τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 946 total)
  • Author

Καλησπερα στην παρεα καλο μηνα καλο καλοκαιρι και ολα καλα ευχομαι!!!Ενα 3ημερο γεματο παιχνιδι,βολτες και διασκεδαση(ελπιζω να ταν ετσι τουλαχιστον)μολις περασε.Εγω αν και δεν εκανα τπτ τρελο τουλαχιστον δοκιμασα αρκετα παιχνιδια…Αυτο το 3ημερο λοιπον παιξαμε τα εξης:

Την καινουρια μου αγορα η οποια μου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις για 1η φορα.Γρηγορο δεν το λες αλλα ειν ευχαριστο περνα η ωρα κι εχει αρκετη τακτικη!

μαζι με το:
    Εγω επιμενω ειν αδικημενο το παιχνιδι.Οκ δεν ειν σαν το conquest αλλα ειναι ενα εξαιρετικο 2 player game.Παρα πολυ καλο και αρκετα γρηγορο σου αφηνει πολυ καλη αισθηση!!!

Αλλη παιχνιδαρα απο δω.Οκ γνωστο σε ολους κι υπεροχο ομως.Θελω ολα τα packs,ολα τα factions κτλ…

To mini διαμαντι του Borg.Μυθολογια,Ελλαδα και στρατηγικη!Πολυ καλο για ζεσταμα πριν το επικο:

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια…

Οκ δεν τρελαθηκα αλλα δεν ηταν κι ασχημο.Μετριο euro game που χωρις να εντυπωσιαζει σε κανει να θες να παιξεις σοβαρα αυτη τη μια ωρα που κραταει!!!

Οπως σας ειπα την προηγ βδομαδα που το επαιξα μ αρεσει πιο πολυ απο το 7 wonders.Κυνηγαω και τα expansions tou τωρα!!!

Χαβαλες με τρολς κι επιδρομες.Μια χαρα γρηγορο παιχνιδι με συνδιασμο τυχης και στρατηγικης!

ΚΑΙ για το τελος αφησα ισως το καλυτερο κατ εμε παιχνιδι οσον αφορα την διασκεδαση,το γελιο,τα μπινελικια,το καψιμο κι ολα οσα μπορουν να συμβουν…το στολιδι του Vlaada το:

petros papitsis
    Participant

Καλησπέρα σε όλους. Μπράβο Αχιλλέα του δώσατε και κατάλαβε. Αυτό το galaxy trucker τοσο καλό είναι ρε φίλε?

boomer
    Participant

Εχω την παλιά έκδοση του Hera and Zeus! Garif μήπως γνωρίζεις αν η νεότερη έκδοση της Kaissa έχει διαφορές στο παιχνίδι, δεδομένου πως έχει κάποιες κάρτες παραπάνω;

matsas
    Participant

Το λοιπον

Και πρωτη επαφη με τα

Το chicago poker αρκετα καλο με στοιχεια μπλοφας που το κανει να ερχεται πιο κοντα στο ποκερ…….καλυτερο απο rapscallion
    To FOR SALE πολυ απλο φιλερακι τρομερα ευκολο και αυτο ειναι το μεγαλο του + γρηγορο διασκεδαστικο!! Για τα λεφτα(26 ευρω???ειστε τρελοι??) που εχει ομως σε καμια περιπτωση δεν θα το αγοραζα(παλι καλα που υπαρχουν και οι ανταλλαγες) μετρια ποιοτητα στις καρτες αντιθετα με τα νομισματα που ειναι αρκετα καλη(αν και χαρτινα)

Με 6αδα έγινε χαμός με τα κάτωθι:

Πρώτη φορά τα δύο παρακάτω σε 2πλα:

Και τρεις παρτίδες (ναι τρεις!) από το υπέροχο:

Πολύ ωραίο το τριήμερο αλλά πέρασε κι αυτό… Βαγγέλη το For Sale για μένα είναι το super filler για 5 κι 6 άτομα, το Biblios για λιγότερους και το Jaipur για 2! Απίστευτα φιλλεράκια όλα τους και μερικά ακόμα που μου έρχονται στο μυαλό! 2thumbsup

matsas
    Participant

Οντως παναγιωτη πολυ καλο το for sale αλλα για τα χρηματα που εχει με τιποτα δεν θα το αγοραζα!!!Παντως το βγαζεις το δειχνεις σε 2 λεπτα και ετοιμος …….παιζεις τσακ μπαμ!!!
    Τερα μυστικα το λιωσατε εεεεεε????

@matsas » 02 Ιουν 2015, 21:54 wrote:

Οντως παναγιωτη πολυ καλο το for sale αλλα για τα χρηματα που εχει με τιποτα δεν θα το αγοραζα!!!Παντως το βγαζεις το δειχνεις σε 2 λεπτα και ετοιμος …….παιζεις τσακ μπαμ!!!
    Τερα μυστικα το λιωσατε εεεεεε????

Γενικά της Gryphon Games είναι ακριβά αλλά έχει αρκετά καλά φιλλεράκια, έχω άλλα δύο πολύ αξιόλογα στην συλλογή μου, τα High Society και Botswana του αγαπημένου Dr. Knizia. Το High Society κι αυτό εξαιρετικό bidding με πιο πολύ τακτική.

Καλά το Terra Mystica όπως είπες, το λιώσαμε! Αλλά είναι για λιώσιμο με τόσες φυλές και διαφορετικές στρατηγικές!

VitaKapa
    Participant

Ωραιο ΣΚ και αυτό και μιας και ο καιρός μας έκανε τις ψύχρες του, είπαμε βα ξεκινήσουμε με Κ2 :meeple:
    Παίξαμε τα παρακάτω παιχνίδια:

@Anakin » Τετ Ιουν 03, 2015 12:48 am wrote:

Καλά το Terra Mystica όπως είπες, το λιώσαμε! Αλλά είναι για λιώσιμο με τόσες φυλές και διαφορετικές στρατηγικές!

Εννοειται τα σπαει κι αν γνωριζω καλα το expansion βαζει αλλες 4 φυλες μεσα(λες κι ειχε λιγες δηλαδη)…Ανυπομονω να το ξαναστρωσουμε!!!

@VitaKapa » Κυρ Ιουν 07, 2015 9:26 pm wrote:

Ωραιο ΣΚ και αυτό και μιας και ο καιρός μας έκανε τις ψύχρες του, είπαμε βα ξεκινήσουμε με Κ2 :meeple:

Ωραιος φιλε Βαγγελη!Το κ2 ειν ο δοακαης ποθυος μου αλλα δεν πεφτει στα χερια μου με τπτ…Που θα παει θα το παρω.Καλο ειναι ποια η γνωμη σου?Το ελυσιουμ το ειδαμε που το ανεβασατε σε fb και σε ποστ εδω!Τα αλλα 3 δεν τα ξερω μονο το viticulture εχω ακουστα δεν το χω παιξει ομως…Τι ελεγαν??Σ αρεσαν???

Δυστυχως αυτη τη βδοαμαδα παιξαμε μονο χτες(σημερα σαπισα στο witcher 3 στο pc)…
    Τουλαχιστον ολα σχεδον οσα παιξαμε ηταν new entries…Παιξαμε λοιπον τα:

Στοχος των σχεδιαστων ν αγγιξουν το pen n paper.Πολυ ελευθερια κι αρκετα πρωτοτυποι μηχανισμοι ως προς τον τροπο που παιζουν οι κακοι(καθοτι συνεργατικο).Το κακο που εχει αρκετα συχνα στακαρει και ριχνεις μονο κουβαδες απο ζαρια.Για 1ο play μια χαρα μου φανηκε παντως.

Δεν θελει σχολια απο τα καλυτερα παιχνιδια που υπαρχουν!!!

Ωραιο deck building με vampires-hunters-λυκανθρωπους και ghouls με πρωτοτυπο τροπο παιξιματος σε σχεση με αλλα deck building games.Καθολου κακο!!!

Μετριες εντυπωσεις αν και το περιμενα καλυτερο…Παντως απ οσο μου πε η παρεα που παιζε magic εκει στηριχθηκε η ιδεα αλλα βαλαν και ταμπλο.Δεν ολοκληρωθηκε η παρτιδα λογω ελλειψης χρονου θα πω περισσοτερα οταν παιχτει ολοκληρο.Μπορουσε να ταν καλυτερο παντως.

Το καλυτερο lcg κατ εμε.Απιστευτη παιχνιδαρα αλλα δυστυχως παιζω μ εναν λιωμενο φιλο μου και χανω σε 10 λεπτα οποτε δεν μπορω να το ευχαριστηθω οσο θα ηθελα…

VitaKapa
    Participant

@garif » Κυρ Ιουν 07, 2015 9:48 pm wrote:

@VitaKapa » Κυρ Ιουν 07, 2015 9:26 pm wrote:

Ωραιος φιλε Βαγγελη!Το κ2 ειν ο δοακαης ποθυος μου αλλα δεν πεφτει στα χερια μου με τπτ…Που θα παει θα το παρω.Καλο ειναι ποια η γνωμη σου?Το ελυσιουμ το ειδαμε που το ανεβασατε σε fb και σε ποστ εδω!Τα αλλα 3 δεν τα ξερω μονο το viticulture εχω ακουστα δεν το χω παιξει ομως…Τι ελεγαν??Σ αρεσαν???

Πολύ ωραίο και σφιχτό παιχνίδι το K2 και με διάφορα επίπεδα συσκολίας, παίζει πολύ πολύ πολύ ωραία.
    Οι κανόνες του είναι πανεύκολοι ωστόσο δίνει ωραίες αποφάσεις αν θα προχωρήσεις προς τα πάνω στο βουνό και πότε, καθώς και
    που να στήσεις τη σκηνή σου. Απο τα κλασσικά αγαπημένα.. Ανεβάζουμε εντών ολίγου και video με τους κανόνες, οπότε ρίξτου μια ματιά να δεις
    Viticulture πολύ ωραίο και θεματικό euro με απλούς κανόνες όπου φτιάχνεις τους αμπελώνες σου αλλά και τα κρασιά σου και εκπληρώνεις παραγγελίες,
    πολύ καλή παραγωγή και όμορφο ταμπλό, επίσης γυρίσαμε video το ΣΚ άρα σύντομα θα το ανεβάσουμε να το δεις.
    Το Orleans είναι ένα eurogame με πρωτότυπο μηχανισμό (bag, worker building- αντι για deck building) που παίζει γρήγορα στην μια ώρα και σε αφήνει να θες κι άλλο
    Και εδώ έχουμε video σύντομα.
    Τέλος το Marco Polo από τα αγαπημένα μου για φέτος το θεωρώ κορυφαίο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Tzolkin, ρίξε μια ματιά στο video να πάρεις μια ιδέα πως παίζεται
    Marco Polo

boomer
    Participant

Χαμαιλέοντες και κάστορες. 2 πολύ όμορφα fillers στο μπαλκόνι βραδάκι παρέα με non gamers
    Τουαρεγκ. Το απόλυτο worker placement 2 ατόμων
    Οι Εξερευνητές: Η Πυραμίδα του Χόρους. Η πρόσφατη πετυχημένη μου αγορά. Το σύγχρονο παιχνίδι της περιπέτειας και της φαντασίας
    Village. Το αριστούργημα των Inka Brand και Markus Brand. Λίγο βαρύ από κανόνες αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολο στην εκμάθηση. Κυλάει αρκετά γρήγορα

petros papitsis
    Participant

Πολυ ωραία ποικιλία απο παιχνίδια boomer θα γουσταρατε!!!!. Τα γνωρίζω καλα τα παιχνίδια που παίξατε. Αγαπημένα μου filler καστορες και χαμαιλεοντες 😀 smileee Στο Village θα σου πρότεινα να πάρεις και 1 απο τα 2 expancion το village in το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. :thumbsup: 8

boomer
    Participant

Ασφαλώς φίλε Πέτρο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα ίσως αποκτήσω το πρώτο expansion. Να μην έχουμε κι ένα πανδοχείο να πίνουμε τη μπυρίτσα μας;; Ετσι ξεροσφύρι θα το παίζουμε; χαχαχα

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.