Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
14/01/2014 at 5:01 am #19364
VitaKapaParticipantThanks για τις πληροφορίες Παναγιώτη 🙂 πάλι καλά
γιατί είχαμε τρομάξει με την αρχική δυσκολία, λέγαμε
μήπως δεν κάναμε κάτι καλά. Το gameplay και το θέμα
του όπως λές μας είχε φανεί πολύ ωραίο!!!
Άρα με την πρώτη ευκαιρία επιστροφή στο Ghost Stories
Thanks
smiless15/01/2014 at 8:20 am #19319
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠαναγιωτη οντως το χω δει το race for the galaxy sto boardgame arena και μαλιστα εκει το ειδα 1η φορα κ μου κανε εντυπωση το γεγονος οτι το επαιζαν παααρα πολλοι.πηγα να παιξω αλλα δεν καταλαβα τπτ αν δεν εχω τους κανονες να τους διαβασω η καποιον να μ δειξει δεν γινεται δουλεια κ μαλιστα χαλαγα κι το παιχνιδι των αλλων καθως προσπαθουσα να το μαθω.παντως κ λογω χαμηλης τιμης του σκοπευω να το δω σιγουρα.
Για το yggdrassil τωρα ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι δυσκολο πολυ ειδικα αν βαλεις τις κατες ραγκναροκ μεσα(μ αυτες μεσα ποτε δεν νικησαμε)σε πιεζει αφανταστα κ γενικως αξιζει να το χεις.οταν το παιξεις κανε μου μια συγκριση με το γκοστ στορις κ πιο σ αρεσε πιο πολυ αν μπορεις.ευχαριστω κι ελπιζω καμια φορα να βρεθουμε να παιξουμε κατι και μαζι.
15/01/2014 at 9:49 am #19365
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@garif » 15 Ιαν 2014, 11:20 wrote:
Παναγιωτη οντως το χω δει το race for the galaxy sto boardgame arena και μαλιστα εκει το ειδα 1η φορα κ μου κανε εντυπωση το γεγονος οτι το επαιζαν παααρα πολλοι.πηγα να παιξω αλλα δεν καταλαβα τπτ αν δεν εχω τους κανονες να τους διαβασω η καποιον να μ δειξει δεν γινεται δουλεια κ μαλιστα χαλαγα κι το παιχνιδι των αλλων καθως προσπαθουσα να το μαθω.παντως κ λογω χαμηλης τιμης του σκοπευω να το δω σιγουρα.
Για το yggdrassil τωρα ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι δυσκολο πολυ ειδικα αν βαλεις τις κατες ραγκναροκ μεσα(μ αυτες μεσα ποτε δεν νικησαμε)σε πιεζει αφανταστα κ γενικως αξιζει να το χεις.οταν το παιξεις κανε μου μια συγκριση με το γκοστ στορις κ πιο σ αρεσε πιο πολυ αν μπορεις.ευχαριστω κι ελπιζω καμια φορα να βρεθουμε να παιξουμε κατι και μαζι.
Αξίζει να διαβάσεις τους κανόνες ή να δεις ένα tutorial για να το δοκιμάσεις. Θα εθιστείς μετά από 2-3 παρτίδες που θα ξέρεις τι παίζει, σχεδόν στο εγγυόμαι αυτό. Δεν υπάρχει άτομο που να του το έδειξα και να μην του άρεσε. :meeple:
Θα τα δω και τα δύο πως παίζουν και θα σου πω φίλε μου μια ολοκληρωμένη άποψη μετά από μερικές παρτίδες. Όπως είπα πιο πάνω μου αρέσουν τα δύσκολα. Αν ξεχαστώ θα σε παρακαλούσα να μου το θυμίσεις με μήνυμά σου είτε εδώ, είτε στο Facebook.
15/01/2014 at 11:20 am #19366
matsasParticipantαν και κοντευει να ερθει το αλλο ΣΚ ….αυτο που μας περασε η παρεα ηταν μεγαλη οποτε

13 ατομα και απλα εγινε χαμος.πρωτη φορα με τους βασικους κανονες και με αρκετους χαρακτηρες στο παιχνιδι!!!!!!!ο ερωτας εκλεψε την παρασταση!!
και
απλα πολυ πλακα!!!αληθεια στο εξωτερικο βλεπω οτι εχει διαφορες εκδοσεις ξερει κανεις πια η διαφορα τους??στην ελληνικη εκδοση υπαρχει μονο η εικονιζομενη σωστα???15/01/2014 at 12:52 pm #19367
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Τετ Ιαν 15, 2014 2:20 pm wrote:
αν και κοντευει να ερθει το αλλο ΣΚ ….αυτο που μας περασε η παρεα ηταν μεγαλη οποτε

13 ατομα και απλα εγινε χαμος.πρωτη φορα με τους βασικους κανονες και με αρκετους χαρακτηρες στο παιχνιδι!!!!!!!ο ερωτας εκλεψε την παρασταση!!
και
απλα πολυ πλακα!!!αληθεια στο εξωτερικο βλεπω οτι εχει διαφορες εκδοσεις ξερει κανεις πια η διαφορα τους??στην ελληνικη εκδοση υπαρχει μονο η εικονιζομενη σωστα???Νομιζω μονο αυτη υπαρχει βαγγελη.δεν εχω πετυχει αλλη πουθενα
15/01/2014 at 2:01 pm #19368
VitaKapaParticipantΤρομερά party game και τα 2 🙂 Βαγγέλη :meeple:
Έχουμε περάσει πολύ ωραία με άπειρο γέλιο, τόσο
με το Time’s Up όσο και με το Werewolf!!!17/01/2014 at 12:35 pm #19369
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΧτες παιξαμε μια επικη παρτιδα runewars με 2 παιδια που γνωρισα στο ιντερνετ η οποια ηταν εξαιρετικη και κριθηκε στις λεπτομερειες.ελπιζω ν ακολουθησουν κι αλλες
17/01/2014 at 7:25 pm #19370
matsasParticipant@garif » Παρ Ιαν 17, 2014 3:35 pm wrote:
Χτες παιξαμε μια επικη παρτιδα runewars με 2 παιδια που γνωρισα στο ιντερνετ η οποια ηταν εξαιρετικη και κριθηκε στις λεπτομερειες.ελπιζω ν ακολουθησουν κι αλλες
xθες ηταν πεμπτη αχιλλεα εκλεψες…………………….
18/01/2014 at 7:37 am #19371
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Παρ Ιαν 17, 2014 10:25 pm wrote:
@garif » Παρ Ιαν 17, 2014 3:35 pm wrote:
Χτες παιξαμε μια επικη παρτιδα runewars με 2 παιδια που γνωρισα στο ιντερνετ η οποια ηταν εξαιρετικη και κριθηκε στις λεπτομερειες.ελπιζω ν ακολουθησουν κι αλλες
xθες ηταν πεμπτη αχιλλεα εκλεψες…………………….
Οπως ακριβως το ειπες…Εκλεψα λιγο χρονο να παιξω κανα σοβαρο παιχνιδι με μια σοβαρη παρεα γιατι με τους δικους μου δεν βλεπω προκοπη!Κανονισε Cyclades εσυ αντε…
19/01/2014 at 1:12 pm #19372
VitaKapaParticipantΜέχρι στιγμής παίξαμε τα εξής:
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1872452_t.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1703747.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1214056_t.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic1102960_t.jpg” alt=””>
http://cf.geekdo-images.com/images/pic560171_t.jpg” alt=””>
και συνεχίζουμε!!! yioupi
19/01/2014 at 5:28 pm #19373
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠολυ καλες επιλογες παιδια μπραβο σας!!!Εμεις παιξαμε σημερα τα
19/01/2014 at 6:03 pm #19374
matsasParticipantεγω δεν επαιξα τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :what”
19/01/2014 at 6:47 pm #19375
VitaKapaParticipantΤι?????????? :what”
χαχαχαχαχ το επόμενο ΣΚ διπλή δόση
xaxaxaxaxa19/01/2014 at 8:17 pm #19376
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Κυρ Ιαν 19, 2014 9:03 pm wrote:
εγω δεν επαιξα τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :what”
Τι πραγμα??Ντροπη σου βαγγελη πηρες το κυκλαδες και δεν επαιξες???Δεν εχεις καμια δικαιολογια φιλε πρεπει να κανεις μετανοια για να επανορθωσεις για τετοια ασεβεια…Εγω απ την αλλη δεν βρηκα 4ο ατομο να παιξω dungeon lords δυστυχως και κατεφυγα πλην του mansions σε χαλαρα παιχνιδια που δεν ειναι τα αγαπημενα μου!!!
19/01/2014 at 10:53 pm #19377
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕμείς παίξαμε μόνο σήμερα λόγω εορτών τις προηγούμενες μέρες οπότε είχε το μενού:
1) Την παρθενική παρτίδα του Carson City

2) Επίσης πρώτες παρτίδες και για την ελληνική έκδοση του Hanabi (Πυροτεχνήματα)

3) Το πρόγραμμα είχε ακόμα Macao

4) Και φυσικά King of Tokyo (όπως κι ο φίλος Αχιλλέας είδα το τίμησε) μαζί με το απαραίτητο expansion Power Up!

-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια