τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 946 total)
  • Author
    matsas
    Participant

βαγγελη δεν ειναι αρκετα υπολογιστικο??????βγαζει θεμα η οχι??

VitaKapa
    Participant

κοίτα αν έχεις στην παρέα σου άτομα που τους αρέσει το analysis paralysis
    σίγουρα απόφυγε το, γιατί μπορεί κάποιος άνετα να το κάψει!!! Αν παίζεις
    φυσιολογικά είναι μια χαρά! Δείνει δυνατότητα να το παίξεις άπειρα υπολογιστικά
    αλλά για μένα έτσι ένα παιχνίδι χάνει τον παράγοντα διασκέδασης σίγουρα!!
    Το θέμα του το βγάζει σε λογικά πλαίσια για worker placement παιχνίδι,
    στο βαθμό που το βγάζει για παράδειγμακαι η λίθινη εποχή!!! Εμένα πάντως
    με άφησε πλήρως ικανοποιημένο, γιατί προσθέτουςν πολύ στο θέμα του
    τα γρανάζια που δένουν άριστα με τους μηχανισμούς ενός πολύ καλού eurogame
    ελπίζω να κατάφερα να σου περάσω τη γενική ιδέα παρά να σε μπέρδεψα 😀
    Εν κατακλείδι δεν υπάρχει περίπτωση να πω όχι σε παρτίδα Tzolk’in πλέον
    μιας και είναι τρομερό παιχνίδι, αλλά καταλαβαίνω ότι αν κάποιος το παίξει
    με “λάθος” παρέα δεν υπάρχει περίπτωση να το ευχαριστηθεί
    smiless

Λιγα πραγματα παλι αυτο το σαβκο αλλα τουλαχιστον ριξαμε μια καλη παρτιδα Mage wars με το καινουριο expansion druid vs necromancer το οποιο ειναι κι αυτο εξαιρετικο!!!Οσο για τα νεα spellbooks παιζει να ειναι τα καλυτερα απο τα 6 που κυκλοφορουν ως τωρα…

Σε καλά επίπεδα κινήθηκε η επιτραπέζια δραστηριότητα με παρτίδες από τα κάτωθι…

matsas
    Participant

εγω απ το κακο στο χειροτερο παω!!!!!!!!!!μια παρτιδα qwirkle και μιση love letter…………………………….

@matsas » 04 Φεβ 2014, 11:13 wrote:

εγω απ το κακο στο χειροτερο παω!!!!!!!!!!μια παρτιδα qwirkle και μιση love letter…………………………….

Θέλω να μου λύσεις μια απορία… Πώς παίζεται μισή παρτίδα Love Letter; tongue

VitaKapa
    Participant

χαχαχαχαχαχα αυτό και εγώ θέλω να το μάθω smileee

Bαγγελη(matsas) να υποθεσω οτι καπου εκει που σφαζοσασταν να παραδωσετε το γραμμα στη πριγκηπισσα και προσπαθουσατε να επικρατησει ο ενας εναντιον του αλλου αυτη η κουφαλα σας το εσκασε με το ομορφο πλουσιοπαιδο πανω στ ασπρο αλογο ε και παρατησατε την παρτιδα???Γυναικες φιλε τι να πεις… 😛 😆 😆

@garif » 05 Φεβ 2014, 23:58 wrote:

Bαγγελη(matsas) να υποθεσω οτι καπου εκει που σφαζοσασταν να παραδωσετε το γραμμα στη πριγκηπισσα και προσπαθουσατε να επικρατησει ο ενας εναντιον του αλλου αυτη η κουφαλα σας το εσκασε με το ομορφο πλουσιοπαιδο πανω στ ασπρο αλογο ε και παρατησατε την παρτιδα???Γυναικες φιλε τι να πεις… 😛 😆 😆

xaxaxaxa good post

matsas
    Participant

χαχχαχα κι ομως παιδιά γίνεται……ειχα την ιδέα να βαλω να κάτσει στο τραπέζι η μάνα μου. οποτε έχουμε εμενα την κοπέλα μου και την μάνα μου. ……….ειχα δοκιμάσει ξανα με επιτυχία ομως αλλα με παιχνίδι το qwirkle.
    Ξεκινάει λοιπον ο πρωτος γύρος τον οποίο και παίρνει η μανα δεύτερος γυρος η κοπελιά μου τρίτος εγω τέταρτο η μανα μου προηγείται δηλαδή και κάπου εκεί αποφασίζει δεν παιζω άλλο και σηκώνεται βρε κατσε κερδίζεις να τελειώσει τουλάχιστον τίποτα δεν άκουγε και μαζι μ αυτο σηκώθηκε και η γυναίκα βλέπετε δεν ειναι και πολυ του αθλήματος. ………εχω θέμα αφήστε τα. περνάω ενα δράμα.
    Να μην καταλαβαινουν οι δικοί σου την αναγκη σου αλλα και το χόμπι σου ειναι θέμα

@matsas » 06 Φεβ 2014, 11:15 wrote:

χαχχαχα κι ομως παιδιά γίνεται……ειχα την ιδέα να βαλω να κάτσει στο τραπέζι η μάνα μου. οποτε έχουμε εμενα την κοπέλα μου και την μάνα μου. ……….ειχα δοκιμάσει ξανα με επιτυχία ομως αλλα με παιχνίδι το qwirkle.
    Ξεκινάει λοιπον ο πρωτος γύρος τον οποίο και παίρνει η μανα δεύτερος γυρος η κοπελιά μου τρίτος εγω τέταρτο η μανα μου προηγείται δηλαδή και κάπου εκεί αποφασίζει δεν παιζω άλλο και σηκώνεται βρε κατσε κερδίζεις να τελειώσει τουλάχιστον τίποτα δεν άκουγε και μαζι μ αυτο σηκώθηκε και η γυναίκα βλέπετε δεν ειναι και πολυ του αθλήματος. ………εχω θέμα αφήστε τα. περνάω ενα δράμα.
    Να μην καταλαβαινουν οι δικοί σου την αναγκη σου αλλα και το χόμπι σου ειναι θέμα

😥 Ένα δάκρυ συμπαράστασης φίλε μου…

Αυτό το σαβ/κο είχαμε:

VitaKapa
    Participant

Αυτά είναι.μπράβο παιδιά.αυτό ήταν ένα σούπερ σαβκο με πολλές νέες γνωριμίες και πολύ παιχνίδι.επειδή γράφω απ τη δουλειά με κινητό δεν Θ ανεβάσω φώτο απλώς θα αναφέρω ότι παίξαμε γι άλλη μια φορά σπαρτακο,ξεπαρθενιασαμε το Αρχιπέλαγος και κλείσαμε με την ευχάριστη έκπληξη king and assasins

@Anakin » Δευτ Φεβ 10, 2014 2:04 am wrote:

Αυτό το σαβ/κο είχαμε:

Παναγιώτη αυτό το τραγιαν το βλέπω συχνά τι λέει;;τι στυλ είναι;;καλό;βαρύ;ευχαριστώ…

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.