Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games | Epitrapaizoume.gr › Forums › Board Game Related (Σχετικά με Επιτραπέζια) › τι επιτραπεζια παιξαμε το σαβκο?
- This topic has 945 replies, 12 voices, and was last updated 8 years, 10 months ago by
matsas.
-
AuthorPosts
-
09/02/2015 at 7:40 am #20006
VitaKapaParticipantΌντως είναι απο τα καλύτετα Negotiation, μαζί με το Article 27 για μένα :meeple:
09/02/2015 at 8:49 am #20007
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΩραία παιχνίδια παιδιά! Εμείς μόνο αυτά τα ολίγα…

09/02/2015 at 10:05 pm #20008
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΜία γρήγορη παρτίδα, από την ευχάριστη έκπληξη του Martin Wallace, το βραδάκι της Δευτέρας! 2thumbsup
11/02/2015 at 6:28 pm #20009
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Δευτ Φεβ 09, 2015 12:32 am wrote:
αχιλλεα για να σε προλαβω .αν σας αρεσει η διαπραγματευση σαν μηχανισμος στην παρεα το chinatown ειναι must!!!!!!!!!πολυ δυνατο παιχνιδι !!!
Α ειναι και διαπραγαμετυσης??Ακομα χειροτερα…Στην παρεα δεν υπαρχει διαπραγματευση..Μονο παραγκα!!!Οι μισοι ειν εναντιον μου διχως λογο κι οι αλλοι μισοι ειν εναντιον αυτων που ειν εναντιων μου…Οποτε οποια προσπαθεια διαπραγματευσης πεφτει στο κενο… tongue
11/02/2015 at 6:32 pm #20010
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@Anakin » Τρί Φεβ 10, 2015 1:05 am wrote:
Μία γρήγορη παρτίδα, από την ευχάριστη έκπληξη του Martin Wallace, το βραδάκι της Δευτέρας! 2thumbsup

Φιλε Παναγιωτη δεν ξερω γιατι αλλα ο wallace εχει κατι που μ αρεσει στα παιχνιδια του.Χαλαρα θα το δοκιμαζα λοιπον κι αυτο…Ειχα παρει το τινερς τρειλ το οποιο μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις απλως το εδωσα σε τραδε για εναν λογο παροτι αρεσε στην παρεα…Δεν ειχε interaction οποτε οποιος επαιζε πρωτος εβαζε εκει που ηθελε και δεν μπορουσες να τον κοψεις(οπως τα περισσοτερα worker placement) οποτε το δωσαμε αφου του καναμε 2 plays.Παντως ειν τιμιος ο wallace.
ΥΓ.Μετα το mage wars πηγες στο summoners???Για πες εντυπωσεις???Σε σχεση με τα 2 ποιο σ αρεσε καλυτερα??Το summoners δεν το χω παιξει αλλα εχω ακουσει ειν πιο light.Θεωρω θα σε τραβηξε περισσοτερο εσενα απ οτι το mage wars σωστα??15/02/2015 at 10:28 am #20011
Παναγιώτης ΖώηςParticipant@garif » 11 Φεβ 2015, 21:32 wrote:
@Anakin » Τρί Φεβ 10, 2015 1:05 am wrote:
Μία γρήγορη παρτίδα, από την ευχάριστη έκπληξη του Martin Wallace, το βραδάκι της Δευτέρας! 2thumbsup

Φιλε Παναγιωτη δεν ξερω γιατι αλλα ο wallace εχει κατι που μ αρεσει στα παιχνιδια του.Χαλαρα θα το δοκιμαζα λοιπον κι αυτο…Ειχα παρει το τινερς τρειλ το οποιο μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις απλως το εδωσα σε τραδε για εναν λογο παροτι αρεσε στην παρεα…Δεν ειχε interaction οποτε οποιος επαιζε πρωτος εβαζε εκει που ηθελε και δεν μπορουσες να τον κοψεις(οπως τα περισσοτερα worker placement) οποτε το δωσαμε αφου του καναμε 2 plays.Παντως ειν τιμιος ο wallace.
ΥΓ.Μετα το mage wars πηγες στο summoners???Για πες εντυπωσεις???Σε σχεση με τα 2 ποιο σ αρεσε καλυτερα??Το summoners δεν το χω παιξει αλλα εχω ακουσει ειν πιο light.Θεωρω θα σε τραβηξε περισσοτερο εσενα απ οτι το mage wars σωστα??Δεν έχω παίξει πολλά του Wallace, αλλά αυτό που θα πρότεινα είναι το Brass με κλειστά μάτια! Απίστευτο παιχνίδι! Αν σου πω ότι βγάζει και θέμα, θα το πιστέψεις; Μόνο που σ’ αυτά τα 4 που έχω παίξει θα τον ψηφίσω ότι έχει τα χειρότερα εγχειρίδια παιχνιδιών! Αν δεν δεις κανένα playthrough δύσκολα θα καταλάβεις πως παίζονται μερικά μόνο από το manual!
Αν θα διάλεγα θα έλεγα Mage Wars δαγκωτό! Το Summoner Wars θα το χαρακτήριζα ως ένα Stratego με φυλές και περισσότερη τύχη. Δε μου άρεσε καθόλου κι ούτε καταλαβαίνω τον ντόρο που γίνεται γύρω του, μάλλον μάρκετινγκ θα έλεγα… Ζητώ συγνώμη αν αρέσει σε κανέναν αλλά προσωπικά το θεωρώ πολύ υπερεκτιμημένο. Είπαμε, φταίει που δεν παίζω αμερικάνικα, γιατί και σε έναν fan των ameritrash θα “ξερνούσε” στην θέα της euro συλλογής μου. tongue
15/02/2015 at 5:54 pm #20012
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠαναγιωτη καταρχας σ ευχαριστω για την απαντηση!Επιπλεον να σου πω οτι ολως τυχαιως μου φεραν δωρο το summoners οποτε θα το δω και εγω…χαχαχαχα αυτα ειναι να σου πω την αληθεια το ηθελα θα το τσεκαρω και θα δειξει πως θα τραβηξει στην παρεα…Γιατι ρε φιλε μια χαρα συλλογη εχεις πλακα καν εις???Αν τωρα ο αλλος παιζει μονο αμεριτρας προβλημα του… tongue
15/02/2015 at 5:57 pm #20013
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantΠαει κι αυτο το σαβκο ρε γμτ με λιγα παιχνιδακια…Ερχεται ομως 3ημερο αν και δε μας βλεπω παλι να παιζουμε πολυ…Αυτο το σαβκο λοιπον παιξαμε απο μι παρτιδα στα εξης:
μαζι με το

Δοκιμασαμε για 1η φορα το:

Για αλλη μια φορα το:

Ενω 1η φορα επαιξα το καινουριο παιχνιδι της εταιριας που εβγαλε το ζομπισαιντ το:
18/02/2015 at 2:27 pm #20014
Παναγιώτης ΖώηςParticipantΕλπίζω να σου αρέσει Αχιλλέα. Εμείς το προηγούμενο σαβ/κο παίξαμε 4αδα χαλαρά καρτοπαίχνιδα. TSCHAK, Archaelogy και Love Letter… Εντάξει εγώ τους παρακαλούσα για Imperial αλλά δε θέλανε… 😥
19/02/2015 at 1:53 pm #20015
matsasParticipantαχιλλεα εντυπωσεις απο doom???
19/02/2015 at 9:11 pm #20016
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Πέμ Φεβ 19, 2015 4:53 pm wrote:
αχιλλεα εντυπωσεις απο doom???
Πλακα μου κανεις???Τα σπαει το παιχνιδι πολυ καλο μοιαζει με descent εχει πιο ξεκαθαρους ομως κανονες κατι που το κανει πιο ευκολοπαιχτο.Το μονο λιγο που με χαλασε ειν καποιες ιδιοτητες των marines που ναι πολυ σπασμενες οπως το interrupt στο γυρο μου πριν κινηθω και να πεταει ο marine χειροβομβιδα σκοτωνοντας ολα μου τα τερατα…Αλλα στη 2η αποστολη θα το αντιμετωπισω… tongue
20/02/2015 at 9:17 am #20017
matsasParticipantπιστεψε με δεν υπαρχει σπασμενη ιδιοτητα για τους marines(μαλλον λες για τις καρτες ιδιοτητων που δινεις στον καθε παικτη στην αρχη….μπορουν να γινουν καποια δυνατα combo και εκει) μολις βρεις μαθει τα combo που μπορεις να κανεις με τις καρτες του invader!!!!!!!!!!και γω στην αρχη ετσι ελεγα …………μετα εγινε κολαση το παιχνιδι για τους marines!!!!!!!!!!!Χαιρομαι που σ αρεσει και μενα ειναι το αγαπημενο μου αλλα δυστυχως το εδωσα(με αποκορυφωμα να δωσω και την επεκταση ο μ&^%^$#ς)
την granade την παιζεται σωστα????20/02/2015 at 9:49 pm #20018
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipant@matsas » Παρ Φεβ 20, 2015 12:17 pm wrote:
πιστεψε με δεν υπαρχει σπασμενη ιδιοτητα για τους marines(μαλλον λες για τις καρτες ιδιοτητων που δινεις στον καθε παικτη στην αρχη….μπορουν να γινουν καποια δυνατα combo και εκει) μολις βρεις μαθει τα combo που μπορεις να κανεις με τις καρτες του invader!!!!!!!!!!και γω στην αρχη ετσι ελεγα …………μετα εγινε κολαση το παιχνιδι για τους marines!!!!!!!!!!!Χαιρομαι που σ αρεσει και μενα ειναι το αγαπημενο μου αλλα δυστυχως το εδωσα(με αποκορυφωμα να δωσω και την επεκταση ο μ&^%^$#ς)
την granade την παιζεται σωστα????Yποθετω πως ναι…Τωρα τι να σου πω!Ναι για τις καρτες λεω τις αρχικες…Ετυχαν καρτες που καναν 3 επιθεσεις αντι για 2 και μαλιστα σε συνδιασμο με καρτα που αν σκοτωνες τερας εκανες 4 κινηση και μια επιθεση επιπλεον…Αρα μου κανε ο μαριν 4 επιθεσεις και μια κινηση σ ενα γυρο.Οσο τη χειροβομβιδα που κανει τρελο damage στα μονοχιτα-διχιτα τερατα μου τι να πω??Ασε που δεν αποτυγχανει…Στο χ κοιτας απλως που σκαει που ναι συνηθως 1-2 τετραγωνα μακρια και παλι πιανει αρκετο κοσμο δικο μου…Βασικα μου φανηκε δυσκολο για εμενα αρχικως…Αλλα θελω κι αλλη αποστολη για να πω ειν νωρις ακομα…
22/02/2015 at 10:02 pm #20019
Αχιλλέας ΓαρυφάλουParticipantKαλησπερα και καλη σαρακοστη!!!Ωραιο το 3ημερο εχουμε μια ακομα μερουλα αυριο να χαλαρωσουμε και να παιξουμε τπτ…Αυτο το σαβκο λοιπον παιξαμε τα εξης:

μαζι με το:

μαζι με το: 
23/02/2015 at 9:30 pm #20020
VitaKapaParticipantουάουυυ του δώσατε και κατάλαβε Αχιλλέα :meeple: :thumbsup:
εμείς παίξαμε τα παρακάτω:

ευχάριστες εντυπώσεις από όλα -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
Επιτραπαίζουμε – Επιτραπέζια Παιχνίδια – Board Games Τα πάντα για τα αγαπημένα σου επιτραπέζια