τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 946 total)
  • Author
    VitaKapa
    Participant

Ωραία παιχνίδια Anakin 🙂 ποικιλία :meeple:
    Το Macao σου άρεσε? Εμένα πάρα πολύ!!!
    Αν και έχει λιγότερο buzz για Feld, προσωπικά
    πιστεύω ότι είναι από τα καλά του σχεδιαστή
    με που ωραίο μηχανισμό!!!

@VitaKapa » 20 Ιαν 2014, 07:39 wrote:

Ωραία παιχνίδια Anakin 🙂 ποικιλία :meeple:
    Το Macao σου άρεσε? Εμένα πάρα πολύ!!!
    Αν και έχει λιγότερο buzz για Feld, προσωπικά
    πιστεύω ότι είναι από τα καλά του σχεδιαστή
    με που ωραίο μηχανισμό!!!

Το Macao είναι πάρα πολύ καλό ως μηχανισμός και σκέψη. Αυτό που το αδικεί ως παιχνίδι είναι η ποιότητα των περιεχομένων και το ταμπλό. Δυστυχώς η σειρά της alea στο μόνο που έχει βάλει ποιοτικά περιεχόμενα είναι μόνο το Bora-Bora…

VitaKapa
    Participant

Πολύ σωστή η επισήμανση για το Bora Bora anakin :thumbsup:

Παναγιωτη και Βαγγελη τι λεει το bora bora??Euro game aναπτυξης ειναι?Εχω ακουσει μονο δυστυχως δεν το εχω δει καν…Εχει καμια σχεση με το αριπελαγο??Καποιοι το συγκρινουν η γνωμη σας??

VitaKapa
    Participant

Αν σου πω ότι είναι το μόνο του Feld που δεν έχω παίξει ακόμα? :meeple:
    Αυτό βέβαια θα αλλάξει σύντομα μιας και το έχω το παιχνίδι αλλά δεν έχω
    προλάβει ακόμα να το βγάλω στο τραπέζι 😎
    Anakin θα πρέπει να μας δώσεις τα δώτα σου
    smiless

Λοιπόν έχοντας παίξει παρτίδες Bora-Bora και με όλους τους αριθμούς παικτών έχω να πω τα εξής… Καταρχήν πρόκειται μάλλον για το πιο “κακό” παιχνίδι του Feld όσον αφορά το μπλοκάρισμα που κάνεις στους αντιπάλους σου. Πιστεύω ξεπερνά και το In the Year of the Dragon σε αυτόν τον τομέα. Δεν έχει αρνητικούς πόντους όπως μας έχει συνηθίσει αλλά αν δεν ολοκληρώσεις κάποια σετάκια από στόχους του παιχνιδιού δεν παίρνεις μπόνους πόντους στο τέλος. Προφανώς δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά, να το πω κι αυτό… Παιχνίδι του Στέφανου είναι εξάλλου! xaxaxaxa
    Φαίνεται πάντως να έχει ορισμένα πολύ ισχυρά κόμπο με τους εργάτες που προσλαμβάνεις που αν τα καταφέρεις και τα κάνεις είσαι ένα βήμα πριν την νίκη. Γενικά κλασικό Feld με πολλά μονοπάτια προς την νίκη αλλά σε παιχνίδι 3 και 4 παικτών θα “χυθεί αίμα”! Πάρα πολύ όμορφα περιεχόμενα και μαζί με το Trajan θεωρώ πως είναι τα δύο πιο όμροφα και πολύπλοκα παιχνίδια του. Αν διάλεγα όμως ένα εκ των δύο θα έπαιρνα Trajan “δαγκωτό”!

Ευχαριστουμε παναγιωτη για τις πληροφοριες…Εγω δυστυχως δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 που αναφερεις οποτε θα περιοριστω στο αρχιπελαγος γι αρχη και ελπιζω καποια μερα να παιξω και το bora bora…

@garif » 20 Ιαν 2014, 22:34 wrote:

Ευχαριστουμε παναγιωτη για τις πληροφοριες…Εγω δυστυχως δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 που αναφερεις οποτε θα περιοριστω στο αρχιπελαγος γι αρχη και ελπιζω καποια μερα να παιξω και το bora bora…

Φίλε Αχιλλέα να μας δώσεις κι εσύ πληροφορίες για Archipelagos και Terra Mystica που τα θεωρώ άκρως ενδιαφέροντα όμως έτσι; 😉

VitaKapa
    Participant

Thanks για τις πληροφορίες Anakin 🙂

@Anakin » Τρί Ιαν 21, 2014 1:25 am wrote:

@garif » 20 Ιαν 2014, 22:34 wrote:

Φίλε Αχιλλέα να μας δώσεις κι εσύ πληροφορίες για Archipelagos και Terra Mystica που τα θεωρώ άκρως ενδιαφέροντα όμως έτσι; 😉

Εννοειται μολις τα παιξω θα σας στειλω.τωρα διαβαζω το τερα μυστικα.το αρχιπελαγος ακομα το περιμενω να μου ερθει απο σαλονικα

Καλησπερα παιδια!Ελαχιστα πραγματα σημερα καθως δεν μαζευτηκαμε να κανουμε τιποτα τρελο και το μονο που παιξαμε ηταν το Αρης προτζεκτ το οποιο το δοκιμασαμε για 1η φορα αφηνοντας μας πολυ καλες εντυπωσεις τοσο με την ταχυτητα του οσο και με την πολυπλοκοτητα του!Τωρα περισσοτερα θα μπορω να πω οταν παιξουμε το full game καθως το ιδιο το παιχνιδι σε προτρεπει να παιξεις το εισαγωγικο στην αρχη ωστε να το μαθεις καπως…

VitaKapa
    Participant

Ενα αλλα καλό δηλαδή :meeple:

Ενα=κανενα λεω εγω…Δυστυχως δεν κινηθηκε τπτ αυτο το σαβκο…Ελπιζω να επανορθωσω το επομενο!

VitaKapa
    Participant

Και εγω δυστυχώς πολύ λίγο χρόνο αυτό το ΣΚ
    πρόλαβα μόνο να παίξω
    The Golden City
    http://cf.geekdo-images.com/images/pic689677_t.jpg” alt=””>
    και το
    Kalimambohttp://cf.geekdo-images.com/images/pic1121024_t.jpg” alt=””>

Μου μείνει τεράστια επιτραπέζια πείνα
    xaxaxaxaxa

matsas
    Participant

και γω εχω μια πεινα αστα να πανε……………… το σαββατο μια παρτιδα μονο

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.