Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
31/03/2015 at 10:31 am #20081
matsasParticipantπετρο το sobek ειναι πολυ καλο(προσωπικη μου αποψη)
SET collection και card drafting μηχανισμος!Αυτο που τον κανει να διαφερει απο αλλα παιχνιδια αυτου του ειδους ειναι οι ποντοι διαφθορας.μπορεις να παρεις αρκετους σ εναν γυρο αλλα αν εχεις τις περισσοτερες καρτες στην διαφθορα σου θα πας τοσες θεσεις πισω οσες δεκαδες ποντων εχεις παρει(υπαρχουν καποια συμβολα στο ταμπλο που πας πισω)πχ αν παρεις 43 ποντους και εισαι στη θεση φιδιου θα πας 4 θεσεις αλλα με βαση το συμβολο που εισαι δηλ στο παραδειγμα θα πας 4 θεσεις φιδιου πισω.Σε μερικους δεν αρεσει αυτος ο κανονας απ οτι εχω διαβασει, προσωπικα και στο γκρουπ μου εχει αφησει καλες εντυπωσεις παντα τα σκορ ειναι κοντα.παιζει πολυ καλα με ολους τους αριθμους παικτων και πολυ καλα περιεχομενα.Οι καρτες θα ελεγα θελουν σλιβαρισμα.Αλλο στυλ απο το biblios που ειναι πολυ καλο παιχνιδι…………………..Το jaipur προσωπικα δεν μ αρεσει καθολου και ισως ειναι απο τα ελαχιστα παιχνιδια(μαλλον το μοναδικο) που με εκνευριζει χαχαχαχαχαχα
παναγιωτη πηγα καισσα δεν το ειχε το MU τελικα πηρα κατι αλλο………….31/03/2015 at 11:46 am #20082
petros papitsisParticipantΕυχαριστούμε Βαγγέλη. Φιλε θα προσπαθήσω μήπως το μεταφρασουμε εμείς το αρχειο olympus που ανέβασες. Αλλά αυτό τον καιρό λογο αθλητικών υποχρεωσεων δεν εχω και πολυ χρόνο. Αλλά θα προσπαθήσω. Σύντομα θα σου πω αν μπορέσω να κανω κατι με το αρχείο σου.
31/03/2015 at 11:50 am #20083
matsasParticipant@petros papitsis » Τρί Μαρ 31, 2015 2:46 pm wrote:
Ευχαριστούμε Βαγγέλη. Φιλε θα προσπαθήσω μήπως το μεταφρασουμε εμείς το αρχειο olympus που ανέβασες. Αλλά αυτό τον καιρό λογο αθλητικών υποχρεωσεων δεν εχω και πολυ χρόνο. Αλλά θα προσπαθήσω. Σύντομα θα σου πω αν μπορέσω να κανω κατι με το αρχείο σου.
Σ ευχαριστω παααααααααρα πολυ !!!!
31/03/2015 at 3:18 pm #20084
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚρίμα Βαγγέλη που δεν βρήκες το Mu… Μάλλον εξαφανίζεται σαν αστραπή όποτε το φέρνουν! Τι πήρες αν επιτρέπεται; :meeple:
Απλά ανέφερα το Biblios και το Jaipur σαν δύο εξαιρετικά παιχνίδια που έχουν μέσα στους μηχανισμούς τους το set collection όπως το Sobek, φυσικά δεν περίμενα να μην σου αρέσει το Jaipur! Έπεσα λίγο απ’ τα σύννεφα!
31/03/2015 at 4:01 pm #20085
matsasParticipant@Anakin wrote:
Κρίμα Βαγγέλη που δεν βρήκες το Mu… Μάλλον εξαφανίζεται σαν αστραπή όποτε το φέρνουν! Τι πήρες αν επιτρέπεται; :meeple:
Απλά ανέφερα το Biblios και το Jaipur σαν δύο εξαιρετικά παιχνίδια που έχουν μέσα στους μηχανισμούς τους το set collection όπως το Sobek, φυσικά δεν περίμενα να μην σου αρέσει το Jaipur! Έπεσα λίγο απ’ τα σύννεφα!
λοιπον εχουμε και λεμε

δωρα απο τους κολλητους μου
και εγω μολις χτυπησα το
Το jaipur το εχω παιξει μονο στο ιντερνετ!!!δεν ξερω γιατι δεν μου εχει κατσει καλα……………
31/03/2015 at 4:40 pm #20086
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΚαλόπαιχτα Βαγγέλη! Γι’ αυτό το Black Gold δεν ξέρω τίποτα, όταν μπορείς πες δυο λογάκια σε παρακαλώ. Το Neuroshima δεν μου είχε κάτσει εμένα και τόσο καλά όταν το είχα παίξει, θεωρώ πάντως πως είναι από τα καλά παιχνίδια που απλά δε σου αρέσουν (προσωπικά πάντα μιλώντας). Το Jaipur για μένα είναι από τα καλύτερα διπλά παιχνίδια με κάρτες, δώσε του μια live ευκαιρία όποτε μπορέσεις κι ίσως αλλάξεις γνώμη. Πιστεύω αν σε κάποιον αρέσουν τα Battle Line, Lost Cities, Jambo τότε είναι σίγουρη αγορά!
06/04/2015 at 10:43 pm #20087
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΤι έγινε; Δεν πιστεύω να μην παίξατε το σαβ/κο; tongue
Εμείς “ζηλέψαμε” από το βίντεο του επιτραπαίζουμε και παίξαμε ένα Imperial και μερικά ακόμα, είχαμε αρκετά διπλά και μεγάλες μονομαχίες. Περισσότερα μετά το Πάσχα που πιστεύω εκτός του φαγητού θα σημειώσουμε και μερικές παρτίδες από χαλαρά παιχνίδια.

07/04/2015 at 7:27 pm #20088
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Τρί Απρ 07, 2015 1:43 am wrote:
Τι έγινε; Δεν πιστεύω να μην παίξατε το σαβ/κο; tongue
Εμείς “ζηλέψαμε” από το βίντεο του επιτραπαίζουμε και παίξαμε ένα Imperial και μερικά ακόμα, είχαμε αρκετά διπλά και μεγάλες μονομαχίες. Περισσότερα μετά το Πάσχα που πιστεύω εκτός του φαγητού θα σημειώσουμε και μερικές παρτίδες από χαλαρά παιχνίδια.

Παιξαμε παιξαμε απλως δεν ειχαμε χρονο να γραψουμε… tongue
Μια χαρα σε βρισκω σε παιχνιδια παναγιωτη μπραβο!Παιξαμε και το αγκρικολα κι οι 2.Επιτελους μετα απο 3 χρονια το ξαναπαιξα…Ειναι οντως παιχνιδαρα φιλε!!!07/04/2015 at 7:30 pm #20089
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΕτσω και καθυστερημενα λοιπον το σαβκο που μας περασε επιγραμματικα παιξαμε τα εξης:
Αgricola
Wrong chemistry
Intrigo
Avalon
Shadow hunters
Mansions of madness & call of the wild
Kingsburg
Bluff
Ευχομαι ολοψυχα σε ολους σας να εχετε καλο πασχα,με υγεια για εσας και τα αγαπημενα σας προσωπα!Καλη ανασταση και ραντεβου την τριτη να πουμε με τι επιτραπ[εζια συνοδευσαμε τον οβελια!!!! tongue
07/04/2015 at 8:06 pm #20090
VitaKapaParticipantαπ’όλα είχε ο μπακξές από ότι φαίνεται 😀 μια χαρά σας βρίσκω, πολύ δυνατό gaming group!!!
Εμείς παίξαμε τα παρακάτω :
07/04/2015 at 10:40 pm #20091
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΤρία χρόνια έκανες να παίξεις το Agricola; Ιερόσυλε! Ξανά “στα καπάκια” παρτίδα και με το Farmers of the Moor μαζί και 50 μετάνοιες για να εξιλεωθείς! tongue
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου και τα λέμε μετά τις γιορτές! Καλά να περάσετε με υγεία και χαρά όλοι! :meeple:
09/04/2015 at 10:11 am #20092
peterdnxsParticipantΚαλησπέρα σας παιδιά!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχουμε!
Εγώ από σήμερα θα παίζω το 7 wonders με όλα τα expansion!!!
Καλά να περνάτε!09/04/2015 at 1:57 pm #20093
petros papitsisParticipantΜπράβο πετραν. Καλοπαικτα!!!! Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις. Καλο πασχα και απο εμένα σε όλοι την παρεα του επιτραπεζουμε. Καλά να περάσετε πολυ φαγητό με πολύ παιχνίδι! smiless
09/04/2015 at 6:43 pm #20094
VitaKapaParticipantκαλό Πάσχα και απο μένα παδιά με καλό φαγητό, καλούς φίλους και καλές παρτίδες σε όλους μας 🙂
10/04/2015 at 7:38 pm #20095
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλο Πασχα κι απο εμενα παιδια καλη ανασταση να εχουμε με υγεια ολοι μας καλες μασες και καλα παιχνιδια!Και βεβαιως καλη μας ξεκουσ=ραση που τοοοσο εχουμε αναγκη!Υγεια και δυναμη κι ολα τ αλλα ερχονται!Να περασετε τελεια παιδια ολοι σας!!!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια