαδα κοινωνια…Τεσπα ανυπομονω να σας γνωρισω παιδια!Cu soon… 😉
10/01/2014 at 10:50 pm #18268
didieMemberΚαλησπέρα σε όλα τα παιδιά ,εύχομαι σε όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολύ παιχνίδι.
Είμαι ο Στέλιος λοιπόν πολύ καινούργιος στο χώρο των επιτραπεζίων αλλά μαγεμένος σίγουρα.
Έχω έναν γιο τον Ορφέα που είναι 7 χρονών και εδώ και περίπου ένα 3-4 μήνες με δική μου πρωτοβουλία.του συλλόγου αλλά και βοήθεια από μέλη του Forum (Γιαννη-vidaldo δεν ξανακάνω λάθος το nick) στο σχολείου του μικρού εντάξαμε τα επιτραπέζια σαν δραστηριότητα για τα παιδιά.Επόμενο βήμα για μένα θα ήταν όλο και περισσότερα παιδιά στην ηλικία του γιου μου ή και μεγαλύτερα να γνωρίσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο ακόμα και μέσα από το σχολείο τους.
:meeple:
11/01/2014 at 9:09 am #18269
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@didie » Σάβ Ιαν 11, 2014 1:50 am wrote:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά ,εύχομαι σε όλους μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολύ παιχνίδι.
Είμαι ο Στέλιος λοιπόν πολύ καινούργιος στο χώρο των επιτραπεζίων αλλά μαγεμένος σίγουρα.
Έχω έναν γιο τον Ορφέα που είναι 7 χρονών και εδώ και περίπου ένα 3-4 μήνες με δική μου πρωτοβουλία.του συλλόγου αλλά και βοήθεια από μέλη του Forum (Γιαννη-vidaldo δεν ξανακάνω λάθος το nick) στο σχολείου του μικρού εντάξαμε τα επιτραπέζια σαν δραστηριότητα για τα παιδιά.Επόμενο βήμα για μένα θα ήταν όλο και περισσότερα παιδιά στην ηλικία του γιου μου ή και μεγαλύτερα να γνωρίσουν αυτόν τον μαγικό κόσμο ακόμα και μέσα από το σχολείο τους.
:meeple:
Καλημερα στελιο και καλη χρονια και σε σενα!Ειμαι ο Αχιλλεας απο ζωγραφου.Καλως ηρθες στην παρεα μας και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Πραγματικα μπραβο και σε σενα και στον Γιαννη για την κινηση που κανατε την βρισκω εξαιρετικη!!!Πραγματικα συγχαρητηρια παιδια!!!Συνεχιστε οσο μπορειτε και μυηστε ολους τους μικρους μας φιλους σε αυτο το ομορφο χομπι.Απο την λιγη πειρα στα παιχνιδια που εχω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι αν ειναι ενας με το μικροβιο κι εχει υπομονη και θεληση τοτε μπορει πολυ ευκολα να το μεταδωσει σ αλλους καθως το θεμα αρεσει πολυ τελικα κι ας λενε καποιοι το αντιθετο!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια