Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
23/06/2015 at 5:25 am #20159
VitaKapaParticipantΤο Mensa ελιναι πολύ καλό! Δεν είναι τυχαίο οτι σχετίζεται με με το mensa select δηλαδή με ανθρώπους με υψηλό IQ πάμω απκ τον μέσο όρο. Είναι έξυπνο αλλά και διασνεδαστικό, απο τα must have abstract games :meeple:
Το Lancaster είναι η χατά της αντροπαρέας και οχι μόνο. Παίζει 2 -5 αλλλα ουσιαστικά όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Εχει ασταμάτητο player interaction οπου οι παίκτες στέλνουν ιπποτες σε διάφορες τοποθεσίες και προαπαθουν να μείνουν μεχρι το τελος του γύρου (να μην έρθει μεγαλύτερη αντίαλη δυναμη και τους πετάξει εξω). Κάθε γύρο ψηθίζουμε τους νόμους πογ θα ισχύσουν και καθε παίκτης μαζεύει περισσότερη επιρροη (ψηφους) μέσα στο παιχνίδι ωια να περνάει πιο εύκολα τους νόμους που θέλει. Παιχνίδι δυναμιτης, εύκολο, γρήγορο και υπερδιασκεδαστικο – ακόμα να το βάλεις στο τραπέζι? Δεν ξέρεις τι χάνεις!!!23/06/2015 at 11:46 am #20160
boomerParticipantΕχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το MENSA αλλά διστάζω να το πάρω γιατί γενικά έχω ένα θέμα με τα abstract και δεν ξέρω πως θα μου βγει. Επίσης θα ήθελα να γνωρίζω πια απ’ τις δύο εκδόσεις αξίζει περισσότερο για αγορά δεδομένου πως έχουν 10 ευρώ διαφορά!!
24/06/2015 at 5:13 pm #20161
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα κι απο μενα μετα απο απουσια καιρου λογω απογραφης…Ελπιζω να επανελθω στον πλανητη γη πλεον…Το μενσα ειν παααρα πολυ καλο παιχνιδι δεν το συζητω αξιζει τα λεφτα του(που δεν πρεπει να ναι και πολλα πλεον).Το Lancaster Βαγγελη παιξτο οπωσδηποτε εμενα το πηρε ενας φιλος το βλεπω και του κανω:Αμαν μ αυτα τα ιστορικα σου μωρε ελεος παρε τπτ πιο μινιατουριστικο…Ε το παιξα και κολλησα μ αρεσει παααρα πολυ εμενα εχει interaction ιντριγκα ψηφοφοριες τα παντα ολα!!!
25/06/2015 at 11:30 pm #20162
matsasParticipantboomer αν εχεις βρει την μεγαλη εκδοση με κλειστα ματια η μερα με την νυχτα ειναι …………….με 20 ευρω θα παρεις ενα “ψευτικο” παιχνιδι και με 10 ευρω παραπανω (δεν λεω ακριβο λιγακι για τα περιεχομενα του) θα νιωσεις οτι πηρες επιτραπεζιο!!!!!!!
Το εχω καιρο αχιλλεα και ακομα να το βγαλω…………..μετα κι απο αυτα που γραφεις συντομα θα βγει στο τραπεζι!!!!!!!!!
χθες ειχαμε κατι λιγα

26/06/2015 at 11:15 am #20163
boomerParticipantΟΚ φιλαράκι σ’ ευχαριστώ! Το έχω βρει άλλωστε το παλιό κι όχι μόνο σε ένα κατάστημα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα να το ψάχνω! Σίγουρα 10 ευρώ είναι πάντα υπολογίσιμα αλλά δε βαριέσαι. Μια φορά το παίρνεις, καν το σωστά!!
26/06/2015 at 11:21 am #20164
matsasParticipant@boomer » Παρ Ιουν 26, 2015 2:15 pm wrote:
ΟΚ φιλαράκι σ’ ευχαριστώ! Το έχω βρει άλλωστε το παλιό κι όχι μόνο σε ένα κατάστημα όποτε δεν υπάρχει πρόβλημα να το ψάχνω! Σίγουρα 10 ευρώ είναι πάντα υπολογίσιμα αλλά δε βαριέσαι. Μια φορά το παίρνεις, καν το σωστά!!
Μαζι σου και γω 10 απο το ενα 10 απο το αλλο τσουπ βγαινει ενα παιχνιδι!!!!Απλα στο συγκεκριμενο απο την στιγμη που εχεις την διαθεση να δωσεις το 20ρικο κανε υπομονη και χτυπα την παλια εκδοση!!!!!θα λες καλα μου τα λεγε ο ματσας!!!!!!!!!!!!!!!!!
28/06/2015 at 4:53 pm #20165
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα στην παρεα!Επιτελους επαιξα κι επιτελους ψιλοχαλαρωσα λιγο ενα σαβκο απο την δουλεια…Παιξαμε λιγο λοιπον να καλυψουμε το χαμενο εδαφος…Παιξαμε τα εξης:
Το κλασσικο κι αγαπημενο:

Το επισης κλασσικο και πολυπαιγμενο πλεον στην παρεα:

Δοκιμασαμε για 1η φορα το παααρα πολυ καλο για ορεκτικο:

Εξαιρετικο 2 player game το προτεινω ασυζητητι…Επειτα συνεχισαμε με περισσοτερα ατομα τα:
MAZI ME:
Aντικατεστησε εντελως πλεον το 7 wonders και νομιζω το αξιζει!!!
Ευχαριστη εκπληξη πολυ ωραιο παιχνιδι με υπεροχο artwork και δεινοσαυρους!!!
Χαλαρο αλλα ενδιαφερον καρτοπαιχνιδο!
Μικρο διαμαντακι που πρεπει να κοσμει καθε συλλογη!!!
Επισης πρωτη φορα το ειδαμε δεν τρελαθηκα χωρις να ναι κακο υπαρχουν αλλα 3568 παιχνιδια που ναι στο ιδιο στυλ και καλυτερα για κανα 2 plays ειν και μετα θα το φαει το μαυρο ραφι…Παντως οκ δεν ειν κακο αλλα γιατι στο 2ωρο που θελει να μη παιξω Τζολκιν???Τελος αφησα το 3ο παιχνιδι που δοκιμασαμε για 1η φορα αυτο το παρσαβκο το παραγκοπαιχνιδο που μας κερδισε ολους το:

Ενδιαφερον,υπουλο και δυσκολο να επιβιωσεις απο τα αιμοσταγη ζομπι που θελουν να σε φανε…Μη φοβαστε θα σας βοηθησουν οι φιλοι σας…Η ετσι νομιζετε τουλαχιστον….07/07/2015 at 2:22 pm #20166
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΩραία πέρασε και το προηγούμενο σαβ/κο με παιχνίδια όπως τα:

Φιλική προειδοποίηση! Είμαι μεγάλος fan του Dr. Knizia αλλά το Game of Thrones είναι μία απάτη και μισή που απλά στηρίζεται στο να πουλήσει με το θέμα και τον σχεδιαστή. Ευτυχώς δεν είναι δικό μου για να το κάνω προσάναμμα για το τζάκι… 👿
Αποφύγετέ το με κάθε τρόπο, υπάρχουν χιλιάδες καλύτερα φιλεράκια από αυτό. You have been warned! pirate08/07/2015 at 7:22 am #20167
petros papitsisParticipantΚαλημέρα στην παρέα. δυστυχώς εγω την πάτησα. …. το παιχνίδι ειναι για πέταμα. .. αλλά ντρεπόμουν να πω οτι το αγόρασα για αυτο δεν ειχα γράψει τιποτα… ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ 😡 😈 σωστα τα λέει ο φίλος anakin για το game of thrones
08/07/2015 at 7:44 am #20168
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@petros papitsis » 08 Ιούλ 2015, 10:22 wrote:
Καλημέρα στην παρέα. δυστυχώς εγω την πάτησα. …. το παιχνίδι ειναι για πέταμα. .. αλλά ντρεπόμουν να πω οτι το αγόρασα για αυτο δεν ειχα γράψει τιποτα… ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ 😡 😈 σωστα τα λέει ο φίλος anakin για το game of thrones
Φίλε Πέτρο δυστυχώς δεν το είχα παίξει νωρίτερα για να προειδοποιήσω… Σπάνια λέω κακή κουβέντα για παιχνίδια, γιατί γούστα είναι αυτά σε κάποιον μπορεί να αρέσει, εκτός από τέτοια επιτραπέζια σαν το Game of Thrones που δεν γίνεται να αρέσει σε κανέναν! xaxaxaxa
08/07/2015 at 10:27 am #20169
petros papitsisParticipantΧαχχχχααα… ίδια άποψη έχουμε. Ποτε δεν πίστευα οτι θα υπάρχει παιχνίδι που να μην μου αρέσει έστω και λίγο. Δυστυχώς όμως υπάρχει smileee smileee τσαμπα τα 10 ευρώ
08/07/2015 at 11:41 am #20170
boomerParticipantΕγω παιδιά γενικά είναι διστακτικός σε παιχνίδια που είναι θεματικός βασισμένα σε σειρές, ταινίες, κόμιξ, ηλεκτρονικά παιχνίδια κτλ. Ενα επιτραπέζιο παιχνίδι θεωρώ πως για να είναι πετυχημένο θα πρέπει να έχει πλήρη δική του ταυτότητα συμπεριλαμβανομένου και το θέμα του. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις απλά πιστεύω πως σε γενικές γραμμές τα παιχνίδια που έχουν διάσημους τίτλους πριν καν κυκλοφορήσουν, δημιουργούνται περισσότερο για εμπορικούς λόγους και υπάρχει κίνδυνος το gaming να είναι πατάτα!
12/07/2015 at 6:34 pm #20171
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαταρχας καλησπερα σας παιδια!Πως ειστε ολοι καλα?Ας πω κι εγω την γνωμη μου για το παιχνιδι που(σωστα)κραζετε.Δεν ξερω αν ειν καλο η οχι καθως το αγορασα και το πουλησα με το που διαβασα τις οδηγιες…Εμενα προσωπικα μ αρεσε σαν ιδεα το παιχνιδι και θα το επαιζα ευχαριστως αλλα…Ειναι ακριβως ιδιο με το παρτυ που εχει βγαλει η καισσα με τους πιγκουινους.Γι αυτο αξιζει χιλια κραξιματα καθως ειν αντιγραφη.Εγω ειχα το παρτυ κι ετσι εδωσα με τη μια το game of thrones πριν καν παιχτει.Μου τη σπανε αυτοι που αντιογραφουν παιχνιδια και δεν εχουν τπτ καινουριο να προσφερουν.Παντως το παρτυ μας αρεσει στην παρεα σαν φιλερ και το λιωνουμε τακτικα.
12/07/2015 at 6:45 pm #20172
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΑλλο ενα σαβκο μας αφησε δυστυχως.Κι ενω η ΧΩΡΑ μας ζει σε ρυθμους eurogroup εμεις ειπαμε να παιξουμε τπτ να ξεχαστουμε.Ετσι λοιπον παιξαμε τα εξης:

Ναι ξανα και ξανα και ξανα…Το χουμε λιωσει
Ενα εκπληκτικο ραλακι να περνα η ωρα.Πολυ πολυ θεματικο το γουσταραμε φουλ καθως γελιο αγωνια και αποδοκιμασιες καθως επαιζε ο αλλος κλεβαν την παρασταση.Ψυχολογικος πολεμος στην οπδηγηση,στροφιλικια και καταρες…Δοκιμαστε το οπωσδηποτε!!!Στο επομενο παιχνιδι οτι κι αν πω ειν λιγο.Αναθεωρησα για τα σολο Games.Δεν υπαρχει.Σου βγαζει την ψυχη να το μαθεις σε κανονες(οχι οτι τα μαθα ολα δλδ κι ολας)αλλα τα σπαει.Τοσο σε ατμοσφαιρα οσο και σε δυσκολια και αποφασεις που πρεπει να παρεις.Ο λογος για το εξαιρετικο:

Μετα παιξαμε μιση παρτιδα:

Καθως ο αντιπαλος το παρατησε γιατι σπαστηκε με μια “σπασμενη”οπως την ειπε abilityΚαι για τελος και κυριως πιατιο αφησα το πρωτοεμφανιζομενο:

Tο παιχνιδι εχει πολυ καλα στοιχεια,ωραιο συστημα μαχης,πολυ στρατηγικη αλλα ειν αντιγραφη του σταρκραφτ σε πολλους τομεις(αυτο που ελεγα για τις αντιγραφες πιο πανω…)Ευτυχως δεν εχω το σταρκραφτ ετσι το θελα σαν τρελος.Με μια παρτιδα δεν θα τοι κρινω καθως καναμε και λαθη αρκετα αλλα γενικως ειναι καλη αμεριτρασια!!!13/07/2015 at 7:59 am #20173
matsasParticipantετσι για να ξεχαστουμε και μεις απ ολα αυτα που ακουμε βλεπουμε……………….χθες κυριακη λοιπον ειχαμε

ρε παιδια να ρωτησω γνωριζει κανεις τι γινετε με τις αγορες απο το εξωτερικο???εχω μια παραγγελια απο γαλλο και δεν μπορω να του στειλω τα χρηματα.υπαρχει καποια λυση???
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια