Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
03/03/2015 at 6:21 pm #20036
matsasParticipantΣΚ + Δ
εχουμε και λεμε

μαζι με τα 

πρωτη επαφη με το
03/03/2015 at 7:15 pm #20037
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@matsas » 03 Μαρ 2015, 21:21 wrote:
μαζι με τα 

Ή όπως συνιστούν 29 κατασκευαστές επιτραπέζιων, ο μόνος τρόπος να παίζεται το Carcassonne πλήρες! Αυτοί ξέρουν! tongue
03/03/2015 at 9:16 pm #20038
matsasParticipantεχεις δικιο……………………..
πριν λιγο καιρο νομιζα οτι μονο το inns and cathedrals αξιζει αλλα ημουν λαθος.Το trades and builders δινει αλλον αερα στο παιχνιδι και το βασικο οτι παιζει να το κανει και πιο γρηγορο07/03/2015 at 10:07 am #20039
peterdnxsParticipantμου έρχονται οι 2 επεκτάσεις για το 7 wonders….οπότε θα χαθώ για λίγο καιρό!!!
Καλό Σαβ/κο σε όλους!07/03/2015 at 2:05 pm #20040
VitaKapaParticipantΤελεια :meeple:
καλόπαικτα, περιμένουμε εντυπώσεις μετά
smiless08/03/2015 at 1:52 pm #20041
petros papitsisParticipantΠετραν καλορίζικα. Οτι πληροφορία θελεις εδω είμαστε. :thumbsup:
08/03/2015 at 8:59 pm #20042
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΚαλησπερα στην παρεα!!!Πετραν καλοριζικα αναμενουμε εντυπωσεις…Λοιπον το παραδεχομαι αυτο το σαβκο δεν επαιξα…ΣΑΠΙΣΑ…Θα τα αναφερω επιγραμματικα δεν προλαβαινω καν να τα ανεβασω ολα αυτα…
Warhammer conquest
Doom
King of tokyo
Pirates cove
Colt express
Uluru
Trajan
Lord of xidit
Tscak
Camel up
Betrayal at house on the hill
Theseus
Roborally!!!Aυτα δυστυχως τελειωσε το σαβκο δεν προλαβα αλλα… tongue
09/03/2015 at 8:01 am #20043
VitaKapaParticipantΚαι τι δεν παίξατε Αχιλλέα 🙂 μπράβο ρε συ πολύ δυνατό ΣΚ!!!
Εμείς δοκιμάσαμε τα παρακάτω:

Πολύ καλές εντυπώσεις και απο τα 3 το καθένα στο είδος του φυσικά!!! Εξαιρετική έκπληση το παιχνίδι Good Cop Bad Cop που είναι party game τύπου Avalon :meeple:
09/03/2015 at 7:14 pm #20044
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΑχιλλέα “τα σπάσατε” το σαβ/κο βλέπω! 2thumbsup
Εμείς χαλαρά πράγματα, παρτίδες από τα: San Juan, Wizard, Tichu και Hey! That’s my Fish!
Εδώ να κάνω μια παρατήρηση/μίνι κριτική… Δεν ξέρω αν έχετε ή θέλετε κάποιο ή κάποια από τα Puerto Rico, Race for the Galaxy, San Juan… Απλά πιστεύω πως ανάμεσα στα 3 το San Juan είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Είναι πολύ καλό παιχνίδι με κάρτες, μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν φτάνει το RtfG με τίποτα, ειδικά με τις επεκτάσεις του! Επίσης γιατί να θες να παίξεις Puerto Rico light όταν έχεις το κανονικό; Επαναλαμβάνω πρόκειται για εξαιρετικό καρτοπαίχνιδο πολύ πιο εύκολο από τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια και πιο γρήγορο, ιδιαίτερα από το PR, αλλά έχοντας παίξει και τα τρία το βρίσκω περιττό. Ευτυχώς η κόπια του παιχνιδιού δεν είναι δική μου, εγώ έχω τα δύο πρώτα! xaxaxaxa
09/03/2015 at 8:55 pm #20045
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Δευτ Μαρ 09, 2015 11:01 am wrote:
Και τι δεν παίξατε Αχιλλέα 🙂 μπράβο ρε συ πολύ δυνατό ΣΚ!!!

Πολύ καλές εντυπώσεις και απο τα 3 το καθένα στο είδος του φυσικά!!! Εξαιρετική έκπληση το παιχνίδι Good Cop Bad Cop που είναι party game τύπου Avalon :meeple:
Ελα ρε φιλε??Δηλαδη πρεπει να βρεις ποιος ειν ποιος η πρεπει να κανεις τον κακο να ομολογησει??Χαχαχα κοιτα τι βγαζουν αν εχεις κανα νεο γι αυτο μας λες.
Επιπλεον θελω εντυπωσεις απο το χκομ…Το πηρα το μαθαινω βλεπω βιντεο δειχνει ενδιαφερον απλως δεν ξερω επειδη ολα επιλυονται με ζαρι αρα στην τυχη ποσο τακτικο μπορει να θεωρηθει.Σαφως οσο καλυτερα στηνεσαι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες απλως ανετα εγω ριχνω 5 ζαρια και φερνω 0 επιτυχιες… tongue .Ποια η γνωμη σου εσενα??Τι επιπεδο παιξατε ευκολο η μεσαιο???Με ποιο προτεινεις να ξεκινησουμε??Σορυ σε ζαλισα αλλα καταλαβαινεις…4 μηνες το περιμενα το ατιμο!!!09/03/2015 at 8:58 pm #20046
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Δευτ Μαρ 09, 2015 10:14 pm wrote:
Αχιλλέα “τα σπάσατε” το σαβ/κο βλέπω! 2thumbsup
Εμείς χαλαρά πράγματα, παρτίδες από τα: San Juan, Wizard, Tichu και Hey! That’s my Fish!
Εδώ να κάνω μια παρατήρηση/μίνι κριτική… Δεν ξέρω αν έχετε ή θέλετε κάποιο ή κάποια από τα Puerto Rico, Race for the Galaxy, San Juan… Απλά πιστεύω πως ανάμεσα στα 3 το San Juan είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Είναι πολύ καλό παιχνίδι με κάρτες, μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν φτάνει το RtfG με τίποτα, ειδικά με τις επεκτάσεις του! Επίσης γιατί να θες να παίξεις Puerto Rico light όταν έχεις το κανονικό; Επαναλαμβάνω πρόκειται για εξαιρετικό καρτοπαίχνιδο πολύ πιο εύκολο από τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια και πιο γρήγορο, ιδιαίτερα από το PR, αλλά έχοντας παίξει και τα τρία το βρίσκω περιττό. Ευτυχώς η κόπια του παιχνιδιού δεν είναι δική μου, εγώ έχω τα δύο πρώτα! xaxaxaxa
Το πουερτο ρικο φιλε παναγιωτη(το κλασσικο εννοω) και το ψαρευοντας στους παγους ειν εξαιρετικα παιχνιδια!Τα χα και τα δωσα και τα 2 γιατι θυσιαστηκαν στον βωμο της αμεριτρας παρεας μου.Κριμα.Τωρα το τιτσου ρε φιλε τι διαολο ειναι?Μου το δωσαν σε μια τραδε δεν εχει κανονες ομως και τ ανοιξα κι ειδα απλως μια τραπουλα μονο αντι για νταμα ρηγα κτλ εχει κατι κινεζους… tongue
09/03/2015 at 9:28 pm #20047
VitaKapaParticipant@garif » Δευτ Μαρ 09, 2015 11:55 pm wrote:
@VitaKapa » Δευτ Μαρ 09, 2015 11:01 am wrote:
Και τι δεν παίξατε Αχιλλέα 🙂 μπράβο ρε συ πολύ δυνατό ΣΚ!!!

Ελα ρε φιλε??Δηλαδη πρεπει να βρεις ποιος ειν ποιος η πρεπει να κανεις τον κακο να ομολογησει??Χαχαχα κοιτα τι βγαζουν αν εχεις κανα νεο γι αυτο μας λες.
Επιπλεον θελω εντυπωσεις απο το χκομ…Το πηρα το μαθαινω βλεπω βιντεο δειχνει ενδιαφερον απλως δεν ξερω επειδη ολα επιλυονται με ζαρι αρα στην τυχη ποσο τακτικο μπορει να θεωρηθει.Σαφως οσο καλυτερα στηνεσαι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες απλως ανετα εγω ριχνω 5 ζαρια και φερνω 0 επιτυχιες… tongue .Ποια η γνωμη σου εσενα??Τι επιπεδο παιξατε ευκολο η μεσαιο???Με ποιο προτεινεις να ξεκινησουμε??Σορυ σε ζαλισα αλλα καταλαβαινεις…4 μηνες το περιμενα το ατιμο!!!Αχιλλέα Xcom παίξαμε το εύκολο επίπεδι και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, η τακτική είναι ποιο zoom out μιας και έχεις να διευθετήσεις ένα κάρο πράγματα. Στην πίεση του χρόνου. Προτείνω να ξεκινήσετε και εσείς από το εύκολο – που δεν είναι και τόσο εύκολο μη νομίζεις δυλαδή χεχεχεχε έχει το ζάρι που είναι σημαντικός παράγοντας αλλά σε συνδιασμό με το threat που συνεχώς ανεβαίνει αν δεν κάνεις επιτυχία και την χρήση λαρτών που βοηθάνε θα έλεγα ότι το ζάρι δεν με πείραξε καθόλου προσωπικά – βγάζει πολύ ένταση και αγωνία και νοιώθεις σαν ν απαίζεις σε ταινία κάπως 😀
για το Good Cop Bad Cop τρομερο!!!! Must Have!!! δες το βιντεο για το πως παίζεται ΕΔΩ πολύ καλό για πάρτυ και καλή παρέα09/03/2015 at 10:22 pm #20048
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΑχιλλέα το Tichu είναι πολλά περισσότερα απ’ ότι δείχνει! Αν δεν έχει οδηγίες τις βρίσκεις και στην “λαϊκή”, τόσο διαδεδομένο! Το κακό είναι ότι πρέπει να ξέρουν κι οι 4 και καλό είναι οι παρτενέρ να ξέρουν να συνεργάζονται. Ακόμα εκπαιδευόμαστε, απλά αν ξεκινήσεις να παίζεις climbing games μια καλή αρχή είναι το Haggis ή ακόμα πιο εύκολα το Clubs ή το Gang of Four. Βέβαια απ’ ότι ξέρω δεν σου αρέσουν και τόσο τα παιχνίδια με τράπουλα απ ‘όσο ξέρω. Ίσως να δεις κανένα εκπαιδευτικό βίντεο ή κριτική και να αποφασίσεις; smiles
10/03/2015 at 3:58 pm #20049
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@VitaKapa » Τρί Μαρ 10, 2015 12:28 am wrote:
@garif » Δευτ Μαρ 09, 2015 11:55 pm wrote:
[
Αχιλλέα Xcom παίξαμε το εύκολο επίπεδι και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, η τακτική είναι ποιο zoom out μιας και έχεις να διευθετήσεις ένα κάρο πράγματα. Στην πίεση του χρόνου. Προτείνω να ξεκινήσετε και εσείς από το εύκολο – που δεν είναι και τόσο εύκολο μη νομίζεις δυλαδή χεχεχεχε έχει το ζάρι που είναι σημαντικός παράγοντας αλλά σε συνδιασμό με το threat που συνεχώς ανεβαίνει αν δεν κάνεις επιτυχία και την χρήση λαρτών που βοηθάνε θα έλεγα ότι το ζάρι δεν με πείραξε καθόλου προσωπικά – βγάζει πολύ ένταση και αγωνία και νοιώθεις σαν ν απαίζεις σε ταινία κάπως 😀
για το Good Cop Bad Cop τρομερο!!!! Must Have!!! δες το βιντεο για το πως παίζεται ΕΔΩ πολύ καλό για πάρτυ και καλή παρέαΒαγγελη μου το δα το βιντεο απλως τα εκανα αναποδα…Πρωτα εστειλα εδω και μετα το δα.Θα το παρω το bad cop σιγουρα μ αρεσουν πολυ αυτα τα παιχνιδια!Τωρα για το must xcom ανυπομονω να το παιξω…Θελει και καλο και σταθερο γκρουπ να το πηγαινεις διαδοχικα…Αρα ξεκιναω ευκολο σ εμπιστευομαι απολυτως.Στο συγκεκριμενο το ζαρι δεν νομιζω να ενοχλησει ουτε εμενα καθως ημαστε ολοι μαζι αρα καποιος απο μας θα εχει ενα σχετικα καλο ζαρι να ισορροπησει τους αλλους…Στη χειροτερη θα χασουμε ολοι μαζι… tongue .
Μονο απο το βιντεο που ανεβασες με πορωσε…Που να το παιξω κι ολας…10/03/2015 at 4:02 pm #20050
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Τρί Μαρ 10, 2015 1:22 am wrote:
Αχιλλέα το Tichu είναι πολλά περισσότερα απ’ ότι δείχνει! Αν δεν έχει οδηγίες τις βρίσκεις και στην “λαϊκή”, τόσο διαδεδομένο! Το κακό είναι ότι πρέπει να ξέρουν κι οι 4 και καλό είναι οι παρτενέρ να ξέρουν να συνεργάζονται. Ακόμα εκπαιδευόμαστε, απλά αν ξεκινήσεις να παίζεις climbing games μια καλή αρχή είναι το Haggis ή ακόμα πιο εύκολα το Clubs ή το Gang of Four. Βέβαια απ’ ότι ξέρω δεν σου αρέσουν και τόσο τα παιχνίδια με τράπουλα απ ‘όσο ξέρω. Ίσως να δεις κανένα εκπαιδευτικό βίντεο ή κριτική και να αποφασίσεις; smiles
Σιγουρα Παναγιωτη μου θα τους βρω δεν αγχωθηκα απλως δεν εδωσα την αναλογη σημασια…Το παραπεταξα…Αλλα που θα παει θα του δωσω μια ευκαιρια…Πολυ σωστα θυμασαι δεν μ αρεσουν τα παιχνιδια με χαρτια κυριως(με καρτες τυπου κολορετο,παρε 5 κτλ δεν εχω θεμα,τα ποκερ-μπριτζ κτλ δε παω με τπτ…)To haggis an μου δωθει ευκαιρια θα το βλεπα παντως…Ευχαριστωωωω
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια