τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?

Viewing 15 posts - 691 through 705 (of 946 total)
  • Author

ρε Βαγγελη αυτο το kasse με τα ποντικια τι ειναι??Ειδα μια φωτο που βαλατε…Αξιζει χαβαλοπαιχνιδο ειναι???Ειλικρινα με πιανεις αδιαβαστο πλην του voluspa και του Black fleet-dominion τα αλλα ουτε ακουστα δεν τα χα… 🙂

VitaKapa
    Participant

@garif » Τρί Φεβ 24, 2015 7:02 pm wrote:

ρε Βαγγελη αυτο το kasse με τα ποντικια τι ειναι??Ειδα μια φωτο που βαλατε…Αξιζει χαβαλοπαιχνιδο ειναι???Ειλικρινα με πιανεις αδιαβαστο πλην του voluspa και του Black fleet-dominion τα αλλα ουτε ακουστα δεν τα χα… 🙂

χαχαχα έλα ρε συ σιγά :meeple:
    To Mouse Chaos ή στα Νορβηγικά Musetagfat είναι ένα γρήγορο family game μνήμης για filler
    προσπαθείς να φέρεις τα ποντίκια σου που απο κάτω έχουν το χρώμα σου στη φωλιά με το χρώμα
    της μάνας ποντικίνας! Πολύ απλό και εύκολο μνήμης, νιμίζω δεν θα σ αρεσει γιατι αν θυμάμαι καλά
    δεν σου αρεσει αυτη η κατηγορία! Ωστόσο έχει καταπληκτικά components και για τα 10 euro που το απόκτησα
    είναι μια χαρά για light καταστάσεις 😀

Ωραίο το τριήμερο που πέρασε, του δώσαμε και κατάλαβε κι εμείς! Παίξαμε τα κάτωθι:

@VitaKapa » Τρί Φεβ 24, 2015 10:17 pm wrote:

@garif » Τρί Φεβ 24, 2015 7:02 pm wrote:

χαχαχα έλα ρε συ σιγά :meeple:
    To Mouse Chaos ή στα Νορβηγικά Musetagfat είναι ένα γρήγορο family game μνήμης για filler
    προσπαθείς να φέρεις τα ποντίκια σου που απο κάτω έχουν το χρώμα σου στη φωλιά με το χρώμα
    της μάνας ποντικίνας! Πολύ απλό και εύκολο μνήμης, νιμίζω δεν θα σ αρεσει γιατι αν θυμάμαι καλά
    δεν σου αρεσει αυτη η κατηγορία! Ωστόσο έχει καταπληκτικά components και για τα 10 euro που το απόκτησα
    είναι μια χαρά για light καταστάσεις 😀

Α μνημης ε??Μαλιστα…Ναι σωστα παροτι εχω καλη μνημη δεν τρελαινομαι γι αυτη την κατηγορια…Οποτε θα παραμεινω στην αμεριτρασια μου και τα thematic euro… smiles

@Anakin » Τρί Φεβ 24, 2015 10:48 pm wrote:

Ωραίο το τριήμερο που πέρασε, του δώσαμε και κατάλαβε κι εμείς! Παίξαμε τα κάτωθι:

Παναγιωτη μου ωραιες επιλογες!!!Παντα τετοια.Μια απορια ομως…Επαιξες το σαββατο ολα τ αλλα και την κυριακη μαζι με τη δευτερα το mage knight??? tongue xaxaxaxa
    Παρα πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν τελειωνει με τπτ το ατιμο…Αν βαλεις και τον 5ο παιχτη μεσα σε κοβω να τελειωνεις πασχα την παρτιδα… tongue 😆

@garif » 26 Φεβ 2015, 00:25 wrote:

@Anakin » Τρί Φεβ 24, 2015 10:48 pm wrote:

Παναγιωτη μου ωραιες επιλογες!!!Παντα τετοια.Μια απορια ομως…Επαιξες το σαββατο ολα τ αλλα και την κυριακη μαζι με τη δευτερα το mage knight??? tongue xaxaxaxa
    Παρα πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν τελειωνει με τπτ το ατιμο…Αν βαλεις και τον 5ο παιχτη μεσα σε κοβω να τελειωνεις πασχα την παρτιδα… tongue 😆

Χαχαχαχαχα… Η αλήθεια είναι το παίξαμε μόνο του, καθώς δεν είναι γι’ άλλα μετά από τόσο κάψιμο! Κρατάει πολύ, δε διαφωνώ αλλά όσο παίζεις με σταθερά άτομα (Μέχρι 3πλο έχω παίξει και δεν σκοπεύω για 4ο ή 5ο παίκτη ποτέ!) τόσο μειώνεται η ώρα παιχνιδιού. Με δύο πας στις 3 με 3μιση ώρες και με τρία άτομα είσαι στο 4ωρο περίπου. Κοίτα, δεν είναι για συνέχεια σαφώς αλλά είναι ωραίο το άτιμο! Το κακό είναι ότι είχαμε σκουριάσει με τους κανόνες λίγο κι έπρεπε να το θυμηθούμε λίγο στην αρχή, είναι κακό να έχεις 2-3 εχγειρίδια οδηγιών δίπλα σου! Επίσης να προσθέσω πως με το Lost Legion (πάντα παίζουμε με αυτό από τότε που το πήρα, έστω και τμηματικά) που έχεις να αντιμετωπίσεις τον Volkare είναι άλλη φάση από το να επιτίθενται σε πόλεις οι παίκτες. Νιώθεις πιο πολύ την πίεση από το να πας απλά για το μεγαλύτερο σκορ. Για μένα τελειωποιεί το παιχνίδι που είναι σα να του λείπει κάτι στην βασική του έκδοση.

ειναι παιχνιδαρα τ ατιμο αλλα οντως κραταει πολυ και εχει 2 rulebook οπως λες αντε βγαλε ακρη.Παντως ειν εξαιρετικο παιχνιδι θα συμφωνησω!!!Το expansion δυστυχως δεν το χω παιξει…

@garif » 27 Φεβ 2015, 11:28 wrote:

ειναι παιχνιδαρα τ ατιμο αλλα οντως κραταει πολυ και εχει 2 rulebook οπως λες αντε βγαλε ακρη.Παντως ειν εξαιρετικο παιχνιδι θα συμφωνησω!!!Το expansion δυστυχως δεν το χω παιξει…

Φιλική συμβουλή: Αν δεν το παίξεις με την επέκταση μην σκεφτείς καν να το δώσεις. Εν ανάγκη δες βιντεάκι από playthrough με την επέκταση για να δεις τι σου λέω. Άλλο πράγμα!

Επίσης θα σε συμβούλευα (πάλι φιλικά, λόγω γνωριμίας, μην με παρεξηγείς) να μην παίζετε ποτέ πάνω από 3 και καλύτερα διπλό για μένα. Είναι από τα παιχνίδια που θες να τα ευχαριστηθείς, όχι να είναι Γολγοθάς! Έτσι λοιπόν κάποια μέρα που δεν μαζευτείτε 4-5 άτομα καλό είναι να το στήσετε!

ΥΓ1. Η επέκταση έχει κι άλλο εγχειρίδιο που αλλάζει κάποια πράγματα συν τις οδηγίες για τα σενάρια με τον στρατηγό Volkare που είναι πλέον ο αντίπαλος σου είτε σε solo, είτε σε συνεργατικό, είτε σε ο καθένας για την πάρτη του παιχνίδι. Προσθέτει 3 σενάρια στην ουσία, στο ένα ο Volkare είναι σαν πόλη από το παιχνίδι με το στρατόπεδό του, στο άλλο είναι αγώνας ποιος θα φτάσει πρώτος να κατακτήσει μία πόλη και στο τρίτο πρέπει να σταματήσεις τον Volkare πριν περάσει την πύλη!

ΥΓ2. Επίσης προσθέτει μία ξεχωριστή κάρτα για κάθε χαρακτήρα (έτσι έχουν από δύο διαφορετικές όλοι), καινούριους εχθρούς, νέες κάρτες advanced actions, spells, artifacts, στρατολογούμενες μονάδες, νέα πλακίδια εδάφους και μην ξεχνάμε την Wolfhawk. Πολλά τα καλούδια μέσα, ανεβαίνει το replayability!

ΥΓ3. Είμαι τόσο πορωμένος που ναι το παραδέχομαι, έχω πάρει και την μικρή επέκταση με τον Krang… yioupi

ΥΓ4. Σταματήστε με να μιλάω για το Mage Knight! xaxaxaxa

Πολύ καλά κινήθηκε το σαβ/κο! Κι ευτυχώς γιατί το επόμενο έχω την Κυριακή υπηρεσία οπότε δύσκολα θα παίξω αρκετά… 😈

Παίξαμε λοιπόν τα παρακάτω:
    Βουργουνδία μαζί πάντα με τα 4 νέα πλακίδια και πρώτη φορά με τα νέα ταμπλό με τα μοναστήρια συν την ευχάριστη έκπληξη του Wallace (δεν το περίμενα γι’ αυτό το επαναλαμβάνω).

Εντάξει τι να λέμε τώρα για τα από κάτω, παιχνιδάρες!

Το πρώτο δεν χρειάζεται συστάσεις φυσικά, το δεύτερο το είχαμε για φιλλεράκι στο κλείσιμο της αυλαίας!

VitaKapa
    Participant

Ωραίο μενού και πάλι 😀
    αυτο το First Train μου έχει κεντρισει το ενδιαφέρον:
    Πρώτον γιατι το ξαναναφέρεις, το εχω και εγω και δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω ακομα και
    Δευτερον γιατι έπαιξα ξανα το P.I. απο τον ιδιο σχεδιαστή (Martin Wallace) το Σαββατο και είναι ένα πρωτης τάξεως deduction με διαφορετική αίσθηση απο τα προηγούμενα!!!

Το ανέφερα πάλι γιατί για παιχνίδι που είναι σχετικά χαμηλά στο BGG (αν κι η βαθμολογία είναι στο 7.22, οπότε σε προδιαθέτει θετικά) είναι αρκετά καλό. Παίζει αρκετά γρήγορα και στην ουσία παίρνεις δύο παιχνίδια μιας και περιλαμβάνει και τον χάρτη για το Last Train to Wensleydale. Σε μια ωρίτσα θα το τελειώνετε άνετα μόλις πιάσετε το νόημα! Παρότι ο Wallace έχει σαφώς καλύτερα παιχνίδια, λέγε με Brass, είναι ένα καλό κι ευχάριστο pick up & deliver. Απλά το εγχειρίδιο είναι από τα χειρότερα που έχω διαβάσει κι αξίζει να δείτε βιντεάκι από τον Radho που εξηγεί το παιχνίδι. Μόνο το αρχικό στήσιμο θα σας παιδέψει αλλά δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και δημιουργεί διαφορετικές καταστάσεις κάθε φορά.

VitaKapa
    Participant

Thanks για τις πληροφορίες Παναγιώτη 🙂
    Θα το δοκιμάσουμε σύντομα!!!
    Ακούγεται πολύ ωραίο
    smiless

VitaKapa
    Participant

και το ταμπλό του δείχνει τρομερο!!!

Κι είναι και διπλής όψης το ταμπλό! Πάντα θετικό για μένα αυτό! 2thumbsup

Στην εικόνα που ανέβασες Βαγγέλη θα υπάρχει πρόβλημα με τους τόσους λευκούς “αντιδραστικούς” επιβάτες μαζεμένους! Θα το δεις όταν παίξεις! 😀

VitaKapa
    Participant

πανέμορφη παραγωγή και περιεχόμενα :meeple:
    thanks for the tip παναγιώτη, θα το δω στο gameplay smiles

Viewing 15 posts - 691 through 705 (of 946 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.