Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Epitrapaizoume › Ας γνωριστούμε καλύτερα…
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
27/05/2013 at 8:04 pm #18240
michael_kMemberΩς wargamer μάλλον είμαι άλλη κατηγορία αλλά σαφώς ρέπω προς το ameritrash, παρόλο που παίζω απ’ όλα!
28/05/2013 at 9:32 am #18241
VitaKapaParticipant@michael_k wrote:
Ως wargamer μάλλον είμαι άλλη κατηγορία αλλά σαφώς ρέπω προς το ameritrash, παρόλο που παίζω απ’ όλα!
Σωστά άλλη τεράστια κατηγορία!!! Αυτή και αν έχει λαό και υποστηριχτές!!! 😎
28/05/2013 at 7:10 pm #18242
xodroolisParticipantΚαλησπέρα!
Λέγομαι Νίκος αλλά οι περισσότεροι με φωνάζουν Χοντρούλη και κάνουν τους γύρο να απορούν.Ασχολούμαι με τα (πιο ψαγμένα) επιτραπέζια από το 2004, ενώ το σημείο καμπής είναι το 2009 οπότε και σταμάτησα να είμαι lurker και άρχισα την ενεργή συμμετοχή στο greekguild.gr. Η συλλογή μου ανέρχετε στα περίπου 70 διαφορετικά παιχνίδια, κυρίως family και strategic παιχνίδια.
Δουλεύω στην Κάισσα και συγκεκριμένα στο Κάισσα Cafe ως παιχνιδογνώστης αλλά και ως διορθωτής των κανόνων για τα νέα παιχνίδια.
Επισκέπτομαι την Essen Spiel κάθε χρόνο ως συνεργάτης της Artipia games.Προσφάτως έκανα το πρώτο μου εγχείρημα σχεδιασμού επιτραπέζιου και παρουσίασα το Mess Machine στον 4ο διαγωνισμό Ελλήνων σχεδιαστών επιτραπεζίων με σχετική επιτυχία.
Μου αρέσει να γράφω reviews για τα παιχνίδια που μου αφήνουν καλή εντύπωση. Αυτή η τελευταία δραστηριότητα με ώθησε να ασχοληθώ περισσότερο με το epitrapaizoume.gr και ειδικότερα με το περιοδικό του που ελπίζω να βρίσκω πάντα τη διάθεση για να συμμετέχω σε κάθε νέο τεύχος του.
Καλή συνέχεια!
29/05/2013 at 6:33 am #18243
VitaKapaParticipant@xodroolis » Τρί Μάιος 28, 2013 10:10 pm wrote:
Καλησπέρα!
Λέγομαι Νίκος…Καλωσήλθες στο forum Νίκο :meeple:
…και να προσθέσω σε όλα αυτά που μοιράστηκε μαζί μας ο Νίκος, ότι είχα την ευκαιρία και χαρά να παίξω και να
δοκιμάσω το Mess Machine στον 4ο Διαγωνισμό Σχεδίασης
Επιτραπέζιων Παιχνιδιών του GrEEK Guild και μου άφησε τις
καλύτερες εντυπώσεις!!! Εύχομαι σύντομα να το δούμε τυπωμένο στα ράφια των καταστημάτων :thumbsup:02/06/2013 at 9:28 am #18244
SiromistParticipantΧελο! Μπαμπης αρρωστος eurogamer εκ Θεσσαλονικης!
23/07/2013 at 11:38 am #18246
PumaMemberΚαλησπέρα και από μένα! Λέγομαι Σπύρος Παπαδημητρίου και είμαι από την Αθήνα. Το λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, προσπαθώ να τον αξιοποιώ ψάχνοντας και διαβάζοντας για επιτραπέζια. Ο λόγος που το κάνω είναι ότι ασχολούμαι με προγραμματισμό και μου αρέσει πολύ να δίνω “σάρκα και οστά” σε ένα επιτραπέζιο μέσα από την οθόνη του υπολογιστή (και στην πορεία ίσως και του smartphone / tablet). Αν και προσωπικά θεωρώ ότι τα επιτραπέζια δεν μπορούν να αντικατασταθούν επάξια από τα αντίστοιχα digital games. Ωστόσο, ήδη έχω υλοποιήσει σε έκδοση flash τα Υπερατού, Μάντεψε Ποιος, Κυκλοφοριακή Αγωγή και ένα όχι τόσο γνωστό που λέγεται True Soccer Hero. Μέσα από το site του epitrapaizoume διαβάζω, ενημερώνομαι και ήδη έχω κάποιες σκέψεις για την επόμενη υλοποίηση 🙂
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν 🙂
23/07/2013 at 6:14 pm #18245
VitaKapaParticipant@Puma wrote:
Καλησπέρα και από μένα! Λέγομαι Σπύρος Παπαδημητρίου και είμαι από την Αθήνα. Το λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, προσπαθώ να τον αξιοποιώ ψάχνοντας και διαβάζοντας για επιτραπέζια. Ο λόγος που το κάνω είναι ότι ασχολούμαι με προγραμματισμό και μου αρέσει πολύ να δίνω “σάρκα και οστά” σε ένα επιτραπέζιο μέσα από την οθόνη του υπολογιστή (και στην πορεία ίσως και του smartphone / tablet). Αν και προσωπικά θεωρώ ότι τα επιτραπέζια δεν μπορούν να αντικατασταθούν επάξια από τα αντίστοιχα digital games. Ωστόσο, ήδη έχω υλοποιήσει σε έκδοση flash τα Υπερατού, Μάντεψε Ποιος, Κυκλοφοριακή Αγωγή και ένα όχι τόσο γνωστό που λέγεται True Soccer Hero. Μέσα από το site του epitrapaizoume διαβάζω, ενημερώνομαι και ήδη έχω κάποιες σκέψεις για την επόμενη υλοποίηση 🙂
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν 🙂
Καλωσήρθες Σπύρο 🙂 και συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά και το έργο που προσφέρεις
ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε παιχνιδάκια στην οθόνη μας δια χειρός Σπύρου
και επίσης μπράβο για την εκπαιδευτική διάσταση των παιχνιδιών!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια :meeple:24/07/2013 at 5:26 am #18247
PumaMemberΕυχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! 🙂
21/12/2013 at 8:44 am #18248
imported_vidaldoMemberΚαλησπέρα από και από εμένα. Λέγομαι Γιάννης Βιδάλης ή αλλιώς vidaldo και είπα να γράψω εδώ για να γνωριστώ με την παρέα. Ασχολούμαι με τα επιτραπέζια από μικρός, αλλά πιό συστηματικά εδώ και 4 χρόνια. Πλέον είμαι από τους τυχερούς που παίζουν σχεδόν καθημερινά και από τους άτυχους που έχουν την μανία της αγοράς. Πλέον έχω ξεπεράσει τα 300 επιτραπέζια στην συλλογή μου και αυτό δεν είναι καλό απαραίτητα. Αυτά για εμένα λοιπόν. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι.
21/12/2013 at 9:21 am #18249
VitaKapaParticipantΚαλωσήλθες Γιάννη Vidaldo στο φόρουμ μας :meeple:
Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Γιάννης πέρα από καλός μου φίλος, είναι τρομερή παρέα για gaming! Και προς μεγάλη μου χαρά αποφάσισε να γράφει και στο Επιτραπαίζουμε Magazine με την στήλη του “Στα δάχτυλα του ενός χεριού” όπου κάφε φορά παρουσιάσει μια 5άδα με ένα κοινό! Στο τεύχος που κυκλοφορεί μας μιλάει για 5 τθχερά παιχνίδια, ιδανικά και για τις γιορτές :thumbsup:Καλωσήλθες φίλε Γιάννη
welcome
21/12/2013 at 9:59 am #18250
imported_vidaldoMemberΚαλώς σας βρήκα Βαγγέλη. Ελπίζω να πάει καλά η στήλη και να αρέσει Τα λέμε το απόγευμα για gaming 🙂
21/12/2013 at 12:31 pm #18251
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλως ηρθες φιλε Γιαννη και πραγματικα συγχαρητηρια για την συλλογη σου!Να μαζευεις παιχνιδια να τα παιζεις οσο μπορεις και να τα προσεχεις σαν τα ματια σου!Αχιλλεας ονομαζομαι εγω απο το “εξωτικο Ζωγραφου”.
ΥΓ.Παρα πολυ καλη η στηλη σου Γιαννη πολυ καλη περιγραφη και πολυ καλη επιλογη παιχνιδιων!Ανυπ[ομονω για την επομενη 5αδα σου!22/12/2013 at 3:44 pm #18252
imported_vidaldoMemberΕυχαριστώ πολύ Αχιλλέα για τα καλά σου λόγια. Να είσαι καλά. Χαίρομαι που σου άρεσε η στήλη μου.
Κοντά είμαστε βλέπω (Ηλιούπολη εγώ) θα πρέπει να κανονιστεί κάποιο meeting για gaming 😛22/12/2013 at 8:13 pm #18253
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠραγματικα παιδια με μεγαλη μου ευχαριστηση!Κοντογειτονες ημαστε ολοι κι ο βαγγελης καλλιθεα βλεπω…Ανετα παιδια εγω προσωπικα σαβκα μπορω κατα 80% εαν θελετε και μπορειτε κι εσεις στειλτε μου να κανονισετε!!!
23/12/2013 at 1:54 pm #18254
matsasParticipantπολλα γνωριμα ψευδωνυμα βλεπω εδω και μ αρεσει……ελπιζω να μεγαλωσει κι αλλο η παρεα!!
Βαγγελης λεγομαι απο πειραια.οι ασχολιες μου???? μπασκετ και φυσικα το επιτραπεζιο!ημουν απο παλια λατρης των επιτραπεζιων αλλα τα τελευταια 2 χρονια ειναι που εχω επιστρεψει!!!!!Δυστυχως οι παρτιδες μου περιοριζονται se 1 αντε 2 μερες την εβδομαδα (μπορει και καθολου 😥 ) η συλλογη μου ειναι μικρη 30 παιχνιδια περιπου(35 με τις επεκτασεις) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια