τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 946 total)
  • Author
    matsas
    Participant

εχω καιρο να παιξω κατι ………….και μιας και με ειχε πιασει η εξαρτηση μου ειπα να μπω στο boardgamearena να παιξω ενα stone age να περασει η ωρα ομορφα!!!
    Παιχνιδι 4 παικτων ξεκιναει ολα μια χαρα.τυχαινε στην διαρκεια του παιχνιδιου να περνω τις καρτες που σου επιτρεπουν να ριξεις οσα ζαρια ειναι οι παικτες και να παρει ο καθενας απο ενα αγαθο.Ολα καλα στην αρχη μετα την 3η καρτα ο τελευταιος που επερνε με βαση την σειρα που ειχαμε αρχισε να κραζει…….οκ ζαρι ειναι αυτο λεω τι να κανεις!!! Στο επομενο αρχισε παλι να κραζει και να λεει πωωω θα χασω το παιχνιδι.δεν αντεξα κι απαντησα ευγενικα οτι τι να κανουμε εχει ζαρι το παιχνιδι…αυτος να επιμενει οχι θα χασω γιατι δεν εχω παρει τιποτα!!του γραφω οτι το να λεει κατι τετοιο δεν στεκει οκ οι αλλοι εχουν παρει κατι καλο αλλα οκ δεν μπορει να κριθει μια στρατηγικη απο το τι θα παρεις απο αυτες τις καρτες ειδικα οταν διαλεγεις και τελευταιος αλλα και παλι αν εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις μια τετοια καρτα και πιστευεις οτι ειναι τοοοοσο τρομερη διαλεξε την…Ναι καλα καταλαβατε πιο πολυ εγραφα παρα επαιζα και η πλακα ηταν οτι ο τυπος τα ειχε παει σουπερ…Ο τριτος παικτης(με βαση την σειρα που διαλεγαμε αγαθα) ξαφνικα (δεν ειχε ονομα χωρα τιποτα ολα κενα)αρχισε να υποστηριζει τον 4ο και καλα εχεις δικιο δεν πειραζει….Στις επομενες 2 δικες μ καρτες που πηρα και σε μια αλλη του επομενου απο μενα παικτη,ο 3ος παικτης φαντασμα εκανε κατι απιστευτο αφησε εργαλειο-εργαλειο-τροφη για τον 4ο………….κουλα πραγματα και να του γραφει να παρε και συ κατι…………………Για να μην κουρασω παραπανω το αποτελεσμα ηταν να χαλασω το απογευμα μου και σκεφτομουν πως θα αντιδρουσα αν κατι τετοιο ειχε γινει live!!!!!!!!!!!!!!! whattt whattt whattt whattt
    εγιναν κι αλλα κουφα στον πρωτελευταιο γυρο και στον τελευταιο και τελικα κερδισε ……………….χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

VitaKapa
    Participant

Μερικοι παιζουν για το ταξιδι και μερικοι για τον προορισμο! Εγω ποτε δεν εχω στεναχωρηθει/εκνευριστει οταν χανω! Μεσα στο παιχνιδι κανω οτι καλυτερο για να κερδισω αλλα στην τελικη σημασια εχει να περναμε καλα 🙂
    Καμια φορα πισω απο το δικτυο και σε ηλεκτρονικες μορφες οπως το πολυ καλο boardgamearena μερικοι θωρουν πιο ευκολο να βγαλουν εναν κακο ευατο δυστυχως! Αλλα στην επομενη φορα που θα παιξεις με την παρεα σου ουτε που θα σε νοιαζει πλεον 😉

boomer
    Participant

Nerds υπάρχουν παντού ρε παιδιά τι να κάνουμε; Πόσο μάλλον σε online παρτίδες που εμφανίζετε απρόσωπα ο καθένας και λέει ο,τι του κατέβει γιατί με αυτό τον τρόπο κάνει την πλάκα του. Ο σκοπός του επιτραπέζιου παιχνιδιού είναι αυτός ακριβώς που ανέφερε ο Βαγγέλης. Κάτι τέτοιοι τύποι δεν κάνουν για παρτίδες με παρέα έτσι απλά!
    Εγώ απ’ την άλλη, παρέλαβα πρόσφατα το Patchwork.

Ενα παιχνίδι που μου το είχε δείξει ο Βαγγέλης και είχα την περιέργεια να το δοκιμάσω λόγο της υψηλής θέσης που κατέχει στην κατηγορία των abstract. Πραγματικά με εντυπωσίασε. Απο τα καλύτερα 2 player που έχω παίξει ποτέ. Γρήγορο, συναρπαστικό μέχρι το τέλος , απίστευτα εθιστικό και με πολύ μεγάλο replayability. Θα ακολουθήσουν άπειρες παρτίδες!! Σκέφτομαι να πάρω και πλαστικά κουμπιά, έτσι για περισσότερο εφέ!!

Όντως, από τα καλύτερα “διπλά” το Patchwork, καλές παρτίδες! 2thumbsup

matsas
    Participant

@VitaKapa » Σάβ Αύγ 29, 2015 4:55 pm wrote:

Μερικοι παιζουν για το ταξιδι και μερικοι για τον προορισμο! Εγω ποτε δεν εχω στεναχωρηθει/εκνευριστει οταν χανω! Μεσα στο παιχνιδι κανω οτι καλυτερο για να κερδισω αλλα στην τελικη σημασια εχει να περναμε καλα 🙂
    Καμια φορα πισω απο το δικτυο και σε ηλεκτρονικες μορφες οπως το πολυ καλο boardgamearena μερικοι θωρουν πιο ευκολο να βγαλουν εναν κακο ευατο δυστυχως! Αλλα στην επομενη φορα που θα παιξεις με την παρεα σου ουτε που θα σε νοιαζει πλεον 😉

τα πειραγματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ειδικα σε παιχνιδι που εχει ζαρι νομιζω ειναι το αλατοπιπερο και γενικα σε ολα τα παιχνιδια!!!!δεν θα μπορουσα να ειμαι σ ενα τραπεζι μουγκα ακομη και στο ιντερνετ αν και απροσωπο μπορεις να εχεις μια απλη επικοινωνια…………και πολλες φορες ακομη και μεσο ιντερνετ μου εχουν τυχει παιδια με τα οποια γελαγαμε με τις ζαριες που ερχονταν!!!
    Τωρα το να χαλαστω για κατι που ειναι διασκεδαση η’ να βλεπω τον αλλον να γινεται ετσι πραγματικα δεν το καταλαβαινω,απλα ο τυπος μου εκανε απιστευτη εντυπωση!!!!!
    Το Boardgame arena ειναι παρα πολυ καλο σαιτ ιδανικο για να δοκιμασεις παιχνιδια που δεν εχεις boomer εχει και το TROYES μπες να το δοκιμασεις!!!!

boomer
    Participant

Βαγγέλη έκανα ένα λογαριασμό εκεί, έπαιξα και μια παρτίδα Stone Age. Το θέμα είναι πως όλη αυτή η διαδικασία με ανησυχεί, μήπως στην πορεία καταφύγω στην εύκολη λύση της ηλεκτρονικής μορφής, και μια παρτίδα από ”ιερή τελετή” παρέα με φίλους, καταντήσει τελικά μια άχαρη διαδικασία!! Τέλος πάντων, ας μην αρχίζω την κλάψα! Ας το δοκιμάσω για ένα διάστημα και βλέπουμε!!

matsas
    Participant

@boomer » Δευτ Αύγ 31, 2015 12:24 am wrote:

Βαγγέλη έκανα ένα λογαριασμό εκεί, έπαιξα και μια παρτίδα Stone Age. Το θέμα είναι πως όλη αυτή η διαδικασία με ανησυχεί, μήπως στην πορεία καταφύγω στην εύκολη λύση της ηλεκτρονικής μορφής, και μια παρτίδα από ”ιερή τελετή” παρέα με φίλους, καταντήσει τελικά μια άχαρη διαδικασία!! Τέλος πάντων, ας μην αρχίζω την κλάψα! Ας το δοκιμάσω για ένα διάστημα και βλέπουμε!!

δεν ξερω αν αναφερεσαι στον αλλον βαγγελη laughing αλλα απανταω εγω(ειμαι και γω βαγγελης βλεπεις)…..δεν υπαρχει περιπτωση να αντικαταστησει τους φιλους σου το αρενα!!!!!!καμια σχεση το ενα με το αλλο οποτε μην το φοβασαι!!!ειναι μια πολυ καλη λυση για να περασεις ομορφα (οχι οπως με την παρεα σου) μια ωριτσα με τα επιτραπεζια!!επισης μπορεις να δοκιμασεις και παιχνιδια που εχεις σκεφτει να αγορασεις(βλεπε TROYES………βασικα παρτο μην το σκεφτεσαι καν)
    Τωρα αυτο που ετυχε σε μενα δεν μ εχει ξανασυμβει ποτε!!!!!!!!!!
    Και μπορει να γινει ακομη καλυτερο αν πχ δεν μπορει να βρεθει η παρεα σου αλλα ειναι ο καθενας σπιτι του, συνδεση σκαιπ- ολοι στο αρενα στο ιδιο τραπεζι ιδιο παιχνιδι και ετοιμη η παρτιδα.Το εχω δοκιμασει και ηταν αρκετα διασκεδαστικο και πολυ πιο ευχαριστο.
    τι nick name εχεις???

boomer
    Participant

Ναι Βαγγέλη (Μάτσα) σε σένα αναφέρομαι! Θα το διευκρινίζω απ’ την επόμενη φορά γιατί υπάρχει κι ο Βήτακάπας!! χαχαχα
    Boomer78 είναι το νικ που έχω εκεί όπως και στο bgg. Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως είναι και μια καλή ευκαιρία να εκπαιδευτώ σε διάφορα παιχνίδια αλλά και να γνωρίσω κάποια που με ενδιαφέρουν! Μπας και γνωρίζεις αν υπάρχουν κανόνες του TROYES στα Ελληνικά;

matsas
    Participant

δυστυχως οχι δεν εχει ελληνικους κανονες καπου για το TROYES!!!!!!

boomer
    Participant

Κρίμα που τους έχει ξεφύγει! Δεν γνωρίζω πολλά για το Troyes αλλά αν κρίνω από το ταμπλό και τα contents που έχει, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!! Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω! Το καλό είναι πως δεν έχει κείμενο μέσα. Θα το παλέψω μόνος μου ή και θα ζητήσω βοήθεια από κανένα φίλο!

VitaKapa
    Participant

Παιξαμε το ΣΚ το Age of Discovery που ουσιαστικα ειναι η νεα εκδοση του Age of Empires με πολυ καλυτερα περιεχομενα και το Builders expansion included. Πολυ καλο worker placement με εκπληκτικα περιεχομενα και ομορφο γρηγορο Gameplay ενω το action warfare δινει εντονη αλληλεπιδραση αναμεσα ατους παικτες. Τραβηξαμε και Video για το Epitrapaizoume.gr οποτε θα ανεβει στο προσεχες μελλον :meeple:
    Αν σας δοθει η ευκαρια δοκιμαστε το!!!

@boomer » 02 Σεπ 2015, 00:15 wrote:

Κρίμα που τους έχει ξεφύγει! Δεν γνωρίζω πολλά για το Troyes αλλά αν κρίνω από το ταμπλό και τα contents που έχει, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!! Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω! Το καλό είναι πως δεν έχει κείμενο μέσα. Θα το παλέψω μόνος μου ή και θα ζητήσω βοήθεια από κανένα φίλο!

Εξαιρετικό, δες βίντεο του Rahdo για να πάρεις μια ιδέα, το δείχνει μαζί με την επέκταση! 😉

boomer
    Participant

Τώρα που θα βρίσκομαι στην Αθήνα για κάποιο διάστημα θα ψήσω το Βαγγέλη (ΒΚ) για μια παρτίδα! Από μια ματιά που έριξα στο Αγγλικό manual δε μου φαίνεται και ιδιαίτερα δύσκολο στην εκμάθηση πάντως!!

VitaKapa
    Participant

Χεχεχε :meeple:
    Εγω δεν το εχω παινει δυστυχως ακομα
    Υπαρχει περιπτωση να βρεθουμε την Παρασκευη απογευμα για Game Night , στειλε μου μηνυμα αν θα μπορεις την Παρασκευη για να σου πω τι κανονιστηκε σε περιπτωση που ψηνεσαι
    :meeple:

boomer
    Participant

Δεν έχω ανέβει ακόμη Βαγγέλη!! Κατά τις 15 του μηνός θα έρθω για κάποιες δουλείες και θα μείνω μέχρι αρχές Οκτώβρη!! Θα σε ειδοποιήσω φυσικά από πριν να ξέρεις, οπότε ο,τι κι αν κανονιστεί είμαι μέσα!! :thumbsup:

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.